הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אני מתאמן כבר הרבה זמן אבל אני שם לב שבחזה שלי רק צד אחד התחיל להנפח והצד השני לא
למזה זה?

אני מתאמן כבר הרבה זמן אבל אני שם לב שבחזה שלי רק צד אחד התחיל להנפח והצד השני לא
למזה זה?
חוסר פרופורציות זה עניין גנטי יותר בדרך כלל, אלא אם כן הטכניקה שלך דפוקה ואז זה יכול להיות הגורם ....

שאלה:לגבי בנץ' פרס חיפשתי בגוגל קצת ולא הבנתי בדיוק הכי טוב להגיע עם המוט הרבה אומרים לקו פטמות ויש כאלה שגם אומרים מתחת - אז לאן בדיוק הוא צריך להגיע ?
לנקודה הכי גבוה בחזה. שזה בעצם קו הפטמות...

מי שעושה SS ומשלב מתח עם מישקל כמה חזרות אתם עושים ? מקסימום או עד 5 ושמים כמה שיותר מישקל

uUy2F.png

מזה אומר? זה האזהרות שקיבלתי?

אפשר לעשות SS לפי תפריט מסודר עם פלוס קלורי של 500-600 ככה או שחייב לאכול באזור ה-4000 קלוריות כדי להתקדם ? (הנייטרלי שלי גם ככה 2500 ועם הפלוס הקלורי גם ככה אני מגיע ל3000) ועוד משו ולגבי תפריט של מאזן חיובי איך הכי מומלץ שהוא ייראה מבחינת יחס חלבון/פחמימה/שומן ? (יש לי נטייה קלה להשמנה ואני מעדיף לא להגזים יותר מדיי עם הפחמימה )

אפשר להחליף בלינארית של ביל סטאר בחיטוב תחתירה במתח בסופינציה עם משקל?

1. מאיזה משקל נהוג להתחיל סקוואט? (בן 14 שוקל 60 1.70 ס"מ)
2.בשביל קוביות צריך אחוז שומן נמוך -איך משיגים את זה??
3. בSS יהיו לי קוביות??

1. מאיזה משקל נהוג להתחיל סקוואט? (בן 14 שוקל 60 1.70 ס"מ)
2.בשביל קוביות צריך אחוז שומן נמוך -איך משיגים את זה??
3. בSS יהיו לי קוביות??
1. מתחילים ממוט ריק ומעלים משקלים בהתחלה אתה יכול להעלות 5 קילו כל אימון וכשאתהה מרגיש אתה לא יכול להעלות כל אימון אתה מקצץ ל2.5 להעלות כל אימון
2. חיטוב
3. לא

באמת צריך פחמימה כמו סוכר ענבים אחרי אימון? לא מספיק הפחמימה שיש בשייק חלבון?
אני לא מוסיף כרגע, אני בחיטוב.. יש טעם להוסיף?

אני שואל מה זה אומר מאסה SS האם זה אומר תוכנית SS תוך כדי תוכנית תזונה של מאסה?
ומכמה אחוזי שומן צריך לעשות חיטוב לפני מאסה?

SS זו תכנית
תזונה מסה זה מאזן קלורי חיובי
תהייה בערך על 12 אחוז שומן ואז יהיה לך בסיס מעולה לSS ותוכל למשוך אותה הרבה זמן

לא התוכנית מתאימה רק למסה כי את מעלה משקל מאימון לאימון ואתה צריך לאכול הרבה כאי להתאושש
ובחיטוב המטרה היא רק לשמור על המשקלים ולא להיפצע !!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית