עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת בדיוק הבעיה, כדי לראות כמה הגבול אני צריך לעבור אותו, עד אז אני סוג של "תקוע" במקום אחד...אי אפשר להעריך מבלי להתייחס לדעת ממה אתה צריך להתאושש לפרטי פרטים וכמה פעמים אתה מתכוון לעלות ולרדת.
פשוט תבדוק ותראה מה גורם לך להתאושש פחות טוב וכך תדע, הכי טוב לדעתי.
במה אתה תקוע?זאת בדיוק הבעיה, כדי לראות כמה הגבול אני צריך לעבור אותו, עד אז אני סוג של "תקוע" במקום אחד...
וואלה הסבת את צומת לבי שלא נתתי את הפרטים האלה...במה אתה תקוע?
אילו אימונים אתה עושה מלבד הפעילות האירובית של עלייה וירידה במדרגות?
מה תדירות האימונים?
תראה, בהערכה גסה כמובן אני לא חושב שעלייה וירידה במדרגות תהווה בעיה מסויימת.וואלה הסבת את צומת לבי שלא נתתי את הפרטים האלה...
בגדול 3 פעמים בשבוע 3 סטים של סקוואט ודדליפט
דיאלוד לא, הבעיה שלי עם המדרגות זה לא אורכם אלא הקושי...זה כמו הסיבה למה אם אדם יש לו 200 בחצי סקוואט לא יכול לומר שיש לו 100 בסקוואט מלא- התנועה הרבה יותר קשה ככל שהזווית בין הירך לשוק קטנה...תראה, בהערכה גסה כמובן אני לא חושב שעלייה וירידה במדרגות תהווה בעיה מסויימת.
לאור העובדה שיש גם אנשים שמשלבים ריצות לא ארוכות ביחד עם אימוני כוח, בדגש על לא ארוכות.
אבל זה נורא תלוי ברמתך כמתאמן (מבחינת יכולת התאוששות בין אימוני הכוח).
אני אישית לא מכיר איזו הנחייה כללית של כמה זמן לבצע פעילות אירובית בין האימונים ועל כמה דופק ובאיזה נפח\עצימות.
(סביר להניח שיש מחקרים בנושא)
אם אתה עכשיו תקוע באימונים ואתה חושד שהעלייה\ירידה במדרגות מפריעים לך - תוריד לשבוע\שבועיים ותבדוק שוב.
מצד שני, אולי הגיע הזמן לדילואד מסויים?
התאוששות- להגיע בצורה יותר "חזקה" מהאימון הקודם, ולהתאושש מסקוואט של 6X3![]()
אבל תכלס, זה מאוד מאוד אינדיבידואלי, ומאוד משתנה למה אתה מגדיר התאוששות, והתאוששות ממה
אבל זה אינדיבידואלי, צריך לדעת מה רמת הכושר שלך, למה אתה רגיל, ועוד כל מני דברים האלה, ותכלס גם אם נדע את כל אלה, אין שום דרך למדוד כמה השפעה תהיה עליך אותה פעולה, במקרה הטוב ניתן לשערהתאוששות- להגיע בצורה יותר "חזקה" מהאימון הקודם, ולהתאושש מסקוואט של 6X3