הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,279
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

את האמת באימון הראשון עשיתי לו אחרי סט אחד של סקוואט רגיל, בוקס סקוואט, אבל אין לו יותר מדי מוטיבציה ללמוד.
זה בנאדם שרק רוצה לרדת במשקל, לא להתחזק לא לפתח מאסה , ובטח ובטח שלא להשקיע בלימוד של סקוואט.
כנראה שאם אני אראה שהבנאדם חסר מוטיבציה בזמן לימוד התרגיל אז אוותר על זה, זה לא באמת קריטי למטרה שהוא רוצה להגיע אליה.

אתה כמאמן צריך לחשוב על מה שטוב למתאמן שלך, לא מה שהוא חושב שטוב לו.
ואתה זה שצריך לקבוע לו את המטרות, אני יודע שזה לא פשוט אבל זה לדעתי ההבדל
בין מאמן טוב לעוד אחד שבתחום רק כדי לעשות עוד כמה שקלים כי הם לא יכולים למצוא עבודה אמיתית.

תעשה לו שטיפת מוח, הצד השני (מוכרי השטויות) משתמשים בזה, אז למה לא?
תתחיל למכור לו שטויות, בסופו של דבר כשאתה טוחן לאנשים מספיק במוח הם מתחילים להפנים.

אתה כמאמן צריך לחשוב על מה שטוב למתאמן שלך, לא מה שהוא חושב שטוב לו.
ואתה זה שצריך לקבוע לו את המטרות, אני יודע שזה לא פשוט אבל זה לדעתי ההבדל
בין מאמן טוב לעוד אחד שבתחום רק כדי לעשות עוד כמה שקלים כי הם לא יכולים למצוא עבודה אמיתית.

בנאדם ששוקל 130 ללא מאסת שריר, אתה לא חושב שלא משנה איזה בנאדם יאמן המטרה תיהיה לרדת במשקל?
אני מסכים איתך במה שאתה אומר , בכל זאת בנאדם שרוצה לרדת במשקל( בין היתר כי יש לו כבר בעיות רפואיות שנובעות מהמצב הזה- אבל זה לא קשור), נטו לרדת במשקל , ואין לו זמן / כוח / מוטיבציה להשקיע בלימוד תרגילים מורכבים, מצב כזה אתה לא תעדיף לתת לו לג פרס?

בנאדם ששוקל 130 ללא מאסת שריר, אתה לא חושב שלא משנה איזה בנאדם יאמן המטרה תיהיה לרדת במשקל?
אני מסכים איתך במה שאתה אומר , בכל זאת בנאדם שרוצה לרדת במשקל( בין היתר כי יש לו כבר בעיות רפואיות שנובעות מהמצב הזה- אבל זה לא קשור), נטו לרדת במשקל , ואין לו זמן / כוח / מוטיבציה להשקיע בלימוד תרגילים מורכבים, מצב כזה אתה לא תעדיף לתת לו לג פרס?

לרדת במשקל ינבע דבר ראשון מתזונה.
מוטיבציה זה חלק מהעבודה של המאמן, בין אם בענף ספורט או באימון אישי.
לבן אדם כזה, הייתי עושה את החימום בתחילת אימון(במקום הריצה/אליפטי הנהוגים).
כעבודה עם מוט, סקוואט , פרס, דדליפט וכו...
לסטים של כמה חזרות, כמה מילים ודגשים במה להתרכז, ולהמשיך.
שמע בגלל זה יותר קל לאמן ילדים-מתבגרים, הם מכבדים סמכות הרבה יותר טוב, ולא חושבים שהם יודעים הרבה יותר טוב ממך.

דווקא זה בן אדם שמקשיב לי ומוכן לעשות מה שאגיד לו.
לא הבנתי את החלק של החימום, הבנאדם עושה שעה ריצה/ הליכה תחילת האימון ורק אחרי זה מתחיל אימון אנאירובי, אם התכוונת שיעשה כמה חזרות לחימום ותירגול טכניקה, אז זה ברור לי.

שבת שלום ..עפתי קצת לעוף עם "קלוריות ריקות"

ביתריסט ברגע שהוא ילמד סקוואט אתה תפתור את שורש הבעיה
כי אם הוא לא יתאמן כמו שצריך שהוא יסיים לחטב מה יהיה ? הוא ישמין שוב

ככל שהוא ידע להתאמן עם תרגילים מורכבים בתבנית של SS (סקוואט/לחיצה/משיכה) זה יקנה לו בסיס של כוח
הוא לא ישמין יותר מדי גם אם הוא יאכל הרבה
והוא גם יהנה

בתור אדם שעבר פציעה יחסית קשה במיניסקוס, החודש(ים) הראשונים יהיו יחסית קשים מבחינת סקוואט, כי הברך לא רגילה לעומסים וטכניקה גרועה לא תועיל, אבל ברגע שהטכניקה מעולה והפחד נעלם (כמו כן לא לעשות דיפ סקוואט), סקוואט יעשה לו רק טוב ויחולל פלאים לברך

המשקל בראק פולס, כמה הוא צריך להיות יותר מהדדליפט עצמו(בערך)
אם אני עובד בטקסס והוספתי לי את זה אז כמה סטים לעשות וכמה חזרות?

המשקל בראק פולס, כמה הוא צריך להיות יותר מהדדליפט עצמו(בערך)
אם אני עובד בטקסס והוספתי לי את זה אז כמה סטים לעשות וכמה חזרות?

אם הראק פולס בנפח הוא יהיה נמוך מהדדליפט בעצימות
תתחיל עם משקל סביר ותעלה לאט לאט

כשעשיתי היום סקוואט המאמן אמר לי שאני לא עושה נכון מכיוון שאני מוצא את כפות הרגליים קצת החוצה מאשר ליישר אותם, בעיקרון אני רוצה לעבוד על הquads ולכן באות כפות הרגליים הישרות..
האם היה שווה לי להקשיב לו? תודה.

תגידו, יש סיבה מסוימת כלשהי שבד"כ לחיצות באות לפני משיכות?

אממ... או.קיי, אני מבין במקרה ומדובר בדדליפט. אבל מה אם זה מתח או BOR?
או שהמנוחה לא קשורה לרגליים וקשורה למשהו אחר בכלל?

אממ... או.קיי, אני מבין במקרה ומדובר בדדליפט. אבל מה אם זה מתח או BOR?
או שהמנוחה לא קשורה לרגליים וקשורה למשהו אחר בכלל?

אחרי דדליפט או סקוואט כל הגוף כואב/עייף
זה לא חלוקה לשרירים פה

...

נו, אז למה דווקא לעשות לחיצות אח"כ? איך הן יותר אפקטיביות במנוחה מהסקוואט מלעשות משיכות?

אם אני עושה סט של בנץ ל5 חזרות, ולדוגמא בחזרה השלישית או רביעית אני מסיים עם הספוטר, יש טעם להמשיך לעוד חזרות עם הספוטר?

אם אני עושה סט של בנץ ל5 חזרות, ולדוגמא בחזרה השלישית או רביעית אני מסיים עם הספוטר, יש טעם להמשיך לעוד חזרות עם הספוטר?

לטעמי, לא. כשאתה מגיע לכשל רוב הסיכויים שכשתמשיך עם הספוטר אתה בקושי תפעיל כוח כך שזה יהפך לאימון בייספס של הספוטר.

יש בעיה לחלק את האימון היומי SS לשתיים בגלל חוסר זמן נגיד לעשות את הסקאוט בצהוריים
ואת החזה והדדליפט לעשות בלילה ?

זה משנה אם הספוטר עוזר להרים את המוט בהתחלה כלומר לפני שמתחילים את התנועה של הבנצ' פרס עצמו - כשמרימים את המוט למעלה מהדברים שמחזיקים אותו....?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית