הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב??? מה עלי לעשות?

noa oren

משתמש מתחיל
94
13
נק' מוניטין:
21
94
13
היי,
עד גיל התתבגרות הייתי בתת משקל רציני, לאחר גיל ההתבגרות השמנתי למשקל תקין
אני גובה 164 ומשקל 53.6 (כרגע), עוד חודש בת 18
אני כבר שבועיים הולכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע
ולפני שהלכתי עשיתי תרגילי בטן בבית
יש לי בטן ממש קטנה שהייתי רוצה להשטיח
בעקבות התרגילי בטן כשאני מכניסה אותה אנמ יכולה לראות בקטנה פס של חיטוב (קוביות)
אני יודעת שאני במשקל תקין
ואני רוצה להוריד את הבטן אך באותה מידה גם להגדיל את הישבן
מה עלי לעשות? להמשיך בגרעון קלורי? לעבור לניטרלי?
תודה לכל העוזרים:)
בחדר כושר אני עושה את התוכנית שהמאמן נתן לי
אומנם אין שם סקווטים ולאנגים
אבל הוא נתן לי תרגילים על מזרון עם משקל (2 קג) הרמות ובעיטות כאלה

• פותח/ת השרשור
אז אם הבטן תתנפח
צריך לעשות חיטוב אחרי שאני מרוצה מהישבן?
אבל אז אאבד מסת שריר לא?
ואם אני אעלה ביותר מדי אחוזי שומן:0

את לא צריכה לעשות אף פעם חיטוב אלא אם כן את מרגישה צורך, וכן אם תעשי חיטוב מסת השריר תרד קצת כי ככה הגוף עובד אבל המטרה היא לרדת כמה שפחות במסת השריר כשמתחטבים, את לא תאבדי כל מה שעבדת עליו במסה.
הבטן שלך לא תתנפח כל עוד הפלוס הקלורי שלך לא יהיה גבוה מדי, וגם אם היא כן "תתנפח" אז זה יהיה נוזלים שהגוף נפטר מהם מהר מאוד כשמתחילים חיטוב, את דואגת יותר מדי בקשר לזה.
זה תהליך ארוך, את לא תתעוררי בין לילה ותיראי כמו חבית, פשוט תעקבי אחרי העלייה שלך במשקל ותראי שהיא לא מהירה מדי וכמו שליאם הוכיחה לך הבטן שלך לא תתנפח ולא כלום.
את תלמדי מה לעשות תוך כדי תנועה, רק תתחילי לעבוד ולא לפחד יותר מדי אם הבטן תתנפח או אם תאבדי מסת שריר בחיטוב כשעוד לא התחלת מסה.
כמדומני עשית מסה על פחמימה נמוכה+ גם אני כשהתחלתי להתאמן ולעלות במשקל המתניים שלי החלו להיראות קטנים יותר מפני שהגב גדל. האם הבטן שלך נשארה שטוחה לאורך כל המסה?
נ.ב - איך זה קשור לעובדה שבמסה, מתונה ככל שתהיה, תהיה צבירת שומן?

לא התכוונתי לפגוע, אבל לא הבנתי מה עשיתי לא בסדר. את רוצה שאגיד לפותחת האשכול שהבטן שלה לא תתנפח במסה? זה יהיה שקר.

אני עשיתי ועדיין עושה מסה על פחמימה גבוהה כי אני משאבת פחמימות, לא רק שהבטן שלי לא התנפחה גם היקפי המותניים שלי ירדו ועליתי 10 קילו במסה הזאת.
מה זה אומר מתנפח בכלל? פותחת האשכול חושבת שהיא מתנפחת משומן, זה כולה נוזלים שהגוף מאבד מהר מאוד, הזמן היחיד ביום שהבטן שלי מתנפחת זה כשאני דופק סיר פסטה ואחרי כמה שעות חוזרת למצבה הרגיל.

אני עשיתי ועדיין עושה מסה על פחמימה גבוהה כי אני משאבת פחמימות, לא רק שהבטן שלי לא התנפחה גם היקפי המותניים שלי ירדו ועליתי 10 קילו במסה הזאת.
מה זה אומר מתנפח בכלל? פותחת האשכול חושבת שהיא מתנפחת משומן, זה כולה נוזלים שהגוף מאבד מהר מאוד, הזמן היחיד ביום שהבטן שלי מתנפחת זה כשאני דופק סיר פסטה ואחרי כמה שעות חוזרת למצבה הרגיל.
שלח תמונה לפני אחרי. מחכה לראות.

שלח תמונה לפני אחרי. מחכה לראות.

אני אף פעם לא מצטלם, אין לי לא תמונה של אחרי ולא תמונה של לפני. החרא הזה לא מעניין אותי.
אני לא זוכר שאני חייב לך משהו או שאמרתי שאכפת לי אם אתה מאמין לי או לא, זה לא על טבעי להוריד באחוז שומן ולעלות במסת שריר בו זמנית וליאם הוכיחה לך את זה יפה מאוד, סך הכול שיתפתי מהחוויה הפרטית שלי את פותחת האשכול כדי שלא תדאג לגבי "התנפחות", אני לא בא להוכיח כלום.

אני אף פעם לא מצטלם, אין לי לא תמונה של אחרי ולא תמונה של לפני. החרא הזה לא מעניין אותי.
אני לא זוכר שאני חייב לך משהו או שאמרתי שאכפת לי אם אתה מאמין לי או לא, זה לא על טבעי להוריד באחוז שומן ולעלות במסת שריר בו זמנית וליאם הוכיחה לך את זה יפה מאוד, סך הכול שיתפתי מהחוויה הפרטית שלי את פותחת האשכול כדי שלא תדאג לגבי "התנפחות", אני לא בא להוכיח כלום.
אם אתה טוען על עצמך טענה כלשהי, כדאי שתוכל להוכיח אותה. לעלות 10 קילו במסה על פחמימה גבוהה ושהיקף הבטן תרד.. אתה צריך להיות מקצוען. גם לשמור על מסת שריר זהה בבטן לאורך כל המסה (מה שבלתי אפשרי אם אתה עושה לפחות סקוואט או דדליפט) וגם לא לעלות גרם שומן
ומה ליאם הוכיחה? הבטן שלה נפוחה יותר מלפני המסה. ירידה בהיקף המתניים התרחשו לי כשעליתי 5 במשקל בחודש, כשהתחלתי להתאמן. כל שחיף שמתחיל להתאמן ואוכל בפלוס סביר מתחיל לראות צורה בבטן. זה לא מרגש במיוחד.

אם אתה טוען על עצמך טענה כלשהי, כדאי שתוכל להוכיח אותה. לעלות 10 קילו במסה על פחמימה גבוהה ושהיקף הבטן תרד.. אתה צריך להיות מקצוען. גם לשמור על מסת שריר זהה בבטן לאורך כל המסה (מה שבלתי אפשרי אם אתה עושה לפחות סקוואט או דדליפט) וגם לא לעלות גרם שומן

וואלה? ואם היה לי אחוז שומן יחסית גבוה לפני כן ואני על פלוס קטן של 500 גם אי אפשר?
טוען טענה? אני מציין עובדה, משהו שקורה לי במציאות, ה-10 קילו האלה הם כמובן לא רק שריר אבל הם יחסית מעט מאוד שומן ביחס לעלייה במסת השריר, מה שבאופן כללי משפר את יחס השומן-שריר בגוף שלי וגורם לירידה באחוז השומן כי זה ההגדרה של "אחוז", ונראה לי שאתה מתבלבל בין אחוז לבין כמות. כל מה שהוא לא שריר ב-10 קילו האלה הם בעיקר המון נוזלים שיעלמו מהר מאוד. לצערי חטפתי וירוס השבוע וירדתי 2 קילו, אתה חושב שזה שריר או שומן? זה כולה נוזלים.

וואלה? ואם היה לי אחוז שומן יחסית גבוה לפני כן ואני על פלוס קטן של 500 גם אי אפשר?
טוען טענה? אני מציין עובדה, משהו שקורה לי במציאות, ה-10 קילו האלה הם כמובן לא רק שריר אבל הם יחסית מעט מאוד שומן ביחס לעלייה במסת השריר, מה שבאופן כללי משפר את יחס השומן-שריר בגוף שלי וגורם לירידה באחוז השומן כי זה ההגדרה של "אחוז", ונראה לי שאתה מתבלבל בין אחוז לבין כמות. כל מה שהוא לא שריר ב-10 קילו האלה הם בעיקר המון נוזלים שיעלמו מהר מאוד. לצערי חטפתי וירוס השבוע וירדתי 2 קילו, אתה חושב שזה שריר או שומן? זה כולה נוזלים.
פלוס 500 זה פלוס גדול. חצי קילו בשבוע. אתה רציני? אין מצב שלא תראה עלייה בשומן כתוצאה מפלוס כזה. ואיך בדיוק הבנת שאני טוען שעולים בהכרח באחוזי השומן? כתבת מקודם שאפשר לעלות בשריר ולרדת בשומן בו זמנית (בלי התייחסות לזה שזה קורה במקרים ספציפיים) ועכשיו אתה בא ללמד אותי שיש הבדל בין עלייה באחוז השומן לבין עלייה בשומן. ואף אחד לא טען שלא תהיה עלייה בנוזלים. אתה היחיד פה שניסית לומר שלא בהכרח תהיה עלייה בשומן בכלל במסה.
ואם מה שציינת זו עובדה אשמח להוכחה. הוכחה שעלית 10 קילו במשקל ו0 גרם שומן.

נערך לאחרונה:
לא התכוונתי לפגוע, אבל לא הבנתי מה עשיתי לא בסדר. את רוצה שאגיד לפותחת האשכול שהבטן שלה לא תתנפח במסה? זה יהיה שקר.

חס ושלום, לא לשקר 😃
אבל נניח להסביר באיזה מצבים יכולה להיות נפיחות, ולמה. ולהסביר שהנפיחות יכולה לבוא ולהעלם... ובכלל,במסה קלה הבטן לא אמורה להתנפח מדיי. אפשר בכיף להוסיף חופן אגוזים לתפריט הרגיל ולא להרגיש את זה אפילו....
זה לא היה בקטע שפגעת או משהו, זה בקטע שצריך קצת עדינות בכל הנוגע לנשים ומסה... בייחוד עם מישהי שהייתה פעם בתת משקל.
זה הכל 😃

פלוס 500 זה פלוס גדול. חצי קילו בשבוע. אתה רציני? אין מצב שלא תראה עלייה בשומן כתוצאה מפלוס כזה. ואיך בדיוק הבנת שאני טוען שעולים בהכרח באחוזי השומן? כתבת מקודם שאפשר לעלות בשריר ולרדת בשומן בו זמנית (בלי התייחסות למקרים ספציפים) ועכשיו אתה בא ללמד אותי שיש הבדל בין עלייה באחוז השומן לבין עלייה בשומן. ואף אחד לא טען שלא תהיה עלייה בנוזלים. אתה היחיד פה שניסית לומר שלא בהכרח תהיה עלייה בשומן בכלל במסה.

פלוס קלורי של 500 זה הרבה? אולי לפותחת האשכול זה הרבה, והנה עוד דוגמה כמה החשיבה שלך כללית מדי ולא מתייחסת לכל מקרה לגופו כמו שצריך להיות, אני לא עולה חצי קילו בשבוע ומצד שני יכול להיות שאנשים בקבוצת משקל נמוכה יותר יעלו יותר מזה אם זה יהיה הפלוס שלהם, כי הכול עובד ביחס למשקל שלהם ואין כלל אצבע אחד גורף לכולם.
ברור שלא בהכרח תהיה עליה בשומן במסה, אבל אני בכלל לא דיברתי על שומן אלא על אחוז שומן ואתה עכשיו סתם מוציא את דבריי מהקשרם ומתעסק בסמנטיקה, אף אחד לא באמת יודע כמה שומן יש לו בגוף ואף פעם לא מודדים "כמות" של שומן, רק אחוז שומן מתוך נפח הגוף, ואין ספק שאפשר לרדת באחוז שומן כשאתה עולה במסת השריר שלך בזמן שאתה מתאר את זה כלא אפשרי.
הכול עובד על יחסים, אם אני עולה במשקל במסה ומסת השריר שלי עולה בהרבה וכמות השומן עולה בהרבה פחות היחס ביניהם משתפר לטובת השריר ובעצם אחוז השומן יורד כי הוא תופס פחות נפח בגוף שלי.

פלוס קלורי של 500 זה הרבה? אולי לפותחת האשכול זה הרבה,
פלוס קלורי של 500 זה הרבה, ובשביל פותחת האשכול זה הרבה מאוד. אתה עולה 2 קילו במשקל בחודש. מסה כזאת תביא לצבירה ניכרת של שומן. ההמלצה היא עלייה בין 0.5-1% עלייה ממשקל הגוף בחודש. גם מחקרים מגבים זאת.
פלוס קלורי של 500 זה הרבה? אולי לפותחת האשכול זה הרבה, והנה עוד דוגמה כמה החשיבה שלך כללית מדי ולא מתייחסת לכל מקרה לגופו כמו שצריך להיות,
איך בדיוק הדוגמה שלי כללית אם אתה זה שכתבת שפלוס קלורי של 500 זה פלוס קטן? ואיזו דוגמה בדיוק הבאתי לגבי אכילה בפלוס קלורי?
אני לא עולה חצי קילו בשבוע ומצד שני יכול להיות שאנשים בקבוצת משקל נמוכה יותר יעלו יותר מזה אם זה יהיה הפלוס שלהם, כי הכול עובד ביחס למשקל שלהם ואין כלל אצבע אחד גורף לכולם.
אם אתה לא עולה חצי קילו בשבוע, אז למה אתה מנסה לתרץ פלוס קלורי שכזה על העלייה במשקל שלך? אולי אתה לא רוצה לספר לנו באיזה היית? תן לי לחדש לך משהו, בכל פלוס קלורי תהיה צבירת שומן. ומה הקשר אנשים ששוקלים מעט? איזה שחיף צובר עלייה של 450 גרם שריר ו50 גרם שומן בשבוע בעלייה כוללת של חצי קילו במשקל? לצערך, אף אחד.
ברור שלא בהכרח תהיה עליה בשומן במסה, אבל אני בכלל לא דיברתי על שומן
בהכרח תהיה עלייה של שומן במסה.
ואתה כן דיברת על שומן, אחרת לא היית מצטט את התגובה שלי שכתבתי על עלייה בשומן בכל פלוס קלורי, ומביא את הדוגמה עליך ובכך לנסות להוכיח שבמסה אפשר לעלות 0 שומן ו100% שריר. מה לעשות? המציאות והמחקרים מראים אחרת בטח ובטח כשמדובר על פלוס של 500 (כפי שאתה ציינת)
אף אחד לא באמת יודע כמה שומן יש לו בגוף ואף פעם לא מודדים "כמות" של שומן,
תן לי לחדש לך:
Dexa, Bod pod מודדים אחוזי שומן (ומכאן גם שומן). הם המדדים הכי מדויקים, למרות שגם להם עלולה להיות סטיית תקן קטנה.
אתה עכשיו סתם מוציא את דבריי מהקשרם ומתעסק בסמנטיקה,
ה
אני מוציא את דבריך מהקשרם? אתה זה שניסה להוכיח שבמסה לא בהכרח עולים בשומן כלל, ועכשיו אתה אומר שהתכוונת לאחוזי שומן ושאני טוען שאי אפשר לעשות מסה בלי עלייה באחוזי השומן למרות שכתבתי בפירוש שבהכרח תהיה עלייה בשומן במסה. איפה ראית שאני מדבר על עלייה באחוזי השומן? וגם כתבת שליאם הוכיחה שאפשר לעלות בשריר ולרדת בשומן (לא הוכיחה זאת כי הבטן שלה התנפחה במסה) כך שזה ברור שהבנת שאני מדבר על שומן אבל בכל זאת החלטת להאמין שהתכוונתי לעלייה באחוזי השומן.
אני עולה במשקל במסה ומסת השריר שלי עולה בהרבה וכמות השומן עולה בהרבה פחות היחס ביניהם משתפר לטובת השריר ובעצם אחוז השומן יורד כי הוא תופס פחות נפח בגוף שלי.
ואיך זה קשור לדיון, בוא תסביר לי?

פלוס קלורי של 500 זה הרבה, ובשביל פותחת האשכול זה הרבה מאוד. אתה עולה 2 קילו במשקל בחודש. מסה כזאת תביא לצבירה ניכרת של שומן. ההמלצה היא עלייה בין 0.5-1% עלייה ממשקל הגוף בחודש. גם מחקרים מגבים זאת.

איך בדיוק הדוגמה שלי כללית אם אתה זה שכתבת שפלוס קלורי של 500 זה פלוס קטן? ואיזו דוגמה בדיוק הבאתי לגבי אכילה בפלוס קלורי?

אם אתה לא עולה חצי קילו בשבוע, אז למה אתה מנסה לתרץ פלוס קלורי שכזה על העלייה במשקל שלך? אולי אתה לא רוצה לספר לנו באיזה היית? תן לי לחדש לך משהו, בכל פלוס קלורי תהיה צבירת שומן. ומה הקשר אנשים ששוקלים מעט? איזה שחיף צובר עלייה של 450 גרם שריר ו50 גרם שומן בשבוע בעלייה כוללת של חצי קילו במשקל? לצערך, אף אחד.

בהכרח תהיה עלייה של שומן במסה.
ואתה כן דיברת על שומן, אחרת לא היית מצטט את התגובה שלי שכתבתי על עלייה בשומן בכל פלוס קלורי, ומביא את הדוגמה עליך ובכך לנסות להוכיח שבמסה אפשר לעלות 0 שומן ו100% שריר. מה לעשות? המציאות והמחקרים מראים אחרת בטח ובטח כשמדובר על פלוס של 500 (כפי שאתה ציינת)

תן לי לחדש לך:
Dexa, Bod pod מודדים אחוזי שומן (ומכאן גם שומן). הם המדדים הכי מדויקים, למרות שגם להם עלולה להיות סטיית תקן קטנה.

אני מוציא את דבריך מהקשרם? אתה זה שניסה להוכיח שבמסה לא בהכרח עולים בשומן כלל, ועכשיו אתה אומר שהתכוונת לאחוזי שומן ושאני טוען שאי אפשר לעשות מסה בלי עלייה באחוזי השומן למרות שכתבתי בפירוש שבהכרח תהיה עלייה בשומן במסה. איפה ראית שאני מדבר על עלייה באחוזי השומן? וגם כתבת שליאם הוכיחה שאפשר לעלות בשריר ולרדת בשומן (לא הוכיחה זאת כי הבטן שלה התנפחה במסה) כך שזה ברור שהבנת שאני מדבר על שומן אבל בכל זאת החלטת להאמין שהתכוונתי לעלייה באחוזי השומן.

ואיך זה קשור לדיון, בוא תסביר לי?

א. אני אוהב שאתה קובע כמה אני עולה במשקל בלי לדעת עם מי אתה מדבר בכלל, זה מצחיק אותי. האמת הלוואי והיית צודק, אני עולה פחות מזה.

ב. אתה ביקשת לראות תמונה שלי ואמרת שאין סיכוי שאני ירדתי באחוז שומן ועליתי במשקל ואמרתי לך בתגובה שזה כן אפשרי כי אני בפלוס קטן בשבילי של 500 קלוריות (500 קלוריות זה שני כריכים ומשקה חלבון, שתבין למה אתה קורא "פלוס קלורי גדול", זה נשנוש בין ארוחות בשבילי) והעלייה שלי איטית ומתונה מה שלא גרר עלייה גבוהה בשומן, כל הדיון הטיפשי הזה סבב סביב המקרה שלי אז איך בדיוק זאת אמירה כללית? אני לרגע לא אמרתי לפותחת האשכול לאכול 500 קלוריות יותר ממה שהיא מוציאה כי היא תעלה מהר מאוד במשקל וגם בשומן.

ג. אם אתה אומר שטענתי באיזשהו שלב שאפשר לעלות 100 אחוז שריר אז או שלא הבנת את דבריי באופן קיצוני (וזה נראה ככה כי אם לקחת את הפסקה שמתמצתת הכי טוב את הרעיון שניסיתי להסביר לפותחת האשכול ואתה שואל אותי אך זה קשור למה שאתה אומר אז כנראה שבאמת לא הבנת מה אני אומר) ואז אני ממליץ לך פשוט לקרוא שוב מה כתבתי או שאתה סתם מחפש כל דרך שבעולם לצאת צודק ואז אין לי כוח להמשיך את הדיון הטיפשי הזה. אני לא דיברתי לשנייה על שום דבר אחר חוץ מאחוז שומן, לא על כמות שומן ולא על שום עיוות אחר של הדברים שלי שאתה עושה מאי הבנה או סתם מתוך רצון לצאת צודק, ואם אתה לא מבין שאפשר (לא מחייב, אפשר!) לעלות במסת שריר ולרדת באחוז שומן אז אני לא יכול להסביר לך את זה יותר טוב ממה שניסיתי.
ואני מתנצל שאני הופך את ליאם לנושא שיחה כאן אבל אם אתה מסתכל על התמונה שלה ואומר שהבטן שלה התנפחה לעומת המצב הראשוני שלה אתה צריך גם משקפיים בנוסף להכול.

א. אני אוהב שאתה קובע כמה אני עולה במשקל בלי לדעת עם מי אתה מדבר בכלל, זה מצחיק אותי. האמת הלוואי והיית צודק, אני עולה פחות מזה.
ניסית להוכיח שאפשר לעלות 100% שריר ו0% שומן במסה בכך שהבאת דוגמה על עצמך (לא הוכחת אותה ואתה לא מעוניין להוכיח). ניסית גם להביא דוגמא על ליאם אבל הדוגמה הזו גם כשלה. ואז שכתבתי לך שבפלוס קלורי כלשהו, לא משנה איזה, תהיה עלייה בשומן, כתבת "ואם זה מישהו שהתחיל עם אחוז שומן גבוה ופלוס קטן של 500?" - משמע, ניסית לדבר על עצמך. אם תרצה לטעון שלא דיברת עליך אז תצטרך להסביר למה החלטת לעבור מהדיבור עליך (שאתה התחלת אותו וניסית לקבוע טענה שקרית) לדיבור על מישהו אחר? רוצה לומר לי, חבר?
ב. אתה ביקשת לראות תמונה שלי ואמרת שאין סיכוי שאני ירדתי באחוז שומן
איפה? תצטט את זה. אני באמת רוצה לראות איפה כתבתי שאי אפשר לרדת באחוזי השומן במסה.
ב. ואמרתי לך בתגובה שזה כן אפשרי כי אני בפלוס קטן בשבילי של 500 קלוריות
לא שמת לב שסתרת את עצמך? עכשיו אתה כותב שהיית בפלוס של 500, וסעיף אחד לפני כתבת שלא היית בפלוס של 500. לא מאמין לי? הנה, תראה:
אני עולה פחות מזה.
זה דבר אחד.
דבר שני, אם היית בפלוס של 500 אז גם עלית באחוזי השומן, בהכרח. אם אתה רוצה מחקר לגבי תמורה שולית פוחתת בבניית שריר בשלב כלשהו, רק תבקש. אתה סותר את עצמך, לא מוכן להוכיח את ה "הוכחות" שלך, וגם מנסה לטעון שבפלוס קלורי של 500 עלית מעט מאוד שומן. מה לעשות? אתה היחיד שחושב ככה, ושום דבר לא מגבה את הטענה שלך.
כל הדיון הטיפשי הזה סבב סביב המקרה שלי אז איך בדיוק זאת אמירה כללית? אני לרגע לא אמרתי לפותחת האשכול לאכול 500 קלוריות יותר ממה שהיא מוציאה כי היא תעלה מהר מאוד במשקל וגם בשומן.
איך בדיוק כל הדיון סובב סביב המקרה שלך אם אתה אפילו לא מוכן להוכיח שהוא קרה, ועוד מספר שעלית בפלוס של 500 משהו כמו 400 גרם שריר+ מה שסותר כל מחקר בתחום? ועוד טוען שפלוס קלורי של 500 זו עלייה איטית ומתונה. אילו שטויות. ההמלצה היא עלייה של 0.5-1% ממשקל הגוף בחודש, אלא אם כן אתה חושב שאתה מבין יותר ממייק ביקוב, או מקוצר, או מאופיר וכו' וכו'.. ועוד אתה לא יכול להביא שום הוכחה לדבריך.
אני לרגע לא אמרתי לפותחת האשכול לאכול 500 קלוריות יותר ממה שהיא מוציאה כי היא תעלה מהר מאוד במשקל וגם בשומן.
אחלה. איפה טענתי אחרת?

ב. אתה ביקשת לראות תמונה שלי ואמרת שאין סיכוי שאני ירדתי באחוז שומן ועליתי במשקל ואמרתי לך בתגובה שזה כן אפשרי כי אני בפלוס קטן בשבילי של 500 קלוריות (500 קלוריות זה שני כריכים ומשקה חלבון, שתבין למה אתה קורא "פלוס קלורי גדול", זה נשנוש בין ארוחות בשבילי) והעלייה שלי איטית ומתונה מה שלא גרר עלייה גבוהה בשומן, כל הדיון הטיפשי הזה סבב סביב המקרה שלי אז איך בדיוק זאת אמירה כללית? אני לרגע לא אמרתי לפותחת האשכול לאכול 500 קלוריות יותר ממה שהיא מוציאה כי היא תעלה מהר מאוד במשקל וגם בשומן.

ג. אם אתה אומר שטענתי באיזשהו שלב שאפשר לעלות 100 אחוז שריר אז או שלא הבנת את דבריי באופן קיצוני (וזה נראה ככה כי אם לקחת את הפסקה שמתמצתת הכי טוב את הרעיון שניסיתי להסביר לפותחת האשכול ואתה שואל אותי אך זה קשור למה שאתה אומר אז כנראה שבאמת לא הבנת מה אני אומר) ואז אני ממליץ לך פשוט לקרוא שוב מה כתבתי או שאתה סתם מחפש כל דרך שבעולם לצאת צודק ואז אין לי כוח להמשיך את הדיון הטיפשי הזה. אני לא דיברתי לשנייה על שום דבר אחר חוץ מאחוז שומן, לא על כמות שומן ולא על שום עיוות אחר של הדברים שלי שאתה עושה מאי הבנה או סתם מתוך רצון לצאת צודק, ואם אתה לא מבין שאפשר (לא מחייב, אפשר!) לעלות במסת שריר ולרדת באחוז שומן אז אני לא יכול להסביר לך את זה יותר טוב ממה שניסיתי.
ואני מתנצל שאני הופך את ליאם לנושא שיחה כאן אבל אם אתה מסתכל על התמונה שלה ואומר שהבטן שלה התנפחה לעומת המצב הראשוני שלה אתה צריך גם משקפיים בנוסף להכול.

ג. אם אתה אומר שטענתי באיזשהו שלב שאפשר לעלות 100 אחוז שריר אז או שלא הבנת את דבריי באופן קיצוני (וזה נראה ככה כי אם לקחת את הפסקה שמתמצתת הכי טוב את הרעיון שניסיתי להסביר לפותחת האשכול ואתה שואל אותי אך זה קשור למה שאתה אומר אז כנראה שבאמת לא הבנת מה אני אומר)
בהחלט טענת שאפשר לעלות 100% שריר ו0% שומן. רוצה הוכחה? קח:
ברור שלא בהכרח תהיה עליה בשומן במסה
או שאתה סתם מחפש כל דרך שבעולם לצאת צודק
אני מחפש לצאת צודק? אתה זה שטען שעלית 10 קילו במשקל הגוף בפלוס של 500 כדי להוכיח שאפשר לעלות 100% שריר ו0% שומן במסה, והיקפי הבטן שלך ירדו. כשביקשתי ממך להוכיח זאת, עברת ל "אני לא חייב לך שום דבר" וכו'.
ג. אני לא דיברתי לשנייה על שום דבר אחר חוץ מאחוז שומן, לא על כמות שומן ולא על שום עיוות אחר של הדברים שלי שאתה עושה
כן, אתה כן. כתבתי שזה הגיוני שהבטן מקבלת צורה כשמתחילים להתאמן, אפילו שמשמינים (וגם הבאתי דוגמה עליי שאני עליתי 5 קילו בחודש הראשון לאימונים שלי והמתניים שלי נהיו צרות יותר) ואז כתבתי: "איך זה קשור לעובדה שבפלוס קלורי תהיה עלייה בשומן?" (משהו כזה) ואז באת וכתבת שעלית 10 קילו (ואחר כך הוספת עוד שזה היה בפלוס 500) והיקפי הבטן שלך ירדו, ולא היית מוכן להוכיח זאת. כך שמדובר פה על איבוד שומן, ולא על ירידה באחוזי שומן במהלך המסה.
צודק, ואם אתה לא מבין שאפשר (לא מחייב, אפשר!) לעלות במסת שריר ולרדת באחוז שומן אז אני לא יכול להסביר לך את זה יותר טוב ממה שניסיתי.
שוב פעם, איפה כתבתי שזה מה שאני טוען? תראה לי איפה! רק תראה, ואני אשתוק.
ליאם כתבה בפירוש שכאשר היא החלה לעלות בפחמימות, היא נהיתה יותר נפוחה ונוזלית. משם אני יודע בוודאות שהבטן שלה התנפחה במסה. זה לא איזה משהו שצריך להוכיח כי הוא לא נשמע אמין (כמו ההמצאה שלך על העלייה של 10 קילו בפלוס של 500, שהיקפי הבטן שלך קטנו מאז למרות פלוס של 500 ולמרות פחמימה גבוהה)

נערך לאחרונה:
ניסית להוכיח שאפשר לעלות 100% שריר ו0% שומן במסה בכך שהבאת דוגמה על עצמך (לא הוכחת אותה ואתה לא מעוניין להוכיח). ניסית גם להביא דוגמא על ליאם אבל הדוגמה הזו גם כשלה. ואז שכתבתי לך שבפלוס קלורי כלשהו, לא משנה איזה, תהיה עלייה בשומן, כתבת "ואם זה מישהו שהתחיל עם אחוז שומן גבוה ופלוס קטן של 500?" - משמע, ניסית לדבר על עצמך. אם תרצה לטעון שלא דיברת עליך אז תצטרך להסביר למה החלטת לעבור מהדיבור עליך (שאתה התחלת אותו וניסית לקבוע טענה שקרית) לדיבור על מישהו אחר? רוצה לומר לי, חבר?

איפה? תצטט את זה. אני באמת רוצה לראות איפה כתבתי שאי אפשר לרדת באחוזי השומן במסה.

לא שמת לב שסתרת את עצמך? עכשיו אתה כותב שהיית בפלוס של 500, וסעיף אחד לפני כתבת שלא היית בפלוס של 500. לא מאמין לי? הנה, תראה:

זה דבר אחד.
דבר שני, אם היית בפלוס של 500 אז גם עלית באחוזי השומן, בהכרח. אם אתה רוצה מחקר לגבי תמורה שולית פוחתת בבניית שריר בשלב כלשהו, רק תבקש. אתה סותר את עצמך, לא מוכן להוכיח את ה "הוכחות" שלך, וגם מנסה לטעון שבפלוס קלורי של 500 עלית מעט מאוד שומן. מה לעשות? אתה היחיד שחושב ככה, ושום דבר לא מגבה את הטענה שלך.

איך בדיוק כל הדיון סובב סביב המקרה שלך אם אתה אפילו לא מוכן להוכיח שהוא קרה, ועוד מספר שעלית בפלוס של 500 משהו כמו 400 גרם שריר+ מה שסותר כל מחקר בתחום? ועוד טוען שפלוס קלורי של 500 זו עלייה איטית ומתונה. אילו שטויות. ההמלצה היא עלייה של 0.5-1% ממשקל הגוף בחודש, אלא אם כן אתה חושב שאתה מבין יותר ממייק ביקוב, או מקוצר, או מאופיר וכו' וכו'.. ועוד אתה לא יכול להביא שום הוכחה לדבריך.

אחלה. איפה טענתי אחרת?

בהחלט טענת שאפשר לעלות 100% שריר ו0% שומן. רוצה הוכחה? קח:

אני מחפש לצאת צודק? אתה זה שטען שעלית 10 קילו במשקל הגוף בפלוס של 500 כדי להוכיח שאפשר לעלות 100% שריר ו0% שומן במסה, והיקפי הבטן שלך ירדו. כשביקשתי ממך להוכיח זאת, עברת ל "אני לא חייב לך שום דבר" וכו'.

כן, אתה כן. כתבתי שזה הגיוני שהבטן מקבלת צורה כשמתחילים להתאמן, אפילו שמשמינים (וגם הבאתי דוגמה עליי שאני עליתי 5 קילו בחודש הראשון לאימונים שלי והמתניים שלי נהיו צרות יותר) ואז כתבתי: "איך זה קשור לעובדה שבפלוס קלורי תהיה עלייה בשומן?" (משהו כזה) ואז באת וכתבת שעלית 10 קילו (ואחר כך הוספת עוד שזה היה בפלוס 500) והיקפי הבטן שלך ירדו, ולא היית מוכן להוכיח זאת. כך שמדובר פה על איבוד שומן, ולא על ירידה באחוזי שומן במהלך המסה.

שוב פעם, איפה כתבתי שזה מה שאני טוען? תראה לי איפה! רק תראה, ואני אשתוק.

ליאם כתבה בפירוש שכאשר היא החלה לעלות בפחמימות, היא נהיתה יותר נפוחה ונוזלית. משם אני יודע בוודאות שהבטן שלה התנפחה במסה. זה לא איזה משהו שצריך להוכיח כי הוא לא נשמע אמין (כמו ההמצאה שלך על העלייה של 10 קילו בפלוס של 500, שהיקפי הבטן שלך קטנו מאז למרות פלוס של 500 ולמרות פחמימה גבוהה)

זה פשוט מיותר מבחינתי להתייחס לכל זה, אתה לוקח כל מילה שאני אומר והופך אותה לדבר אחר לגמרי. זה חסר טעם, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל.
אני רק אציין שלהגיד שניסיתי לומר שאפשר לעלות 100 אחוז שריר זה פשוט חוסר הבנה מוחלט של דבריי ושזה לא נכון, גם לא נכון שאמרתי את זה או נסיתי להוכיח את זה באיזשהי דרך וגם שזה לא נכון עובדתית שזה אפשרי לעלות 100 אחוז שריר.
אני רק מקווה שפותחת האשכול תצליח במטרתה, מבלי לדאוג שהבטן שלה "תתנפח" בגלל שהיא במסה.

זה פשוט מיותר מבחינתי להתייחס לכל זה, אתה לוקח כל מילה שאני אומר והופך אותה לדבר אחר לגמרי. זה חסר טעם.
וואלה? כי על פי מה שזכור לי, אתה זה שניסית להציג את הטענה שלי כ:
"אי אפשר לעשות מסה בלי לעלות באחוזי השומן"
כשבעצם הטענה שלי היא:
"אי אפשר לעשות מסה בלי לעלות בשומן".
אני רק אציין שלהגיד שניסיתי לומר שאפשר לעלות 100 אחוז שריר זה פשוט חוסר הבנה מוחלט של דבריי ושזה לא נכון, גם לא נכון שאמרתי את זה או נסיתי להוכיח את זה באיזשהי דרך
ברור שזה לא נכון. אבל בהחלט טענת את זה, הראיתי לך מקודם.. אבל נו.. קח:
ברור שלא בהכרח תהיה עליה בשומן במסה
אני רק מקווה שפותחת האשכול תצליח במטרתה, מבלי לדאוג שהבטן שלה "תתנפח" בגלל שהיא במסה.
לפחות אתה מודה שבמסה הבטן כן "מתנפחת" (כדברי פותחת האשכול - "מתנפחת")
מקווה שלא פגעתי או משהו.. אם כן אני מתנצל.

ה-10 קילו האלה הם כמובן לא רק שריר אבל הם יחסית מעט מאוד שומן ביחס לעלייה במסת השריר.

לא ממש מלהיב אותי להרחיב בדיון עם אדם שמסלף את דבריי, זה בסדר לא להבין אבל אתה אשכרה מבזבז את כל האנרגיה שלך בלהפוך את מה שאני אומר מ-X ל-Y, כרגע הדבר היחיד שחשוב לי זה רק להבהיר שלא אמרתי בשום צורה שמשתמעת לשתי פנים שאפשר לעלות 100 אחוז שריר, והציטוט הנ"ל פשוט מוכיח את זה בצורה הטובה ביותר.
ממש לא פגעת בי, פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר. שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך ומי ייתן והבטן שלך לעולם לא תתנפח.

כרגע הדבר היחיד שחשוב לי זה רק להבהיר שלא אמרתי בשום צורה שמשתמעת לשתי פנים שאפשר לעלות 100 אחוז שריר, והציטוט הנ"ל פשוט מוכיח את זה בצורה הטובה ביותר.
איך בדיוק זה מוכיח? כתבת שלא כל מה שעלית שריר, אבל כמעט הכל כן. מה זה קשור לכך שכתבת:
ברור שלא בהכרח תהיה עליה בשומן במסה,
רוצה להסביר? אלא אם כן תרצה לטעון שעשית את המסה הכי נקייה בעולם (ועוד בפלוס 500.. חחחחחח) ואז תצטרך להביא הוכחות מחקריות לכמה שריר אפשר לצבור פר זמן (רמז: זה לא מה שאתה חושב) ותצטרך לעשות dexa שתראה כמה שריר צברת וכמה שומן (dexa לפני המסה dexa אחרי).. בינתיים גם "להוכיח" את ה "הוכחה" על ידי העלאת תמונה אתה מסרב (לא שזה ישנה משהו גם אם תעלה.. מקרה בודד זה לא תקף על רוב האוכלוסייה) ולמה אתה מצטט דבר אחר שלך שאני מדבר איתך על דבר ספציפי?

איך בדיוק זה מוכיח? כתבת שלא כל מה שעלית שריר, אבל כמעט הכל כן. מה זה קשור לכך שכתבת:

רוצה להסביר? ולמה אתה מצטט דבר אחר שלך שאני מדבר איתך על דבר ספציפי?

איך זה מוכיח? כי אם הייתי כותב שעליתי 100 אחוז שריר כמו שאתה אומר שאמרתי אז איך הוספתי לזה אפילו טיפת שומן?
ועזוב את זה שאתה שוב מסלף את דבריי ואומר שאמרתי שכמעט כל מה שעליתי זה שריר בזמן שזה פשוט, לא, נכון. אמרתי דבר פשוט, בעלייה שלי במשקל הייתה יותר עלייה של שריר מאשר של שומן מה שהוביל לירידה באחוז השומן ההתחלתי שלי. אני לא יודע כמה יותר שריר עליתי ביחס לשומן אבל אני יודע שעליתי יותר בשריר מאשר בשומן כי ירדתי באחוז השומן. זה כל מה שרציתי וכל מה שאני רוצה להגיד ולא יותר מזה, אתה סתם בונה תיאוריות על סמך חצאי משפטים שלי או סתם דברים שאני אומר ומוציא אותם מהקשרם.

בחדר כושר אני עושה את התוכנית שהמאמן נתן לי
אומנם אין שם סקווטים ולאנגים
אבל הוא נתן לי תרגילים על מזרון עם משקל (2 קג) הרמות ובעיטות כאלה
אם המאמן שלך הצליח לקחת בחורות כמוך, ולהביא אותן לתוצאות שהיית רוצה לעצמך, או שמשום מה הוא נראה שהוא יכול לעזור לך, תקשיבי לו ותשאלי אותו לגבי חיטוב או מסה.
אבל אם הוא לא "הוכיח" לך את ההצלחה שלו, או שאת לא הכי סגורה עליו. או שתחפשי מאמן או מאמנת שאת בטוחה בהצלחה שלהם.
או שתנסי לאסוף כאן מהטיפים שזרקו לך כדי לבנות תוכנית.

לעניות דעתי סקוואט יהיה תרגיל חשוב עבורך, וכל הפלג גוף תחתון.
והבטן ידאג לעצמו לאט לאט.
אבל בשלב המתחיל כדאי לרכוש מינימום כוח כדי שיהיה יותר קל לעשות שינויים בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית