הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

מתחזקים

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/2/20
עצה קטנה לטכניקה, נסה להשאיר את השוקיים קדימה ואל תקפל אותם איך שאתה מתחיל לעלות.

כן לפי הסרטון זה נראה ככה.
תגיד, כמה קשים הסטים אמורים להיות?
זה נורמלי שכל חזרה מרגישה כמו טון ושאתה לא יודע אם תוכל לשרוד סט הבא?

ואני נח באזור ה9 דקות בין סט לסט
זה הגיוני. במקרה כזה אפשר להתקדם בקצב יותר איטי פשוט. נניח: 2.5 קילו במקום 5 מאימון לאימון למרות שתכלס גג תוך חודש מרגע שהתחלת את התוכנית אתה תעבור כבר לקפיצות של 2.5, ברוב המקרים
תנוח עוד אם אתה מרגיש שצריך

יפה מאוד!
לפי דעתי, תתחיל לתרגל יציאה מהכלוב יעילה יותר. אתה לוקח 9 צעדים בשביל להתמקם וזה מבזבז לך המון כוח וזה הרגל שמאוד קשה להיפטר ממנו.
עוד כשהמוט בכלוב ואתה נכנס תמקם את הרגליים בצורה שאתה רוצה אותן במהלך הסקוואט. המוט בכלוב אז אין עליך לחץ של משקל ויש לך לך המון זמן למקם אותן בצורה נכונה. אחרי שמיקמת את הרגליים תרים את המוט ותעשה 2-3 צעדים תוך כדי שמירה על העמידה שהגדרת לעצמך. תתחיל לתרגל את זה עוד מהחימום.

Roeymiz עדכן/ה את הלוג ״לוג SS״:

עדכון לוג: 16/02/20

סקוואט - 110- 5,5,2

איזה באסה טוב יום חמישי נעשה עוד פעם אם לא יצליח אז ריסט

בנץ' - 77.5
4X5
1X4
מרוצה מהבנץ' סה"כ 😃 24 מתוך 25 חזרות
צ'ין אפס - 21.25X3X5

אני תקוע על המשקל גוף מעל שבוע זו הסיבה שהסקוואט די תקוע לי, קשה לי להתמיד עם התזונה, צריך לאכול עוד
חייב להגיע לפחות ל-3 פלטות בתוכנית הזאת:wallbash:

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 18/02/20

סקוואט (קל) - 80X2X5

פרס - 52.5X5 PR,
50X4 לא נחתי מספיק בין הסטים אבל כן היה לי הכוח הדרוש
50X5

דדליפט - 120X5. עכשיו זאת הייתה פעם ראשונה שעשיתי עם טכניקה נכונה. אז אני קורא לזה PR.
פתאום עכשיו גם התרגיל מרגיש הרבה יותר טבעי ולא מאולץ.

מקבילים - עם 15 קילו. 1X12.
השינויים שעשיתי:
- הקפדתי על נקודת מוצא באמצע כף הרגל (לפני כן, הייתי מצמיד את המוט לרגל ואז האגן שלי היה נמוך מדי).
- דחפתי עם הרגליים ובו זמנית לקחתי את הגב אחורה (במקום לישר את הרגליים ואז לבצע את כל ההרמה עם הגב).

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 20/02/20

סקוואט - 100X3X5. הלכתי על ריסט שהיה הכרחי ובנוסף שיפור טכניקה תמיד מבורך 😃

בנץ' (עצימות) - 87.5X2 (היו 3 אבל באחרונה הייתי חייב עזרה).
85X3
(הספוטר נגע לי במוט בכל הסט אפילו שאמרתי לו בפירוש שלא יגע וגם באמצע הסט צעקתי לו שיעזוב את המוט והוא לא הקשיב, חח מה יהיה עם הספוטרים האלה? וכל הקטע שבדיוק לפני כן היה לו סט ששמרתי עליו, ולא נגעתי לו בכלל במוט אפילו שהוא התאמץ מאוד וציפיתי לקבל אותו שירות ספוט..
60X10

צ'ין אפס - 21.5X3X5.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/02/20

סקוואט - 102.5X3X5 תענוג

בנץ' פרס -
80X5
80X4
77.5X2X5
סט אחרון אמרתי ניתן עוד אחד עם 80
80X4

שבוע הבא מתכוון לסגור 5 סטים מלאים על 80:)

דדליפט 122.5X4. לא הבנתי למה כל כך קשה לי, עד שנזכרתי שפעם שעברה הדדליפט היה אחרי סקוואט קל, ועכשיו אחרי סקוואט כבד, אז זו עלייה:)

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג 25/02/20

טוב היום היה האימון הכי מוזר ומעצבן שהיה לי..

סקוואט (התאוששות) 82.5X2X5

פרס - שמתי מה שחשבתי שהיה 52.5 והצלחתי רק חזרה אחת,הורדתי ל50 וגם בקושי הצלחתי, התברר לי שההבדל הוא בגלל שעכשיו השתמשתי במוט אחר, שכנראה שוקל כמה קילוגרמים יותר (ואתם יודעים כמה זה מורגש בפרס ), חזרתי מיד למוט הפרס הרגיל שלי ועשיתי:

52.5X5,5,4
ועוד 42.5X6 קלילים
מדדתי אחרי זה את המוט, נמצא שהוא שוקל 19 קילו.

ועכשיו לקטע המעצבן: בדרך כלל התיק נמצא איתי באימון, עכשיו משום מה השארתי אותו בלוקר. חזרתי ללוקר אחרי הפרס כדי להביא את החגורה לצ'ין אפס שנמצאת בתיק, והופה מה אני לא מוצא את התיק, בקיצור אחרי שעה של סיבובים במכון ואחרי ששיגעתי את המאמנים ואת הפקידה, התברר שגאון אחד נעל בטעות את הלוקר שלי..

בקיצור אחרי השבת האבידה הייתי ברייג' ועשיתי

צין אפס - 3X5 עם 25 קילו.

עכשיו בנוגע להבדלי המשקלים של המוטות, זה האיר לי שאני צריך להשתמש במוט קבוע לתרגילים, כי לפעמים גם ההבדלים של הכמה קילו בודדים האלה יכול להיות קריטי..

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
רשימת תירוצים:
1.ישנתי רק 5 שעות הלילה.
2. לא אכלתי כמעט כלום היום...🙁

עדיין איכשהו צלחתי את האימון

עדכון לוג: 27/02/20

סקוואט - 105X3X5

דדליפט - 112.5X5 החלטתי באימונים עם הסקוואט הכבד להרים 10% פחות בדדליפט כי פשוט אין לי כוחות להרים יותר.

בנץ פרס - 87.5X3X5 PR
80X4
80X2
62.5X10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/03/20

אהלן אחרי שלא עדכנתי מעל שבוע שבו אכלתי טוב, ישנתי, נחתי בעיקר ונתתי קצת אימוני סטריט וריצה ראשונה על החוף השנה 😃

סקוואט - 90X3X5 פעם ראשונה שאני מתרגל LB, מרגיש מצוין

דדליפט - 110X5

בנץ' פרס - 72.5X5X5/6 (איבדתי ספירה באמצע..)

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/05/20

בכל התקופה של הסגר הקפדתי על אימוני סטריט כמה שאפשר, כמו שכיבות שמיכה,מתח, ומלא סקוואטים עם משקל גוף.
היום אימון ראשון בחדר כושר אחרי המון זמן, מדהים כמה המשקלים ירדו וגם 60 קילו סקוואט היה לי קשה חח

עבדתי בכולם במתכונת 6X4, חזרות איטיות ומלאות
סקוואט - 60.
בנץ' - 60.
דדליפט - 60.

כמה סטים של מתח והרבה סטים של תאומים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית