הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון ב ad

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?

לייל חמוד מאוד אבל הוא מדבר על דיאטה=גרעון קלורי, לפחות זה מה שמשתמע. אני גם לא מסכים עם מה שהוא אמר גם בתקופה של גרעון אבל זה לא ממש קשור לנושא

נערך לאחרונה:
לא ברור לי כל כך מה הוא מנסה לומר בהקשר הזה בפסקה הראשונה. הוא נותן הרבה הסברים ל-מה קורה בגוף כשמעלים קלוריות ופחמימות ואני לא רואה איך אף אחד מהדברים האלה מסבירים לי למה שאני אקבל פחות תוצאות מ5000 קלוריות של בשר, ביצים אגוזים וגבינה צהובה (יחד עם העמסות קבועות) מאשר 5000 קלוריות של תזונה "רגילה"

אוקיי, ולמה אתה לא עושה את זה בצורה דלת פחמימות?

כפי שכתבתי אני מנסה לדחוף כמה שיותר קלוריות. זה מאוד לא קל לאכול בגדול בלי פחמימות כי חלבון ושומן הרבה יותר משביעים (וזה גם משעמם). זה לא הופך את זה לפחות יעיל או דרוש פיסיולוגית.

משה, תבין שלא מדברים על דיאטה. מדברים על מאזן חיובי של אלפי קלוריות. כמו שצריך בשביל מאסה, בין אם זה עם פחמימה או בלי.
ונחתום את הדיון הזה בציטוט של האוראקל מויצ'יטה פולס:

The source of the energy - Carbohydrate or fat - is not terribly important as long as it is sufficient in caloric content and a protein source accompanies it.
PPST pg. 33

טענתי מה שכתוב בהודעות. תקרא אותן שוב.
אוקי. אתה יודע כמה קלוריות אכלת? ירדת במשקל בתהליך, נכון? אז כנראה שהיית במאזן שלילי. בנוסף לא עשית העמסות. מה הקשר בין זה לבין הדיון?

---------- התגובה התווספה ב 07:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:43 ----------

אגב אם אנחנו כבר בתחום שלי, אז הנה אחד (מדיון של השלד במקור)

Dr. DiPasquale is a respected authority on nutrition, and his diet has been highly regarded by lifters for many years.

אני קצת עובד וכל הליצנים חסרי הפחמימות חוגגים .
מורן :
דיונים תאורתים זה מאוד נחמד , אבל אם אין אף ספורטאי (או מספר זניח בלבד ) שמגיע להישגים בדיאטה הזו אז כנראה היא לא מתאימה (הסיבה לא משנה ).

עודד:
אתה צריך להתעסק בלהתחזק במקום לחשוב על שטויות , והסיבה היחידה שאתה/אתם
מתעסקים עם הדיאטה הזו כי אתם אוהבים את הריבועים שלכם .

ולסיכום :
"Nutrition is overrated." - דייב טייט המלך .

עידן הטיעון שלך מאוד חלש, וגם אם דמגוגיה זה הקטע שלך (רפרוף קצר על רשימת ההודעות שלך בסטטיסטיקות מבהירה שכן) אני בטוח שאם זה באמת היה מעניין אותך והיית מחפש באינטרנט היית כבר מוצא.

ואם כבר הלכת על קטע אישי, זה מאוד נחמד לקרוא למישהו שעלה 50 קילו משקל גוף (ואגב גם שקל יותר ממך) בנאדם שמתעסק בריבועים שלו. אני מציע שתשאר בנושא האימונים שיש לך בו איזשהו ידע ולא תיצור התלהמות ריקה בדברים שאתה לא מבין בהם

עידן הטיעון שלך מאוד חלש, וגם אם דמגוגיה זה הקטע שלך (רפרוף קצר על רשימת ההודעות שלך בסטטיסטיקות מבהירה שכן) אני בטוח שאם זה באמת היה מעניין אותך והיית מחפש באינטרנט היית כבר מוצא.

ואם כבר הלכת על קטע אישי, זה מאוד נחמד לקרוא למישהו שעלה 50 קילו משקל גוף (ואגב גם שקל יותר ממך) בנאדם שמתעסק בריבועים שלו. אני מציע שתשאר בנושא האימונים שיש לך בו איזשהו ידע ולא תיצור התלהמות ריקה בדברים שאתה לא מבין בהם

האמת אתה דוגמא מעולה למה לא לעשות את השטויות האלה .
שקלת יותר ממני , אתה מתאמן הרבה יותר זמן ממני , הרבה יותר ימים בשבוע (אני כבר מתאמן כמעט שנה 1-2 פעמיים בשבוע ) ואתה עדיין חזק כמו בחור במשקל של 80 קילו .

אני לא אמור להביא הוכחות לטענה שלך אלא אתה .
אני כנראה מבין הרבה יותר ממך אחרת לא היית בודד בגישה שלך מול שאר עולם האתלטיקה.

אז הטיעון שלך זה שהרבה שומן וחלבון מחלישים אותך תוך כדי שהם מעלים אותך במשקל, לעומת זאת פחמימה תגרום לך להיות יותר חזק על פחות משקל גוף? ההגיון שלך יותר גרוע משל באדיבילדרים ששותים חלבון אחרי אימון כי רוני קולמן עושה את זה. אולי יש עוד פקטורים למשוואה הזו. אתה בטוח שאתה יודע מה זה פחמימה וההשפעות הפיזיולוגית שקשורות לצריכה פחמימה בגוף? רמז: זה לא סטרואיד

אז הטיעון שלך זה שהרבה שומן וחלבון מחלישים אותך תוך כדי שהם מעלים אותך במשקל, לעומת זאת פחמימה תגרום לך להיות יותר חזק על פחות משקל גוף? ההגיון שלך יותר גרוע משל באדיבילדרים ששותים חלבון אחרי אימון כי רוני קולמן עושה את זה. אולי יש עוד פקטורים למשוואה הזו. אתה בטוח שאתה יודע מה זה פחמימה וההשפעות הפיזיולוגית שקשורות לצריכה פחמימה בגוף? רמז: זה לא סטרואיד

חחחח
איפה טענתי את זה ?
אני טענתי שבלי פחמימה יהיה לך יותר קשה להתחזק ולעלות מסה .
הבאת את עצמך כדוגמא טובה למה צריך לעשות AD ואני הסברתי לך שיש לך תוצאות סבירות במקרה הטוב .
הלוגיקה שלי מושלמת , ואם נתייחס לתזונה כקופסא שחורה , שהinput שלה זה תזונה והoutput זה תוצאות .
אז זה לא משנה כל ההסברים שלך , אני שואל למה אם היא עדיפה אז ספורטאים לא משתמשים בה .

הבאתי את עצמי כבנאדם שעלה בתקופת האימונים שלו פי 2-3 + משקל ממה שאתה העלית בתקופת האימונים שלך (שתיהן פחות או יותר הן שנתיים +) שבכל זאת קראת לו בנאדם שמתעסק בריבועים שלו, כחלק מהקטע שלך של לעצבן פה אנשים בלי ממש לתת גיבוי אמיתי באיזושהי טענה. לא זוכר איפה טענתי שהיו לי הישגים מרשימים בעולם הפאוארליפטינג או האתלטיקה, וגם אם כן היו לי זה לא אומר שאני יכול לטעון מה שבא לי כי אז אנחנו לא יותר טובים מפורומים אחרים בהם מי שיותר סוס מבין יותר. מה שאמרתי זה שנתת תגובה בנושא על תזונה, עליו אתה לא מבין יותר מדי, בהקשר של פחמימות עליהם אתה גם כן לא מבין יותר מדי ובינתיים אתה מזיין הרבה את השכל בלי לתת תגובה לעניין. אם אתה רוצה להעלות שאלה או טענה אתה תקבל תגובה רצינית ומנומקת, אם אתה רוצה להיות טרול במסווה מנהל אתה בדרך הנכונה

---------- התגובה התווספה ב 08:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:46 ----------

חחחח

והביסוס הוא? מה אתה חושב שקורה באימוני כוח של 3-5 חזרות שמצריך את הכמות פחמימה שאתה דוגל בה, ואיך AD עונה לשם "תזונה דלת פחמימות"? אם היית קורא משהו לפני שאתה מגיב, היית יודע שהרעיון מאחורי התזונה הזו הוא לא לאכול דל פחמימה אלא לקחת אותה כמות פחמימה (אם לא גדולה יותר) ולרכז אותה בחלק מסויים בשבוע.

נערך לאחרונה:
חחחח
איפה טענתי את זה ?
הבאת את עצמך כדוגמא טובה למה צריך לעשות AD ואני הסברתי לך שיש לך תוצאות סבירות במקרה הטוב .
הלוגיקה שלי מושלמת , ואם נתייחס לתזונה כקופסא שחורה , שהinput שלה זה תזונה והoutput זה תוצאות .
אז זה לא משנה כל ההסברים שלך , אני שואל למה אם היא עדיפה אז ספורטאים לא משתמשים בה .

יש פה איזשהו כשל, עידן. לא הבנתי מה אתה רוצה לומר.

אני קצת עובד וכל הליצנים חסרי הפחמימות חוגגים .
מורן :
דיונים תאורתים זה מאוד נחמד , אבל אם אין אף ספורטאי (או מספר זניח בלבד ) שמגיע להישגים בדיאטה הזו אז כנראה היא לא מתאימה (הסיבה לא משנה ).

זה טיעון שלא תופס. פעם כמעט כל המשקולנים היו עושים split clean ו- split snatch במקום גרסאות הסקוואט של היום. אז בטח גרסאות הסקוואט לא מתאימות?

אוקי. אתה יודע כמה קלוריות אכלת? ירדת במשקל בתהליך, נכון? אז כנראה שהיית במאזן שלילי. בנוסף לא עשית העמסות. מה הקשר בין זה לבין הדיון?

אני לא בטוח שאתה מבין מה נושא הדיון, ולמה אתה מחפש דוגמאות אישיות. אם נסתכל עליך כדוגמא אישית, אז גם לך אין case. אתה לא "עלית" בעזרת AD, רק חיטבת.

עודד אתה מזיין בשכל. את ה50 קילו העלת אצל ג.ג בתזונה רגילה. אנבוליק שיט התחלת רק אחרי שעלית הרבה במשקל. ורוב הזמן היית איתה בחיטוב/ניטראלי

זה טיעון שלא תופס. פעם כמעט כל המשקולנים היו עושים split clean ו- split snatch במקום גרסאות הסקוואט של היום. אז בטח גרסאות הסקוואט לא מתאימות?

הייתה תאוריה כזו והיא הופרכה, זה מקובל לחלוטין .
אם עודד יביא לי ראיות חותכות גם אני ישנה את דעתי .

ועכשיו לעודד או לשאר האנשים התומכים בAD .
נגיד והייתי משנה את הדיאטה שלי , מה הייתי מרוויח בזכות AD ?
יותר כח ? יותר מסה ? עליה "איכותית יותר" ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית