עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יענו לתת דגש על נפח ולנסות כמה שיותר לתפוס טרמפ על גירוי מסוג חדש שהשריר לא רגיל אליותעשה יותר חזרות פחות משקל.. 200 קילו זה בעייתי לעשות בבית. תתסף עוד תרגילים לאנג'ים, סטיף וכו
תעשה 20-15 חזרות לתרגילי רגליים אתה תרגיש יפה מאוד. משקלים לא מדד למסת שרי, יש אנשים דוחקים 150 בנץ פרס ונראים כמו ציפוריענו לתת דגש על נפח ולנסות כמה שיותר לתפוס טרמפ על גירוי מסוג חדש שהשריר לא רגיל אליו
זה עדיין לא אותו דבר אבל שאתה מבין שהתזונה זה שם המשחק אתה יותר רגוע אבל עדיין חסר לך ה"כבד" הזה
הלחיצו אותי שכדי לשמר תוצאות צריך לתת עבודה בpctתעשה 20-15 חזרות לתרגילי רגליים אתה תרגיש יפה מאוד. משקלים לא מדד למסת שרי, יש אנשים דוחקים 150 בנץ פרס ונראים כמו ציפור
עזוב אותך תן עבודה טובה, גירוי לשריר, ויהיה פצצה.הלחיצו אותי שכדי לשמר תוצאות צריך לתת עבודה בpct
רק נכנסתי לpct ונסגר החדר כושר...
לגב יש מתח, פנאן, כתפיים משקלים נמוכים במילא אפשר להשיג אפקט בוריאציות שונות, חזה שכיבות שמיכה ואיזה כמה דברים על הגב
אבל רגליים, חסר את הסרעפת שהווריד שם מתפוצץ מפאמפ בכל חזרה, ממש חסר לי
חוץ מזה הגיעו פפטידים למיניהם ומים מהאינטרנט כבר
עכשיו צריך למצוא פנאי ולהביא כמה מזרקי אינסולין כדי להתחיל לעבוד איתם
מצרף תמונה שלהם כדי לקבל כמה נק' מוניטין פה
צפה בקובץ המצורף 54084
למה בעייתי? שמתי מזרוני פאזל והכל טובתעשה יותר חזרות פחות משקל.. 200 קילו זה בעייתי לעשות בבית. תתסף עוד תרגילים לאנג'ים, סטיף וכו
בהתאם לציוד שלו. אני מניח שיש לו ציוד שונה משלךלמה בעייתי? שמתי מזרוני פאזל והכל טוב
זה הפורום לכל האנשים עם אותו ראש כמו שלי מתי שזה מגיע לספורטעזוב אותך תן עבודה טובה, גירוי לשריר, ויהיה פצצה.
תהיה בריא מגיע לך מוניטין רק כי אתה חולש נפש חח
יכול ללכת לפארק מטר מפה שיש שם חצץ, זה לא האישו... אין לי לי מוט, צלחות, ראק, כולה כמה דאמבלים, מוט מתח, חבל לקשור אותם ביחד ואיזה תיק וכמה שקיות לדחוף ולרכז אותםלמה בעייתי? שמתי מזרוני פאזל והכל טוב
הוצאה חד פעמית של 5,000 ואתה מסודר לכל החיים.חלום שלי שיהיה ספה ללחיצה מוט וכל האמלח
5000 ומקבל ספה, מוט, ראק, וצלחות?הוצאה חד פעמית של 5,000 ואתה מסודר לכל החיים.
הרבה הרבה יותר זול ממנוי חדר כושר
תלוי בכמה פלטות תביא,ובאיכות של הראק.5000 ומקבל ספה, מוט, ראק, וצלחות?
לבנתיים מנוי אצלי עולה הרבה הרבה פחות, אבל אין גישה לחדר כושר ואין כ"כ איפה להניח את כל החדר כושר הנייד, בחוץ לא אופציה כי מערכת חורפית אחת והכל הלך קפוטתלוי בכמה פלטות תביא,ובאיכות של הראק.
משהו בין 5,000-8,000.
קח בחשבון שמנוי לחדר כושר מגיע ל3000 בשנה..
תעשה את ההחלטות שלך
מנוי עולה בפרופיט 1,668 לשנה.תלוי בכמה פלטות תביא,ובאיכות של הראק.
משהו בין 5,000-8,000.
קח בחשבון שמנוי לחדר כושר מגיע ל3000 בשנה..
תעשה את ההחלטות שלך
ל6 שנים זה 10,000מנוי עולה בפרופיט 1,668 לשנה.
לא אותה אווירה, לא ציוד, להתאמן בבית זה משעמם, היה לי ציוד ב8 אלף. מכלוב, ספה חופשית, המכשיר של המתח מקבלים 200 קילו פלטות מוטות בקיצור הכל, לא משתווה לחדכ.ל6 שנים זה 10,000
החדר כושר הביתי הוא ל15 שנים בכיף
מעט צפונה מי באר שבע בערך 35 קילומטר לא אחשוף שמות 🙄 בוא נגיד שלמקום הזה גם מלחמת עולם שלישית לא תגיעזה המרתפים של באר שבע אחי,עוד אין קורונה שם
מתאים לי גם בגיל 23. ציוד אולימפי וכלוב עד 300 קילולעומת כמה משקולות וספה של YORK או VO2 בחניה של הבית...
זה אולי מתאים שאתה בן 15.