הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב??? מה עלי לעשות?

noa oren

משתמש מתחיל
94
13
נק' מוניטין:
21
94
13
היי,
עד גיל התתבגרות הייתי בתת משקל רציני, לאחר גיל ההתבגרות השמנתי למשקל תקין
אני גובה 164 ומשקל 53.6 (כרגע), עוד חודש בת 18
אני כבר שבועיים הולכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע
ולפני שהלכתי עשיתי תרגילי בטן בבית
יש לי בטן ממש קטנה שהייתי רוצה להשטיח
בעקבות התרגילי בטן כשאני מכניסה אותה אנמ יכולה לראות בקטנה פס של חיטוב (קוביות)
אני יודעת שאני במשקל תקין
ואני רוצה להוריד את הבטן אך באותה מידה גם להגדיל את הישבן
מה עלי לעשות? להמשיך בגרעון קלורי? לעבור לניטרלי?
תודה לכל העוזרים:)
בחדר כושר אני עושה את התוכנית שהמאמן נתן לי
אומנם אין שם סקווטים ולאנגים
אבל הוא נתן לי תרגילים על מזרון עם משקל (2 קג) הרמות ובעיטות כאלה

ילד, תפסיק לחשוב ש "עובדה עגומה" זה טחינת המוח שאתה טוען עליי אבל לא יכול להוכיח את זה בשום דרך.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה נמצא במצב של להגיד לי איך להתנהל בדיון וכמה לכתוב.
ילד, תפסיק לחשוב שאני נפגע מכל מילה.
ילד, תפסיק לחשוב ש "המציאות" זו בדייה של מה ששכנעת את עצמך, וזה לא ניתן לערעור.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה יכול להעביר עליי ביקורת אחרי שכבר הבהרתי לך שאני לא מעוניין בביקורות שלך.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה במצב של להעביר עליי ביקורת כשאתה בטוח שאם אתה רוצה לגדול צריך לבחור מאמן על פי כמה שהוא שרירי, גם אם הוא סותר כל מחקר ואיש מקצוע שמבין.
ילד, תפסיק לחשוב שהמטרה בפורום היא למצוא חן בעיני אחרים.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה יודע שלא שכנעתי אף אחד כשאין לך שמץ כמה אנשים קוראים את האשכול הזה.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה יודע שלא שכנעתי אף אחד כשאין לך שמץ של מושג כמה שולחים לי הודעות בפרטי שקוראים את התגובות שלי.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה נמצא במצב של לאבחן אצלי משהו כשהמטרה שלך בפורום היא למצוא חן בעיני אחרים, גם אם זה במחיר של לחשוך מהם את האמת.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה נמצא במצב של לאבחן אצלי משהו כשאתה בטוח שאם תאכל עוגיות או אורז זה מה שיעשה את ההבדל בין גדילה, לבין להפוך לשמן.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה יכול להתנשא עליי.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה הופך ליותר גבר כשאתה מנסה להתנשא עליי.

אף אחד לא דיבר על זה פה, וזה לא קשור לדיון.
הנושא הזה נטחן בפורום, קח, תקרא:
כרס שהתפתחה במסה
לא נכנס לוויכח ביניכם אבל יש הבדל בהרכב גוף הים מאכלים מסויימים,יש מאכלים שהערכים שלהם יוצר טובים לפיתוח גוף,זה שאפשר להתאים כל מאכל לתפריט זה נכון,השאלה כמה זה אופטימלי ולמה לעשות את זה מלכתחילה?
רוב המפתחי גוף לא עובדים בשיטה של העיקר הערכים ״עחי״ יש למזון מסוים עוד דברים מעבר לערכים,ואז מזיינים תמוח על סטרואידים,קודם תאכלו ותתאמנו כמו מפתח גוף ואז תוכלוו להתלונן שלא רואים תוצאות
זה הודעה שלא רק אליך

לא נכנס לוויכח ביניכם אבל יש הבדל בהרכב גוף הים מאכלים מסויימים,יש מאכלים שהערכים שלהם יוצר טובים לפיתוח גוף,זה שאפשר להתאים כל מאכל לתפריט זה נכון,השאלה כמה זה אופטימלי ולמה לעשות את זה מלכתחילה?
רוב המפתחי גוף לא עובדים בשיטה של העיקר הערכים ״עחי״ יש למזון מסוים עוד דברים מעבר לערכים,ואז מזיינים תמוח על סטרואידים,קודם תאכלו ותתאמנו כמו מפתח גוף ואז תוכלוו להתלונן שלא רואים תוצאות
זה הודעה שלא רק אליך
על הטענה הזו שמעתי מזמן, מאלחנן.
לא פגשתי מישהו שמבין באמת שטוען שפחמימה מתפרקת לגליקוגן X ופחמימה אחרת מתפרקת לגליקוגן Y+ אין מחקר שמוכיח את הטענה הזו.
אגב, זה לא קשור לדיון.

על הטענה הזו שמעתי מזמן, מאלחנן.
לא פגשתי מישהו שמבין באמת שטוען שפחמימה מתפרקת לגליקוגן X ופחמימה אחרת מתפרקת לגליקוגן Y+ אין מחקר שמוכיח את הטענה הזו.
אגב, זה לא קשור לדיון.
מאחל לך להיות פאקינג אסתטי שרדר סיק קאנט

ילד, תפסיק לחשוב ש "עובדה עגומה" זה טחינת המוח שאתה טוען עליי אבל לא יכול להוכיח את זה בשום דרך.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה נמצא במצב של להגיד לי איך להתנהל בדיון וכמה לכתוב.
ילד, תפסיק לחשוב שאני נפגע מכל מילה.
ילד, תפסיק לחשוב ש "המציאות" זו בדייה של מה ששכנעת את עצמך, וזה לא ניתן לערעור.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה יכול להעביר עליי ביקורת אחרי שכבר הבהרתי לך שאני לא מעוניין בביקורות שלך.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה במצב של להעביר עליי ביקורת כשאתה בטוח שאם אתה רוצה לגדול צריך לבחור מאמן על פי כמה שהוא שרירי, גם אם הוא סותר כל מחקר ואיש מקצוע שמבין.
ילד, תפסיק לחשוב שהמטרה בפורום היא למצוא חן בעיני אחרים.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה יודע שלא שכנעתי אף אחד כשאין לך שמץ כמה אנשים קוראים את האשכול הזה.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה יודע שלא שכנעתי אף אחד כשאין לך שמץ של מושג כמה שולחים לי הודעות בפרטי שקוראים את התגובות שלי.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה נמצא במצב של לאבחן אצלי משהו כשהמטרה שלך בפורום היא למצוא חן בעיני אחרים, גם אם זה במחיר של לחשוך מהם את האמת.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה נמצא במצב של לאבחן אצלי משהו כשאתה בטוח שאם תאכל עוגיות או אורז זה מה שיעשה את ההבדל בין גדילה, לבין להפוך לשמן.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה יכול להתנשא עליי.
ילד, תפסיק לחשוב שאתה הופך ליותר גבר כשאתה מנסה להתנשא עליי.

אף אחד לא דיבר על זה פה, וזה לא קשור לדיון.
הנושא הזה נטחן בפורום, קח, תקרא:
כרס שהתפתחה במסה

אתה מוריד את הרמה של הפורום בכל פוסט שאתה עושה, ההתנהגות שלך מתנשאת ומגוחכת ואני לא מבין למה אנשים טורחים להגיב לך בכלל.

אתה מוריד את הרמה של הפורום בכל פוסט שאתה עושה, ההתנהגות שלך מתנשאת ומגוחכת ואני לא מבין למה אנשים טורחים להגיב לך בכלל.
אתה עושה את זה כרגע אח חחח,זה כולה פורום של אנשים עם אותה מטרה,בואו נרים אחד את השני ונפרגן,למה רןענוריבים

גבר, אל תיקח את זה קשה.
אגב.. מישהו אמר לי פעם:
"אנשים מדברים רק על מי שיותר טוב מהם".. זה בהחלט הגיוני כשזה מגיע לסיטאוציה איתך.

אני לוקח את הסיכון אחי, כי אני עדיין חושב שאולי יש סיכוי.
אין סיכוי, חבל שאתה מתאמץ לדון עם הבנאדם ולנסות לדבר איתו בהגיון. (תראה אותו נותן לי מוניטין שלילי עכשיו בשביל "להתנקם" 😃)

אף פעם אל תאיימי אלא אם כן את מתכוונת לממש את האיום שלך. אף פעם.
E18ABBE5-8E05-4C07-A654-113AB85AA47E.jpeg

למה את שולחת לי תמונה של החתול שלך? הוא באמת מגעיל. גרמת לי לבחילה.
ואת תבואי בסוף או לא? אני אהיה באזור המשקולות החופשיות בין השעות 17:00-20:00. תזהי אותי לפי נעלי אולסטאר, וכובע קסקט.
וכולם.. תהיו בשקט. לא להטריל. הדיון הסתיים. כל טוב :]
אין סיכוי, חבל שאתה מתאמץ לדון עם הבנאדם ולנסות לדבר איתו בהגיון. (תראה אותו נותן לי מוניטין שלילי עכשיו בשביל "להתנקם" 😃)
זה גם יגיע. אבל משחק יפה. באמת האמנתי לרגע.

נערך לאחרונה:
כתוב לי במשקל שעליתי תוך יןמיים ל 55.2
איך זה הגיוני? זה אמור להיות ככה?
אני מרגישה ממש כבדה גם מכל האוכל הזה
כואבת לי הבטן בקטע מפחיד והיא משמיעה קולות כאילו קשה לה
אני פשוט כבר מלא זמן לא עברתי את 1200 יש סיכוי שצריך להתרגל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית