אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אני ב SS כבר 11 שבועות מתי צריך להעלות נפח לדוגמא בבאנץ פרס ל 5X5 ?
מה קשור ?.. ב SS לא מעלים נפח.

דו ראשי:
עם מוט W - איזה אחיזה (קרובה/רחבה) עובדת על איזה חלק בשריר.
עם דאמבלים - פטישים/רגיל (בסיבוב) על איזה חלק עובד כל אחד.

בss לא צריך להעלות נפח אלא רק בשלבים יותר מתקדמים
אלמהטל תריץ חיפוש בפורום לא מזמן הייה פה דיון עם קלינה על הפטישים אני זוכר

כן בגלל זה אני שואל... זה היה קצת דיון ארוך, אם שמהו פשוט זוכר זה היה יכול להיות יותר נוח...

ב AB ש A זה רגליים וחזה ו B גב כתפיים - לא עדיף לעשות את B לפני A מבחינת היד האחורית ? כי אחרי A היד גמורה ואז עוד לעשות כתפיים יום למחורת, אבל אם זה יהיה ההפך, זה יהיה הרבה יותר טוב מבחינת היד.

הפרונט סקוואט והבנץ' שלי כמעט זהים. זה תקין?

הפרונט סקוואט והבנץ' שלי כמעט זהים. זה תקין?
הפרונט סקוואט שלי 10 קילו מתחת לבנץ שלי... אבל גם הסקוואט הרגיל שלי לא הרבה (סקוואט HB 100, בנץ 90 פרונט סקוואט 80)
אז לא יודע, תלוי.. מה המשקלים שלך בשלושה שאני ציינתי ?

כמה שאלות:
1. אף פעם לא הבנתי - בדדליפט, איזה שריר עושה את הפשיטה בגב ? ההאמסטרינג או זוקפי הגב/פושטי הגב/גב תחתון... מה שזה לא יהיה ?
כנ"ל לגבי פשיטת גב במכשיר, זה אותו הדבר, כי שם אם עושים הרבה חזרות באמת מרגישים את הגב התחתון...

2. כרגע אני עושה דדליפט בתווך חזרות יותר גבוה (7-10) אז אם אחרי סט אני מרגיש את הגב התחתון אז זה סימן ששמרתי עליו מכווץ ועבדתי טוב או שההפך, הוא התעגל ?

3. אני עושה מתח אחרי 2 סטים של דדליפט, כמה התקדמות אני אמור לראות במתח ? (בינתיים בחודש, בנוסף להתקדמות של 10 קילו בדדליפט, התקדמתי במתח מסט ראשון 8 סט שני 7 סט שלישי 6 ל 10-9-8)

4. בנץ פרס 90 ל 5, הגיוני ש 80 יהיה ל 7-8 ?

הפרונט סקוואט שלי 10 קילו מתחת לבנץ שלי... אבל גם הסקוואט הרגיל שלי לא הרבה (סקוואט HB 100, בנץ 90 פרונט סקוואט 80)
אז לא יודע, תלוי.. מה המשקלים שלך בשלושה שאני ציינתי ?

אני בחיטוב והמשקלים שלי לא גבוהים (מת כבר לחזור למסה, אבל יש לי מספיק קלן לשלושה סייקלים) - דדליפט 145, LB סקוואט - 132.5, HB סקוואט 125, פרונט סקוואט 95, בנץ' 92.5. משקל גוף (אם זה חשוב) - 71 ק"ג.

ניראה בסדר...
אבל מה אתה עושה את שלושת הסקוואטים או מה ? אם אתה לא עובד פרונט סקוואט קבוע אל תצפה שהוא יהיה גבוה...

כן, אני עושה את שלושתם - דגש ל-HB ולפרונט, LB רק מדי פעם.

כן... המטרה ב WL זה לא לפתח שרירים אלה להרים כמה שיותר בתרגילים שלהם.

בדרך כלל מה ההפרש בין פרס לפוש פרס? (אני יודע שזה אינדיבידואלי אבל בכמה בערך בדרך כלל הפוש פרס גבוה מהפרס)

בדרך כלל מה ההפרש בין פרס לפוש פרס? (אני יודע שזה אינדיבידואלי אבל בכמה בערך בדרך כלל הפוש פרס גבוה מהפרס)
ואלה גם רציתי לשאול פעם... כי ל 5 חזרות למשל אצלי ההבדל ניראה לי אולי 5 קילו... וזה ניראה לי קצת... או שככה זה ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית