עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע אני בספק שיש מחקרים אם לא מחקר אחד על השפעת covid19 על משתמשי סטרואידים. ושיהיה בכלל,
כל דבר שיגידו פה יהיה השערות בלבד. אבל בכל מקרה מאתר ה CDC הנה גורמי סיכון שיכולים להשפיע על תגובת הנגיף לרעה
Who is at higher risk?
Early information out of China, where COVID-19 first started, shows that some people are at higher risk of getting very sick from this illness. This includes:
- Older adults
- People who have serious chronic medical conditions like:
- Heart disease
- Diabetes
- Lung disease
חח זה בטוח פייק. איזה מחקר ירשום 'gains' ?זה בטח פייק, על בתל הם כבר יכלו לבסס את המחקר שלהם? על כמה עשרות חולים בלי ביקורת ?
בכלליות המצב ים קורונה יהיה דומה לזיהומים וויראליים אחרים. לפי מחקרים טסטוסטרון ברמות גבוהות גורם ליותר סיכויים בהדבקה, אבל כמובן יש פה המון ערפלנים שיכולים לשנות את התוצאה.
אתה תקבל אבולה בסוף עם כל השטויות שאתה מאמין בהםאבל כן חומרים וטסט גבוהה בכלל מחזק את המערכת החיסונית .
אני הבנתי הפוך שזה פוגע במערכת החיסונית אולי רק טסט סולו באמת יכול אולי לחזק אותה?🤣 לא החיסון , אבל כן חומרים וטסט גבוהה בכלל מחזק את המערכת החיסונית .
אבל עכשיו שאין חדרי כושר 🫤 אין למה להיות בסייקל .
כע שמתה לב שחצי מהבלוגרים הרוסים ירדו מהסייקלים?. בסה דווקא עכשיו שיש חלון הזדמנות שביטלו לימודים אוףףזה בטח פייק, על בתל הם כבר יכלו לבסס את המחקר שלהם? על כמה עשרות חולים בלי ביקורת ?
בכלליות המצב ים קורונה יהיה דומה לזיהומים וויראליים אחרים. לפי מחקרים טסטוסטרון ברמות גבוהות גורם ליותר סיכויים בהדבקה, אבל כמובן יש פה המון ערפלנים שיכולים לשנות את התוצאה.
זה חד משמעי מחלישאני הבנתי הפוך שזה פוגע במערכת החיסונית אולי רק טסט סולו באמת יכול אולי לחזק אותה?
😭החדר כושר שלנו מתפקד תמיד
זה המרתפים של באר שבע אחי,עוד אין קורונה שם
אני מוכן ללכת למרתפים של דימונה אפילו חחחחזה המרתפים של באר שבע אחי,עוד אין קורונה שם
מה עושים במקום סקוואט ודדים כבדים?בדיוק רשמתי את זה לפני 3 ימים.
תתספו במולטי ויטמין, ותעשו טובה לעצמכם שבו בבית. הנגיף הזה לא שווה כמה אימונים.
תעשה יותר חזרות פחות משקל.. 200 קילו זה בעייתי לעשות בבית. תתסף עוד תרגילים לאנג'ים, סטיף וכומה עושים במקום סקוואט ודדים כבדים?
יש לי דמבלים אם מצרף את כולם ביחד 30 ק"ג
אוכל סרט מה עושה במקום סקוואטים ודדים
יש איזה וריאציה שנותנת עבודה למרות משקלי עבודה נמוכים?