הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

כשאני עושה סקוואט אז בחזרות האחרונות אני מרגיש דופק מאד גבוה(עושה SS)כאילו רצתי 5 קילומטר ואז אני עושה אותם ואחרי זה לא מרגיש כלום.
זה נורמלי?

אתה נושם בין החזרות ?

דאהההה!!! אני מתעלף רק מלחשוב על סקאווט בלי נשימה בין החזרות!

היי אני בSS כבר 3 שבועות הוספתי ואני מרגיש שבסקוואט אני צריך לחתוך בחצי במשקלים אבל בדדליפט לא אז אני יכול לחתוך בחצי רק בסקוואט ולהמשיך בדדליפט רגיל

עכשיו שאני חושב על זה אז יש חזרות שאני לא נושם בין לבין,אולי זאת הבעיה?

כשאתה למעלה בין חזרה לחזרה קח אוויר מספר פעמים ואז קח הרבה אוויר תעצור את הנשימה רד למטה תעלה ואז תשחרר אוויר (רצוי עם צעקה לכיף) ותחזור שוב על התהליך

כשאתה למעלה בין חזרה לחזרה קח אוויר מספר פעמים ואז קח הרבה אוויר תעצור את הנשימה רד למטה תעלה ואז תשחרר אוויר (רצוי עם צעקה לכיף) ותחזור שוב על התהליך
בזמן שאני עולה לשחרר או אחרי שאני עולה??
ואיך אני עושה מבחינת נשימות בדדליפט ובנץ???

תודה

ואיך אני אמור לשחק עם הנשימות בסטים של דדליפט ובנץ פרס??

עניתי לך מתי שאתה במאמץ אתה משאיר את האוויר
למשלם מתי שאתה מרים מוט של דדליפט אז אתה לא נושם כלומר לפני את לוקח נשימה ואז משחחר מתי שעליתה כבר למעלה

מה קורה בעצם באימון למערכת העצבים המרכזית, ואיך זה משפיע לי על היכולת באימון הבא?

חבר שלי שוקל 67 ככה על מטר 80, רוצה להתחיל להתאמן ולעלות במשקל, הוא הלך לתזונאי הוא בנה לו תפריט מ2400 קלוריות (הBMR שלו הוא 1700 בערך מכפילים ב1.2-1.4 על הדברים שאתה עושה ביומיום יוצא שהוא שורף 2100-2400 ביום) והתוכנית שהוא הביא לו לחדר כושר זה להתאמן יום אחד גב, יום אחד חזה, ויום אחד רגליים. ואומר לו שהוא הולך לעלות עכשיו 10 קילו של מסת שריר מה זאת השיטה הזאת?

נערך לאחרונה:
חבר שלי שוקל 67 ככה על מטר 80, רוצה להתחיל להתאמן ולעלות במשקל, הוא הלך לתזונאי הוא בנה לו תפריט מ2400 קלוריות (הBMR שלו הוא 1700 בערך מכפילים ב1.2-1.4 על הדברים שאתה עושה ביומיום יוצא שהוא שורף 2100-2400 ביום) והתוכנית שהוא הביא לו לחדר כושר זה להתאמן יום אחד גב, יום אחד חזה, ויום אחד רגליים. ואומר לו שהוא הולך לעלות עכשיו 10 קילו של מסת שריר מה זאת השיטה הזאת?
זה שיטה של תזונאי שהוא:jester:.
אם הוא רוצה באמת לעלות במסת השריר שיתחיל להתאמן בתוכנית SS, ולא בתוכנית ליצנית של איזה תזונאי שאין לו מושג מהחיים, אולי הוא באמת יעלה 10 קילו במסת השריר אבל תלוי באיזה זמן, וחוץ מיזה 2100-2400 קלוריות זה תחזוקה לכן הוא בחיים לא יצליח לעלות משמעותית ממאזן קלורי כזה.

זה שיטה של תזונאי שהוא:jester:.
אם הוא רוצה באמת לעלות במסת השריר שיתחיל להתאמן בתוכנית SS, ולא בתוכנית ליצנית של איזה תזונאי שאין לו מושג מהחיים, אולי הוא באמת יעלה 10 קילו במסת השריר אבל תלוי באיזה זמן, וחוץ מיזה 2100-2400 קלוריות זה תחזוקה לכן הוא בחיים לא יצליח לעלות משמעותית ממאזן קלורי כזה.

(אני יודע את כל זה) תודה.. הייתי צריך להראות לו את זה מעוד כמה אנשים בשביל שהוא יבין שאני לא אומר סתם שטויות. ושה"תזונאי" הזה ליצן.

יש לי שאלה.. כבר שבוע אני עושה דדליפט,וכל פעם שאני עושה אותו כואבות לי השחמות.. כאילו הטרפזים.
חוץ מהם אני לא חש שום כאבים או לחץ באיזור הגב או בכלל.
הגיוני? (המדריך בחדר הכושר טוען שזה בגלל שיש לי זוקפי גב חלשים.)

יש לי שאלה.. כבר שבוע אני עושה דדליפט,וכל פעם שאני עושה אותו כואבות לי השחמות.. כאילו הטרפזים.
חוץ מהם אני לא חש שום כאבים או לחץ באיזור הגב או בכלל.
הגיוני? (המדריך בחדר הכושר טוען שזה בגלל שיש לי זוקפי גב חלשים.)

אתה מתכוון לכאב אחרי שאתה עושה דדליפט DOMS?
או בזמן שאתה אועשה את הדדליפט אם כן אז כנראה זה באמת בגלל חולשה למרות שאי אפשר לדעת כלום, הצעה שלי תעלה סרטון של הדדליפט.

אני עושה את זה בדיוק כמו שמראים בסרטון והמדריך אומר לי שאני עושה את זה טוב.
בקיצור לא אמורים להיות כאבים שם? גם אם זוקפי הגב שלי חלשים?

---------- התגובה התווספה ב 12:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:18 ----------

אתה מתכוון לכאב אחרי שאתה עושה דדליפט DOMS?
או בזמן שאתה אועשה את הדדליפט אם כן אז כנראה זה באמת בגלל חולשה למרות שאי אפשר לדעת כלום, הצעה שלי תעלה סרטון של הדדליפט.
מה זה DOMS?
וכן זה כואב לי באמצע הדדליפט משהו כזה,אני גם מרגיש שזה כאב של שריר ולא לחץ.

אני עושה את זה בדיוק כמו שמראים בסרטון והמדריך אומר לי שאני עושה את זה טוב.
בקיצור לא אמורים להיות כאבים שם? גם אם זוקפי הגב שלי חלשים?

תשמע אן אתה עושה דדליפט נכון ב100% ואם המדריך שלך לא ליצן והוא יודע איך דדליפט צריך להראות, אז כנראה הוא צודק למרות שדי קשה להגיד סיבה לכאבים שלך ישירות, בכל זאת הייתי מציע לך להעלות סרטון ככה בשביל להיות בטוח שהדדליפט שלך ניראה בסדר ואין שום לקויי טכניקה.

יש לך DOMS בטרפזים, לא מבין מה העניין. ומה זה קשור בכלל לזוקפים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית