הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אם זכור לי נכון עושים אותה כשיש בעיות גמישות למיניהן או מתי שהברכיים בורחות פנימה, אני לא בטוח במאה אחוז. אבל אם הסקוואט שלך נראה טוב אין ממש סיבה לעשות את המתיחה הזאת כי הסקוואט עצמו הוא מתיחה.

ריפ כתב בSS שבנצ' פרס עם דמבלים יותר טוב אז למה לא עושים עם דאמבלים עד שמגיעים למשקלים גבוהים??

השאלה המפגרת שלי:

אני רואה שהרבה אנשים רושמים "פרס" ו"בנץ'"

עכשיו, אני מכיר את המונח, בנץ' פרס ואת המונח לג פרס (במכונה) ... אני צריך להבין שכשאומרים בנץ' הכוונה לבנץ' פרס וכשאומרים פרס מתכוונים ללג פרס?

תשובה תועיל מאוד 😃

בנץ = לחיצת חזה (או החבר של אריק מרחוב סומסום)

פרס = לחיצת כתפיים בעמידה. מיליטרי פרס

נראה לי הכי הגיוני

אה מיליטרי פרס, נכון.
יותר הגיוני באמת.

עוד תעלומה נפתרה, תודה.

מה דעתכם על הכנסת פרונט סקוואט ביום ההתעוששות של טקסס מתוד?
נמאס לעשות LB סקוואט כל שלושת האימונים..
רעיון רע? רעיון לא רע?

ואם כן, איך להכניס את זה? גם 3X3? או 3X5?

מה דעתכם על הכנסת פרונט סקוואט ביום ההתעוששות של טקסס מתוד?
נמאס לעשות LB סקוואט כל שלושת האימונים..
רעיון רע? רעיון לא רע?

ואם כן, איך להכניס את זה? גם 3X3? או 3X5?
כה אין בעיה להכניס פרונט סקוואט ביום של ההתאוששות
אני חושב שאתה יכול לעשות ל3X5 בלי בעיה היות והתרגיל נותן פחות עומס.

בנץ = לחיצת חזה (או החבר של אריק מרחוב סומסום)

פרס = לחיצת כתפיים בעמידה. מיליטרי פרס

נראה לי הכי הגיוני

פרס זה לא מיליטארי פרס,יש הבדל בין התרגילים

השם המלא הוא over head press OHP או פשוט press.

אני הולך להתחיל תכנית חדשה היום כמו SS (לא יכול SS כי המאמן שלי לא מרשה לי דדליפט וזה חדר כושר שלו פרטי)

SS
A:
סקוואט - 3x5
בנץ פרס - 3x5
חתירה – 3x8

B:
סקוואט - 3x5
פרס - 3x5
מתח - 3x5

אשמח לביקורת על התכנית.

שמתי לב שאני מתקרב לסקאוט של 1.5 מהמשקל שלי והאימונים שלי מתחילים לגלוש לכיוון של שעתיים
אימון תקין ?
פשוט מרגיש כל כך עייף אחרי כל סט של סקאוט שאני נח די הרבה

תנוח כמה שאתה צריך כדי שהסט יעוף למעלה...
אם אתה רואה שאתה גולש ליותר מרבע שעה בין הסטים אולי כדאי לשקול ריסט או משהו בסגנון..

כשעושים דדליפט צריך דיי לדחוף את המוט לכיוון הרגליים, אבל אני מתאמן עם מכנסיים קצרים והרגליים שלי ברוחב שהם נמצאות בקצה החלק המחוספס של המוט, ואם אני דוחף את המוט על הרגליים זה מרגיש כאילו הוא משייף אותן חח..
יש למישהו איזה טיפ? חוץ ממכנסיים ארוכות (בכל זאת קיץ)

כמה חזק צריך לדחוף את המוט לכיוון הרגליים בכלל?

נערך לאחרונה:
אני כולי חתכים מאותה סיבה..אין מה לעשות..או שתגלח (גאי) או שתלבש מכנסיים ארוכות. אני מעדיף להחתך ולא ללבוש ארוך בחום הזה.
זה רק אומר שאתה עושה דדליפט טוב 😃

שאלה אולי קצת לא קשורה, אבל לפעמים קורה לי שאני עושה איזה תנועה ופתאום יש כאב נוראי בשוק ברגל והוא נחלש תוך כמה שניות. אבל בזמן הכאב זה פשוט נורא ומרגיש כאילו אין מה לעשות איתו.

אני משער שאני לא היחיד שזה קורה לו, יש למישהו מושג מה זה?

שאלה ממש מפגרת:

בלחיצת חזה עם דאמבלים כבדים, אם אני מתאמן לבד ואני צריך להרים אותם ולדחוף כדי להגיע לכך שהדאמבלים יהיו בעצם למעלה כדי להתחיל את התנועה, זה נחשב חזרה אחת?

עם דאמבלים אתה מתחיל מהחלק קונצנטרי (הלחיצה) .
אז כן, זו חזרה ראשונה.

שאלה ממש מפגרת:

בלחיצת חזה עם דאמבלים כבדים, אם אני מתאמן לבד ואני צריך להרים אותם ולדחוף כדי להגיע לכך שהדאמבלים יהיו בעצם למעלה כדי להתחיל את התנועה, זה נחשב חזרה אחת?

ככה עושים את זה, ואז אין שאלה של ספירה. זה יותר בטוח לכתפיים. תתאמן על התנועה עם משקל נמוך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בליניארית של ביל סטאר
כדאי לעשות רוטציה בין הבנץ' פרס - לפרס? (שאמור להיות רק בהתאוששות)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית