הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

טוב חזרתי עשיתי כמה פעמים את הספרינטים
יש לי מטר ארוך של 50 ויש לי ליד הבית מגרש כזה נטוש ויש שם כביש
קיצר בדקתי 36 מטר מדוייק בקו ישר,אח שלי בדק לי עם סטופר כזה "מקצועי" (שבודק גם במאיות וזה חח לא יודע,בקיצור אני לא יודע עד כמה מדויק הוא עשה את זה אבל אני חושב שזה דיי קרוב (אולי 0.2 לפה או לשם למרות שגם זה לא נראה לי)
בהתחלה יצא לי 5.5 והרגשתי שאני יכול לשפר הרבה הרבה יותר,פעם שניה ידעתי שיצאתי לא טוב בזינוק ושיפרתי ל 5.1 ופעם שלישית 5.0 , זה נחשב תוצאה סבירה לילד בן 16 ששוקל 82 קילו? אני גם דיי בטוח שאם אני יתרגל אני יוכל לרדת דיי בקלות מ 4.8

חבר'ה כמה בערך קלוריות נשרפות בעליה בשביל הנחש למצדה(הליכה רגילה בחום)?

שאלה מפגרת :

מאז הצבא קיבלתי יותר שומן בפנים. אני לא נראה שמן, אבל יש יותר עור (או שומן) בסנטר.
מאז שעליתי במסה אז יש יותר.

תכלס זה ממש מעצבן.

מאיזה אחוזים זה חוזר למצב רגיל? נראה לי שמאחוזים נמוכים לא?

משום מה באחוזי שומן יותר נמוכים ירד השומן ואיתו קצת נוזלים :\

תודה ג*ל ✌️
אני הולך לאכול שיב1לת ש1על זה אינדקס גל*קמי נמוך בטיר1ף!!

אחרי סטים כבדים בסקוואט כואבות לי הברכיים וקצת מעליהם. זה מין כאב עמום כזה אבל מציק, זה לא כאב ממוקד כמו כאב של מפרק.

הכאב מפסיק אחרי האימון, אבל זה מפריע להכנס לסט כל פעם.

זה אמור להיות ככה? כאילו זה פשוט שריר באיזור שעובד בסקוואט?

אחרי סטים כבדים בסקוואט כואבות לי הברכיים וקצת מעליהם. זה מין כאב עמום כזה אבל מציק, זה לא כאב ממוקד כמו כאב של מפרק.

הכאב מפסיק אחרי האימון, אבל זה מפריע להכנס לסט כל פעם.

זה אמור להיות ככה? כאילו זה פשוט שריר באיזור שעובד בסקוואט?

הברכיים מחליקות?
הכאבים מופיעים תוך כדי האימון? או לפני.
לי הייתה תקופה שהן היו כואבות רק לפני האימון, אני הערכתי שזה משהוא מנטלי.

הברכיים מחליקות?
הכאבים מופיעים תוך כדי האימון? או לפני.
לי הייתה תקופה שהן היו כואבות רק לפני האימון, אני הערכתי שזה משהוא מנטלי.

הכאבים מופיעים אחרי הסט הראשון של העבודה. והברכיים מחליקות אולי טיפה (מחליקות הכוונה עוברות את הקו של האצבעות, כן?)

שאלה שבאיזה שהוא מקום ניראת לי קצת מפגרת...
בתוכנית איונים של UD2 אני אמור לאכול קצת פחמימות.. אז אני אוכל שתי פרוסות לחם נניח אוקי..
בימים של הריקון גליקוגן מתי עדיף לי לאכול את הפחמימות? לפני או אחרי האימון?
ואני יודע שבסופו של דבר מה שמשנה זה כמות הקלוריות שנכנסת באותו היום...
אני שואל את זה בגלל שאני במטרה לדלל את מאגרי הגליקוגן ואם אני אוכל אחרי אימון אז קורה שהמאגרים שוב פעם חוזרים לעצמם לא?

הכאבים מופיעים אחרי הסט הראשון של העבודה. והברכיים מחליקות אולי טיפה (מחליקות הכוונה עוברות את הקו של האצבעות, כן?)

הכוונה שבזמן שאתה בבור, הברכיים זזות.
דבר שני שיכול לגרום לך כאב, אם הן קורסות פנימה.

הכוונה שבזמן שאתה בבור, הברכיים זזות.
דבר שני שיכול לגרום לך כאב, אם הן קורסות פנימה.

הם בטוח לא קורסות פנימה.

אז רגע, אין בעיה שהברכיים ייעברו קצת את הקו של האצבעות, כל עוד הן לא זזות? משום מה תמיד חשבתי שזה מה שנקרא גלישה 😣

נערך לאחרונה:
מזה אינוורטלים?

ספרינט- התאוששות-ספרינט-התאוששות

---------- התגובה התווספה ב 18:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:26 ----------

לבנאדם ששוקל 130 קילו, עבר קריעה במיניסקוס, ומהטרה היחידה שלו היא להוריד במשקל,(לא להתייחס לחלק של התזונה)הייתם נותנים לעשות סקוואטים כנגד משקל גוף?

ספרינט- התאוששות-ספרינט-התאוששות

---------- התגובה התווספה ב 18:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:26 ----------

לבנאדם ששוקל 130 קילו, עבר קריעה במיניסקוס, ומהטרה היחידה שלו היא להוריד במשקל,(לא להתייחס לחלק של התזונה)הייתם נותנים לעשות סקוואטים כנגד משקל גוף?

כן וגם דדליפט.
זה שתי תנועות שהוא כנראה מבצע ביום-יום עם טכניקה לקויה שיכולה לגרור פציעות קשות.
ביצוע שתי התנועות האלו גם ילמדו אותו את התנועה הנכונה, וגם ימנעו פציעות בעתיד.

ואין שום סיבה להימנע ממשקל על הגב, אימוני התנגדות חשובים גם לאנשים שרוצים
לרדת במשקל.

כן וגם דדליפט.
זה שתי תנועות שהוא כנראה מבצע ביום-יום עם טכניקה לקויה שיכולה לגרור פציעות קשות.
ביצוע שתי התנועות האלו גם ילמדו אותו את התנועה הנכונה, וגם ימנעו פציעות בעתיד.

ואין שום סיבה להימנע ממשקל על הגב, אימוני התנגדות חשובים גם לאנשים שרוצים
לרדת במשקל.

מסכים בקשר למשפט האחרון , וזה גם מהשהסברתי לו.
בכל זאת בקשר לסקוואט הבאתי לו אימון אחד לעשות , ואז חשבתי שהבנאדם סוחב 130 קילו עם פציעה קשה בעבר, והתחלתי לתהות בקשר לזה.

מסכים בקשר למשפט האחרון , וזה גם מהשהסברתי לו.
בכל זאת בקשר לסקוואט הבאתי לו אימון אחד לעשות , ואז חשבתי שהבנאדם סוחב 130 קילו עם פציעה קשה בעבר, והתחלתי לתהות בקשר לזה.

אם אתה רוצה שזה יהיה יותר מבוקר אתה יכול להשתמש בבוקס סקוואט.
ככה קל יותר גם לחלק את התנועה, ולמנוע מקרה שהוא בטעות יקבל באונס מהברכיים.
היתרון של קופסא היא שתוכל לראות אם הוא "נופל" בתחתית יותר בקלות, והיא גם מלמדת די טוב את הרעיון של להתיישב אחורה.

את האמת באימון הראשון עשיתי לו אחרי סט אחד של סקוואט רגיל, בוקס סקוואט, אבל אין לו יותר מדי מוטיבציה ללמוד.
זה בנאדם שרק רוצה לרדת במשקל, לא להתחזק לא לפתח מאסה , ובטח ובטח שלא להשקיע בלימוד של סקוואט.
כנראה שאם אני אראה שהבנאדם חסר מוטיבציה בזמן לימוד התרגיל אז אוותר על זה, זה לא באמת קריטי למטרה שהוא רוצה להגיע אליה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית