הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא ישראל סקוואט, לא יאומן!

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
מדובר בשיא ישראל חדש לסקוואט ללא רצועות, ללא סטרואידים וסמים.
הבחור בחר לעשות היי באר סקוואט ואפילו לא השתמש בחגורה.

הקהל השתגע, כולם היו על הרגליים, לא יאומן.
כניסה ראשונה של הבחור היה 240, שניה 280, שלישית 310, רביעית 330.

תראו באיזה קלות הוא מעיף את המשקל, לדעתי יש לו עוד הרבה שהוא יכל לתת, ואנימתפלל שישתתף בתחרויות הבאות.

טיפוס עניו, ולא מתחרה בדרך כלל, אבל עם קצת לחץ (ולא אכחיש שאני הפעלתי טיפה עליו) הוא הסכים להגיע.

טבעי לחלוטין עם הבדיקות הכי קפדניות, מלבד שאני מכיר אותו שנים, והוא הכי טבעי שיכול להיות.

שוקל 138 ק"ג.

נכון, ביקשתי הוכחות כי המטרה הייתה לבקש הוכחות, יפה ששמת לב

ממש לא ברורות. ראיתי שכתבת דברים שנראים לי חרטא והמון שטויות ורציתי שתוכיח את מה שאמרת (כמובן שלא תוכיח את השטויות שאמרת כמו שאני רואה). תראה הייתי מסביר את עצמי שוב אבל אני בטוח שהבנת הכל יופי ואתה סתם מתחכם.

זה יהיה קשה אבל אני אתמודד
לאדם שבאמת רוצה ללמוד, אשמח ללמדו.
מי שמראש לא קורא את מה שאני כותב, מתנסח בזלזול ובציניות כלפיי, לא אלמד אותו.

@kotzer
אם לא ידעת - שיא העולם לא אומר המשקל הכבד ביותר שאי פעם הורם.
גם הסקוואט של ולאד הוא 525 קילו ונחשב שיא העולם, אבל יש סקוואט כבד ממנו (שגם הוא נחשב שיא עולם, אגב)
וגם בנדיקט מגנוסון הרים 460 דדליפט וזה נחשב שיא העולם, למרות שאדי הרים 500 קילו (וגם זה שיא העולם, אגב).

@kotzer
גם הסקוואט של ולאד הוא 525 קילו ונחשב שיא העולם, אבל יש סקוואט כבד ממנו (שגם הוא נחשב שיא עולם, אגב)
וגם בנדיקט מגנוסון הרים 460 דדליפט וזה נחשב שיא העולם, למרות שאדי הרים 500 קילו (וגם זה שיא העולם, אגב).
אתה יכול להיות פוליטיקאי בחיי.

@kotzer
אוקי, אז אם יש שיאי עולם שונים, למה אתה ממשיך להשוות את כולם לאדי?
אתה טוען ששיא העולם בדדליפט הוא של אדי הול, אבל לא מציין שזה שיא מאוד ספציפי

אוקי, אז אם יש שיאי עולם שונים, למה אתה ממשיך להשוות את כולם לאדי?
איפה ראית שאני משווה את כל השיאים לשיא של אדי? אלחנן טען שהדדליפט של אדי האל הוא לא דדליפט, משם הנושא גלש לשיא העולם בדדליפט של אדי האל

איפה ראית שאני משווה את כל השיאים לשיא של אדי? אלחנן טען שהדדליפט של אדי האל הוא לא דדליפט, משם הדיבור על דדליפט.
הוא לא דדליפט לפי סטנדרט פאוורליפטינג, שזו טענה לגיטימית ביותר

לפי החוקים של פאוורליפטינג זה לא דדליפט. מה יש לכפור בטענה הזאת?
שוב, לפי הטענה שלו זה לא דדליפט בכלל. בשום מצב. אלא אם כן אתה מחשיב חוסר נעילה בדדליפט כחזרה מלאה, ואז זו כבר בעיה אחרת.

הוא טען שזה לא דדליפט בכלל
דדליפט הוא דדליפט, אבל הם לא כולם שווים.
את הדדליפט של אדי הול אפשר להשוות את ורק לדדליפט בסגנון סטרונגמן, שהרבה לא ייחסו לו מדד מחיר של כוח כי אתה נעזר באביזרים.
הסקוואט של וולאד למשל הוא לא הסקוואט הכי גבוה בעולם, אלא הכי גבוה בשימוש רק של רצועות.
את אפשר להשוות את הסקוואט של וולאד לזה של ריי ויליאמס, ואי אפשר לומר ששיא העולם בדדליפט הוא של אדי בלי לומר באיזה סוג שיא מדובר.

שוב, לפי הטענה שלו זה לא דדליפט בכלל. בשום מצב. אלא אם כן אתה מחשיב חוסר נעילה בדדליפט כחזרה מלאה, ואז זו כבר בעיה אחרת.
נו ומה הבעיה?
אתה טוען שזה כן דדליפט לפי חוקי פווארליפטינג?
למה קשה לך לקבל את זה שאלחנן לא מקבל את החוקים של סטרונגמן?

דדליפט הוא דדליפט, אבל הם לא כולם שווים.
את הדדליפט של אדי הול אפשר להשוות את ורק לדדליפט בסגנון סטרונגמן, שהרבה לא ייחסו לו מדד מחיר של כוח כי אתה נעזר באביזרים.
ראית מה כתבתי? הוא טוען שהדדליפט של אדי זה לא דדליפט. זה כל הסיפור. אין פה דיון על "מה אחרים חושבים על דדליפט של סטורנגמן" אלא על הטענה של אלחנן ששיא העולם בדדליפט של אדי האל לא נחשב שיא עולם ולא נחשב דדליפט בכלל.
הסקוואט של וולאד למשל הוא לא הסקוואט הכי גבוה בעולם, אלא הכי גבוה בשימוש רק של רצועות.
את אפשר להשוות את הסקוואט של וולאד לזה של ריי ויליאמס, ואי אפשר לומר ששיא העולם בדדליפט הוא של אדי בלי לומר באיזה סוג שיא מדובר.
נכון, וציינתי זאת (שהסקוואט של ולאד אלחזוב זה לא הסקוואט הכבד ביותר שאי פעם הורם אבל זה שיא העולם בסקוואט).
ואיפה בדיוק ראית שהשוויתי את הסקוואט של ריי ווילימיאס לסקוואט של ולאד אלחזוב?
ואי אפשר לומר ששיא העולם בדדליפט הוא של אדי בלי לומר באיזה סוג שיא מדובר.
קראת מה שכתבתי לך?
אלחנן טען שאדי לא עשה 500 קילו דדליפט ולא שבר את שיא העולם בדדליפט. הוא לא התכוון שהוא לא עשה 500 דדליפט רק לחוקי ליפטינג, אלא שה500 דדליפט שהוא עשה זה לא דדליפט לכל סוג ספורט. אחר כך הוא שינה את הדעה שלו, וכתב שזה כן נחשב לפי חוקי הסטורנגמן.
נו ומה הבעיה?
אתה טוען שזה כן דדליפט לפי חוקי פווארליפטינג?
למה קשה לך לקבל את זה שאלחנן לא מקבל את החוקים של סטרונגמן?
אתה אמיתי? מי מדבר על חוקי פאוורליפטינג?
אלחנן כתב שהדדליפט של אדי האל לא נחשב דדליפט, בשום מצב, באף ספורט!

נערך לאחרונה:
אתה אמיתי?
כן, אלא אם כן אנחנו חיים במטריקס.

מי מדבר על חוקי פאוורליפטינג?
אלחנן

נכון, כי הוא לא מקבל את ההגדרה של סטרונגמן לדדליפט. שוב, מה הבעיה?
יש את איגוד DPL שקובע שאם הצלחת להעמיס את המוט אז זה דדליפט, מישהו עשה שם טון וחצי, זה נחשב דדליפט מבחינתך?

זה היה באותה תחרות
מה היה באותה תחרות?
זה לפי ההיגיון שלך, לא משנה מה הציוד שהשתמשו ומה החוקים, כל עוד זה היה תחת תחרות וקראו לזה דדליפט אז זה דדליפט.
למה דדליפט עם חליפה נחשב ודדליפט צמיגים לא?
אתה יודע שאתה מחזק את הטענה שלי, נכון?
איך בדיוק הבנת שאני טוען שאם יש ציוד אחר/ שונה לשיאני עולם בדדליפט אז השיאים שלהם לא באמת נחשבים שיאי עולם, ואפילו לא נחשבים דדליפט? זה מה שאלחנן טען. שבזכות החליפת לחץ וכל מה שהיה על אדי האל בזמן שבירת שיא העולם בדדליפט זה לא נחשב שיא עולם ולא נחשב דדליפט.
אם אתה בא לחזק מישהו - תקרא קודם את מה שהוא כותב, ותקרא גם את הצד השני.
מצחיק שזה בדיוק הפוך.
צודק. אני טענתי שסקוואט שובר מקביל הוא לא סקוואט, ושדדליפט שבוצע כהגדרתו לא נחשב דדליפט.

מה היה באותה תחרות?

אתה יודע שאתה מחזק את הטענה שלי, נכון?
איך בדיוק הבנת שאני טוען שאם יש ציוד אחר/ שונה לשיאני עולם בדדליפט אז השיאים שלהם לא באמת נחשבים שיאי עולם, ואפילו לא נחשבים דדליפט? זה מה שאלחנן טען. שבזכות החליפת לחץ וכל מה שהיה על אדי האל בזמן שבירת שיא העולם בדדליפט זה לא נחשב שיא עולם ולא נחשב דדליפט.

צודק. אני טענתי שסקוואט שובר מקביל הוא לא סקוואט, ושדדליפט שבוצע כהגדרתו לא נחשב דדליפט.

לא ענית לו, הדדליפט צמיגים נחשב לשיא העולם מבחינתך? הרי כל דדליפט מכבד את עצמו וזה הדדליפט בעזרתו הורם הכי הרבה משקל מהרצפה עד להתיישרות.

זה נחשב לשיא עולם בתחרות ספציפית, תחרות שאלחנן לא מקבל את החוקים וההגדרה שלה לדדליפט.

שמור את ההטפות למישהו אחר.

ראית מה כתבתי? הוא טוען שהדדליפט של אדי זה לא דדליפט. זה כל הסיפור. אין פה דיון על "מה אחרים חושבים על דדליפט של סטורנגמן" אלא על הטענה של אלחנן ששיא העולם בדדליפט של אדי האל לא נחשב שיא עולם ולא נחשב דדליפט בכלל.

נכון, וציינתי זאת (שהסקוואט של ולאד אלחזוב זה לא הסקוואט הכבד ביותר שאי פעם הורם אבל זה שיא העולם בסקוואט).
ואיפה בדיוק ראית שהשוויתי את הסקוואט של ריי ווילימיאס לסקוואט של ולאד אלחזוב?

קראת מה שכתבתי לך?
אלחנן טען שאדי לא עשה 500 קילו דדליפט ולא שבר את שיא העולם בדדליפט. הוא לא התכוון שהוא לא עשה 500 דדליפט רק לחוקי ליפטינג, אלא שה500 דדליפט שהוא עשה זה לא דדליפט לכל סוג ספורט. אחר כך הוא שינה את הדעה שלו, וכתב שזה כן נחשב לפי חוקי הסטורנגמן.

אתה אמיתי? מי מדבר על חוקי פאוורליפטינג?
הוא כתב שזה לא שיא העולם בדדליפט כי הוא לא עונה להגדרה של שימוש בציוד עזר בדדליפט על פי הפאוורליפטינג.
אתה מוציא את דבריו מהקשרם.

הוא כתב שזה לא שיא העולם בדדליפט כי הוא לא עונה להגדרה של שימוש בציוד עזר בדדליפט על פי הפאוורליפטינג.
אתה מוציא את דבריו מהקשרם.
אל תתרגש, זה לא הפעם הראשונה שהוא עושה את זה. זה עוזר לו להיראות צודק וחכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית