הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון ב ad

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?

עודד כמה ההרמות שלך כבר מהAD ?
לאכול כמו חזיר עובד
עלו יפה, מספרים אני לא אגיד בפורום. בכל מקרה משהו בראש שלך לא מצליח לחבר בין זה שדל פחמימה זה לא בהכרח דל קלוריות או דל אוכל. כמו שאמרתי, אני מוכן לחתום לך שאני אוכל יותר קלוריות ממה שאתה אכלת במאסה וגם סה"כ כמות שווה אם לא גדולה יותר של פחמימה.

אני רוצה להודות ל-כ-ו-ל-ם על אשכול מעניין ופורה, רק בחייאת אמש'כם, פעם הבאה תנסו לקיים אותו בשעות יותר סבירות כדי שכולנו נוכל להשתתף ולומר למי שצריך לומר שהוא אפססססססססססססס.

אני רוצה להודות ל-כ-ו-ל-ם על אשכול מעניין ופורה, רק בחייאת אמש'כם, פעם הבאה תנסו לקיים אותו בשעות יותר סבירות כדי שכולנו נוכל להשתתף ולומר למי שצריך לומר שהוא אפססססססססססססס.

אתה בטח מתכוון ללייל?

לא אבל בא לי להוציא אותך קטן קטן ... עכשיו אל תהיה כוסית תבטיח פה לפני כולם.

ואני משחרר שמות

אחרת אתה יוצא פה אפס לפני משה והדוב הזה 😃

מה אכפת לך הרי אם אתה צודק אין לך ממה לחשוש אלא רק לי

אני מנסה למצוא סיבות למה אני צריך אותך בפורום, ולא מצליח. אתה גם מטומטם, גם לא יודע לנהל דיון וגם מוריד את הרמה שלו מתחת לאדמה. מקומך בפורום השני כרגע, ולכן:

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=105447&postcount=1

ולא יהיו רחמים הפעם.

איך זה בתור להוציא אותך קטן מול כולם?

בוא נחזור רגע לדיון המהותי פה (למרות שכיף לזרוק קקי אחד על השני מדי פעם).

מישהו רוצה לבנות טענה מבוססת למה חייבים לאכול יותר מ- 30 גרם פחמימות במשך השבוע כדי להתקדם בכח? בהנחה שאתה עולה במשקל גוף (אוכל הרבה שומן וחלבון), מעמיס פחמימות בסופ"ש, ואולי אפילו מספיק אינטילגנטי בשביל לתכנן יום נפח אחרי הסוף שבוע.

נ.ב.
"תן לי שם של פאוורליפטר אחד" או "לייל הה1מ1 אמר" הן לא טענות מבוססת.

מדובר על להתקדם במסה ולא בכוח, בכוח אתה תתקדם (סביר להניח), הטענה היא שבעלייה במסה נדרש לפחות 150 גרם פחמימה ביום כדי לנטרל קטוזיס = קאטבולי = חרא מצב הורמונאלי = לא עלייה אידאלית (אף אחד לא אמר שלא תעלה, אבל זה יהיה יעיל יותר אם לא תהיה בקטוזיס)

מדובר על להתקדם במסה ולא בכוח, בכוח אתה תתקדם (סביר להניח), הטענה היא שבעלייה במסה נדרש לפחות 150 גרם פחמימה ביום כדי לנטרל קטוזיס = קאטבולי = חרא מצב הורמונאלי = לא עלייה אידאלית (אף אחד לא אמר שלא תעלה, אבל זה יהיה יעיל יותר אם לא תהיה בקטוזיס)

זה שטויות של לייל?
תראה לי את ההוכחות.

מישהו רוצה לבנות טענה מבוססת למה חייבים לאכול יותר מ- 30 גרם פחמימות במשך השבוע כדי להתקדם בכח? בהנחה שאתה עולה במשקל גוף (אוכל הרבה שומן וחלבון), מעמיס פחמימות בסופ"ש, ואולי אפילו מספיק אינטילגנטי בשביל לתכנן יום נפח אחרי הסוף שבוע.

נ.ב.

טענה מבוססת יכולה להיות "כי אחרת לא מצליחים לעלות משקלים באופן משמעותי"?

נ.ב.

בטח ש"תן לי פאוורליפטר אחד" תופס. אם העדויות הן לכיוון שכן צריך יותר פחמימות, ואף אחד לא מצליח בלי, אז ההוכחה היא עליך.

טענה מבוססת יכולה להיות "כי אחרת לא מצליחים לעלות משקלים באופן משמעותי"?

אכן יכולה. אתה מעוניין לטעון אותה?
יש לך ניסיון אישי שאתה רוצה לחלוק איתנו? ניסית לאכול בשיטה הזאת ונתקעת?
יש לך מחקר לצטט שבו השוו בין שתי קבוצות איזו-קלוריות ובדקו אם הן מצליחות לעלות משקלים?

בטח ש"תן לי פאוורליפטר אחד" תופס. אם העדויות הן לכיוון שכן צריך יותר פחמימות, ואף אחד לא מצליח בלי, אז ההוכחה היא עליך.

אנקדוטות הן הוכחות חלשות בכל מקרה. אני לא חושב שכדאי לך לבנות את כל הטענה שלך על קיומו של פאוור ליפטר בודד שאוכל לפי האנאבוליק דיאט. אם יהיה לי זמן אחר כך אני אחפור קצת ובטוח יצוף איזה אחד כזה עם טוטאל סביר. אז זה מוכיח משהו?

אכן יכולה. אתה מעוניין לטעון אותה?
יש לך ניסיון אישי שאתה רוצה לחלוק איתנו? ניסית לאכול בשיטה הזאת ונתקעת?
יש לך מחקר לצטט שבו השוו בין שתי קבוצות איזו-קלוריות ובדקו אם הן מצליחות לעלות משקלים?

ניסיתי לאכול בשיטה השנייה ועליתי במשקלים יפה. מצד שני, לא מצאתי אנשים שהצליחו להתמיד ב-30 גרם פחמימה ליום ולעלות במשקלים בצורה סבירה. מבאי הפורום אני מכיר כמה מאלה שנמצאים על דיאטה כזאת, או שהם בחיטוב או שהם מתחרבשים עם המשקלים שלהם תקופה ארוכה. אתה מוזמן להוכיח לי את ההיפך.

בדיוק כמו שאין מחקר שמחזק את הטענה שלי, אין מחקר שמחזק את הטענה שלך. הטיעון "כי זה לא עובד עלי" הוא לא אד הומינם במקרה הזה אלא דווקא אד רם, כי אם ניקח לרגע תיאוריות לחוד ומעשים לחוד, מבחינה אמפירית אני לא מכיר אדם שהצליח להשתפר בהרמות שלו מ-30 גרם פחמימה ליום. ובשביל שנסכים על מושגים בסיסיים, לעלות 2.5-7.5 קילו בחודש במשקלים לא נחשב בדיוק עליה במשקלי עבודה.

נערך לאחרונה:
אנקדוטות הן הוכחות חלשות בכל מקרה. אני לא חושב שכדאי לך לבנות את כל הטענה שלך על קיומו של פאוור ליפטר בודד שאוכל לפי האנאבוליק דיאט. אם יהיה לי זמן אחר כך אני אחפור קצת ובטוח יצוף איזה אחד כזה עם טוטאל סביר. אז זה מוכיח משהו?

אבל השאלה היא למה אני צריך להוכיח לך משהו? למה לא הפוך? למה שלא תוכיח אתה לי שאני יכול להתקדם באותה מידה בלי פחמימות? אני מאמין שאין גם מחקרים לכיוון הזה.

זה לא אנקדוטה, זו הוכחה תומכת לטענות. ואיך שלא יהיה, צריך להיות לזה בשר, 2 אנשים שמצליחים לעכל תאית (סתם לדוגמה) לא אומר ש-99% מהאנושות תצליח.

אבל השאלה היא למה אני צריך להוכיח לך משהו? למה לא הפוך? למה שלא תוכיח אתה לי שאני יכול להתקדם באותה מידה בלי פחמימות? אני מאמין שאין גם מחקרים לכיוון הזה.

אתם טענתם ש- AD חרא לכח או מסה (זה כל הזמן מתערבב בת'רד הזה). אז אתם צריכים להוכיח את זה. אם אין שום סיבה פיסיולוגית לדרישה של פחמימות במהלך השבוע אז כנראה שאין.
אם אין מחקרים לאף כיוון, אז אין לנו ידע ממשי בנושא ולכן זה טעות להגיד שפחמימות דרושות. גם אין לנו מחקרים על אימון עם או בלי אוזניים. אז בגלל שלכל הפאוורליפטרס שאתה מכיר יש אוזניים, פתאום חייבים אוזניים בשביל כח?

אתם טענתם ש- AD חרא לכח או מסה (זה כל הזמן מתערבב בת'רד הזה). אז אתם צריכים להוכיח את זה. אם אין שום סיבה פיסיולוגית לדרישה של פחמימות במהלך השבוע אז כנראה שאין.
אם אין מחקרים לאף כיוון, אז אין לנו ידע ממשי בנושא ולכן זה טעות להגיד שפחמימות דרושות. גם אין לנו מחקרים על אימון עם או בלי אוזניים. אז בגלל שלכל הפאוורליפטרס שאתה מכיר יש אוזניים, פתאום חייבים אוזניים בשביל כח?

שוב אני אשאל - האם יש לך דוגמאות לעלייה משמעותית בכוח על AD?
ל-non sequitur של הטענה שהבאת בסוף אני לא אתייחס כי אני מכבד אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית