הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

כאשר אני עושה SS ואני מגיע למשקלים יפים ואז אאני עושה חיטוב ומגיע ככה ל13 א.ש אז אני יראה יותר מחוטב??

היי,
אני בערך ב20+ אחוזי שומן ואני כבר כמה זמן מנסה להוריד במשקל וזה הולך לי לא רע.
לאחרונה התחלתי לאכול מתפריט עם מעט פחמימות (לא דל, פשוט מעט) ויש לי גרעון קלורי גדול מאוד, לפעמים אני לא מגיע לצריכה הקלורית שלי משום שאני מוותר על ארוחות (לא בכוונה) משום שאיני מרגיש רעב.
התחלתי גם לעשות אימוני AB לחיטוב מהאתר, שלוש פעמים בשבוע. לאחר כל אימון אני שותה סקופ אבקת חלבון ELITE WHEY.

שאלתי היא: האם כדאי לי לעשות אירובי? אם כן, מתי עדיף לעשות? (אחרי האימון או ביום מנוחה?)
האם כדאי לי לעשות HIIT או ריצה חצי שעה בקצב קל-בינוני?
האם גרעון קלורי נמוך מדי יכול לגרום לחוסר הורדה במשקל? (גם אם אני לא מרגיש רעב?)
האם כדאי לצרוך שייק אבקת חלבון גם בימי המנוחה בהם אני עושה אירובי בלבד?
אני רוצה להוסיף לימי המנוחה + אירובי אימוני משקל גוף סיבולת ללא הפסקה (מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה, בטן, סקואטים ללא מוט, ג'קסונים, מכרעים וכו'...). האם כדאי לחיטוב?

נערך לאחרונה:
היי,
אני בערך ב20+ אחוזי שומן ואני כבר כמה זמן מנסה להוריד במשקל וזה הולך לי לא רע.
לאחרונה התחלתי לאכול מתפריט עם מעט פחמימות (לא דל, פשוט מעט) ויש לי גרעון קלורי גדול מאוד, לפעמים אני לא מגיע לצריכה הקלורית שלי משום שאני מוותר על ארוחות (לא בכוונה) משום שאיני מרגיש רעב.
התחלתי גם לעשות אימוני AB לחיטוב מהאתר, שלוש פעמים בשבוע. לאחר כל אימון אני שותה סקופ אבקת חלבון ELITE WHEY.

שאלתי היא:
1.האם כדאי לי לעשות אירובי? אם כן, מתי עדיף לעשות? (אחרי האימון או ביום מנוחה?)
2.האם כדאי לי לעשות HIIT או ריצה חצי שעה בקצב קל-בינוני?
3.האם גרעון קלורי נמוך מדי יכול לגרום לחוסר הורדה במשקל? (גם אם אני לא מרגיש רעב?)
4.האם כדאי לצרוך שייק אבקת חלבון גם בימי המנוחה בהם אני עושה אירובי בלבד?
5.אני רוצה להוסיף לימי המנוחה + אירובי אימוני משקל גוף סיבולת ללא הפסקה (מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה, בטן, סקואטים ללא מוט, ג'קסונים, מכרעים וכו'...). האם כדאי לחיטוב?
שלום לך
אני חושב שכדאי לך לקחת מהפורטל את המדריך לחיטוב בישביל להכין תפריט חיטוב ולא כדאי לעשות מאזן קלורי שלילי גדול ובנוסף לא לאכול חלק מהארוחות כי אם זה יותר מדי אז אתה מאבד הרבה שריר.
ולגבי השאלות
1.בישביל הקטע להרזות לא חייב אירובי,העיקר זה המאזן הקלורי שלך בסוף היום,ואם אתה לא מצליח לעשות מאזן קלורי שמומלץ אז כדאי לעשות אירובי בישביל להוריד עוד קלוריות.
אבל יש כאלה שרצים בקטע של הבריאות עם הלב והדברים האלה.
2.אם אתה רץ אז מומלץ מאד HIIT,יש הרבה מחקרים שזה הרבה יותר טוב מריצה רגילה בהרבה בחינות.
3.זה פשוט מה המאזן הקלורי שלך בסוף היום,אם אתה הוצאת 100 קלוריות ביום מאשר הכנסת אז תרזה ביום הזה 100 קלוריות.
4.שייק חלבון זה בישביל שתצליח להגיע ל1.5-1.8 פר כל קילו מהגוף שלך אם אתה לא מצליח לקחת את זה ביום יום.
5.לא הבנתי את השאלה

ערכי R I בגבול התחתון של הנורמה(עקב זרימה שיאסטולית גבוהה יחסית) 0.55-0.6
כל השאר נורמלי
בדיקת דופלר כליות
אפשר הסבר לפני שאמא שלי תתחיל להשתגע?

תוכניות בחיטוב

שלום אמרו לי שאחרי SS צריך חיטוב ובחיטוב אמרו לי שיש שתי תוכניות שהם הכי טובות אחד FBW השנייה זאת הלינארית אבל לא הבנתי איך מעלים משקל בלינארית אם לא אוכלים הרבה בחיטוב אז המסת שריר יורדת לא עולה אז אין כוח להעלות ויש שיורדים במשקלי העבודה

---------- התגובה התווספה 27-05-2011 ב 17:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-05-2011 ב 23:48 ----------

??????????????????????????

נערך לאחרונה:
שלום אמרו לי שאחרי SS צריך חיטוב ובחיטוב אמרו לי שיש שתי תוכניות שהם הכי טובות אחד FBW השנייה זאת הלינארית אבל לא הבנתי איך מעלים משקל בלינארית אם לא אוכלים הרבה בחיטוב אז המסת שריר יורדת לא עולה אז אין כוח להעלות ויש שיורדים במשקלי העבודה

---------- התגובה התווספה 27-05-2011 ב 17:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-05-2011 ב 23:48 ----------

??????????????????????????

חיטוב עושים אם רוצים זה לא קשור לSS
תראה לוגים של חבר'ה שעושים את הלינארית בחיטוב.הם כן מצליחים.
מתאמן מתחיל יכול להיות שכן יצליח להשתפר.מה שכן המטרה שלך היא לשמר שריר וכוח.תנסה לשמור על משקלי עבודה

בss הבנתי אני מעלה כמו שכתוב בפורטל דדליפט 7.5 סקוואט 5 והשאר 2.5 רק יש לי שאלה האם אני יכול בשבוע הראשון והשני להעלות בדחיקה 5 כל אימון

---------- התגובה התווספה 30-05-2011 ב 17:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה 29-05-2011 ב 21:38 ----------

?????????????

נערך לאחרונה:
כמה דקות מומלץ לעשות אירובי לאחר אימון משקולות?
הבנתי שמאגרי הגליקוגן מדוללים לאחר אימון משקולות ומקור האנרגיה העיקרי הוא השומן.
אם אני ארוץ 20 דקות ריצה קלה, זה יספיק?

שמעתי פה שאחרי משהו כמו חצי שנה אי אפשר לעלות כל שבוע משקלים וממתאמן מתחיל הופכים לבינוני.
אם חודשיים אני עושה SS ואז 3 חודשים חיטוב ואז חודש אני עושה SS אז אני הופך לבינוני או שזה חל רק על הזמן שאני עושה תקופת מאסה??
כי עכשיו אני בערך ב18% שומן ואני רוצה קודם להרזות(התחלתי SS)ואז להתחיל אבל אני מפחד שכל הזמן שלי כמתאמן מתחיל יעלם.
מה אתם אומרים?

כמה דקות מומלץ לעשות אירובי לאחר אימון משקולות?
הבנתי שמאגרי הגליקוגן מדוללים לאחר אימון משקולות ומקור האנרגיה העיקרי הוא השומן.
אם אני ארוץ 20 דקות ריצה קלה, זה יספיק?
אם תהיה במאזן חיובי אתה תשמין לא משנה מה וכמה אירובי תעשה
אם אתה בחיטוב אז מה שחשוב (לפחות בהתחלה) זה המאזן הקלורי שלך.אירובי יעזור לך להגדיל גרעון.

נערך לאחרונה:
שמעתי פה שאחרי משהו כמו חצי שנה אי אפשר לעלות כל שבוע משקלים וממתאמן מתחיל הופכים לבינוני.
אם חודשיים אני עושה SS ואז 3 חודשים חיטוב ואז חודש אני עושה SS אז אני הופך לבינוני או שזה חל רק על הזמן שאני עושה תקופת מאסה??
כי עכשיו אני בערך ב18% שומן ואני רוצה קודם להרזות(התחלתי SS)ואז להתחיל אבל אני מפחד שכל הזמן שלי כמתאמן מתחיל יעלם.
מה אתם אומרים?
זה לא חל על שום זמן, זה חל על מיצוי פוטנציאל. אנשים עושים SS כמתאמנים מתחילים גם שנים אחרי שהתחילו להתאמן.

מה אתם אומרים?
לאו דווקא חצי שנה.כל אחד בקצב שלו.
אל תשכח שכשתהיה בחיטוב אתה לא תוכל לעלות כל אימון במשקל.
וחוץ מזה,כל העניין של לעלות משקלים ולהפוך לבינוני זה במאזן חיובי

יעני אם אני עושה תכנית שנתיים ואפעם לא העליתי משקל אז אני עדין מתאמן מתחיל?
השאלה אם אני עושה חיטוב אז הפוטניצאל בנתיםם מתבזבז או שזה מבזבז רק בזמן שאני במשקל כל אימון?

יעני אם אני עושה תכנית שנתיים ואפעם לא העליתי משקל אז אני עדין מתאמן מתחיל?
השאלה אם אני עושה חיטוב אז הפוטניצאל בנתיםם מתבזבז או שזה מבזבז רק בזמן שאני במשקל כל אימון?
מתאמן מתחיל הוא מתאמן שיכול להתקדם מאימון לאימון (בתנאי שהוא אוכל וישן מספיק). נניח והתחלת חיטוב בתור מתאמן מתחיל ולא התקדמת באימונים בצורה משמעותית, בסוף החיטוב אתה עדיין תיהיה מתאמן מתחיל.

במילים אחרות, אין קשר ישיר בין רמת המתאמן לכמות הזמן שעבר מאז שהוא התחיל להתאמן.

שלום אנשים
עכשיו אני עושה SS ואני חייב להוסיף מבחינה רפואית תרגיל שפועל על השריר " CalveS"
לאיזה שבועעים שלוש.
איך אני מוסיף? איזה תרגיל? לאימון A?B? כמה חזרות סטים??

נערך לאחרונה:
כמה גרוע אם האימון לקח לי שעתיים ועשרה כולל אירובי בחיטוב?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית