הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון ב ad

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?

אתם טענתם ש- AD חרא לכח או מסה (זה כל הזמן מתערבב בת'רד הזה). אז אתם צריכים להוכיח את זה. אם אין שום סיבה פיסיולוגית לדרישה של פחמימות במהלך השבוע אז כנראה שאין.
אם אין מחקרים לאף כיוון, אז אין לנו ידע ממשי בנושא ולכן זה טעות להגיד שפחמימות דרושות. גם אין לנו מחקרים על אימון עם או בלי אוזניים. אז בגלל שלכל הפאוורליפטרס שאתה מכיר יש אוזניים, פתאום חייבים אוזניים בשביל כח?

אני לא טענתי כלום. הספר חרא, אולי AD זה מצוין, אבל הסופר נכשל בהוכחה של הטענה הזו. זה לא אומר שאני נדרש להוכיח שההפך הוא הנכון.
אם אין לנו ידע ממשי בנושא, כנראה שניתן לניסיון לדבר והניסיון מראה שכן צריך פחמימות.

אני לא טענתי כלום. הספר חרא, אולי AD זה מצוין, אבל הסופר נכשל בהוכחה של הטענה הזו. זה לא אומר שאני נדרש להוכיח שההפך הוא הנכון.
אם אין לנו ידע ממשי בנושא, כנראה שניתן לניסיון לדבר והניסיון מראה שכן צריך פחמימות.

כל מה שהניסיון שלך מראה הוא שפחמימות לא מונעות עליה בכח.
לא ברור לי לאן נעלמה הלוגיקה הצרופה שלכם: "עליתי בכח כשצרכתי פחמימות, לכן פחמימות דרושות לעליה בכח". נשמע לך הגיוני?
רן ומשה טענו בת'רד הזה שחייבים פחמימות. שיביאו טיעון או מחקר או אפילו הסבר הגיוני למה. אם כל הטיעון שלהם מסתכם ב: "כי כל הפאוורליפטרס אוכלים פחמימות", אז זה חלש מאוד.

כל מה שהניסיון שלך מראה הוא שפחמימות לא מונעות עליה בכח.
לא ברור לי לאן נעלמה הלוגיקה הצרופה שלכם: "עליתי בכח כשצרכתי פחמימות, לכן פחמימות דרושות לעליה בכח". נשמע לך הגיוני?
רן ומשה טענו בת'רד הזה שחייבים פחמימות. שיביאו טיעון או מחקר או אפילו הסבר הגיוני למה. אם כל הטיעון שלהם מסתכם ב: "כי כל הפאוורליפטרס אוכלים פחמימות", אז זה חלש מאוד.

לא, זו הלוגיקה שלך בעייתית אם זה מה שאתה חושב על הלוגיקה שלי. היו לי גם תקופות שניסיתי בלי פחמימות. היה כשלון.
ואני עדיין מחכה לעדויות מהצד שלך.

לא, זו הלוגיקה שלך בעייתית אם זה מה שאתה חושב על הלוגיקה שלי. היו לי גם תקופות שניסיתי בלי פחמימות. היה כשלון.
ואני עדיין מחכה לעדויות מהצד שלך.

אני באמת לא מבין למה צריך עדויות. מה בדיוק יש בפחמימות שאתם חושבים שצריך אותם?
לגבי הניסיון האישי שלך, זה טוב ויפה. אבל אני חושב שאתם מייחסים בקטע הזה הרבה יותר מדי משקל לאנקדוטות אישיות.

אני טוען שחייבים תחתונים בשביל לעלות בכח. תראה לי בנאדם אחד שהתאמן בלי תחתונים ועלה בכח.

לגבי הניסיון האישי שלך, זה טוב ויפה. אבל אני חושב שאתם מייחסים בקטע הזה הרבה יותר מדי משקל לאנקדוטות אישיות.

אני טוען שחייבים תחתונים בשביל לעלות בכח. תראה לי בנאדם אחד שהתאמן בלי תחתונים ועלה בכח.

סבבה, אני חושב שאם אתה כותב ספר על AD, אתה גם צריך לבסס אותו על מחקרים ששווים משהו.
לא אכפת לי מה יש בפחמימות, אכפת לי שזה עובד. אתה מנסה להראות שאפשר בלי פחמימות כי אתה לא רואה למה צריך אותן? לא ידעתי שיש לך הבנה של כל התהליכים בגוף האדם.

וכן, אם אנקדוטות אישיות זה ה data היחיד שיש לי, אז אני אתבסס על זה, ולא על מישהו שלא רואה למה אני צודק.

אני מתאמן בלי תחתונים ועליתי בכוח.
וחוצמזה, נדמה לי שהורדת את רמת הדיון בעוד איזה חצי מדרגה למטה. אתה טוען שאין שום דבר בפחמימה שצריך בשביל לעלות בכוח או במאסה - מעניין אותי (באמת), תוכיח.
תביא אפילו אנקדוטות אישיות, לא אכפת לי. תביא אפילו מחקר שהראה שבניסוי על אוגרים שעשו דדליפט כבד במשך שבועות התבהר מעל לכל ספק שאין שום צורך בפחמימות כדי להתחזק.

אני מתאמן בלי תחתונים ועליתי בכוח.
וחוצמזה, נדמה לי שהורדת את רמת הדיון בעוד איזה חצי מדרגה למטה. אתה טוען שאין שום דבר בפחמימה שצריך בשביל לעלות בכוח או במאסה - מעניין אותי (באמת), תוכיח.
תביא אפילו אנקדוטות אישיות, לא אכפת לי. תביא אפילו מחקר שהראה שבניסוי על אוגרים שעשו דדליפט כבד במשך שבועות התבהר מעל לכל ספק שאין שום צורך בפחמימות כדי להתחזק.

אפשר להוסיף משקל למוט בלי לאכול פחמימות, אבל מניסיון שלי זה הרבה פחות יעיל, ואני יסביר למה אני חושב שזה ככה. אם אנחנו מסכימים שיש קשר ישיר בין כמות המסה הרזה שאתה צובר לכמות המשקל שאתה מוסיף למוט, ואנחנו יודעים שאינסולין זה הורמון אנאבולי אז רמות גבוהות שלו בדם (מאכילת פחמימות) כנראה יגרמו לעליה במסה הרזה יותר מהירה (כמובן שגם תהיה עלייה יותר מהירה בשומן שקשורה גם היא להורמון אינסולין). כנראה בגלל זה יותר יעיל לאכול פחמימות בתקופה שבה המטרה היא להתחזק.

non sequitur

אני מצטער, אני רגיל לדבר בשפה הזאת. אולי זה בגלל שאני מתאמן בלי תחתונים.

אני מכיר את הביטוי. ומעדיף שלא לקשר אותו לתחתונים שלך : )
אבל כללית אין לך מה להצטער, אני מכיר (מהעבר כמובן) לא מעט בחורות שכל מונח כזה ששילבתי בשיחה קירב אותי לתחתונים שלהן.

אני מכיר את הביטוי. ומעדיף שלא לקשר אותו לתחתונים שלך : )
אבל כללית אין לך מה להצטער, אני מכיר (מהעבר כמובן) לא מעט בחורות שכל מונח כזה ששילבתי בשיחה קירב אותי לתחתונים שלהן.

אשריך. הבנות שמסתובבות סביבי באוניברסיטה יודעות לטינית יותר טוב ממני, והדבר האחרון שאני רוצה זה להתקרב להן לתחתונים...

אפשר להוסיף משקל למוט בלי לאכול פחמימות, אבל מניסיון שלי זה הרבה פחות יעיל, ואני יסביר למה אני חושב שזה ככה. אם אנחנו מסכימים שיש קשר ישיר בין כמות המסה הרזה שאתה צובר לכמות המשקל שאתה מוסיף למוט, ואנחנו יודעים שאינסולין זה הורמון אנאבולי אז רמות גבוהות שלו בדם (מאכילת פחמימות) כנראה יגרמו לעליה במסה הרזה יותר מהירה (כמובן שגם תהיה עלייה יותר מהירה בשומן שקשורה גם היא להורמון אינסולין). כנראה בגלל זה יותר יעיל לאכול פחמימות בתקופה שבה המטרה היא להתחזק.

סוף סוף טענה ולא טרולוגיקה.
אינסולין מופרש גם בתגובה לחלבון. יש מחקר שמראה שתוספת פחמימות שבאה בנוסף לכמות מכובדת של חלבון לא תורמות לאפקט האנאבולי.
http://ajpendo.physiology.org/cgi/content/full/293/3/E833

כדי להגיע לרמות אינסולין שמעכבות פירוק שריר בצורה מקסימלית (בערך 20 mU/L) לא צריך פחמימות. אפשר פשוט להרביץ הרבה חלבון. במחקר שנתתי לינק הם מראים איך אפשר להגיע גם ל- 30 mU/L מחלבון בלבד.

תוסיף לזה את העובד שאם אתה לא מפציץ בפחמימות הגוף שלך יהיה יותר רגיש לאינסולין אחרי אימון וישאר ככה יותר זמן. לכן גם כנראה צריך פחות אינסולין בשביל אותו אפקט.

אינסולין מופרש גם בתגובה לחלבון. יש מחקר שמראה שתוספת פחמימות שבאה בנוסף לכמות מכובדת של חלבון לא תורמות לאפקט האנאבולי.

כדי להגיע לרמות אינסולין שמעכבות פירוק שריר בצורה מקסימלית (בערך 20 mU/L) לא צריך פחמימות. אפשר פשוט להרביץ הרבה חלבון. במחקר שנתתי לינק הם מראים איך אפשר להגיע גם ל- 30 mU/L מחלבון בלבד.

תוסיף לזה את העובד שאם אתה לא מפציץ בפחמימות הגוף שלך יהיה יותר רגיש לאינסולין אחרי אימון וישאר ככה יותר זמן. לכן גם כנראה צריך פחות אינסולין בשביל אותו אפקט.

כיף שיש אנשים כמוך שלא מקובעים בראש.

רצ"ב מאמר

http://www.refua.info/siteFiles/1/587/9682.asp

בנוסף מתואר תיאור מחקר שמראה שאין שום ירידה בכוח בתרגילי כוח עם דיאטה דלת פחמימות

שיהיה בתיאבון 😃

כיף שיש אנשים כמוך שלא מקובעים בראש.

רצ"ב מאמר

http://www.refua.info/siteFiles/1/587/9682.asp

בנוסף מתואר תיאור מחקר שמראה שאין שום ירידה בכוח בתרגילי כוח עם דיאטה דלת פחמימות

שיהיה בתיאבון 😃

יופי, עכשיו תביא מאמר שטוען שאפשר לעלות בכוח עם דיאטה כזאת.
טרלווגיקה לא מפחידה אותי, היא בדרך כלל סימן שלצד השני אין הרבה מה לומר.

איפה הסירטון? אמרת שאחרי שרן פותח דיון שהוא שקרן אתה מפרסם את הסירטון.

אתה לא רק מצטט גרוע אלא גם ההבנה שלך לא משהו. זה הכל יהיה אמור ליהיות במקרה שאני טעיתי - אבל חלק מהאנשים פה עם ראש מקובע לגמריי ונעולים ולא רואים ממטר.

אין צורך בשום פחמימה כדי לעבוד במשקלים גדולים במהלך השבוע. אין צורך! יש מפתחי גוף שעושים את זה וספורטאים וכו'.

זה דיאטנה שמאפשרת לא להיראות בטטה ולהרים משקלים גדולים.

יופי, עכשיו תביא מאמר שטוען שאפשר לעלות בכוח עם דיאטה כזאת.
טרלווגיקה לא מפחידה אותי, היא בדרך כלל סימן שלצד השני אין הרבה מה לומר.

למה שלא יהיה אפשר? איזה חלק בתהליך האדפטציה לסטרס על שריר הוא תלוי באספקת פחמימות אקסוגניות? אני שואל ברצינות.
מילא תגידו שצריך פחמימות בשביל עבודה גליקוליטית חזקה, נגיד ריצות 800 מטר, או מאמצים אחרים שלוקחים כמה דקות, אבל בשביל עבודת כח בטווחים של 3-5? למה?

זה נחמד והכל, אבל טענות נקודתיות לא מעניינות כל כך. מעניינת התמונה הכללית.

ושאני בטוח ב 100%, אתה טוען שאין צורך בפחמימות, או רק מטיל בספק את הטענה שיש צורך כזה?

זה נחמד והכל, אבל טענות נקודתיות לא מעניינות כל כך. מעניינת התמונה הכללית.

ושאני בטוח ב 100%, אתה טוען שאין צורך בפחמימות, או רק מטיל בספק את הטענה שיש צורך כזה?

the latter.
רן טען: "אין מה לעשות אתה חייב פחמימה"
ולא ראיתי שהם הביאו הוכחות לביסוס הטענות האלה.
אולי "לייל אמר" ו- "לי זה עבד".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית