הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

הבנץ' פרס שלי כרגע הוא 70 ל5 חזרות ואני תקוע על המשקל הזה כבר הרבה זמן. האם יהיה יעיל להתחיל את הסט הראשון ולנסות לעשות 80*5 ואחרי זה לחזור לרדת במשקל. העניין הוא שאני מרגיש שבסט הראשון אני יכול ללחוץ עוד קצת אבל בסטים אחרי, אני כבר נאבק עם האחרון?
תנסה לעשות דילווד או שתתחיל לאכול יותר עד שתצליח ליישם עליה במשקל הבנץ' ל-3X5

יש לי מין התכווצויות בשריר התאומים ברגל שמאל. כאילו פתאום מתחיל לכאוב לכמה שניות ואז מפסיק.
זה איזה שבועיים ככה,אפילו טיפה יותר.
מה כדאי לעשות? קומפרסים יעזרו או שרק צריך לחמם?
תופעה מוכרת של התכווצות שרירים, נסה לעשות בדיקות דם כדי למקד את הבעיה, ובכל מקרה - תתחיל לצרוך מגנזיום ואבץ בכדורים.

תופעה מוכרת של התכווצות שרירים, נסה לעשות בדיקות דם כדי למקד את הבעיה, ובכל מקרה - תתחיל לצרוך מגנזיום ואבץ בכדורים.

שמע רק שתדע שאני לא עוסק בחדר כושר,אבל אני מפעיל המון את הרגליים באימון.
חשוב לציין שזה רק ברגל שמאל.
אתה מתכוון שזה יכול להיות בעיה בויטמינים/מינרלים? איזשהו טיפול של מים חמים וקרים לא יעזור?

שמע רק שתדע שאני לא עוסק בחדר כושר,אבל אני מפעיל המון את הרגליים באימון.
חשוב לציין שזה רק ברגל שמאל.
אתה מתכוון שזה יכול להיות בעיה בויטמינים/מינרלים? איזשהו טיפול של מים חמים וקרים לא יעזור?
תקרא באינטרנט על התכווצויות שרירים בתאומים, זה קורה לרוב בלילה:
http://www.google.co.il/search?sour...ת+שרירים+ברגל&ei=WjrQTuOeJMep-gaolajlDg&gbv=2

מגנזיום עוזר מאוד במניעה של ההתכווצויות הללו, ממליץ בחום ואין קשר בין אם אתה עוסק באימוני משקולות או לא.

תקרא באינטרנט על התכווצויות שרירים בתאומים, זה קורה לרוב בלילה:
http://www.google.co.il/search?sour...ת+שרירים+ברגל&ei=WjrQTuOeJMep-gaolajlDg&gbv=2

מגנזיום עוזר מאוד במניעה של ההתכווצויות הללו, ממליץ בחום ואין קשר בין אם אתה עוסק באימוני משקולות או לא.

האמת היא שזה לא כ"כ קורה לי בלילה (לפחות אני לא שם לב לזה). זה יותר במהלך היום.
תודה רבה על התשובה!

מה הדגש בהורדת ידיים?, יש טכניקה מסויימת או משהו בסגנון?
איך בן אדם שבמכון מרים חצי מהמשקלים שלי בכל תרגיל, יכול לקחת אותי בהורדת ידיים, גם בלי הרבה מאמץ?

מה הדגש בהורדת ידיים?, יש טכניקה מסויימת או משהו בסגנון?
איך בן אדם שבמכון מרים חצי מהמשקלים שלי בכל תרגיל, יכול לקחת אותי בהורדת ידיים, גם בלי הרבה מאמץ?
גובה, אורך היד, גודל כף היד, תפיסה.. אתה מבין שזה ליצני ולא מדד לכלום נכון?

גובה, אורך היד, גודל כף היד, תפיסה.. אתה מבין שזה ליצני ולא מדד לכלום נכון?

אז מדד למה זה ?
ובעצם אתה אומר שגם אם אני חזק ממישהו פי 3 אבל אני נמוך עם יד קטנה והוא גבוה עם יד גדולה הסיכויים לנצח בהורדת ידיים הם לטובתו?

אז מדד למה זה ?
ובעצם אתה אומר שגם אם אני חזק ממישהו פי 3 אבל אני נמוך עם יד קטנה והוא גבוה עם יד גדולה הסיכויים לנצח בהורדת ידיים הם לטובתו?
חיובי. איזה מדד רצית שזה יהווה? זה משחק של ילדים ואנשים מפגרים. תזמין אותו לראק ונראה כמה הוא עושה סקוואט.

חיובי. איזה מדד רצית שזה יהווה? זה משחק של ילדים ואנשים מפגרים. תזמין אותו לראק ונראה כמה הוא עושה סקוואט.

לא יודע, חשבתי שבכל זאת משהו שקשור איכשהו לכח או שיש איזו טכניקה להורדת ידיים..
בכל מקרה תודה.

יש בהולמס פלייס(בטוח שגם בעוד מכונים) מוטות שהם כמעט באורך אולימפי אבל הקצוות יש עליהם פלסטיק שחור ולא מתכת והם אמורים לשקול בערך חצי מאולימפי. יש מצב שמישהו יודע משקל מדוייק של מוט כזה כי במכון כל מדריך אומר לי משהו שונה ואין מצב לשקול כי צריך לרדת איתו כמו וזה דיי בלאגן

היה לי היום אימון גב רגליים קדמית
עד עכשיו הייתי עושה לג פרס 20 חזרות 3 סטים כי פחדתי להעמיס הרבה משקל בגלל כאביםבברכיים
קיצר אז עשיתי גב וידיים, וסתם כדי לראות כמה אני יכול עשיתי יד קדמית עם מוט + פלטה של 15 כל צד והצלחתי 3 חזרות (היה בתחילת האימון שהיד עוד הייתי חדשה)
אחרי האימון של היד שהייתה כבר גמוקה עשיתי לג פרסהכי כבד שלי 220X3
והלכתי לאותו מוט עם הפלטה ועשיתי איתו 10 חזרות עם יד אחרי אימון... הגיוני? אני מעריך שכן כי עובדה שזה קרה לי, אבל האם זה בעקבות הלג פרס?

אם אני מתכנן לרדת במשקל ורוצה לתסף בקריאטין כדי להימנע מירידה בכוח אבל משלב ריצות כדי להגיע למאזן קלורי שלילי הנוזלים בגוף שלי ירדו ואז האפקט של הקריאטין הולך לעזאזל אני טועה?

כן, הקריאטין יעשה את שלו ותדאג לשתות הרבה מים בגלל החיטוב.
הקריאטין אגב לא כ"כ שימושי בחיטוב גם אם חשוב לך לשמור על הכח, אתה רוצה לשמור על הכח שצברת כשעלית במאסה. בנוסף זה עשוי להקשות עליך להחליט על אחוז השומן המיועד.

כן, הקריאטין יעשה את שלו ותדאג לשתות הרבה מים בגלל החיטוב.
הקריאטין אגב לא כ"כ שימושי בחיטוב גם אם חשוב לך לשמור על הכח, אתה רוצה לשמור על הכח שצברת כשעלית במאסה. בנוסף זה עשוי להקשות עליך להחליט על אחוז השומן המיועד.

לא אכפת לי מאחוז השומן שלי כרגע בזמן שאני לוקח את הקריאטין, אכפת לי רק לרדת במשקל ולעלות בכח.
אני לא מצליח להבין את מה שכתבת, הבנת את השאלה שלי?

אני לא מתאמן במשקולות. אני משחק כדורעף.
כמה גרם חלבון אני צריך לאכול ביום? 2 לכל קילו?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית