הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורונה וסייקלים

Nir Tal

משתמש מתחיל
114
10
נק' מוניטין:
23
114
10
מישהו יודע מה ההשפעה של וירוס בגוף שנמצא בסייקל?
כי על הנייר וירוס הוא יצור שתלוי ומושפע מהתא כדי להתרבות, וזה לא נשמע לי טוב ביחוד בסייקל עם gh ולא בטוח מה יהיו ההשלכות בכזה מצב, אשמח לעזרה אם למישהו יש מידע בנושא

אני גיליתי את ההר מאחוריי הבית שלי , שנים אני גר כאן ואף פעם לא עליתי להר מאחוריי 🫤, עולה עם אופניי הרים 😱 העליות כמו קיר ישר, 🤣 בחיים לא ראיתי את הQuad יוצא לי ככה .
חושב לאמץ את האימון רגליים האלה גם כשיחזור החדר כושר . צפה בקובץ המצורף 54085

אחלה נוף!

🤣 לא החיסון , אבל כן חומרים וטסט גבוהה בכלל מחזק את המערכת החיסונית .

אבל עכשיו שאין חדרי כושר 🫤 אין למה להיות בסייקל .
שים מצאתי מכון כושר ביתי משקולות קצת מתח באנץ שעה כל הגוף לא יעזור ?

שים מצאתי מכון כושר ביתי משקולות קצת מתח באנץ שעה כל הגוף לא יעזור ?
לא חושב שמכסה סייקל ...מכסה אולי שמירה על המצב עד שיפתחו חדרי הכושר אבל לא התקדמות עם חומרים ...

חברים, מה יש לכם להגיד על זה?

מדי יום מבצעים רופאים מהעיר ווהאן שבמחוז חוביי בסין, שם פרצה לראשונה מגפת הקורונה, כינוס רב משתתפים באמצעות וידאו צ'ט, אליו מתחברים רופאים מכל העולם, כדי ללמוד מניסיונם של הרופאים המקומיים.
סוגיה שעלתה בכינוס היא באשר לשימוש בסטרואידים בקרב חולי קורונה.
אחד החששות היה שסטרואידים עלולים להחמיר את מצב החולים.
על כך השיבו הרופאים, כי סטרואידים דווקא עשויים לשפר את מצבם של חולי הקורונה, אולם לפני הטיפול בהם יש לוודא שהחולה אכן מתאים לטיפול כזה, ואינו סובל מזיהום חיידקי בריאות.

רופאים מווהאן שבסין עונים לרופאים בעולם על המאבק בקורונה

זה ברור ומשתמשים בזה חופשי ברפואה .
טסט לא רק מחזק את מערכת החיסון ,
מאזן החנקני משתנה .
אדרנלין עולה , ואתה יכול להרגיש יותר טוב למשוך שרופאים יודעים שאתה אמור להיות גמור .
ובכלל אנבוליות לכל התאים בגוף .

חברים, מה יש לכם להגיד על זה?

מדי יום מבצעים רופאים מהעיר ווהאן שבמחוז חוביי בסין, שם פרצה לראשונה מגפת הקורונה, כינוס רב משתתפים באמצעות וידאו צ'ט, אליו מתחברים רופאים מכל העולם, כדי ללמוד מניסיונם של הרופאים המקומיים.
סוגיה שעלתה בכינוס היא באשר לשימוש בסטרואידים בקרב חולי קורונה.
אחד החששות היה שסטרואידים עלולים להחמיר את מצב החולים.
על כך השיבו הרופאים, כי סטרואידים דווקא עשויים לשפר את מצבם של חולי הקורונה, אולם לפני הטיפול בהם יש לוודא שהחולה אכן מתאים לטיפול כזה, ואינו סובל מזיהום חיידקי בריאות.

רופאים מווהאן שבסין עונים לרופאים בעולם על המאבק בקורונה
מאזן החנקני משתנה .
אדרנלין עולה , ואתה יכול להרגיש יותר טוב למשוך שרופאים יודעים שאתה אמור להיות גמור .

מדברים על פרדנינזון..
והוא כנראה יותר מזיק ממועיל

Steroids could do more harm than good in treating coronavirus

מאזן החנקני משתנה .
Wtf מה טוב באדרנלין מוגבר בגוף חוץ מי לתת ללב לעבוד שעות נוספות וללחץ דם להשתגע,אנאבולים ההפך מורידים לך את המערכת החיסונית, אולי Trt אחרי זמן די גדול הבנאדם מפתח סיבולת ומתחזקת כך המערכת החיסונית. אנאבוליות בכל התאים בגוף אין יותר גרוע מזה ללא שימוש למטרה רפואית אחרת כבר כולם היו עושים "סייקל" אני כן יודע שטסט יכול להיות בריא ללב אבל רק לאנשים בריאים בלי היסטוריה של בעיות בלב ולזה אנלי ביסוס כי שמעתי מחלוקות לפה ולשם

מה יש להתווכח
אנחנו יודעים שבשימוש בסטרואידים מכל הבחינות אתה הופך להיות סופרפיזיולוגי .
למה ניראה לכם שדווקא במערכת החיסון אתה לא סופרפיזיולוגים ? דווקא בזה ניראה לכם שאתם מתחת לבן אנוש רגיל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית