הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

למה מאסה בחורף ולא בקיץ?

אוקיי יש סבירות גבוהה שזוהי שאלה מפגרת, אבל לא נראה לי שיש משהו שיענה עליה באשכול השאלות המפגרות- אז תענו מהר לפני שיסגרו לי את האשכול.... .אני לא מבין מה ההבדל?.אוקיי אז בחורף אנחנו יותר רעבים כי קר, וגם לא רואים את השומן שמצטבר מהצבירה המסיבית של הקלוריות יום יום, אבל אני שואל את עצמי אם יש עוד עניין שאני מפספס פה?. תודה מראש לעונים.

נערך לאחרונה:
תגיד תודה שהעברתי לך את השאלה לאשכול הנכון ולא מחקתי אותה.
מה זה "תענו מהר לפני שיסגרו את האשכול"? יש חוקים, אתה לא יכול לשים עליהם פס ולעשות מה שבא לך עד שמנהלים יתפסו אותך.

תגיד תודה שהעברתי לך את השאלה לאשכול הנכון ולא מחקתי אותה.
מה זה "תענו מהר לפני שיסגרו את האשכול"? יש חוקים, אתה לא יכול לשים עליהם פס ולעשות מה שבא לך עד שמנהלים יתפסו אותך.

טוב סליחה צודק אני מתנצל סליחה אם עיצבנתי אותך או גרמתי לך לאי נוחות קלה לא בכוונה פשוט מאילוצים כאלו ואחרים הייתי צריך לעשות זאת אז שוב סליחה זה לא יקרה שוב... .

אוקיי יש סבירות גבוהה שזוהי שאלה מפגרת, אבל לא נראה לי שיש משהו שיענה עליה באשכול השאלות המפגרות- אז תענו מהר לפני שיסגרו לי את האשכול.... .אני לא מבין מה ההבדל?.אוקיי אז בחורף אנחנו יותר רעבים כי קר, וגם לא רואים את השומן שמצטבר מהצבירה המסיבית של הקלוריות יום יום, אבל אני שואל את עצמי אם יש עוד עניין שאני מפספס פה?. תודה מראש לעונים.

זה מאד פשוט וקצת מצחיק 😃
בחורף אנשים פחות חושפים את עצמם ולכן מעדיפים לעשות מסה בחורף כי גם אם יצברו שומן אז הבגדים יכסו אותם, בקיץ כולם הולכים לתפוס כוסיות בים 😃 כמו המשפט החכם שאומר- קשה באימון קל בים ✌️

ברור שלא כולם ככה ולא כולם מתאמנים בשביל בחורות 😉 אבל בגדול זאת הסיבה למה בחורף עושים מסה ובקיץ מעדיפים להיות חטובים כי אתה גם הולך עם בגדים קצרים יותר וכולם יכולים לראות התוצאות של האימונים שלך 😃

העלו לפה מזמן סרטון של מתיחות לכתפיים.. משהו כמו רבע שעה של חימום עם כבלים לפני אימון
יש מצב מישהו יודע על מה אני מדבר?? אני מלא זמן מחפש את הסרטון הזה

היי,

למרות שלא מיציתי את SS, אני לא מעוניין להשאר על א"ש גבוהה (בכל מקרה המשקלים: 120, 100, 80, 65, 50 ע"פ אותו סדר אופייני שמצויין בספר) והתחלתי לפני שבועיים חיטוב דל פחמימה (ערכים: ~1,600 קלוריות ביום, 30 גרם פחמימה, 150 גרם חלבון, 100 גרם שומן) עם העמסות בימי שבת (2,600 קלוריות, 300 גרם פחמימה, 150 חלבון, 30 שומן).
לא שיניתי תוכנית ואני עדיין עושה את התרגילים מ-SS (רק בלי התקדמות כמובן) + אירובי (ריצה עצימה של כ-30 דקות פעמיים בשבוע, אחת אחרי אימון אחת ביום בלי אימון).

משקל בהתחלה: 76, כרגע: 72 (הרבה נוזלים אני משאר) וכ-15% שומן.

המטרה בכל זה היא לקבל קצת פידבק בנוגע למה שאני עושה...

ואגב, אני יודע שהמשקלים נמוכים ושאני לא שוקל 100 קילו בשביל לחטב, אבל עד כמה שהדבר נהייה שפל בפורום הזה הייתי רוצה לרדת לא"ש חד ספרתי גם אם זה חורף.

היי,

למרות שלא מיציתי את SS, אני לא מעוניין להשאר על א"ש גבוהה (בכל מקרה המשקלים: 120, 100, 80, 65, 50 ע"פ אותו סדר אופייני שמצויין בספר) והתחלתי לפני שבועיים חיטוב דל פחמימה (ערכים: ~1,600 קלוריות ביום, 30 גרם פחמימה, 150 גרם חלבון, 100 גרם שומן) עם העמסות בימי שבת (2,600 קלוריות, 300 גרם פחמימה, 150 חלבון, 30 שומן).
לא שיניתי תוכנית ואני עדיין עושה את התרגילים מ-SS (רק בלי התקדמות כמובן) + אירובי (ריצה עצימה של כ-30 דקות פעמיים בשבוע, אחת אחרי אימון אחת ביום בלי אימון).

משקל בהתחלה: 76, כרגע: 72 (הרבה נוזלים אני משאר) וכ-15% שומן.

המטרה בכל זה היא לקבל קצת פידבק בנוגע למה שאני עושה...

ואגב, אני יודע שהמשקלים נמוכים ושאני לא שוקל 100 קילו בשביל לחטב, אבל עד כמה שהדבר נהייה שפל בפורום הזה הייתי רוצה לרדת לא"ש חד ספרתי גם אם זה חורף.

לא הבנתי איפה פה השאלה..
תפתח לוג? 🤫

במכון שנאי מתאמן בו יש כלוב כזה בערך:
http://www.squatcage.com/wp-content/uploads/2009/08/squat_rack.jpg

עכשיו בגלל שיש לו מן "תקרה" אז אני לא יכול לעמוד זקוף ולעשות פרס כי אני מוגבל בגובה.
לכן אני נאלץ לעשות פרס עם פיסוק רחב מאוד ברגליים, האם זה תקין/פוגע בגב/משהו אחר?

תודה

במכון שנאי מתאמן בו יש כלוב כזה בערך:
http://www.squatcage.com/wp-content/uploads/2009/08/squat_rack.jpg

עכשיו בגלל שיש לו מן "תקרה" אז אני לא יכול לעמוד זקוף ולעשות פרס כי אני מוגבל בגובה.
לכן אני נאלץ לעשות פרס עם פיסוק רחב מאוד ברגליים, האם זה תקין/פוגע בגב/משהו אחר?

תודה

אתה יכול להכניס את המוטות ביטחוןן בגובה המתאים בשביל הפרס, ולהניח את המוט מחוץ לכלוב על החלק הבולט החוצה של המוטות בטחון.

אתה יכול להכניס את המוטות ביטחוןן בגובה המתאים בשביל הפרס, ולהניח את המוט מחוץ לכלוב על החלק הבולט החוצה של המוטות בטחון.

תודה על התגובה, אבל,בלתי אפשרי, המוטות בטיחות שאצלי במכון שונים קצת מהמוטות שבתמונה, ואין להם חלק חיצוני בולט.
חשבתי על הכל שם, ואין לי ברירה אחרת אלא לעשות פרס בצורה שתיארתי בהודעה הקודמת.
לכן שאלתי אם זה בטיחותי/משפיע על אופן התרגיל וכו'..

גם לי יש כלוב כזה. מה הבעיה להוציא את המוט מבחוץ?

או קיי, הכלוב הוא כזה בדיוק:

זאת אומרת שגם אם אני מוציא את המוט מהכלוב, אין איפה לתלות אותו מחוצה לו.
זה מאלץ אותי לעשות את הפרס רק בפנים.

קבצים מצורפים

• SM-1007.jpg
    SM-1007.jpg
    KB 7.4 · צפיות: 105
תקדח אותו 😃
אין לי פתרון יצירתי חוץ מקלין או אלתור אחר בחד"כ.

אני עושה SS, בטעות שמתי 2 ק"ג יותר ממה שהתכוונתי (אני חייב להתחיל ללכת להתאמן עם מחשבון בכיס!) בבנץ' ולא סיימתי 5 חזרות ב-2 הסטים האחרונים.
האם אימון הבא להשאר על אותו משקל שעשיתי היום או לחזור אחורה למשקל שהייתי אמור להרים?
תודה.

שמע הניק שלך טומן בחובו אחריות גדולה וציפיות גדולות לסקוואט חזק. אל תאכזב 😃

לפי דעתי אותו המשקל שהיית אמור להרים. בעיקר בגלל הכשלון

בסקוואט - כשמוציאים את כפות הרגליים כלפי חוץ מה זה נותן בשונה מזה שכפות הרגליים פונות קדימה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית