עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את העשיר הוא כתב בצחוק, לפי מה שנראה לי.מסכים איתך שהוא לא מרים משקל יוצא דופן.
העקרון פה זה שהוא נראה טרול לגמרי.
כל יומיים פוסט חדש על "אני נראה ממש טוב"
"אני חזק בטירוף"
"אני עשיר"
"אומרים לי לדגמן"
"עולה בשריר בקצב מסחרר".
וכמו שאתה רואה בהודעה מעלי הוא אומר משקל אחר בכל פוסט.
גועל נפש על הפורום הזה,מזל שאני בחור בוגר עם ראש על הכתפיים ולא בחור בן 16 עם חוסר ביטחון,למילים יש השלכות,אני לא שקרן,המשקלים הם אכן נכונים,תתן כמה מוניטין רע שתרצה,פורום שנועד רק להשמיץ אנשים,שלום ולא להתראות@Serg אני לא מבין אותך.
אתה הרי לא טבעי.
ומעולם לא אמרת שאתה טבעי, תמיד מצאת דרך להתחמק מהשאלה הפשוטה "האם אתה טבעי?".
אם אתה היית טבעי, יש לך הרבה פלטפורמות להוכיח את זה.
תבוא לתחרות פיתוח גוף טבעי.
תשמע, אתה נראה בסדר, אבל אתה נראה טוב לטבעי בסדר למוזרק.
והמשקלים שאתה מרים לא עקביים, ואתה משום מה ממשיך לציין אותם למרות שציינת איזה אלף פעמים שזה לא חשוב לך.
ויש לך פוסטים הכי מוזרים, מה הקשר "עולה בשריר בקצב מסחרר"?
אם אתה רוצה פרגונים, תעלה תמונות או סרטונים.
אם תרצה לדעת השלכות בריאותיות, תראה תמונה לפני (ואני יודע שיש לך כי פעם פירסמת והסרת) ותמונה עכשיו אחרי.
לכן בלב כבד, אני חייב לומר שאתה טרול גמור בעיני.
תודה רבה על ה״הגנה״ אפילו שאיננו מכירים, הבנץ הוא בחופשי.את העשיר הוא כתב בצחוק, לפי מה שנראה לי.
לגבי הדוגמנות - הוא פשוט שאל את דעתנו האם זה כדאי אם אני זוכר נכון.. ואני חושב שהוא פתח את האשכול הזה ("עולה בשריר בקצב מסחרר") בצחוק.. לגבי הבנץ' עליון.. אולי הוא התכוון בנץ' בסמית, ועכשיו מוט חופשי? (סתםם דוגמה). אני לא בצד של אף אחד, מפני שאני חושב שאין פה צדדים.
עכשיו קצת ביקורת כללית על הפורום (בלי התייחסות ספציפית לאף אחד!):
אני חושב שהפורום הזה איבד במעט את העקרונות שלו כמו העיקרון לגבות טענות במחקרים. אני עדייו חושב שהוא עושה זאת, אך לא כמו פעם. מייק לימד אותנו לבקש תשובות לשאלות שיש לנו, אבל אפשר לראות פה אנשים שנשענים על מיתוסים כשמחקרים מראים ההפך. רוצה דוגמה? לפני כמה זמן היה דיון לגבי בניית מסת שריר פר זמן נתון ורוב התשובות היו שיש הגבלה לבניית מסת שריר פר זמן נתון וזה מיותר לאכול יותר מפלוס קלורי מסוים (נניח 200). פעם כששאלה כמו "מה עדיף - מסה מלוכלכת או נקייה"? אז היו פירוט של היתרונות בכל אחת מהתשובות (כמו יותר בניית מסת שריר). עכשיו, זה או מסה נקייה או מסה נקייה "מפני שיש הגבלה לבניית מסת שריר פר זמן נתון" . האמת? אין הגבלה לבניית מסת שריר פר זמון (אבל תמורה שולית פוחתת בצורה משמעותית) ומחקרים הוכיחו זאת. דבר נוסף, היא שבאים מתאמנים ותיקים ואומרים שהם התקדמו הרבה יותר לאורך זמן במסה נקייה לעומת מסה מלוכלכת למרות וכך בעצם להוכיח את הטענה שלהם שבפועל מסה מלוכלכת מתאימה יותר לשחיפים בתחילת דרכם שיצברו מסת שריר גדולה יותר מאדם "רגיל" ובטח ממתאמן מתקדם כך שהטיעון שלהם לא רלוונטי (עזוב את זה שזה ברו סיינס)
הנקודה שלי היא שהפורום שכח במהלך השנים כמה דברים, אבל מתנהג כאילו הוא יודע הכל.
כל שחיף שהתחיל להתאמן מתחיל להתעסק לי בנוסחאות ואידיאולוגיות ולאכול "רק בפלוס 200 אחי כי השאר יהפוך לשומן" כשהוא עושה AB והסקוואט שלו 40 קילו.
רוצה להתחזק ולגדול? תשקיע. תעלה במשקל גוף עם תוכנית כוח מתאימה (נניח, SS קלאסה למתאמנים מתחילים) ועם עלייה מתמדת במשקלי העבודה מאימון לאימון ואתה כבר תיראה כמו אחד שמרים.
כל ההתעסקות המיותרת הזו בפלוס קלורי של 200 לעומת 500 אלה שטויות כשאתה שוקל 80 על 1.60.
יש לציין שלא כתבתי זאת לאף אחד באופן אישי, ואין לי שום כוונה לפגוע באף אחד.
האשכול היה בגדר צחוק,סתם היה לי מוד לפתוח,חייב לציין שקוצר @kotzer אתה הבן אדם הכי מדהים בפורום הזה שעונה תמיד ברצינות,נכס פשוט@Serg אני לא מבין אותך.
אתה הרי לא טבעי.
ומעולם לא אמרת שאתה טבעי, תמיד מצאת דרך להתחמק מהשאלה הפשוטה "האם אתה טבעי?".
אם אתה היית טבעי, יש לך הרבה פלטפורמות להוכיח את זה.
תבוא לתחרות פיתוח גוף טבעי.
תשמע, אתה נראה בסדר, אבל אתה נראה טוב לטבעי בסדר למוזרק.
והמשקלים שאתה מרים לא עקביים, ואתה משום מה ממשיך לציין אותם למרות שציינת איזה אלף פעמים שזה לא חשוב לך.
ויש לך פוסטים הכי מוזרים, מה הקשר "עולה בשריר בקצב מסחרר"?
אם אתה רוצה פרגונים, תעלה תמונות או סרטונים.
אם תרצה לדעת השלכות בריאותיות, תראה תמונה לפני (ואני יודע שיש לך כי פעם פירסמת והסרת) ותמונה עכשיו אחרי.
לכן בלב כבד, אני חייב לומר שאתה טרול גמור בעיני.
תצליח גם אתה.תודה רבה על ה״הגנה״ אפילו שאיננו מכירים, הבנץ הוא בחופשי.
שוב תודה!
תצליח
לזה אני קורא הטרלה. ה"מוד" שלך וה"צחוק" שלך גורם לחוסר אמון במה שאתה כותב.האשכול היה בגדר צחוק,סתם היה לי מוד לפתוח
אני לא חושב שאתה שקרן, אבל אי אפשר להיות בטוח איתך על כלום.גועל נפש על הפורום הזה,מזל שאני בחור בוגר עם ראש על הכתפיים ולא בחור בן 16 עם חוסר ביטחון,למילים יש השלכות,אני לא שקרן,המשקלים הם אכן נכונים,תתן כמה מוניטין רע שתרצה,פורום שנועד רק להשמיץ אנשים,שלום ולא להתראות
מסכים עם כל מילה, הוא לא חייב לנו דבר.תצליח גם אתה.
וזכותך לא להעלות סרטון. דרשו ממך פה משתמשים רנדומליים שאתה אפילו לא מכיר לספק הוכחות לביצועים שלך, וכשלא עשית זאת, טענו עליך שאתה טרול. עזוב את זה שרק מנהל יכול לתת חוב לראק
אני במקומך לא הייתי מעלה סרטון אלא אם כן הייתי מקבל חוב לראק
לא צינתי את זה שאני טבעי כי למה שאעשה את זה? זה לא משנה,העלאתי תמונות ושבוע הבא חשבתי על לעלות שוב,אבל כנראה שאוותר כי זה סתם פתטי ונרקסיסטעלזה אני קורא הטרלה. ה"מוד" שלך וה"צחוק" שלך גורם לחוסר אמון במה שאתה כותב.
איך אפשר לקחת אותך ברצינות ככה?
אני לא חושב שאתה שקרן, אבל אי אפשר להיות בטוח איתך על כלום.
אי אפשר לדעת אם אתה טבעי כי אתה נמנע מלענות.
אי אפשר לדעת איך אתה נראה או כמה אתה מרים, כי אתה לא מראה תמונה או סרטונים.
אז אתה מבקש שפשוט יאמינו לך בזמן שאתה עסוק בלעשות צחוקים, ופותח אשכולות מוזרות לפי המוד.
זה ממש לא אישי, אתה נשמע בחור מקסים, אבל הגישה שלך בפורום קצת מקוממת.
מסכים עם כל מילה, הוא לא חייב לנו דבר.
פשוט היחס כלפיו מצידי יהיה כשל טרול בגלל ה"צחוקים" ה"מוד" וחוסר סיפוק ראיות.
אבל בהחלט שזה לא צריך להשפיע על ההחלטות שלו וההרגשה האישית שלו.
מאחל לו רק בריאות.
צודק, וגם, אם תעלה תמונות אולי אנשים יקחו אותך ברצינות שזה דבר איום.לא צינתי את זה שאני טבעי כי למה שאעשה את זה? זה לא משנה,העלאתי תמונות ושבוע הבא חשבתי על לעלות שוב,אבל כנראה שאוותר כי זה סתם פתטי ונרקסיסטע
אבל העלאתי תמונות שלי חחח,צודק, וגם, אם תעלה תמונות אולי אנשים יקחו אותך ברצינות שזה דבר איום.
התבלבלתי, הוא כתב את זה באשכול 'התקדמתי, מה עכשיו?'.אתה יכול לצטט בבקשה.
כי מעולם לא קראתי שהוא כתב זאת.
כנראה היה לו "מוד" לכתוב את זה, או שזה רק היה בצחוק.התבלבלתי, הוא כתב את זה באשכול 'התקדמתי, מה עכשיו?'.
טעות שלי, מצטער על הבלבול.
מצטער אחי חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל לא מצאתי שום סימוכין לטענה הזאת.אין הגבלה לבניית מסת שריר פר זמון
איפה @incin איפה
file:///storage/emulated/0/Download/47277_B40E972B-C8B4-4BA3-87CC-0A1412CA36AF.jpegמצטער אחי חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל לא מצאתי שום סימוכין לטענה הזאת.
לא הצלחתי לפתוח. יש מצב שאתה שולח בדרך אחרת?file:///storage/emulated/0/Download/47277_B40E972B-C8B4-4BA3-87CC-0A1412CA36AF.jpeg
לא הצלחתי לפתוח. יש מצב שאתה שולח בדרך אחרת?
אני זוכר שאתה מהנדס בארהב,איך האימונים בגילך?הוא מטריל אותך, למקרה שזה לא היה ברור.
אני זוכר שאתה מהנדס בארהב,איך האימונים בגילך?
זכור לי שאתה בגילאי ה30 פלוס(לא יודע במדויק)
מרגיש שינוי רציני מגילאי ה20?