הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,279
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

איזה השפעה יש להפסקה של 10-15 דקות באימון כוח?
למשל- סקוואט 3X6, עשר דקות הפסקה, בנץ' 3X6 ושאר האימון..

(אגב, אשכול גאוני)

אם התאמנתי בעבר על סיבולת ויצרתי מצב כזה שבגוף שלי יש לי הרבה יותר כדוריות דם לבנות מאשר אדומות
אז אני אוכל להחזיר את זה בחזרה כך שיהיו לי יותר כדוריות דם אדומות מאשר לבנות? או שזה בלתי אפשרי?

אתה בכלל יודע מה זה כדוריות דם אדומות ולבנות? אני חושב שלא.

אם התאמנתי בעבר על סיבולת ויצרתי מצב כזה שבגוף שלי יש לי הרבה יותר כדוריות דם לבנות מאשר אדומות
אז אני אוכל להחזיר את זה בחזרה כך שיהיו לי יותר כדוריות דם אדומות מאשר לבנות? או שזה בלתי אפשרי?
אימונים לא משפיעים על כדוריות לבנות ואין קשר בין השניים.

מגנזיום נוזלי יכול לעשות את העבודה במקרה ואין לי אבקה או שזה חרטה שלא עובדת?

האם אפשר לעשות דדליפט אחרי סדק שנוצר בחוליה כתוצאה ממכה מלפני שנה? כרגע הסדק החלים.

האם אפשר לעשות דדליפט אחרי סדק שנוצר בחוליה כתוצאה ממכה מלפני שנה? כרגע הסדק החלים.

וואו אחי, אני מציע שתתייעץ עם הרופא שלך..
נסה להתחיל בכל אופן עם תרגיל פחות מורכב, רק כדי לראות אם אין סכנה.

קודם כל זה לא קרה לי, זה קרה לחבר שלי מהקבוצה שרוצה להתחיל להתאמן כמו שצריך.
וחוץ מזה, איזה תרגיל יכול להחליף את הדדליפט בתכנית כמו SS

עושה SS ,איזה תרגיל לגב הכי חזק (לאלו עם ניסיון)
התחלתי השבוע SS והטניקה בפנדלאיי מורכבת..יש תרגיל יותר פשוט עם השפעה כזאת על הרחב גבי כמו של הפנדלאיי ?

עבדתי עם מתח כבר הרבה זמן ודי נמאס לי מזה ,בSS יש עוד סוג חתירה מומלץ עם טכניקה פשוטה יותר ? יש בכלל תרגיל בSS לגב עם כבל של פולי ? כמו חתירה בישיבה ?זה מתאים לתכנית כזאת?
http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/seated-cable-rows
כמו זה^

אל תחשוב אפילו על להשתמש במכונות.

בקשר לסוג אחר של חתירה יש את הBARBELL ROW הרגיל אבל פנדליי רואו בעיקרון זה אותו תרגיל, פשוט פנדליי זה הצורה שאתה אמור לעשות אותה.

הטכניקה ממש לא קשה, גם לי היה סיבוך בפעם - פעמיים הראשונות שעשיתי את התרגיל אבל ברגע שאתה קולט אין לך שום בעיה.

פתחתי אשכול פה בפורום אימונים , אתה תוכל לראות פירוט שלי לבעיה בפנדלאיי, בקצרה - הבעיה העיקרית היא שההמסטרינג מקבל תפקיד אצלי במהלך הביצוע הפנדלאיי ( אני מרגיש מתיחה בפנדלאי) מה שלא צריך לקרות , נכון ?

בSS אפשר להוסיף פשיטות גב איכשהו לאימון? (אולי לחימום בדדליפט?)

אין צורך, הזוקפים עובדים חזק מאוד בסקוואט שיש לך כל אימון ובדדליפט שכל 2 אימונים. זה סתם יותר מידי

חלק אומרים בתרגילים שץריך לכווץ את הבטן בכך שאתה מוץיאה אותה החוצה וחלק אומרים שץריך להכניס אותה, מה אתם אומרים?

שתשמור על טכניקה נכונה.

חלק אומרים בתרגילים שץריך לכווץ את הבטן בכך שאתה מוץיאה אותה החוצה וחלק אומרים שץריך להכניס אותה, מה אתם אומרים?

לכווץ בטן וזקופים אבל המטרה של זה, כמו שמונלייט אמר זה לשמור על טכניקה נכונה. אז אם אתה מכווץ והטכניקה חרא זה לא שווה כלום

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית