הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורונה וסייקלים

Nir Tal

משתמש מתחיל
114
10
נק' מוניטין:
23
114
10
מישהו יודע מה ההשפעה של וירוס בגוף שנמצא בסייקל?
כי על הנייר וירוס הוא יצור שתלוי ומושפע מהתא כדי להתרבות, וזה לא נשמע לי טוב ביחוד בסייקל עם gh ולא בטוח מה יהיו ההשלכות בכזה מצב, אשמח לעזרה אם למישהו יש מידע בנושא

שמע אני בספק שיש מחקרים אם לא מחקר אחד על השפעת covid19 על משתמשי סטרואידים. ושיהיה בכלל,

כל דבר שיגידו פה יהיה השערות בלבד. אבל בכל מקרה מאתר ה CDC הנה גורמי סיכון שיכולים להשפיע על תגובת הנגיף לרעה

Who is at higher risk?
Early information out of China, where COVID-19 first started, shows that some people are at higher risk of getting very sick from this illness. This includes:
  • Older adults
  • People who have serious chronic medical conditions like:
    • Heart disease
    • Diabetes
    • Lung disease

• פותח/ת השרשור
שמע אני בספק שיש מחקרים אם לא מחקר אחד על השפעת covid19 על משתמשי סטרואידים. ושיהיה בכלל,

כל דבר שיגידו פה יהיה השערות בלבד. אבל בכל מקרה מאתר ה CDC הנה גורמי סיכון שיכולים להשפיע על תגובת הנגיף לרעה

Who is at higher risk?
Early information out of China, where COVID-19 first started, shows that some people are at higher risk of getting very sick from this illness. This includes:
  • Older adults
  • People who have serious chronic medical conditions like:
    • Heart disease
    • Diabetes
    • Lung disease

אני לא חושב אני בטוח שלא יהיו, מה שיותר מעניין אותי זה איך וירוסים בכללי מגיבים לסטרויאידים אנאבולים והאם זה מחזק אותם, ממה שאני קורא היכולת של וירוס(כל וירוס) להתרבות נשענת על התא שממנו הוא ניזון

אם זה מעניין אותך, מצאתי מחקר תצפיתי (כלומר התוצאות יכולות להיות מושפעות מאלף ואחד דברים ולא רק שימוש בסטרואידים) אחד שקשור במידה מסויימת לנושא לא לקורונה ולא הייתי לוקח מנסה לפרש ממנו כלום אל וירוס הקורונה.

Infectious disease, injection practices, and risky sexual behavior among anabolic steroid users

doi:10.1080/09540121.2015.1090539

עצה הכי טובה : אל תדבק, ולהתייעץ עם רופא

Screenshot_20200316-125627_Instagram.jpg

חיפשתי את המקור למחקר. לא מצאתי, חיפשתי את המחקר על פי שם ולא מצאתי. גוגל לא מצא את ארגון NIHA שמצויין כמו כן.
אפשר לצטט את המחקר עצמו ולא פוסט באינסטגרם?

זה בטח פייק, על בתל הם כבר יכלו לבסס את המחקר שלהם? על כמה עשרות חולים בלי ביקורת ?

בכלליות המצב ים קורונה יהיה דומה לזיהומים וויראליים אחרים. לפי מחקרים טסטוסטרון ברמות גבוהות גורם ליותר סיכויים בהדבקה, אבל כמובן יש פה המון ערפלנים שיכולים לשנות את התוצאה.

🤣 לא החיסון , אבל כן חומרים וטסט גבוהה בכלל מחזק את המערכת החיסונית .

אבל עכשיו שאין חדרי כושר 🫤 אין למה להיות בסייקל .

זה בטח פייק, על בתל הם כבר יכלו לבסס את המחקר שלהם? על כמה עשרות חולים בלי ביקורת ?

בכלליות המצב ים קורונה יהיה דומה לזיהומים וויראליים אחרים. לפי מחקרים טסטוסטרון ברמות גבוהות גורם ליותר סיכויים בהדבקה, אבל כמובן יש פה המון ערפלנים שיכולים לשנות את התוצאה.
חח זה בטוח פייק. איזה מחקר ירשום 'gains' ?

גם אם נניח זה היה אמיתי, למי מכאן יהיה לו את הביצים להזריק 1 גרם של טרן ? מעדיף קורונה.

נערך לאחרונה:
🤣 לא החיסון , אבל כן חומרים וטסט גבוהה בכלל מחזק את המערכת החיסונית .

אבל עכשיו שאין חדרי כושר 🫤 אין למה להיות בסייקל .
אני הבנתי הפוך שזה פוגע במערכת החיסונית אולי רק טסט סולו באמת יכול אולי לחזק אותה?
החדר כושר שלנו מתפקד תמיד (יתרון)😆

כע שמתה לב שחצי מהבלוגרים הרוסים ירדו מהסייקלים?. בסה דווקא עכשיו שיש חלון הזדמנות שביטלו לימודים אוףף

בדיוק רשמתי את זה לפני 3 ימים.
תתספו במולטי ויטמין, ותעשו טובה לעצמכם שבו בבית. הנגיף הזה לא שווה כמה אימונים.

קבצים מצורפים

• 20200317_000621.jpg
    20200317_000621.jpg
    KB 33.3 · צפיות: 66
בדיוק רשמתי את זה לפני 3 ימים.
תתספו במולטי ויטמין, ותעשו טובה לעצמכם שבו בבית. הנגיף הזה לא שווה כמה אימונים.
מה עושים במקום סקוואט ודדים כבדים?
יש לי דמבלים אם מצרף את כולם ביחד 30 ק"ג
אוכל סרט מה עושה במקום סקוואטים ודדים

יש איזה וריאציה שנותנת עבודה למרות משקלי עבודה נמוכים?

מה עושים במקום סקוואט ודדים כבדים?
יש לי דמבלים אם מצרף את כולם ביחד 30 ק"ג
אוכל סרט מה עושה במקום סקוואטים ודדים

יש איזה וריאציה שנותנת עבודה למרות משקלי עבודה נמוכים?
תעשה יותר חזרות פחות משקל.. 200 קילו זה בעייתי לעשות בבית. תתסף עוד תרגילים לאנג'ים, סטיף וכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית