הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לימודים מקוון

lyyyosef

משתמש מתחיל
26
4
נק' מוניטין:
4
26
4
לסטודנטים שנמצאים פה
אייך אתם מצליחים למקסם את הריכוז שלכם בשיעורים המקוונים?

אני גם לא מתרכז באמת בשיעורים בלייב. פה לפחות מקליטים לי את ההרצאות ואני יכול לחזור לשמוע את הקטעים שהייתי מעופף בהם
אבל בכל מקרה, תנסה לדאוג למינימום הסחות דעת בזמן שיעור. להוציא את הטלפון מהחדר זה רעיון מעולה בתור התחלה.

אמנם לא לומד לתואר (אבל לומד בשיטה מקוונת)
לי אישית עוזר לכבות פלא'/טלויזיה/כל דבר שיכול להסיח את הדעת וכמובן להיות במקום שקט

בגדול קשה לכולם להתרכז ככה (גם למרצים..)
כמו שציינו כמה שפחות הסחות דעת
להעיף את הטלפון למקום אחר
לשתות כוס תה תוך כדי
לקחת עט ודף לנסות לסכם/להיות פעיל כמה שאפשר
אם איבדת את הריכוז (קורה לכולם) לנסות לשאול שוב
הייתרון שהשיעורים מוקלטים ואז אפשר לשמוע את החומר שוב

אני גם לא מתרכז באמת בשיעורים בלייב. פה לפחות מקליטים לי את ההרצאות ואני יכול לחזור לשמוע את הקטעים שהייתי מעופף בהם
אבל בכל מקרה, תנסה לדאוג למינימום הסחות דעת בזמן שיעור. להוציא את הטלפון מהחדר זה רעיון מעולה בתור התחלה.
גם אני ככה. אני יכול לשבת שורה ראשונה מול המרצה בלי הסחות דעת והחומר פשוט יכנס מאוזן אחת ויצא מאחרת.

לפותח הדיון, מציע לך בכל שבוע לעבור על החומר שלימדו בכיתה ולסכם לעצמך בקצב שלך, אולי זה יהיה יותר יעיל מההרצאות.

מה הכוונה שהמרצים חיים בסרט?
הם חיים בסרט שנשב מול שיעורים מקוונים במשך יום שלם.
יודע מה? עדיף שיהיה מכוונים מאשר מה שקורה עכשיו, שהם פשוט זורקים עלינו מליון מטלות הזויות בלי ללמד אותנו כלום בפועל.
יושבים מקלידים מטלה, לוחצים אנטר ושותים קפה.

הם חיים בסרט שנשב מול שיעורים מקוונים במשך יום שלם.
יודע מה? עדיף שיהיה מכוונים מאשר מה שקורה עכשיו, שהם פשוט זורקים עלינו מליון מטלות הזויות בלי ללמד אותנו כלום בפועל.
יושבים מקלידים מטלה, לוחצים אנטר ושותים קפה.
וואלה, מבאס.
המרצים שלי די מנסים ולפי דעתי אני חושב שאנחנו אפילו מתקדמים יותר מהר כי כולם יושבים בשקט והמרצה מדבר רצוף בלי הפרעות והסחות דעת. אבל לי זה לא כל כך משנה כי גם ככה אני לא מצליח לשמור על ריכוז ומשלים לבד את החומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית