הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון ב ad

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?

אוקיי, אבל אלכס אתה מבין שכנראה לא אכלת מספיק בשביל לתת לאימונים את הפוש שאתה רוצה מבחינת התאוששות וקלוריות, אתה יודע איך אני אוכל ואיזה כמויות בתזונה כזו, ועוד עם העמסות. הנקודה בדיון הזה שהמשחק הוא של קלוריות, פחמימה זה לא דבר שנחוץ לסטים כבדים וקצרים וברגע שאתה Fat-Adapted אתה מסתדר בכלל לא רע. לא שכל זה קשור לAD, זה מצחיק אם אני אגדיר את עצמי כאוכל תזונה דלת פחמימה כשאני אוכל לאורך השבוע בסביבות ה3-4 קילו של פחמימה

נגיד. אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה להגיד? אמרתי שאי אפשר להתחזק עם AD? לא חושב שאתה יכול לענות על זה מניסיון אישי שלך.

הרשו לי לשאול בשם כולם: איזה פואנטה נשארה לדיון המגוחך הזה?
הרי הסכמנו שאין קביעות עובדתיות (=מחקרים) לכאן או לכאן. אז בשביל מה להמשיך ולפצל שערות?

עודד - אני בטוח שאתה מאמין בכל מעודך בדיאטה שלך, ומבחינה תיאורטית היא אמורה לעבוד גם במאסה.

עידן - כמו שאתה אומר, מה שעובד לא מתקנים. אם אוראו מעלה לך את הסקוואט ל-220, אין סיבה להתחיל לטחון גבינ"צ במקום.

אלכס - אתה שמן.

סגרנו את הדיון, אני מלך.

אוקיי, מה עם שמן שמן, אבל יותר יפה ממך?

טוב, עם זה אני לא יכול להתווכח.

fat_man.jpg

רן יש בחור בדיון של משה שעלה 20 קילו עם AD תוך כדי שהוא עשה SS. לך אליו ותשאל אותו את השאלה הזו
---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:04 ----------

ההפך, חמור.
נהה, יש בכל מקרה הרבה ביקוש. בכל מקרה יש בעייתיות יחסית של היצע. יותר ביקוש כנראה יעלה את המחירים בהרבה.

[/COLOR]
נהה, יש בכל מקרה הרבה ביקוש. בכל מקרה יש בעייתיות יחסית של היצע. יותר ביקוש כנראה יעלה את המחירים בהרבה.

בגללך גבינה צהובה עולה לי 14 שקל ל-200 גרם במכולת? תתבייש!

לא יודע איפה אתה קונה, אני קונה ב11 שקל 2 חבילות כאלה כל יום. אבל אני מזהיר אותך, אתה כנראה תחלש ותרזה. עדיף לאכול 50 גרם אבל עם לחם.

גם אם אפשר לעלות במאסה/כוח עם דיאטה נמוכה בפחמימות או העמסות למינהן אני לא רואה למה.
מה בדיוק רע בלאכול הרבה פחמימות במאסה?

כפי שכתבתי אני מנסה לדחוף כמה שיותר קלוריות. זה מאוד לא קל לאכול בגדול בלי פחמימות כי חלבון ושומן הרבה יותר משביעים (וזה גם משעמם). זה לא הופך את זה לפחות יעיל או דרוש פיסיולוגית.

משה, תבין שלא מדברים על דיאטה. מדברים על מאזן חיובי של אלפי קלוריות. כמו שצריך בשביל מאסה, בין אם זה עם פחמימה או בלי.
ונחתום את הדיון הזה בציטוט של האוראקל מויצ'יטה פולס:

The source of the energy - Carbohydrate or fat - is not terribly important as long as it is sufficient in caloric content and a protein source accompanies it.
PPST pg. 33

אני חושב שההודעה הזו מסכמת את הכל. הסיבה ש"צריך" פחמימות היא כי מאוד קשה להיות במאזן חיובי ולאכול 5000 קלוריות נקי, אלא אם כן אתה עודד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית