הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שגרת האימונים שלכם ופתרונות שמצאתם

רקון

משתמש מתחיל
141
138
נק' מוניטין:
324
141
138
אהלן חברים,

מעניין אותי כמה אנשים עדיין מתאמנים בבית בצורה כזאת או אחרת, ועד כמה יש לכם מוטיבציה

אני חזרתי להזיז את הגוף רק השבוע, וגם נכנעתי לרעיון של מפתחי הגוף להתאמן נגד גומיות:)

לא כל כך מכיר את הציוד הזה, אז אם למישהו יש המלצה על גומיות התנגדות טובות תוצרת הארץ,
בעיקר לטובת ביצוע של חתירות עם התנגדות רצינית, אשמח.

קניתי 2 מוטות ופלטות, אילתרתי ספה מעץ.. מתאמן ABABAB.. את האמת מרגיש סבבה רק שזה משעמם כי אלה אותם תרגילים

אני זוכר שכל התכנית שלך הייתה בנויה מאיזה 4 תרגילים... איך נפלו גיבורים 😛🙄
חחחח אתה לא תזהה אותי עכשיו אני עושה יותר אירובי מכוח 😲 מגוון קצת כמה אפשר להרים ברזלים

ישמע מטומטם, אבל אני מוצא את עצמי עושה ריצות עמוק לשטח,שם כפפות ומרים שם אבנים גדולות לעשות איתם פרונטסקוואט\דדליפט (סוג של). אפילו סידרתי לעצמי שורה של אבנים לפי הגודל שלהם כדי שאני אוכל להתקדם במשקלים. כמובן שאין לי מושג כמה הם שוקלות באמת וזה לפי העין. מה שבטוח, זה קשה. אני שומר על עצימות גבוהה וחזרות נמוכות.
בנץ' החלפתי במקבילים עם משקל, עובד מעולה כמובן
מתח בבית עם משקל

לא אידיאלי אבל עדיף על כלום

יש לי מתחם של מתקנים ליד הבית, עושה המון וריאציות של מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה, ג'אמפ סקוואטים, לג פרס לכל רגל לנפח גבוה כי תוספת ההתנגדות שאני יכול להוסיף למשקל הגוף ועוד כל מיני אלתורים.
בעיקר משתדל להישאר חזק בראש ואז כל פעילות ספורטיבית הופכת לאפקטיבית, התקופה הזאת לימדה אותי שזה הדבר הכי חשוב.

ישמע מטומטם, אבל אני מוצא את עצמי עושה ריצות עמוק לשטח,שם כפפות ומרים שם אבנים גדולות לעשות איתם פרונטסקוואט\דדליפט (סוג של). אפילו סידרתי לעצמי שורה של אבנים לפי הגודל שלהם כדי שאני אוכל להתקדם במשקלים. כמובן שאין לי מושג כמה הם שוקלות באמת וזה לפי העין. מה שבטוח, זה קשה. אני שומר על עצימות גבוהה וחזרות נמוכות.
מתח בבית עם משקל

הקורונה הוציאה ממך טרזן, היה כיף לקרוא

מכון ביתי.. כל הזמן בבית מבלי קשר למצב.
כנ"ל, שום קורונה לא תפגע בנו 😁
מתח בבית עם משקל

ממש לא נשמע מטומטם, להיפך, נשמע בעענזונה:161bd:

יש לי דאמבל של 22.5 ק"ג וגלגל בטן.
אימון שלי כרגע הוא FBW כל יומיים:
5X20 סקוואט עם בן משפחה (מקס 60קג), או גובלט סקוואט אם אין קורבן זמין.
5X10 סומו דדליפט של ספה עם ילדים עליה או BSS.
5X5 "בנץ" שזה אומר שכיבת סמיכה עם אחד הילדים (40-50ק"ג)
חתירה אוסטרלית עם השולחן במטבח.
pike push up או לחיצת כתף עם דאמבל יד יד
יד קדמית ויד אחורית עם הדאמבל.

על אף שהפסקתי להתאמן בבית לפני תקופה לא מבוטלת, נשאר לי הציוד שקניתי מלפני למעלה מ5 שנים אז עכשיו חזרתי לזה.
כלוב לסקוואט, מוט אולימפי, מוט w, דאמבלים מתברגים, פלטות עולות על 200 קילו, מתח, מקבילים 😃

על אף שהפסקתי להתאמן בבית לפני תקופה לא מבוטלת, נשאר לי הציוד שקניתי מלפני למעלה מ5 שנים אז עכשיו חזרתי לזה.
כלוב לסקוואט, מוט אולימפי, מוט w, דאמבלים מתברגים, פלטות עולות על 200 קילו, מתח, מקבילים 😃
שור הבר

מתאמן בבית. יש לי מתח, טבעות, חגורה למשקל, ווסט של 30 ק"ג, גומיות ארוכות וקצרות, סטנדים, ספסל מתכוונן, מוט ודמאבלים מתברגים ופלטות במשקל כולל של 127 ק"ג. אם לא היה כלום, הייתי קונה עכשיו מתח, טבעות וגומיות. יש לי הרבה ניסיון עם אימונים משקל גוף עם ציוד מינימלי או כלום כי זה מה שעשיתי רב החיים.

בשביל חתירות אתה יכול לחבר גומיה לנקודת אחיזה על הרצפה (רגל של ספה/מיטה/ארון/או להוציא את הדלת מהצירים ולחבר לציר) ואז זה כמו פולי תחתון בישיבה. בעמידה אתה יכול לחבר לסוגרים של החלון אם יש/ ציר עליון של הדלת/ ידית של הדלת/מעקה מחוץ לבית. אתה יכול גם לעשות משיכות מטה בפולי עליון כשאתה מחבר לנקודה גבוהה /החלק העליון של הדלת לדוגמה ואז יושב על הרצפה. הייתי עושה את הכל עם יד אחת. תחפש גומיות עבות ורחבות. לסאל ספורט יש גומיות טובות. אתה יכול לקחת מספר סוגים ולהעלות רמה של קושי וכל פעם להוסיף גומיה על גומיה.

בלי קשר לאימונים. הרבה הסתבבויות בחוץ כי הגוף שלי צריך קצת את הפעילות הבלתי יזומה.
הטלפון סופר לי בערך 10 ק"מ ביום הליכה, לפעמים אני יוצא באופניים, לפעמים עושה קצת ספירנטים ומתח בפארק העיקר לא להיות ימים שלמים בבית.
בכללי יש לי ציוד משקולות שהתאגרנתי אליו כי ידעתי שהולך להיות סגר אבל אני מוצא את זה מאוד משעמם.

הקורונה גרמה לי לעשות את הקניה האימפולסיבית הכי טובה בחיים שלי, קניתי כלוב, מוט, פלטות, ספה מתכווננת ורצפת גומי, והיה לי דאמבל מתברג מתקופת הצבא אז אני מסודר כרגע.
עכשיו רק מחכה לסוף הקורונה לקנות עוד צעצועים למכון הביתי

השקעה חד פעמית לכל החיים. משתלם ביותר גם בתקופה כזאת:)
חד וחלק
מה שכן, אולי היה עדיף מלכתחילה לקנות ציוד איכותי יותר.
אבל מסתדרים אז אין תלונות.
הקורונה גרמה לי לעשות את הקניה האימפולסיבית הכי טובה בחיים שלי, קניתי כלוב, מוט, פלטות, ספה מתכווננת ורצפת גומי, והיה לי דאמבל מתברג מתקופת הצבא אז אני מסודר כרגע.
עכשיו רק מחכה לסוף הקורונה לקנות עוד צעצועים למכון הביתי

זה אימפולסיבי רק כי לא פקחת עיניים קודם לכן, זה הרבה יותר משתלם ונח בlong run.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית