הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שגרת האימונים שלכם ופתרונות שמצאתם

משקל גוף
פיסטול סקואט,עושה תעבודה יופייי יופיייי
הקורונה גרמה לי לעשות את הקניה האימפולסיבית הכי טובה בחיים שלי, קניתי כלוב, מוט, פלטות, ספה מתכווננת ורצפת גומי, והיה לי דאמבל מתברג מתקופת הצבא אז אני מסודר כרגע.
עכשיו רק מחכה לסוף הקורונה לקנות עוד צעצועים למכון הביתי
אפשר להתאמן איתך?

למזלי "אולצתי" להתאמן בחדר כושר ביתי מלפני כחצי שנה +. ככה שיש לי מספיק ציוד לאימונים שלי (powerlifting וסטרונגמן)

עדיין משום מה בגלל המצב זה גורם לי לרצות עוד דווקא כי אין אפשרות להשיג. אז מצאתי אבנים טבעיות ובונה LOG strongman בעתיד.

מה שקורה שאין מה לעשות בבית 😃

חד וחלק
מה שכן, אולי היה עדיף מלכתחילה לקנות ציוד איכותי יותר.
אבל מסתדרים אז אין תלונות.

זה אימפולסיבי רק כי לא פקחת עיניים קודם לכן, זה הרבה יותר משתלם ונח בlong run.
תשמע, זה הכל בבית של ההורים שלי כשאני בכלל שוכר דירה בחיפה ומתאמן במכון של הטכניון שאני משלם עליו 200 שקל לשנה, ואני מגיע בשגרה להורים לסופש 2-3 פעמים בחודש בד"כ... תמיד ידעתי שבשלב מסויים בחיים אני אקנה ציוד ביתי פשוט המצב גרם לי להקדים את זה אבל בסוף הקורונה כנראה שברוב המוחלט של הזמן זה פשוט לא יהיה בשימוש חוץ מאבא שלי שיתאמן פה ושם עם הציוד
משקל גוף
פיסטול סקואט,עושה תעבודה יופייי יופיייי

אפשר להתאמן איתך?
אחרי הקורונה בשמחה, ההורים שלי וחברה שלי בקבוצת סיכון ככה שעד שלא יגמר הבלאגן אני לא יכול לסכן אותם ולתת למישהו חיצוני להיכנס הביתה..

תשמע, זה הכל בבית של ההורים שלי כשאני בכלל שוכר דירה בחיפה ומתאמן במכון של הטכניון שאני משלם עליו 200 שקל לשנה, ואני מגיע בשגרה להורים לסופש 2-3 פעמים בחודש בד"כ... תמיד ידעתי שבשלב מסויים בחיים אני אקנה ציוד ביתי פשוט המצב גרם לי להקדים את זה אבל בסוף הקורונה כנראה שברוב המוחלט של הזמן זה פשוט לא יהיה בשימוש חוץ מאבא שלי שיתאמן פה ושם עם הציוד

אחרי הקורונה בשמחה, ההורים שלי וחברה שלי בקבוצת סיכון ככה שעד שלא יגמר הבלאגן אני לא יכול לסכן אותם ולתת למישהו חיצוני להיכנס הביתה..
חחח האמת שצחקתי,אבל תגובה של אח אמיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית