הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות על טקסס מתהוד

The Thunder Fist

משתמש מתחיל
80
8
נק' מוניטין:
41
80
8
אהלן.
בזמן האחרון אני מתעמק בקריאת מאמרים על התוכנית טקסס מתהוד ויש לי מספר שאלות לגביה.

קודם כל, מדוע עובדים על דדליפט רק פעם בשבוע?
ברוב המאמרים על התכנית מדברים על חתירה באימון הנפח וההתאוששות בעוד שדדליפט הוא רק באימון העצימות.

סט אחד בלבד בשבוע של דדליפט נראה לי מיותר... (לא מבחינת רמת הקושי, כי אני יודע שסט כבד של דדליפט הוא סופר קשה ומעמיס מאוד על הגוף, אלא מבחינת תרגול הטכניקה של הדדליפט, שהוא תרגיל שאני מאוד אוהב ורוצה לעבוד עליו בתדירות של יותר מפעם בשבוע).

האם ניתן להחליף את החתירה של אימון הנפח בדדליפט?

שאלה נוספת, מאחר והחלטתי לעשות את התכנית גם על בנץ' פרס ולבצע אוברהד פרס 3×3 ביום ההתאוששות, האם ניתן לבצע גם מקבילים 3×9 ביום הזה?

בתכנית הנוכחית אני עם נפח של 9 סטים שבועיים לחזה והייתי מעוניין לשמור על הנפח הזאת גם בטקסס.

חשבתי אולי לבצע פשוט בנץ'-פרס ביום התאוששות אבל קראתי בכמה מאמרים שאסור להזניח את האוברהד פרס בתוכנית ושכדאי לשלב אותו ביום התאוששות ולא לחיצה אחרת שמערבת פחות את הכתף הקדמית (לעומת כמה מאמרים אחרים שטענו ההפך כך שאני מבולבל קצת...)

שאלה אחרונה, מה עם ביצוע טקסס מתהוד גם למתח הפוך (ידיים פונות כלפי הגוף)?

@kotzer
@MasterSplitter

נ"ב: יש לי שאלה נוספת שלא קשורה לטקסס מתהוד אבל אני מעדיף לא לפתוח נושא נוסף. אני ממש תקוע באוברהד פרס בזמן האחרון (אני רץ במתכונת בסיסית FBW של תרגילים מורכבים ורוטציה בין בנץ' פרס לאוברהד פרס כל אימון), בבנץ' פרס אני מתקדם מעולה.
חשבתי על מנת לא להיגרר עם זה יותר מדי להחליף לתקופה קצרה את האוברהד פרס לאינקליין פרס (שלפי הבנתי מערב הרבה יותר את הכתפיים מבנץ' פרס רגיל) ולנסות להתקדם בתרגיל הזה במקום הפרס תוך כדי עבודה על הטכניקה של הפרס עד שאני ארגיש שאני מעוניין להחזיר את הפרס לתוכנית.
אפשר להחליף את ה-OHP באינקליין פרס?

נערך לאחרונה:
ובנימה אישית, אם פגעתי בך או במישהו אחר אני מתנצל.
כבר אמרתי לך את זה בעבר, אני לא ילדה בת 3 אני לא נפגע מאנשים שלא מכירים אותי.
מצד שני ההתנצלויות שלך לא שווה יותר מידי בעיניי, לדעתי זה כמו מישהו שעושה משהו רע ואז אומר אה אופס, סליחה, סתם כדי לצאת אחלה עם כולם.
מזכיר לי חייל שהיה לי.
אם אתה באמת מתנצל אז עדיף שתעבוד על הכישורים שלך לנהל דיון כמו שצריך.
שוב, אין כעס בכלל, אני לא מכיר אותך ואתה לא מעניין אותי במיוחד אבל זה כן בא ממקום כנה ולא להעליב.
שבת שלום!

כבר אמרתי לך את זה בעבר, אני לא ילדה בת 3 אני לא נפגע מאנשים שלא מכירים אותי.
מצד שני ההתנצלויות שלך לא שווה יותר מידי בעיניי, לדעתי זה כמו מישהו שעושה משהו רע ואז אומר אה אופס, סליחה, סתם כדי לצאת אחלה עם כולם.
מזכיר לי חייל שהיה לי.
אם אתה באמת מתנצל אז עדיף שתעבוד על הכישורים שלך לנהל דיון כמו שצריך.
שוב, אין כעס בכלל, אני לא מכיר אותך ואתה לא מעניין אותי במיוחד אבל זה כן בא ממקום כנה ולא להעליב.
שבת שלום!
מצטער, אבל מעולם לא הסברת לי למה אני עושה רע, למרות בקשותיי שוב ושוב. רק הטחת בי כל מיני האשמות ולא היית מוכן לגבות אותן. אם אינך מוכן לגבות את ההאשמות שלך כנגדי - איך אתה רוצה לשכנע אותי שאני טועה?

מצטער, אבל מעולם לא הסברת לי למה אני עושה רע, למרות בקשותיי שוב ושוב. רק הטחת בי כל מיני האשמות ולא היית מוכן לגבות אותן. אם אינך מוכן לגבות את ההאשמות שלך כנגדי - איך אתה רוצה לשכנע אותי שאני טועה?
הסברתי לך לא פעם ולא פעמיים, אם זה מעניין אותך תסתכל קצת אחורה אני בטוח שתמצא את זה, טיפש אתה לא.

איך אתה רוצה לשכנע אותי שאני טועה?
זה לא מה שאני רוצה, נתתי לך הערה תעשה איתה מה שאתה רוצה.

הסברתי לך לא פעם ולא פעמיים, אם זה מעניין אותך תסתכל קצת אחורה אני בטוח שתמצא את זה, טיפש אתה לא.
צר לי, אבל אף פעם לא הבאת ראייה אחת נגד ההשמצות שלך נגדי.
זה לא מה שאני רוצה, נתתי לך הערה תעשה איתה מה שאתה רוצה.
ואני רוצה שתראה לי איך ההשמצות שלי נגדך באות לידי ביטוי בתגובות שלי אליך.

צר לי, אבל אף פעם לא הבאת ראייה אחת נגד ההשמצות שלך נגדי.

ואני רוצה שתראה לי איך ההשמצות שלי נגדך באות לידי ביטוי בתגובות שלי אליך.
אני לא עובד אצלך חבר, מעניין אותך תחפש לבד לא רלוונטי מבחינתך תמשיך הלאה.

למעשה, אני בפורום הרבה שנים. הגעתי בערך שנה לפני שאתה הצטרפת. הייתי בתקופה של ביסט אנד צ'יט, של מורן וייסמן, הוקיסט שוקיסט, DDT ,coldfire , StarDust, לוטם, stitch וכו' וכו'
כך למעשה שאני כן מכיר אותך. אמנם לא אישית, אבל מכיר.
בסדר התכוונתי בכללי לקחת ללב דברים שנאמרים בפורום, אגב מה היה הכינוי שלך לפני זה?

אתה נמצא בפורום מגיל 13?
טיפה יותר.. 13 וחצי בערך.
כרגיל, תפרש מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה.
שבת שלום
שבוע טוב.
בסדר התכוונתי בכללי לקחת ללב דברים שנאמרים בפורום, אגב מה היה הכינוי שלך לפני זה?
לא היה לי כינוי.
גלשתי בתור אורח נאמן, ועוקב אחרי התגובות של Beast בעיקר, לוגים מעניינים (כמו הלוג של אייל שהוא הזריק אינסולין), ובאופן כללי כמעט אחרי הכל.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית