אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אני רוצה להתחיל להתאמן בבית ולעשות תתרגילים הבאים:
עליות כוח,מתח,מקבילים,פרס בעמידת ידיים ואינטרוולים.
כשמתחיל להיות קל יש אפשרות להוסיף משקל....
השאלה זה עד כמה זה אפקטיבי(אני יודע שעדיף חדר כושר אבל כרגע אני לא יכול)?

דרך אגב התוכנית תראה משו כזה:
A:
מתח-5*3
מקבילים-5*3
אינטרוולים-דקה מאמץ וחצי דקה מנוחה ככה 10 דקות ועם הזמן להשתפר

B:
עליות כוח-3*5
פרס בעמידת ידיים:3*5
אינטרוולים-אותו דבר כמו באימון A.

אשמח לתגובות וטיפים לשיפור התוכנית.
מישהו???🆘

אם אתה יכול לעשות פרס,זה אומר שיש לך מוט ופלטות ואולי גם ראק??
פרס הכוונה זה שאני עושה כמו שכיבות שמיכה רק ממצב של עמידת ידיים שזה דיי דומה לתנועה של הפרס....
ופלטות אפשר להגיד שיש לי אני יכול להוסיף משקל לכמעט כל התרגילים רק הבעיה זה עם האימוני רגליים אבל מכיוון שאין לי אפשרות עכשיו ללכת למכון אז אני מנסה לעשות תוכנית דומה לזו שהייתי עושה במכון....
אני יודע שהרגליים לא מקבלות מספיק גירוי ושזה גרוע ככה שאני פתוח להצעות(חוץ מתמצא מכון)...
וככה חוץ מהקטע של הרגליים התוכנית נראת טוב?

פרס הכוונה זה שאני עושה כמו שכיבות שמיכה רק ממצב של עמידת ידיים שזה דיי דומה לתנועה של הפרס....
ופלטות אפשר להגיד שיש לי אני יכול להוסיף משקל לכמעט כל התרגילים רק הבעיה זה עם האימוני רגליים אבל מכיוון שאין לי אפשרות עכשיו ללכת למכון אז אני מנסה לעשות תוכנית דומה לזו שהייתי עושה במכון....
אני יודע שהרגליים לא מקבלות מספיק גירוי ושזה גרוע ככה שאני פתוח להצעות(חוץ מתמצא מכון)...
וככה חוץ מהקטע של הרגליים התוכנית נראת טוב?

אז אתה יכול להוסיף משקל.. יש לך פלטות מוט?? תענה ברור אחי

מתי מומלץ לבצע את המתיחה המדוברת בפרק של הסקוואט (מתיחה בתחתית)
וכמה פעמים מומלץ לבצע אותה?

אני מתאמן כשנה וחצי, בהתחלה לא כמו שצריך (לא בגלל חוסר התמדה אלא בגלל תוכנית אימונים ותזונה דפוקה) עד עכשיו לא יצא לי לעשות SS ואני חושב להתחיל SS כשאני אסיים עם החיטוב. רציתי לדעת אם מאוחר מידי בשבילי לעשות SS או שאין בעיה? ( המשקלים שאני מרים נמוכים - 65 קילו סקוואט,65-70 קילו בנץ', 35 קילו פרס, דדליפט התחלתי ממש עכשיו ואני בחיטוב אז בינתיים 60 קילו(הטכניקה כרגע לא ממש טובה אז בגלל זה גם המשקל ככה)

לפי דעתי אף פעם לא מאוחר - לפחות לא במקרה הזה. אם התוכנית אימונים והתזונה דפוקה לטענתך - תחתוך במיידית ותתחיל לבצע כמו שצריך את תוכנית הSS שאתה רוצה - כלומר ללמוד טכנית את התרגילים (העלאת סרטונים להערות או למידה מהסרטונים ברשת).
אותו הדבר לגביי תזונה - תרפיט מתאים למטרות שלך אחי. יש פה הר של אנשים שיעזרו לך

שוב אין טעם להמשיך משהו שאתה יודע שהוא לא טוב.

התוכנית אימונים והתזונה כבר לא דפוקות, זה היה ב10 חודשים הראשונים שהתאמנתי..
ברגע שהפסקתי להקישב למאמנים והתחלתי לאכול ולהתאמן כמו שצריך התחלתי לעלות 2 קילו כל חודש..

אני לא חושב שזו שאלה מפגרת אבל חלקכם יכולים לחשוב כך לכן החלטתי לרשום אותה פה:
הלכתי אתמול לים ונישרפתי בעיקר בגב העליון, חזה וכתפיים, שזה שטח גדול שכולו אדום.
היום הלכתי לאימון עשיתי סקוואט ודדליפט והחלטתי לחזור הביתה עקב כך שכל חיכוך עם החולצה כואב.

והשאלה היא: האם כדאי לעשות הפסקה מהאימונים כדי לתת לגוף להתאושש מה"טראומה" שהוא קיבל אתמול?

אני לא חושב שזו שאלה מפגרת אבל חלקכם יכולים לחשוב כך לכן החלטתי לרשום אותה פה:
הלכתי אתמול לים ונישרפתי בעיקר בגב העליון, חזה וכתפיים, שזה שטח גדול שכולו אדום.
היום הלכתי לאימון עשיתי סקוואט ודדליפט והחלטתי לחזור הביתה עקב כך שכל חיכוך עם החולצה כואב.

והשאלה היא: האם כדאי לעשות הפסקה מהאימונים כדי לתת לגוף להתאושש מה"טראומה" שהוא קיבל אתמול?

לא צריך לעשות הפסקה.

אהלן חברה ... יש לי שאלה .

אני 182 שוקל 73.. חסר לי 5-6 סנטימטר להטביע .. אני כבר עובד רגליים משו כמו חצי שנה.. ועכשיו בקיץ אני צריך תכנית קטלנית לרגליים ( 5 פעמים בשבוע ) - משו כמו יום סקוואט יום חבל ויום ריצה או ספינינג ...

בבקשה אם תכלו לעזור לי לבנות תכנית הכי איכותית ואפרטיבית שתשפתר לי את הניתור משמעותית .. ( כמובן בלי סיכוי לפציעה)

אני 182 שוקל 73.. חסר לי 5-6 סנטימטר להטביע .. אני כבר עובד רגליים משו כמו חצי שנה.. ועכשיו בקיץ אני צריך תכנית קטלנית לרגליים ( 5 פעמים בשבוע ) - משו כמו יום סקוואט יום חבל ויום ריצה או ספינינג ...

בבקשה אם תכלו לעזור לי לבנות תכנית הכי איכותית ואפרטיבית שתשפתר לי את הניתור משמעותית .. ( כמובן בלי סיכוי לפציעה)
לא קיימת תוכנית שאין בה סיכוי להפצע.

יש איזו תכנית.. JUMP ALERT נראה לי קוראים לה..

חפש בגוגל..

SS לחיטוב-
לעשות SS בחיטוב זה אפשרי? (כמובן בלי להעלות משקל מאימון לאימון, רק פשוט לקחת את אותם תרגילים)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית