נק' מוניטין:
-6
- 278
- 1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי, אבל אלכס אתה מבין שכנראה לא אכלת מספיק בשביל לתת לאימונים את הפוש שאתה רוצה מבחינת התאוששות וקלוריות, אתה יודע איך אני אוכל ואיזה כמויות בתזונה כזו, ועוד עם העמסות. הנקודה בדיון הזה שהמשחק הוא של קלוריות, פחמימה זה לא דבר שנחוץ לסטים כבדים וקצרים וברגע שאתה Fat-Adapted אתה מסתדר בכלל לא רע. לא שכל זה קשור לAD, זה מצחיק אם אני אגדיר את עצמי כאוכל תזונה דלת פחמימה כשאני אוכל לאורך השבוע בסביבות ה3-4 קילו של פחמימה
אלכס - אתה שמן.
שמן שמן, אבל יותר חזק ממך. 😘
זה לא קשור, שמנצ'יק!
all hail king lat.סגרנו את הדיון, אני מלך.
אוקיי, מה עם שמן שמן, אבל יותר יפה ממך?
אבל אחיעידן - כמו שאתה אומר, מה שעובד לא מתקנים.
אבל אחי
גם תוכניות ABCDE שילדים בקקי עושים עובדות עליהם
אז מה אמרת?נגיד. אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה להגיד? אמרתי שאי אפשר להתחזק עם AD? לא חושב שאתה יכול לענות על זה מניסיון אישי שלך.
תמשיכו גם אתם ככה, ככה מחירי הבשר לא יעלו 😃נו מצוין, שימשיכו בזה. ככה הראק יהיה פנוי.
אז מה אמרת?
נהה, יש בכל מקרה הרבה ביקוש. בכל מקרה יש בעייתיות יחסית של היצע. יותר ביקוש כנראה יעלה את המחירים בהרבה.ההפך, חמור.
[/COLOR]
נהה, יש בכל מקרה הרבה ביקוש. בכל מקרה יש בעייתיות יחסית של היצע. יותר ביקוש כנראה יעלה את המחירים בהרבה.
כפי שכתבתי אני מנסה לדחוף כמה שיותר קלוריות. זה מאוד לא קל לאכול בגדול בלי פחמימות כי חלבון ושומן הרבה יותר משביעים (וזה גם משעמם). זה לא הופך את זה לפחות יעיל או דרוש פיסיולוגית.
משה, תבין שלא מדברים על דיאטה. מדברים על מאזן חיובי של אלפי קלוריות. כמו שצריך בשביל מאסה, בין אם זה עם פחמימה או בלי.
ונחתום את הדיון הזה בציטוט של האוראקל מויצ'יטה פולס:
The source of the energy - Carbohydrate or fat - is not terribly important as long as it is sufficient in caloric content and a protein source accompanies it.
PPST pg. 33