הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אם אתה מדבר על סקוואט/דדליפט, אז לא, הם תרגילים בסיסיים בכל תוכנית אימונים

אבל סקוואט אני לא יכל לעשות כי יש לי כאבי בירכיים אז אני עושה את המכשיר שעובד על אותו שריר שדוחפים כרש כזה עם הרגליים.וזה תכלס עובד על אותם שרירים.
ובנתיים אני רק צריך להרזות קצת ואז אני מתחיל מאסה.

טוב אז אחרי שניסיתי לעשות עכשיו לעשות סקוואט בבית עם שני משקולות של שני קילו כל אחת ראיתי שהשד לא כל כך נורא ואני יחזיר את הסקוואט לתכנית.

נערך לאחרונה:
היפרפלזיה בתאי שומן יכולה להתרחש?
או שזה קורה רק בגיל הרך ובגיל ההתבגרות?

לפי מה שאני יודע אתה נולד עם מספר תאים מסויים וככל שאתה משמין/מרזה התאים גודלים/קטנים.

ולאנשים שעושים שאיבת שומן, התאים שנשארים גודלים הרבה יותר ומפצים על התאים ש"אבדו"

טוב אז אחרי שניסיתי לעשות עכשיו לעשות סקוואט בבית עם שני משקולות של שני קילו כל אחת ראיתי שהשד לא כל כך נורא ואני יחזיר את הסקוואט לתכנית.
סקוואט עושים עם מוט..עם 4 קילו בדאמבלים אין תועלת..בטח שלא בעבודה על שרירים חזקים כמו הרגליים,עכוז,בטן ועוד.

אתה לא נולד עם כל תאי השומן שלך - חלק נוצרים במהלך החיים אבל נכון לרוב אתה לא יוצר תאים אלה בעיקר מגדיל/מקטין תאי שומן קיימים כשאתה מרזה/משמין. אני לא מבין בכל זה זה מתוכנית של הBBC אם אני זוכר נכון

---------- התגובה התווספה ב 18:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:43 ----------

holy moly:98sf:

4 קילו.... עדיף תעשה זומבה.
לך למכון ותתחיל לעבוד על לעלות משקל למוט או שאם אתה ממש רוצה תקנה מוט אולימפי וצלחות וכלוב/ראק לבית

טוב אז המרצה לאנטומיה טוענת שלאנשים שמנים ממש (אוביס) התאי שומן כן מתחלקים כשהם ממש מלאים, דעות? (היא ציינה שהיא יודעת שבעבר חשבו שנולדים עם מספר קבוע)
אגב spellstorm גם אני ראיתי בBBC שהם הסבירו שהתאים לא מתרבים.

טוב אז המרצה לאנטומיה טוענת שלאנשים שמנים ממש (אוביס) התאי שומן כן מתחלקים כשהם ממש מלאים, דעות? (היא ציינה שהיא יודעת שבעבר חשבו שנולדים עם מספר קבוע)
אגב spellstorm גם אני ראיתי בBBC שהם הסבירו שהתאים לא מתרבים.

לפי מה שאני יודע כן מתבצעת היפרפלזיה של תאי שומן אבל רק בגיל צעיר

קורה במצבים קיצוניים. גדילה/השמנה פתולוגית.

בקרוב הולך להתחיל לי אימוני פוטבול, וזה 5 אימונים בשבוע של שעתיים כל אחד משני עד שישי, ואני יכול להתאמן רק באותם ימים (שני עד שישי). איך אני משלב את זה עם ss?
ובעצם שאני חושב על זה, אימון פוטבול של שעתיים נגיד ישרוף 500 קלוריות, עוד 500 קלוריות נשרפות באימון משקולות, אין מצב שאני יגיע למאזן חיובי של 500 או יותר, בלחץ אני יגיע למאזן חיובי של 200 אחרי שני האימונים.

תודה.

האמת בגלל שאני יהיה באימונים לא יהיה לי זמן לאכול ואני לא חושב שאני יוכל להגיע למאזן חיובי בכלל, (במידה והכמות קלוריות שנשרפות נכונות, פשוט אני זוכר שמישהו בפורום אמר שבאימון משקולות 500 קלוריות נשרפות, אז האימון פוטבול יהיה בערך אותו דבר, ככה שיוצא שריפה של 1000 קלוריות + שיעור ספורט 3 פעמים בשבוע)

נערך לאחרונה:
אין אף קבוצה בארץ שמתאמנת כל כך הרבה פעמים בשבוע. זה אמור להיות שני אימונים.
גם אם זה שאני אימונים, אתה לא תוכל להחזיק תוכנית כמו SS במקביל, אתה פשוט לא תתאושש.

אני חושב שזה דווקא עשוי ליהיו בעייה לאו דווקא בגלל ההיבט התזונתי כי אפשר להתגבר עליו באמצעות אוכל\גיינר די בקלות. קל להכניס אוכל.

הבעייה שלך תיהיה דווקא בנושא האימונים ההתאוששות מהם - 5 אימוני פוטבול פלוס 3 אימוני SS, בטח בשלבים המתקדמים של הSS יהיה בעיה רצינית בהמשך.

יש אפשרות לשקול תוכנית פחות אינטסיבית או לחילופין להוריד אימון מהSS

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית