הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,287
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,287
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

יש לי התכווצויות שרירים כבר איזה שנה, מאז שחזרתי להתאמן.
אני לא מצליח לשלוט בזה, זה לא כואב לי אבל זה מפריע לבת-זוג או למי שנמצא איתי בחדר.

אני בחיטוב דל פחמימה, וכבר לפני יותר מחודש התחלתי לתסף במולטי-ויטמין, אומגה 3, מגנזיום(!), סידן(!), ויטמין C ו-D.
מה יכולה להיות הסיבה להתכווצויות ואיך אני מפסיק אותם?
תודה.

עברתי לעשות LOW BAR, המפרקים ביד אמורים לכאוב בהתחלה? ואם לא מה אני צריך לעשות? להרים את המרפקים יותר למעלה?
ומישהו מכיר צורה לשפר גמישות בכתפיים?

לקחתי את התכנית FBW , שלוש פעמים בשבוע מהפורטל.
אין לי אפשרות לעשות BOR, האם ניתן להחליף בדדליפט?
אם כן, אז כמה חזרות עליי לבצע של דדליפט על מנת להחליף את הBOR?

..................

איך מרככים חגורת משקולות חדשה וקשהה מאוודד

נערך לאחרונה:
לאחר אימון משקולות, האם 20 דקות ריצה בעצימות בינונית - נמוכה יהיה אפקטיבי בחיטוב? ואם כן, האם זה יהיה יותר אפקטיבי מריצה 20 דקות באותה עצימות בשעה אחרת או ביום אחר?

נערך לאחרונה:
נקעתי את האגודל בבסיס שלה, אז קשה לי לסגור את היד, אתם חושבים שתהיה לי בעיה להתאמן אם היום יש לי דדליפט ופרס? (מבחינת האחיזה)

לאחר אימון משקולות, האם 20 דקות ריצה בעצימות בינונית - נמוכה יהיה אפקטיבי בחיטוב? ואם כן, האם זה יהיה יותר אפקטיבי מריצה 20 דקות באותה עצימות בשעה אחרת או ביום אחר?
בוודאי שאפקטיבי. עוד יותר אפקטיבי יהיה אימון אינטרוולים, במיוחד אחרי אימון כוח.

---------- התגובה התווספה ב 15:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:16 ----------

נקעתי את האגודל בבסיס שלה, אז קשה לי לסגור את היד, אתם חושבים שתהיה לי בעיה להתאמן אם היום יש לי דדליפט ופרס? (מבחינת האחיזה)
לפחות מבחינת דדליפט זה נשמע מאד קשה, כי האמות עובדות מאד קשה באחיזה ואם אתה לא מצליח לסגור את היד, איך תרים את המוט?
מבחינת הפרס זה נשמע מסוכן, שלא תפיל את המוט בגלל בעית אחיזה.

---------- התגובה התווספה ב 15:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:17 ----------

עברתי לעשות LOW BAR, המפרקים ביד אמורים לכאוב בהתחלה? ואם לא מה אני צריך לעשות? להרים את המרפקים יותר למעלה?
ומישהו מכיר צורה לשפר גמישות בכתפיים?
אמורים לכאוב קצת, השאלה באיזה רמה. תיזהר לא לשבור את המפרק, כלומר שכף היד תהיה בהמשך לאמה ולא מעוקמת. ולגבי גמישות, פשוט תעשה מתיחות.

---------- התגובה התווספה ב 15:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:21 ----------

איך מרככים חגורת משקולות חדשה וקשהה מאוודד
[video=vimeo;8390351]http://vimeo.com/8390351[/video]

חוסר פרופורציה בין פלג גוף תחתון לעליון

עשיתי SS לפני כמה חודשים ולא סיימתי בגלל פציעה וכו' וכו'..
חזרתי להתאמן (עושה עדיין סקוואטים , לא מתחיל SS כי אני מחכה לתשובה של אורטופד).
יש לי חוסר פרופורציה שאי אפשר לפספס בין הפלג גוף תחתון לעליון , קצת מפריע לי ואני רוצה לנסות לתקן את זה. השאלה כאן היא איך אפשר להדביק את הפער?

בפוש פרס הכתפיים שלך עובדות מעט פחות כי הרגליים עוזרות בהרמה הראשונית של המוט ומקלות על התחלת הלחיצה

הגיוני, עוד דבר אחד שאנשים אומרים שהם עושים פרס , למה הם מתכוונים ? 😛

בדר"כ פוש פרס, למרות שחלק פשוט מתכוונים ללחיצת הכתפיים שהם עושים בין אם זה מיליטרי או פוש.

אגב בפוש פרס אולי הכתפיים עובדות פחות בתחילת התנועה, אבל בעזרת הרגליים אתה יכול להרים יותר משקל.

---------- התגובה התווספה 20-07-2011 ב 16:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה 19-07-2011 ב 21:33 ----------

בLB כל הבעיות של הגמישות כתפיים והכאב במפרק היד הסתדרו אחרי כמה שינויים של אחיזה הבעיה היחידה שנשארה לי זה שהמוט מחליק לי מהגב - ניסיתי לכוון יותר את השכמות להרים את המרפקים ולקרב את האחיזה, ועדיין מרגיש לי לא יציב...

מכווץ, יש סיכוי שלפעמים זה פשוט החולצה שנהיית רטובה מזיעה?
אם כן אין לי כרגע מגנזיום למרוח עליה, אם אני אשים מגבת(לא בצורה של לרפד, שפשוט תנוח לי על הגב) זה יכול לעזור או שזה רק יגרע את המצב?

אצלי המצב היה דומה ונפתר בסך הכל על ידי תרגול.

---------- התגובה התווספה ב 15:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:44 ----------

בנוסף, היתה תקופה שהדלתא והשכמות היו מאד כואבים לי אחרי סקוואט. גם עבר בלי שום טיפול או משהו כזה.

בזמן האחרון בריצות ארוכות (30~60 דקות רצוף) על ההליכון, יש לי מעיין כאבים קלים באיזור החיבור של הרגליים ליד המפשעה.
הינה תמונה שממחישה את המקום בצורה יותר ברורה:
painsb.jpg

בדרך כלל הכאבים האלה הם לא רציניים בכלל, אבל זה מרגיש לי כאילו אני שוחק עצם או משהו כזה.
הכאב עובר אחרי כמה שעות בדרך כלל, אבל זה מציק.

אני עושה לעצמי נזק כלשהוא?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית