עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה מצויינת, הדבר היחיד שאמרתי לו זה שיש לי כאב במפשעה בזמן עלייה של התרגיל סקוואט. הוא עשה רושם שזה קורה להרבה מתאמנים וזה דבר נפוץ, אבל בדיקות ודברים בסגנון הוא לא בדק עליי.
שוקל 62.700 גרם +- עליתי חצי קילו השבוע
אממ אני הולך לעשות כזה דבר השבוע:
יום ראשון ושני אני מוריד 10 קילו בתרגילים עם מוט, 4 קילו בתרגילים עם הדמבלים. עושה 7 סטים שריר גדול 4 שריר קטן [חוץ מרגליים שבהם אני עושה 10-12 שריר גדול ] עושה בין 8-12 חזרות ואסור להגיע בשום פנים ואופן לכשל. אם יש איזשהו כאב באישהו מקום חוץ מהמפשעה אני מפסיק את התרגיל.
רביעי חמישי אני מעלה 5 קילו בתרגילים עם מוט ו2 קילו בתרגילים עם דמבלים , עושה 7 שריר גדול 5 שריר קטן 12-8 חזרות אסור להגיע לכשל.
יום ראשון ושני הבא אני חוזר למשקלים הנוכחים ובכל זאת עושה 7 סטים שריר גדול 5 קטן - חזרות כמה שאני יכול , להתרחק כמה שאפשר מהכשל. רביעי הבא בעזרת השם נחזור למסלול, והפעם נעשה את זה חכמם יותר.
חושב שאתה עושה טעות , שום דבר רע לא יקרה אם תקח מנוחה אמיתית .
חושב שאתה עושה טעות , שום דבר רע לא יקרה אם תקח מנוחה אמיתית .
גם שום דבר רע לא יקרה אם הוא יעשה "מנוחה" אקטיבית.
למרות שאני מסכים, עילי, שמנוחה אפשר לעשות כל חודש וחצי - שלושה חודשים, ולא כל חצי שנה =\
אתה יודע מה המצחיק .
אני אמרתי לו לעשות מנוחה אקטיבית שדיברתי איתו .
(מבחנתי אין הבדל בין מנוחה מוחלטת לאקטיבית ) .
בהצלחה!הא.... עזבו חח אני מתעסק בעניין הזה יותר מידי, אני לוקח שבוע הפסקה מהאימונים, יש לי גם מגן רביעי הזה במתמטיקה אז זה בא בטוב 😃 נדבר ביום שבת הבא.
ולצלם טכניקה של סקוואט ובהצלחהמחר אני חוזר להתאמן, ולפני זה אני צריך את העזרה שלכם במה לעשות.
הורדת נפח / שינוי תוכנית /
?
מחר אני אקח את הפלאפון של אמא. זה הולך להיות באיכות רעה מאוד.
נרשמתי לרוקי קאמפ בפסח 😣 אני הולך לבוא "מוכן"
מה זה?:bad:נרשמתי לרוקי קאמפ בפסח 😣 אני הולך לבוא "מוכן"
"מחנה פוטבול לטירונים"מה זה?:bad: