הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

יש לי שאלות קטנות-
כשאני עושה כפיפות מרפקים בעמידה ודאמבל ארנולד פרס לכתפיים בישיבה, צריך משענת לגב? אפשר לעשות אותם בלי משענת או שצריך? ואם צריך, אז לגב התחתון, לעליון או לשניהם?
ועוד שאלה, כפיפות בטן לעשות 3 סטים כפול המקסימום או לעשות אותו מספר חזרות בסטים?

לגבי בטן לדעתי תעשה 12X3 עם משקל (למרות שסקוואט כבד ודדליפט יבנו לך בטן חזקה מאוד)

לגבי השאלה הראשונה-לא הבנתי:s49:

לגבי בטן לדעתי תעשה 12X3 עם משקל (למרות שסקוואט כבד ודדליפט יבנו לך בטן חזקה מאוד)

לגבי השאלה הראשונה-לא הבנתי:s49:

כן אני אתחיל לעשות את זה..
ושאלה חדשה- כשאני עושה דאמבל פרס עדיף בעמידה או בישיבה? ואם בישיבה אז צריך משענת לגב עליון או תחתון איך להשעין את הגב

אוקי היה לי שינוי במערכת בבצפר ועכשיו יש לי הרבה יותר זמן פנוי אז.. כדאי ללכת למכון כושר בבוקר?

בדדליפט עדיף אחיזה משולבת בלי מגנזיום או רגילה עם מגנזיום (יותר נוח לי רגילה עם מגנזיום)?

בשלב מסויים גם עם מגנזיום יתחיל להיות לך קשה, אז בינתיים רגילה עם מגנזיום לדעתי.

מתי מומלץ לשלב את החגורת גב שהמשקלים מתחילים להיות כבדים או שמרגישים את זה ? או שביכלל לא חייבים לשלב חגורת גב

כל עוד אתה קורא לזה חגורת גב, אסור לך להשתמש בה.

בשביל זה יש את אשכול שאלות המפגרות .. ודווקא הרצתי חיפוש על זה ובנאדם פתח אשכול עם הכותרת חגורת גב והוא דווקא קיבל 3 דפים עם תגובות אבל אף אחת לא הייתה קטנונית כמו שלך ...
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18798
אני בטוח שאם זה היה מישהו אחר אז הוא היה מקבל תשובה לא שאני אומר שיש לך משהו נגדי ספציפי אבל הבנת את הכוונה שלי אבל תיהיה בריא בנאדם

בשביל זה יש את אשכול שאלות המפגרות .. ודווקא הרצתי חיפוש על זה ובנאדם פתח אשכול עם הכותרת חגורת גב והוא דווקא קיבל 3 דפים עם תגובות אבל אף אחת לא הייתה קטנונית כמו שלך ...
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18798
אני בטוח שאם זה היה מישהו אחר אז הוא היה מקבל תשובה לא שאני אומר שיש לך משהו נגדי ספציפי אבל הבנת את הכוונה שלי אבל תיהיה בריא בנאדם

מעניין, אני מצאתי בחיפוש הרבה יותר מדי. אבל בזמן שהיית עסוק בלהיעלב כמו ילד קטן, לא הבנת שאם אתה קורא לדבר הזה חגורת גב, אתה לא מבין את התפקיד שלה ואין לך מה לשים אותה.

ולשאלתך - זה לא משנה. תשים חגורה כשנראה לך ותראה.

לאו דווקא נעלבתי פשוט אמרתי לעצמי מה הבעיה שלו לענות שניה במקום להביא תשובה מעצבנת כמו "כל עוד אתה קורא לזה חגורת גב, אסור לך להשתמש בה." לזה התכוונתי בגדול אבל זכותך לעשות מה שבא לך זה הכל
אבל הבנתי את כוונתך שאם כל עוד אני קורא לזה חגורת גב אז זה אומר שאני לא מבין בזה משמע אני לא צריך את זה עדיין ... אבל ככה אני מה לעשות 😉

שאלה די מפגרת אבל לא מצאתי לה הסבר-
למה היי באר סקוואט לא פוגע בעצם בברכיים? הרי בלואו באר מאוד נזהרים מהגלישה הזאת של הברכייים, ובהיי באר היא מאוד מוגזמת (אני מודע לכך שזה בגלל המנח של הגב, אבל האם לא עדיף כבר שהגב יהיה במנח אחר כדי לא לפגוע בברכיים?)
תודה לעוזרים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית