הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

סטודנטים שלומדים הרבה בתקופת המבחנים מתלוננים על כאבי גב בגלל ישיבה ממושכת.​

יש הצעות לתרגילים שיעזרו?​

היה לי מתאמן עם בעיה דומה ותוך כמה שבועות הפחתנו לו את הכאבים על ידי עשיית גוד מורנינג.
גוד מורנינג יכול להיות פתרון טוב , לעשות כל שעה למשל שלושה סטים של 10-12 חזרות.
מתיחות לאמסטרינג גם זו אפשרות.

היה לי מתאמן עם בעיה דומה ותוך כמה שבועות הפחתנו לו את הכאבים על ידי עשיית גוד מורנינג.
גוד מורנינג יכול להיות פתרון טוב , לעשות כל שעה למשל שלושה סטים של 10-12 חזרות.
מתיחות לאמסטרינג גם זו אפשרות.

אפשר לשאול למה דווקא התמקדת בהאמסטרינג?

אני תקוע חזק במישקלים, ועוד 10 ימים עובר לנטרלי ואז חיטוב,
אם אני יעשה ריסט אני לא יספיק ליגמור אותו ולעלות במישקלים, ולהלחם במשקלים לא ניראה לי רעיון טוב, מה לעשות ?

אפשר לשאול למה דווקא התמקדת בהאמסטרינג?

אני זוכר מזמן שקראתי(מספר או איזה מחקר), שבישיבה מרובה שהשריר מתקצר/ הגמישות באיזור ניהיית ברצפה, ובדרך כלשהי זה משפיע על הכאבים.
תנסה את האפשרות של הגוד מורנינג , לפחות בהתחלה.

אני תקוע חזק במישקלים, ועוד 10 ימים עובר לנטרלי ואז חיטוב,
אם אני יעשה ריסט אני לא יספיק ליגמור אותו ולעלות במישקלים, ולהלחם במשקלים לא ניראה לי רעיון טוב, מה לעשות ?

תאכל יותר 🚬🤪🚬
או שתדחה את החיטוב

תאכל יותר 🚬🤪🚬
או שתדחה את החיטוב

יש לי סיבות שאני לא יכול לדחות את החיטוב, ומאותם סיבות לא ניראה לי שתהיה מסה שניה אז אני רוצה לנצל את הזמן הזה.
אני תקוע ממש חזק ואוכל איזה 5000 קלוריות, גם אם אני יתחיל לאכול יותר לא ניראה לי שזה יעזור.

כדי לקחת שבוע קל, או להמשיך להלחם עד הסוף המסה ולעשות אימונים קלים במאוזן קלורי נטרלי ?
או אולי רעיון אחר ?

בזמן האחרון בחדר כושר אנשים מתחילים לנסות להסביר לי למה עדיף לי לעשות "תוכנית חדר כושר" במקום SS, ולא תמיד יש לי תשובות לטענות שלהם.
אני אשמח אם מישהו ייעשה לי קצת סדר ויגיד לי פחות או יותר מה נכון ומה לא (אם אפשר גם הסבר זה יהיה מעולה).
- אפשר להגיע למשקלי עבודה גבוהים (לפחות כמו בSS) מ"תוכנית חדר כושר" שמותאמת טוב ונכון למתאמן (סוג כל שהוא של פיצולים), בזמן שגם עולים יותר במסת הגוף.
- אם מבצעים באימון רגליים יותר מרק תרגיל אחד לרגליים (סקוואט), תרגילים נוספים ייעזרו בסופו של דבר להעלות משקל בסקוואט.
- צריך להגיע לכשל בכוונה בתרגילים משום שרק ככה הגוף ינסה להשתפר ולגדול.
- אין סיבה שיהיה הבדל בין תוכנית של בודיבילדר מקצועי לבין מתאמן רגיל (עם וותק של כמה חודשים) בחדר כושר, חוץ ממשקלי העבודה.

תודה!

בהנחה שאתה עובד כמו שצריך:

-אז למה אני מתקדם יותר מהר מכם?
-נכון אבל לא למתאמן המתחיל
-אז איך אני גודל? (רק ככה הגוף ינסה להשתפר=לא יכול להשתפר בשום דרך אחרת)
-אם הוא טבעי זה הגיוני

העניין הוא שהם אומרים שאני כן יכול להתקדם יותר מהר, אז זה כאילו מילה שלי נגד מילה שלהם, אין ממש דרך להוכיח חוץ מלנסות.

והם אומרים שמתאמן טבעי יכול לעשות את אותה תוכנית של בילדר מקצועי על חומרים, פשוט עם משקלים נמוכים יותר.

בזמן האחרון בחדר כושר אנשים מתחילים לנסות להסביר לי למה עדיף לי לעשות "תוכנית חדר כושר" במקום SS, ולא תמיד יש לי תשובות לטענות שלהם.
אני אשמח אם מישהו ייעשה לי קצת סדר ויגיד לי פחות או יותר מה נכון ומה לא (אם אפשר גם הסבר זה יהיה מעולה).
- אפשר להגיע למשקלי עבודה גבוהים (לפחות כמו בSS) מ"תוכנית חדר כושר" שמותאמת טוב ונכון למתאמן (סוג כל שהוא של פיצולים), בזמן שגם עולים יותר במסת הגוף.
- אם מבצעים באימון רגליים יותר מרק תרגיל אחד לרגליים (סקוואט), תרגילים נוספים ייעזרו בסופו של דבר להעלות משקל בסקוואט.
- צריך להגיע לכשל בכוונה בתרגילים משום שרק ככה הגוף ינסה להשתפר ולגדול.
- אין סיבה שיהיה הבדל בין תוכנית של בודיבילדר מקצועי לבין מתאמן רגיל (עם וותק של כמה חודשים) בחדר כושר, חוץ ממשקלי העבודה.

תודה!

יש לי כבר את התשובות מוכנות מראש, כי זה חוזר על עצמו כל יום כל היום

- בתוכנית פיצולים הנפח יהיה יותר גבוה זאת אומרת העצימות תרד, 5 חזרות זה הטווח האידיאלי בשביל ליצור התקדמות(בדרך כלל בתוכניות פיצולים יגידו לך לעשות 8-12 ), העליה במסת הגוף תושפע מהפלוס הקלורי שאתה נמצא ומהעליה הדרגתית במשקלים.

- תרגילים נוספים זה אומר עוד נפח, שיפגע בעצימות, אם אתה מתאמן מתחיל אתה לא צריך להוסיף נפח, ותגיד להם שינסו לעשות עוד תרגילי רגליים אחרי שעשו סקוואט כבד ומלא, זה בדרך כלל אנשים שלא עושים את זה.

- כשאתה מגיע לכשל אתה מתיש את הגוף ומערכת העצבים , יקח לגוף הרבה זמן להתאושש מכזה אימון.
הגוף משתפר וגדל כשהוא מקבל עומסים חדשים- עליה הדרגתית במשקלי עבודה בתרגילי הבסיס + פלוס קלורי יעשו את העבודה.

- וזה אחד האוהבים עליי, בזריקה אוטומטית אתה צריך להכניס את המשוואה של החומרים לעניין, תמיד!.. זה עובד פלאים.
אי אפשר להשוות בילדר למתאמן רגיל, כי הוא מזריק ויכול להתאושש ביתר קלות, וכל דבר שהוא יעשה יגרום גירוי לגוף שלו.
ואם אומרים לך שיש כאלה שלא מזריקים (נגיד) אז אתה יכול להגיד שהוא הגיע לתוצאות למרות התוכנית שלו ולא בזכותה.

תשנן את זה ובהצלחה.

יש לי כבר את התשובות מוכנות מראש, כי זה חוזר על עצמו כל יום כל היום

- בתוכנית פיצולים הנפח יהיה יותר גבוה זאת אומרת העצימות תרד, 5 חזרות זה הטווח האידיאלי בשביל ליצור התקדמות(בדרך כלל בתוכניות פיצולים יגידו לך לעשות 8-12 ), העליה במסת הגוף תושפע מהפלוס הקלורי שאתה נמצא ומהעליה הדרגתית במשקלים.

- תרגילים נוספים זה אומר עוד נפח, שיפגע בעצימות, אם אתה מתאמן מתחיל אתה לא צריך להוסיף נפח, ותגיד להם שינסו לעשות עוד תרגילי רגליים אחרי שעשו סקוואט כבד ומלא, זה בדרך כלל אנשים שלא עושים את זה.

- כשאתה מגיע לכשל אתה מתיש את הגוף ומערכת העצבים , יקח לגוף הרבה זמן להתאושש מכזה אימון.
הגוף משתפר וגדל כשהוא מקבל עומסים חדשים- עליה הדרגתית במשקלי עבודה בתרגילי הבסיס + פלוס קלורי יעשו את העבודה.

- וזה אחד האוהבים עליי, בזריקה אוטומטית אתה צריך להכניס את המשוואה של החומרים לעניין, תמיד!.. זה עובד פלאים.
אי אפשר להשוות בילדר למתאמן רגיל, כי הוא מזריק ויכול להתאושש ביתר קלות, וכל דבר שהוא יעשה יגרום גירוי לגוף שלו.
ואם אומרים לך שיש כאלה שלא מזריקים (נגיד) אז אתה יכול להגיד שהוא הגיע לתוצאות למרות התוכנית שלו ולא בזכותה.

תשנן את זה ובהצלחה.

תודה, אחלה תשובות, אבל השתיים האחרונות אני כל הזמן אומר להם והם פשוט לא מקשיבים, הם מתחילים להגיד לי שאין קשר ולשאול אותי אם אני יודע מה זה סטרואידים בכלל....
בכל אופן נראה לי שאני אסתדר

אה וגם אף אחד לא מכיר את ההגדרה של מתאמן מתחיל כמתאמן שיכול להוסיף משקל מאימון לאימון, הם חושבים שזה פשוט מתאמן עם וותק...

האם מומלץ להגיע לכשל בחיטוב?
אם התשובה היא לא "כן" או "לא", באיזה תרגילים מומלץ להימנע מהגעה לכשל בחיטוב?

האם מומלץ להגיע לכשל בחיטוב?
אם התשובה היא לא "כן" או "לא", באיזה תרגילים מומלץ להימנע מהגעה לכשל בחיטוב?

אנחנו תמיד מנסים לסגור את המשקל שאנחנו מרימים בלי כשל, לפעמים נכשלים אין מה לעושת.
בחיטוב תעבוד עצים ואם הגעת לכשל(אל תגיע באופן מכוון לכשל) , זה אומר שעבדת עצים.

אנחנו תמיד מנסים לסגור את המשקל שאנחנו מרימים בלי כשל, לפעמים נכשלים אין מה לעושת.
בחיטוב תעבוד עצים ואם הגעת לכשל(אל תגיע באופן מכוון לכשל) , זה אומר שעבדת עצים.
אוקי, כי חשבתי שאם נמצאים בגירעון קלורי של ממוצע 500, קשה יותר לגוף להתאושש מאימונים עצימים אז אולי להגיע לכשל היה מקשה עליו עוד יותר ואולי מעודד פציעות.

שמעו תענו לי דחוף בבקשה עוד חצי שעה אני יוצא לאימון
אני עושה תכנית FBW ויום ראשון עשיתי דדליפט דט אחד של 5 חזרות אז השאלה שלי אם היום גם לעשות דדליפט ?

תשמע fbw זאת לא תוכנית ספציפית . זה בסך הכל אומר שאתה עובד על כל הגוף בכל אימון.
אפשר לבנות הרבה מאוד תוכניות שונות שהם fbw .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית