הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא ישראל סקוואט, לא יאומן!

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
מדובר בשיא ישראל חדש לסקוואט ללא רצועות, ללא סטרואידים וסמים.
הבחור בחר לעשות היי באר סקוואט ואפילו לא השתמש בחגורה.

הקהל השתגע, כולם היו על הרגליים, לא יאומן.
כניסה ראשונה של הבחור היה 240, שניה 280, שלישית 310, רביעית 330.

תראו באיזה קלות הוא מעיף את המשקל, לדעתי יש לו עוד הרבה שהוא יכל לתת, ואנימתפלל שישתתף בתחרויות הבאות.

טיפוס עניו, ולא מתחרה בדרך כלל, אבל עם קצת לחץ (ולא אכחיש שאני הפעלתי טיפה עליו) הוא הסכים להגיע.

טבעי לחלוטין עם הבדיקות הכי קפדניות, מלבד שאני מכיר אותו שנים, והוא הכי טבעי שיכול להיות.

שוקל 138 ק"ג.

לאדם שבאמת רוצה ללמוד, אשמח ללמדו.
מי שמראש לא קורא את מה שאני כותב, מתנסח בזלזול ובציניות כלפיי, לא אלמד אותו.
מעניין אם זה שיגעון גדלות, חוסר מודעות עצמית טוטאלי, או חוש ההומור שלך...
בכל מקרה כמו שאמרתי, יהיה קשה אבל אני אתמודד, גם עם זה שלא ייצא לי ללמוד ממך
זה עוזר לו להיראות צודק וחכם.
אולי בעיני עצמו
נפלאות האינטרנט, עמוד שישי כשהחל מהשני בערך כבר לא מדברים על נושא הפוסט 😳

כן, אלא אם כן אנחנו חיים במטריקס.
במקרה שלך אני בספק
צר לי לומר, אבל אלחנן כתב שהדדליפט של אדי האל לא נחשב דדליפט באף סוג ספורט (אלא אם כן תרצה לומר שיש ספורט שבו לא לנעול את החזרה בדדליפט נחשבת חזרה).
נכון, כי הוא לא מקבל את ההגדרה של סטרונגמן לדדליפט. שוב, מה הבעיה?
יש את איגוד DPL שקובע שאם הצלחת להעמיס את המוט אז זה דדליפט, מישהו עשה שם טון וחצי, זה נחשב דדליפט מבחינתך?
עשה טובה, קרא את מה שאני כותב. אתה ממשיך לשאול את אותה השאלה, ואני ממשיך לענות לך את אותה התשובה.
קח, תקרא:
מי מדבר על חוקי פאוורליפטינג?
אלחנן כתב שהדדליפט של אדי האל לא נחשב דדליפט, בשום מצב, באף ספורט!
והדעה שלי על האם זה דדליפט אם הצלחת להרים את המוט מהרצפה אז זה דדליפט היא שהתשובה שלי בעניין לא רלוונטית מפני שיש הגדרה של מה זה דדליפט.
לא ענית לו, הדדליפט צמיגים נחשב לשיא העולם מבחינתך? הרי כל דדליפט מכבד את עצמו וזה הדדליפט בעזרתו הורם הכי הרבה משקל מהרצפה עד להתיישרות.
איפה בדיוק ראית שאני טוען שאם תרים 524 קילו דדליפט תהפוך לשיאן עולם.
והדעה שלי בעניין לא רלוונטית, מפני שזה לא קשור לנושא.

צר לי לומר, אבל אלחנן כתב שהדדליפט של אדי האל לא נחשב דדליפט באף סוג ספורט
וואו, זה באמת משפט פשוט להבנה אני לא יודע להסביר אותו אחרת.
אם אלחנן מאמין ששימוש בחליפה ורצועות משמע שזה לא דדליפט אז מה שאדי עשה זה לא דדליפט. הוא לא אמר שתחת חוקי הסטרונגמן זה לא דדליפט הוא פשוט לא מקבל את החוקים וההגדרה שלהם.
מבטיח לך שזה פשוט.

עשה טובה, קרא את מה שאני כותב. אתה ממשיך לשאול את אותה השאלה, ואני ממשיך לענות לך את אותה התשובה.
אז כנראה שלא הבנת, נסה לקרוא שוב את השאלה.
אם אני לא מאמין בחוקים של תחרות מסויימת אז מה שבוצע שם לא נחשב לגיטימי בעיניי.

והדעה שלי על האם זה דדליפט אם הצלחת להרים את המוט מהרצפה אז זה דדליפט היא שהתשובה שלי בעניין לא רלוונטית מפני שיש הגדרה של מה זה דדליפט.
מעולה, יש הגדרה לפי פאוורליפטינג ויש הגדרה לפי סטרונגמן, אלחנן לא מקבל את ההגדרה של סטרונגמן לדדליפט, מה מסובך?

איפה בדיוק ראית שאני טוען שאם תרים 524 קילו דדליפט תהפוך לשיאן עולם.
אז למה הבאת את הדוגמה של 500 קילו של אדי?

זה נחשב לשיא עולם בתחרות ספציפית, תחרות שאלחנן לא מקבל את החוקים וההגדרה שלה לדדליפט.
ציטטתי לך את זה בפעם הקודמת, התעלמת (או שלא הבנת). תנסה שוב:
אלחנן כתב שהדדליפט של אדי האל לא נחשב דדליפט, בשום מצב, באף ספורט!
שמור את ההטפות למישהו אחר.
אם אתה לא מוכן למות בקרב אל תלבש מדים.
הוא כתב שזה לא שיא העולם בדדליפט כי הוא לא עונה להגדרה של שימוש בציוד עזר בדדליפט על פי הפאוורליפטינג.
אתה מוציא את דבריו מהקשרם.
לא נכון. הוא אמנם כן ציין את הסיבה הזו, אבל הוא גם כתב בפירוש שאדי האל לא נעל את החזרה. סטורנגמן, פאוורליפטינג.. מה שתרצה. בכל ספורט - אם אתה לא נועל את החזרה בדדליפט, זה לא נחשב דדליפט. כך שאם אלחנן כתב שהוא לא נעל את החזרה זאת אומרת שבכל סוגי הספורט הדדליפט שלו לא היה אמור לעבור.
אל תתרגש, זה לא הפעם הראשונה שהוא עושה את זה. זה עוזר לו להיראות צודק וחכם.
לול רואים שכלל לא קראת את מה שאלחנן כתב.
מעניין אם זה שיגעון גדלות, חוסר מודעות עצמית טוטאלי, או חוש ההומור שלך...
בכל מקרה כמו שאמרתי, יהיה קשה אבל אני אתמודד, גם עם זה שלא ייצא לי ללמוד ממך
טוב אחי

אם אתה לא מוכן למות בקרב אל תלבש מדים.
כשתלבש מדים תהיה לך הזכות לדבר על הקרב, עד אז שמור על שקט בנושא הזה.

לפי ככלי סטרונגמן הוא ביצע את התרגיל בצורה הטובה ביותר.
אך דדליפט מתבצע ללא רצועות וחליפת לחץ, בלי גריינדים ועד נעילה.
וזה לא היה בתרגיל שאדי עשה.
לול רואים שכלל לא קראת את מה שאלחנן כתב.
זה די ברור.

מה הפואנטה שלך? שאדי עשה 500 קילו לפי חוקי סטרונגמן? כולם מסכימים על זה גם אלחנן.
הבעיה שלך היא שאתה חושב שכולם חייבים לקבל את ההגדרה והחוקים של סטרונגמן לדדליפט, אם אתה לא רואה איך זה שונה מדדליפט רגיל אז זאת בעיה אחרת כבר.
החלטת ש
לאן בן אדם מסוגל להגיע זה קצה גבול היכולת האנושית, וזה כולל חומרים (אלא אם כן תרצה לטעון שאדי האל טבעי, מה שאתה יודע שלא נכון. הוא מחזיק בשיא העולם בדדליפט ואפילו "ההר" לא הצליח לשבור את השיא שלו.
ואת גבול היכולת בודקים אך ורק תחת חוקי סטרונגמן.
אמנם 500 זה יותר מ460 אבל הם נעשו עם עזרים ככה שאי אפשר להסיק מזה משהו.

אם אלחנן מאמין ששימוש בחליפה ורצועות משמע שזה לא דדליפט אז מה שאדי עשה זה לא דדליפט. הוא לא אמר שתחת חוקי הסטרונגמן זה לא דדליפט הוא פשוט לא מקבל את החוקים וההגדרה שלהם.
אתה מתעלם מזה בכוונה? ועוד כותב לי שהמשפט שכתבת פשוט להבנה.
אני לא מדבר על דעה אישית או על מה כן נחשב דדליפט בעיני סטונרגמן ומה לא נחשב דדליפט בעיני ליפטרים, אלא על זה שאלחנן כתב שאדי האל לא עשה 500 קילו דדליפט, לא לפי פאוורליפטינג ולא לפי סטורנגמן (ייאמר לזכותו שאחר כך הוא שינה את הדעה שלו).
מבטיח לך שזה פשוט.

אז כנראה שלא הבנת, נסה לקרוא שוב את השאלה.
אם אני לא מאמין בחוקים של תחרות מסויימת אז מה שבוצע שם לא נחשב לגיטימי בעיניי.
כבר שעה שאתה עונה לי תשובה שלא קשורה לטענה שלי. הבנתי כבר מזמן שאתה מתכוון שלפי החשיבה של אלחנן (או של הפאוורליפטינג) הדדליפט של אדי האל לא נחשב דדליפט כשאני בעצם מדבר על זה שאלחנן כתב שאדי לא נעל את החזרה בדדליפט (בכל ספורט חובה נעילה בדדליפט) וכך הוא בעצם טוען שבכל סוג ספורט (פאוורליפטינג, סטורנגמן ומה שתרצה) הדדליפט 500 קילו של אדי האל לא נחשב שיא העולם בדדליפט.
מעולה, יש הגדרה לפי פאוורליפטינג ויש הגדרה לפי סטרונגמן, אלחנן לא מקבל את ההגדרה של סטרונגמן לדדליפט, מה מסובך?
מדהים, עדיין לא הבנת מילה אחת ממה שאני אומר.
אלחנן כתב שאדי לא נעל את החזרה בדדליפט (בכל ספורט חובה נעילה בדדליפט) וכך הוא בעצם טוען שבכל סוג ספורט (פאוורליפטינג, סטורנגמן ומה שתרצה) הדדליפט 500 קילו של אדי האל לא נחשב שיא העולם בדדליפט ובכלל לא נחשב דדליפט.
אז למה הבאת את הדוגמה של 500 קילו של אדי?
אתה שואל שאלה שכבר עניתי עליה:
איפה ראית שאני משווה את כל השיאים לשיא של אדי? אלחנן טען שהדדליפט של אדי האל הוא לא דדליפט, משם הנושא גלש לשיא העולם בדדליפט של אדי האל

(ייאמר לזכותו שאחר כך הוא שינה את הדעה שלו).
אז שוב, מה הפואנטה שלך?

שאלחנן כתב שאדי לא נעל את החזרה בדדליפט
הוא רשם שהוא גם השתמש בחליפה רצועות וגריינדר.
אם תשאל אותי אם לדעתי הוא נעל, אז כן הוא נעל את החזרה אבל זה עדיין לא בר השוואה לדדליפט רגיל בגלל מה שציינתי.

אתה שואל שאלה שכבר עניתי עליה:
אתה הראשון שהזכרת את הדדליפט של אדי, למה?
ניסית להוכיח את הפוטנציאל האנושי על ידי הדדליפט של אדי, מה שאומרים לך כבר 4 עמודים זה שאי אפשר להשוות את זה לחוקים ווריאציות אחרות של דדליפט ולכן אי אפשר להסיק שהוא הגבול האנושי.

כשתלבש מדים תהיה לך הזכות לדבר על הקרב, עד אז שמור על שקט בנושא הזה.
היית מפקד, לא? קצת דפוק שאני צריך ללמד אותך כזה דבר..
זה די ברור.

מה הפואנטה שלך? שאדי עשה 500 קילו לפי חוקי סטרונגמן? כולם מסכימים על זה גם אלחנן.
שכחת לציין שאלחנן חזר בו מטענתו וכתב זאת מאוחר יותר (כפי שציינתי).
פקח את העיניים ותמצא את מה שדיברתי עליו:
אדי הול לא עשה דדליפט, הוא עשה דבר מאוד דומה לדדליפט, אבל לא דדליפט.
שוב, אדי לא עשה דדליפט 500.
הוא השתמש בחליפת לחץ, רצועות, עשה גריינד, ולא נעל.
זה לא עובר בשום תחרות, וזה לא דדליפט.
אולי עכשיו תבין שאלחנן התכוון שהדדליפט של אדי האל לא היה עובר בשום תחרות, בשום ספורט?
הציטוט שהבאת של אלחנן זה לאחר מכן, כשהוא חזר בו.
הבעיה שלך היא שאתה חושב שכולם חייבים לקבל את ההגדרה והחוקים של סטרונגמן לדדליפט, אם אתה לא רואה איך זה שונה מדדליפט רגיל אז זאת בעיה אחרת כבר.
הבעיה שלי? אתה במקרה חוזר על התשובה שלך שלא עונה כלל על הטענה שלי, ולמרות שהסברתי לך שוב ושוב ושוב ואתה עדיין לא מבין מילה אחת מהטענה שלי.
ואת גבול היכולת בודקים אך ורק תחת חוקי סטרונגמן.
אמנם 500 זה יותר מ460 אבל הם נעשו עם עזרים ככה שאי אפשר להסיק מזה משהו.
מה הקשר בין מה שציטטת אותי לתשובה שכתבת בציטוט?

היית מפקד, לא? קצת דפוק שאני צריך ללמד אותך כזה דבר..
שוב, כשתלבש מדים אז תהיה לך הזכות לדבר על זה, בינתיים אתה מביע רק זלזול כלפי כל מי שלובש מדים עם ההשוואה הטיפשית הזאת.

שאר השאלות בהודעה הקודמת.

אז שוב, מה הפואנטה שלך?
אתה תקפת אותי בטענה שאלחנן התכוון שהדדליפט של אדי האל לא נחשב דדליפט בעיני אלחנן (ובעיני הפאוורליפטינג) אז הסברתי לך שהוא לא התכוון לזה אלא שהוא התכוון לכך שהדדליפט של אדי האל לא היה עובר בשום תחרות בשום ספורט ושמאוחר יותר הוא שינה את הדעה שלו (כפי שכתבתי פה כבר כמה פעמים).
אם תשאל אותי אם לדעתי הוא נעל, אז כן הוא נעל את החזרה אבל זה עדיין לא בר השוואה לדדליפט רגיל בגלל מה שציינתי.
החליפה והרצועות לא רלוונטית כרגע כי הן לא קשורות לדיון.
וזה ברור שאדי האל נעל.
ומה הקשר בין זה לבין זה שבעיניך זה לא בר השוואה לדדליפט "רגיל"? אלחנן כתב שאדי בכלל לא נעל, וזה לא נחשב דדליפט באף ספורט. אם אתה בא לגבות את הטענות של אלחנן - תגבה אותן, ואם אפשר, עדיף לפני שאתה מנסה לחלוק על הטענות שלי עם תשובות שלא קשורות לנושא כלל.
אז שוב, מה הפואנטה שלך?

אתה הראשון שהזכרת את הדדליפט של אדי, למה?
ניסית להוכיח את הפוטנציאל האנושי על ידי הדדליפט של אדי, מה שאומרים לך כבר 4 עמודים זה שאי אפשר להשוות את זה לחוקים ווריאציות אחרות של דדליפט ולכן אי אפשר להסיק שהוא הגבול האנושי.
הזכרתי את הדדליפט של אדי האל כדי להראות הבדלים בין טבעי לבין מוזרק, לא כדי להוכיח שאדי האל הגיע לקצה גבול היכולת האנושית (מה שנכון, לעת עתה).
מה שאתה מנסה להסביר הוא לא קשור לדיון כלל, חבר. אף פעם לא טענתי שדדליפט של סטורנגמן זה דדליפט של ליפטר. אתה זה שהיית בטוח שאני חושב כך, וטחנת לי את המוח כמה דפים כשאין לך עדיין שמץ של מושג מה הטענה שלי בכלל.
שוב, כשתלבש מדים אז תהיה לך הזכות לדבר על זה, בינתיים אתה מביע רק זלזול כלפי כל מי שלובש מדים עם ההשוואה הטיפשית הזאת.

שאר השאלות בהודעה הקודמת.
טוב מותק.

כרגיל תענוג גדול לנהל דיון איתך.
בלי קשר לדיון יש לי כבוד מאוד גדול לחיילים ובמיוחד כאלה שנתנו את החיים שלהם, אני אשמח אם תראה קצת כבוד גם אתה.
מה אמרתי רע על חיילים?
אני באמת מאמין, בלב שלם שאם חייל שיוצא לקרב לא לוקח בחשבון את האפשרות שהוא ימות בקרב חלילה, אז שמראש לא יצא לקרב.
אני רוכש כבוד רב לחיילי צה"ל. לא יודע איך הבנת אחרת.

מה אמרתי רע על חיילים?
אני באמת מאמין, בלב שלם שאם חייל שיוצא לקרב לא לוקח בחשבון את האפשרות שהוא ימות בקרב חלילה, אז שמראש לא יצא לקרב.
אני רוכש כבוד רב לחיילי צה"ל. לא יודע איך הבנת אחרת.
טוב

כמו בכל תחרות עם בדיקות, לא יבדקו אף אחד שלא קבע שיא או שלא קיבל את אחד משלושת המקומות הראשונים בכל קטגוריה.
אז יכול להיות אנשים מוזרקים, אבל זה לא מעניין אף אחד כל עוד הם לא בעו שיאים או לוקחים גביעים.

בדיקת פוליגרף מתבצעת מיד אחרי שהמתחרה מסיים את התחרות שלו (כשהו מסיים את הדדליפט האחרון שלו).
לא בודקים את כל המנצחים, אלא שזה די רנדומלי אבל עם הגיון.

לדוגמה את הבחור בסרטון מיד בדקו, וגם את הבחור ששקל פחות מ 60 ק"ג ושבר שני שיאי ישראל (שאין הרבה אנשים בקטגוריה הזאת תכלס).
יש שם מנטרה "זה כבוד להיבדק". וכל מתחרה (נורמלי) שנבדק הולך בשמחה.

בשנה או בשנתיים שאחרי (אני לא זוכר כמה) יש את הסמכות לעשות בדיקות פתע תוך שעה בודדת של הכנה.
כל מתחרה רוצה שיעשו לו כזה בדיקה, כי זה "כבוד להיבדק".

בדקו לפני שבועיים את אחד המתחרים מהתחרות הקודמת שבא להתחרות שוב.
ועכשיו יש לתחרות בודק מאוד רציני (אני לא זוכר את שמו) ששם בראש מעייניו לעשות את הבדיקות הכי מקיפות לכל המנצחים.

יש עוד כמה דברים שמשתמשים בהם כדי לדעת מתי ואת מי לבדוק, אבל אני לא יכול לשתף.
אנחנו מדינה קטנה בלי הרבה סודות, בסוף הכל יוצא.

מי שנפסל בפוליגרף, לא יעשו לו שיימינג או שום דבר כזה, זה די בשקט. אבל הוא יקבל קנס. בתחרות הקודמת בחור נפסל בפוליגרף, אני לא חושב שקנסו אותו, כי היה נראה שהיה אי הבנה רצינית, ולא נסיון להערים.

אבל בדיקות פתע זה כנראה יהיה סיפור אחר. רק עשו אחד בנתיים, ואף אחד עדיין לא נתפס. אבל אני משער שזה לא יהיה כל כך נעים אם מישהו יתפס.

אוקיי, בגלל זה שאלתי.
יש מספר מתחרים שקבעו שיא איגוד/לקחו מקומות ראשונים(למרות שלא יודעים מי שבאמת מקום ראשון כרגע, אז אני מדבר לפחות על פי הנוסחה שקבעו בהתחלה), ועם תוצאות מאוד מרשימות לגיל/משקל שלהם שאף אחד לא בדק. אני יודע כי חלקם מתאמנים שלי/ליוויתי אותם.

גרם לי מעט לפקפק בכל הנושא הזה.

אדי עשה 420 ל4 חזרות ללא חליפה וחגורה. כן עם רצועות, אבל הייתי נותן לו קצת יותר קרדיט מ400 דדליפט ובטח שלא משווה אותו לאיזה סומו.
הרצועות זה כל הבדל.
ואמנם אני לא מושך סומו, אבל זה דדליפט עדיין.
איפה ראית שאני משווה את כל השיאים לשיא של אדי? אלחנן טען שהדדליפט של אדי האל הוא לא דדליפט, משם הנושא גלש לשיא העולם בדדליפט של אדי האל
כמו שחצי סקוואט הוא לא סקוואט.
לא רוצה ממנו כלום. הוא זה שכתב שהדדליפט של אדי האל זה לא דדליפט בכלל, ואני כפרתי בטענה זו.
אז למען סיום הוויכוח המגוכח הזה, הדדליפט של אדי היה דדליפט שלא עומד ברף של דדליפטים אחרים. ולא שווה יותר יחס משיא העולם לרבע סקוואט.
אם אדי ישקיע שנה אימונים ברבע סקוואט ויקבע שיא לזה, אני אסתכל על זה באתה רמת גיכוח.
לא ענית לו, הדדליפט צמיגים נחשב לשיא העולם מבחינתך? הרי כל דדליפט מכבד את עצמו וזה הדדליפט בעזרתו הורם הכי הרבה משקל מהרצפה עד להתיישרות.
שיא עולם יותר מאדי בדדליפט

ווידוי קטן, דילגתי חצי מההודעות, אני מקווה שמה שכתבתי עדיין רלוונטי.
אוקיי, בגלל זה שאלתי.
יש מספר מתחרים שקבעו שיא איגוד/לקחו מקומות ראשונים(למרות שלא יודעים מי שבאמת מקום ראשון כרגע, אז אני מדבר לפחות על פי הנוסחה שקבעו בהתחלה), ועם תוצאות מאוד מרשימות לגיל/משקל שלהם שאף אחד לא בדק. אני יודע כי חלקם מתאמנים שלי/ליוויתי אותם.

גרם לי מעט לפקפק בכל הנושא הזה.
היית שם?
תגיד שלום פעם הבאה.
את מי ליווית?

היה את הבחור יונתן בן 19 ששקל 88 ופתח את הסקוואט עם 230 ק"ג, פשוט מטורף.
אבל הוא עבר פוליגרף פעם קודמת (ישבנו שם ביחד), והמאמן שלו ממש מוכר, אז יש מעקב די צמוד אחרי האימונים שלו ורמת ההתקדמות שלו.

לא את כולם יבדקו מיד, אבל במידה ויש חשד, מיד בודקים או בזמן הכי לא צפוי.

היית שם?
תגיד שלום פעם הבאה.
את מי ליווית?

היה את הבחור יונתן בן 19 ששקל 88 ופתח את הסקוואט עם 230 ק"ג, פשוט מטורף.
אבל הוא עבר פוליגרף פעם קודמת (ישבנו שם ביחד), והמאמן שלו ממש מוכר, אז יש מעקב די צמוד אחרי האימונים שלו ורמת ההתקדמות שלו.

לא את כולם יבדקו מיד, אבל במידה ויש חשד, מיד בודקים או בזמן הכי לא צפוי.

את האמת שלא הייתי, ליוויתי אותם מרחוק.
יש לי כמה טענות כנגד התחרות עצמה אז לא יוצא לי להגיע, אבל בטוח שיצא לנו להפגש מתישהו, התחום בארץ קטן 😃

יצא לי ללוות בעיקר מהנערים, את דיוויד מי שאמור לקחת מקום ראשון בקטגוריה לפי חישוב עם גיל(הוא בן 16, מטורף), דניס, ילד בן 18 ששוקל 120 קילו של שריר וכל הכניסות שלו היו כמו אופנרים(תחרות ראשונה שלו, לא יודעים אפילו מה הגבול של המפלצת).
ואליה שהוא מתאמן ישיר שלי, 260 דדליפט בגיל 18.

אבל אני לא מדבר דווקא על מי שליוויתי, למרות שציפיתי שיבדקו מקום ראשון בקטגוריה(דיוויד) או שיא איגוד בדדליפט(אליה), או מישהו שנראה כמו מפלצת(כמו דניס, מודה שאני אפילו חשדתי לגביו שהמאמן שלו הציג אותו בפני).

אתה חוזר על אותם דברים. אדי הול בחור חזק.
אבל כדי לקרוא לסקוואט "סקוואט", צריך לשבור מקביל.
כדי לקרוא לבנצ' "בנצ'" צריך לחכות לפקודות.
וכדי לקרוא לדדליפט "דדליפט" אין להשתמש ברצועות.

הגריינד שהוא עשה בסוף היה נפסל בכל תחרות דדליפט.

אני אשאל אותך, למה לדעתך הוא בחר לקבוע שיא כזה עם רצועות וחליפת לחץ ולפי הכללים של סטרונגמן, ולא בתחרות לדדליפט בלבד בכל איגוד אחר של פאוורליפטינג?
מסיבה פשוטה, הוא היא מרים כנראה בערך 400 ק"ג, שזה פחות מהבחור הזה ששוקל פחות מ 100 ק"ג.

אין סיכוי שחליפת דדליפט ורצועות יוסיפו 100 קילו, זה לא כזה תורם כמו חליפת סקוואט או בנץ' פרס.
ובכל מקרה, אדי הול עשה ב-2015 (שנה וקצת לפני ה-500) תחרות פאוורליפטינג פוש פול והיה לו שם דדליפט 420.
Eddie Hall - The Beast

אנחנו מדינה קטנה בלי הרבה סודות, בסוף הכל יוצא.
תכלס נראה לי זה התשובה למי שמפקפקים שאפשר לרמות בפוליגרף, בדיקות, או שאולי מישהו לקח פעם והפסיק. מי שלוקח בארץ אני מניח שאין מצב שהוא יהיה בטופ ולא יידעו שהוא לוקח, זה כולה ישראל, מטר על מטר, לא מדינה ענקית שמישהו פתאום בא משום מקום ואף אחד לא שמע עליו.
אני מבין שאתה ואליהו מכירים את הבחור בסרטון כבר שנים, מתאמנים באותו מכון אולי? לאור ההתבטאויות שלך ושל אליהו נגד חומרים ונגד מי שמרמה בבדיקות כאלה אני נוטה להאמין שהבחור טבעי והיה טבעי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית