הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

מה ההבדל בין בנט רואו באחיזה רחבה לאחיזה צרה? במה מהם הלטיסימוס עובד יותר ובמה השרירים הפנימיים של הגב (שכרגע ברח לי שמם)?
בנוסף מה ההבדל בין החתירה הרגילה לחתירת פנדליי? (לא מבחינת ביצוע התרגיל אני מתכוון מבחינת השרירים המעורבים)
(קראתי את המאמרים על החתירה על ss, ועל איך להרחיב את הגב אני פשוט עדיין לא מצאתי תשובה לשאלות הללו)
תודה מראש לעוזרים
יש מישהו שיודע?

מישהו יכול לתת לי סרטון לפאנדלי ראו?
אני הרבה זמן רוצה ללמוד את התרגיל ואני לא מוצא מקום שמסבירים עליו..
היום ניסיתי לעשות אותו בלי שום ידע והרגשתי לחץ מופעל על הצוואר

מישהו יכול לתת לי סרטון לפאנדלי ראו?
אני הרבה זמן רוצה ללמוד את התרגיל ואני לא מוצא מקום שמסבירים עליו..
היום ניסיתי לעשות אותו בלי שום ידע והרגשתי לחץ מופעל על הצוואר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ב PPST אחרי שאני יכול לעשות יותר מ15X3 במתח,להוסיף משקל וכמה חזרות לעשות?גם 5 או להישאר ב15?

אני הרגע התחלתי את התוכנית SS אחרי 4-5חודשים שלא התאמנתי בהם כמו שצריך והקשבתי למאמן בחדר כושר... עכשיו התוכנית נראית לי מאוד מצומצת מבחינת התרגילים יש אפשרות שאני יוכל להוסיף עוד תרגילי עזר כמו פרפר \ מקבילים וכו..?

אני הרגע התחלתי את התוכנית SS אחרי 4-5חודשים שלא התאמנתי בהם כמו שצריך והקשבתי למאמן בחדר כושר... עכשיו התוכנית נראית לי מאוד מצומצת מבחינת התרגילים יש אפשרות שאני יוכל להוסיף עוד תרגילי עזר כמו פרפר \ מקבילים וכו..?
תרגילי עזר כמו מקבילים ומתח מוסיפים בהמשך אחרי שתהיה לפחות חודש בתוכנית המקורית.. הכול כתוב במאמר המלא

אוקי אבל אל תשכח שאני מתאמן כבר 4חודשים אני כן יודע לעשות מתח כבר , תקנו אותי אם אני טועה?

אוקי אבל אל תשכח שאני מתאמן כבר 4חודשים אני כן יודע לעשות מתח כבר , תקנו אותי אם אני טועה?
אתה טועה, הרמה שלך לא נקבעת לפי הזמן שאתה מתאמן אלא לפי משקלי העבודה שלך.
בSS מתמקדים בהעלאת משקלי העבודה בתרגילים המרכזיים: סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס, פאוורקלין, חתירות וכו', בתור מטרה עליונה. כל דבר שתוסיף ויגרום לך להתאושש פחות טוב ומכך לעצור \ להאט את ההתקדמות שלך בתרגילי הבסיס - לא עושים.
כשמגיעים למשקלים יחסית מכובדים לפעמים יהיה צורך בתרגילי עזר, למשל מתח ומקבילים הם תרגילי עזר טובים, אבל אסור להם להפריע לך להתקדם בלחיצות והמשיכות. הכל מוסבר טוב במאמר על הSS, כדאי שתקרא את כולו, זה יענה לך על עוד המון שאלות נוספות.

אתה טועה, הרמה שלך לא נקבעת לפי הזמן שאתה מתאמן אלא לפי משקלי העבודה שלך.
בSS מתמקדים בהעלאת משקלי העבודה בתרגילים המרכזיים: סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס, פאוורקלין, חתירות וכו', בתור מטרה עליונה. כל דבר שתוסיף ויגרום לך להתאושש פחות טוב ומכך לעצור \ להאט את ההתקדמות שלך בתרגילי הבסיס - לא עושים.
כשמגיעים למשקלים יחסית מכובדים לפעמים יהיה צורך בתרגילי עזר, למשל מתח ומקבילים הם תרגילי עזר טובים, אבל אסור להם להפריע לך להתקדם בלחיצות והמשיכות. הכל מוסבר טוב במאמר על הSS, כדאי שתקרא את כולו, זה יענה לך על עוד המון שאלות נוספות.
אוקי תודה אני יקרא אותו שוב לעומק

עוד שאלה אחרונה לפני שאני הולך לאימון זה משנה הסדר של התרגילים בSS נגיד ואני יעשה Bench Press לפני Squat זה ישנה?

כן עדיף שתעשה את הסקוואט ראשון מכיוון שאתה צריך הרבה יותר כוח להוציא עליו והוא התרגיל העיקרי

עוד שאלה (מצטער שאני חופר אני חדש בתוכנית הזו ואלו תרגילים שאני לא מכיר) מה זה Pullup's? עשיתי על זה חיפוש בYoutube זה הראה לי תרגילי מתח זאת הכוונה בתוכנית ה SS?

עוד שאלה (מצטער שאני חופר אני חדש בתוכנית הזו ואלו תרגילים שאני לא מכיר) מה זה Pullup's? עשיתי על זה חיפוש בYoutube זה הראה לי תרגילי מתח זאת הכוונה בתוכנית ה SS?
זה הראה לך תרגילי מתח כי pullup=מתח

כן אבל לפי כמה תגובות וכמה דברים שקראתי הבנתי שצריך להוסיף מתח אחרי איזה חודש בתוכנית רק...

בחדר הכושר שלי אין כלוב, יש רק סמית' משין. אני יודע שריפטו אוסר על שימוש בסמית' אבל במידה ואין לי אפשרות כרגע לשנות חדר כושר.
האם אפשר לבצע את הסקווט והפרס בסמית' או לבחור תוכנית שונה מ-SS (לפי התוכנית ב-PPST)
תודה

בחדר הכושר שלי אין כלוב, יש רק סמית' משין. אני יודע שריפטו אוסר על שימוש בסמית' אבל במידה ואין לי אפשרות כרגע לשנות חדר כושר.
האם אפשר לבצע את הסקווט והפרס בסמית' או לבחור תוכנית שונה מ-SS (לפי התוכנית ב-PPST)
תודה
אל תעשה סקוואט בסמיט' אם אין לך ממש בכלל ברירות אז תעשה לג-פרס ואל תבחר בSS

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית