הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא ישראל סקוואט, לא יאומן!

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
מדובר בשיא ישראל חדש לסקוואט ללא רצועות, ללא סטרואידים וסמים.
הבחור בחר לעשות היי באר סקוואט ואפילו לא השתמש בחגורה.

הקהל השתגע, כולם היו על הרגליים, לא יאומן.
כניסה ראשונה של הבחור היה 240, שניה 280, שלישית 310, רביעית 330.

תראו באיזה קלות הוא מעיף את המשקל, לדעתי יש לו עוד הרבה שהוא יכל לתת, ואנימתפלל שישתתף בתחרויות הבאות.

טיפוס עניו, ולא מתחרה בדרך כלל, אבל עם קצת לחץ (ולא אכחיש שאני הפעלתי טיפה עליו) הוא הסכים להגיע.

טבעי לחלוטין עם הבדיקות הכי קפדניות, מלבד שאני מכיר אותו שנים, והוא הכי טבעי שיכול להיות.

שוקל 138 ק"ג.

אני מכיר חבר שמשך 315~ בתחרות, שבוע למחרת (שזה לא אידיאלי לבדוק) שם רצועות ומשך 370. סתם אנקדוטה.

אני מודע לזה שיכול להיות הבדל, אבל זה עדיין לא 100 קילו הבדל כמו שטענו פה.
אגב, שמתי לב שמי שבאמת מרוויח מרצועות זה כמעט תמיד מי שמושך סומו, אולי כי שמושך בסומו סובל קצת מ- windmill affect.
מה הסיכוי שהחבר הזה מושך סומו באמת?

The World's Strongest Man (WSM) organization does screen for PEDs as part of its standard "wellness programme" which includes blood and urine tests, according to its official policy page. "The use of performance enhancing drugs is strictly forbidden," the policy states

אני חלילה לא אומר שהבדיקות רציניות, אבל הן טכנית אמורות להיות קיימות. גם רוברט אוברסט אמר את זה בפודקאסט עם ג׳ו רוגאן.

כנראה בדיקות לשם ''אנחנו בודקים'' לא שבאמת מעניין אותם, כמו שאמרת..לא רציניות.

אני מודע לזה שיכול להיות הבדל, אבל זה עדיין לא 100 קילו הבדל כמו שטענו פה.
אגב, שמתי לב שמי שבאמת מרוויח מרצועות זה כמעט תמיד מי שמושך סומו, אולי כי שמושך בסומו סובל קצת מ- windmill affect.
מה הסיכוי שהחבר הזה מושך סומו באמת?
לא מצליח לקשר את היתרון ברצועות לסומו (לא אומר שלא קיים).

אבל כן, הוא מושך סומו.

אוקיי, אז איך רימית בבדיקת סמים?
אם אני אכתוב את זה פה פשוט ידעו מי אני.
זה לא מתאים
זה סוד והוא לא יכול לדבר על זה.
זה סוד, אני יכול לדבר על זה אבל לא רוצה.
אני מעדיף להישאר אנונימי.
הבנת, קוף?
אם כי אהבתי לראות את כל ההייטרים מתקבצים ביחד להראות אהבה 😃 (לא אתה).

בלוג של אלחנן ידידנו טקסס טוען שדדליפט 295 על 86 מ.ג טבעי זה רחוק מלהיות הגבול האנושי, אבל כאן 330 סקוואט על 138 מ.ג לדעתו זה לא טבעי (עם "הסבר" על גנטיקה, פוטנציאל וזה).
עוד מישהו מבולבל?

בלוג של אלחנן ידידנו טקסס טוען שדדליפט 295 על 86 מ.ג טבעי זה רחוק מלהיות הגבול האנושי, אבל כאן 330 סקוואט על 138 מ.ג לדעתו זה לא טבעי (עם "הסבר" על גנטיקה, פוטנציאל וזה).
עוד מישהו מבולבל?
אעשה לך קצת סדר, יבגני:
הגבול האנושי זה כמה רחוק האנושות הגיעה, בלי התייחסות לטבעי או לא טבעי. ומכיוון שהגבול בדדליפט נמצא בדדליפט נמצא באזור 500 ניתן להבין למה 295 דדליפט (משקל רציני) זה לא מתקרב לקצה גבול היכולת האנושית.
אם מישהו מזריק זה לא אומר שהוא הגיע לקצה גבול היכולת האנושית, כמובן. לא טענתי זו טענה מעולם.

עוד מישהו מבולבל?
מבולבל אבל לא מופתע.

מבולבל אבל לא מופתע.
ליצן קטן שלי, אולי תרקוד איתי?
זה שיש לך חוסר ידע בסיסי ואתה חושב שהגבול האנושי נמדד בכמה אדם פרטי וטבעי מרים זו לא בעיה שלי.
אבל תמשיך ללמוד. תעבוד קשה ואולי יום אחד תעשה את זה כמו שצריך

ליצן קטן שלי, אולי תרקוד איתי?
זה שיש לך חוסר ידע בסיסי ואתה חושב שהגבול האנושי נמדד בכמה אדם פרטי וטבעי מרים זו לא בעיה שלי.
אבל תמשיך ללמוד. תעבוד קשה ואולי יום אחד תעשה את זה כמו שצריך
זאת הייתה מחמאה. כמה קשה להבין?

אתה מתכוון שאני אדע להטריל כמו שצריך?
אם כן אני מת שתלמד אותי את סודות המקצוע.
(צריך ללמוד מהטוב ביותר מן הסתם)

לי יש תהייה אחרת ... ל אינזר יש שני סוגי סינגלטים. אחד מהם זו חליפת לחץ. היתכן שזה מה שהאדון לובש? אישית לא משנה לי, מעריכה כל תוצאה בכל לבוש, במיוחד שהיתחרתי עם ציוד בעבר, אבל לאור הויכוח כאן... מעלה תהייה..
ולמען הגילוי הנאות, מרשה לעצמי להתהדר בתואר של מתחרת הציוד הותיקה והמנוסה בארץ, אין ציוד או עזר או חצי ציוד שאינני מכירה או התנסיתי בו. אז כן.. יש כאן בעיה ...

קבצים מצורפים

• 910325E2-8C11-4EF2-BDBE-47335474721F.jpeg
    910325E2-8C11-4EF2-BDBE-47335474721F.jpeg
    KB 89.8 · צפיות: 75
  • FB475DA4-71E5-4F5E-9743-3054E1406FD8.png
    FB475DA4-71E5-4F5E-9743-3054E1406FD8.png
    KB 81.2 · צפיות: 65
נערך לאחרונה:
לי יש תהייה אחרת ... ל אינזר יש שני סוגי סינגלטים. אחד מהם זו חליפת לחץ. היתכן שזה מה שהאדון לובש? אישית לא משנה לי, מעריכה כל תוצאה בכל לבוש, במיוחד שהיתחרתי עם ציוד בעבר, אבל לאור הויכוח כאן... מעלה תהייה
שתיהן מאושרות לשימוש בIPF, חליפות לסקוואט של inzer יש פה
Squat Suits

זאת הייתה מחמאה. כמה קשה להבין?

אתה מתכוון שאני אדע להטריל כמו שצריך?
אם כן אני מת שתלמד אותי את סודות המקצוע.
(צריך ללמוד מהטוב ביותר מן הסתם)
כמו שכבר כתבתי לך בעבר, שהתנהגת בחוצפה:
"אם אני הייתי מטריל אותך אתה מזמן כבר היית פורש מהפורום ועובר לאכול בkfc לשארית חייך"
אתה ממשיך לאכזב אותי, ילד.
ואיזו מחמאה? ניסית לומר שאתה לא מופתע שאני כותב תגובה חסרת בסיס כזאת (מה שלא נכון). מה עשית ממני אידיוט?

כמו שכבר כתבתי לך בעבר, שהתנהגת בחוצפה:
"אם אני הייתי מטריל אותך אתה מזמן כבר היית פורש מהפורום ועובר לאכול בkfc לשארית חייך"
אתה ממשיך לאכזב אותי, ילד.
הדבר האחרון שהייתי רוצה זה שתהיה גאה בי.
בבקשה, אל תקרא לי ילד. אתה לא קרוב אליי מספיק על מנת לקרוא לי בכינוי כלשהו.

בחיי, אתה מתנהג בצורה הזויה לחלוטין.
"בפעם האחרונה שהתנהגת בחוצפה"
מה אתה הבוס שלי? המנהל של האתר?

הדבר האחרון שהייתי רוצה זה שתהיה גאה בי.
בבקשה, אל תקרא לי ילד. אתה לא קרוב אליי מספיק על מנת לקרוא לי בכינוי כלשהו.
אני לא אקרא לך ילד אם לא תחפש לעקוץ כל הזמן.
אני בסך הכל מתגונן מפני היתושים.
אה וההתנשאות (כמו "ילד") זה פשוט אני מחזיר לך על זה שאתה מנסה להתנשא עליי "אני מבולבל אבל לא מופתע", ועל כל העקיצות שאתה זורק. אני מחזיר לך פשוט, אם לא שמת לב.

נערך לאחרונה:
ראה תוספת להודעתי. יש לי נסיון של למעלה מעשר שנים בציוד. יש חליפת סקווט. ויש חליפת לחץ. לפני התחרות אמרו שאסור תחתוני בוקסר, אז חליפת לחץ??
אני מניח ש @elchonon ידע יותר לגבי החוקים שלהם.
בכל מקרה החליפה הזאת מאושרת IPF לפי מה שכתוב באתר שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית