הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמירה על ערכי חלבון רק 5 ימים בשבוע - טוב, רע, לא נורא?

• פותח/ת השרשור שיר1
  • פורסם בתאריך

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
שאלה קטנה ביחס לערכי חלבון. באופן רגיל ממליצים על 1.6-2.2 גרם חלבון לקילו מג לאדם המתאמן, בכל יום.
האם זה הכרחי לשמור על הטווח הזה בכל ימות השבוע? מה תחום הסטייה שמשאיר אותי בסדר עם האימונים וההתאוששות?
מן הסתם תלוי במס אימונים, בנפח ועוד כמה משתנים.
בהנחה שחוזרת להתאמן פעמיים בשבוע, האם וכמה יזיק לחפף יום בשבוע? יומיים?
ובמקרה של שלושה אימונים בשבוע?
איך המשתנה של מאזן קלורי ישפיע? נייטרלי, גירעון או יתרון?

אם זה רלוונטי, חוזרת להתאמן אחרי כמה חודשי מנוחה. בתהליך שיקום מפציעה(ות). אתחיל מההתחלה ממש, אימונים ראשונים כנראה לא יצליחו להיות אינטנסיביים (אם כי אין לדעת 🤭). התכנון הוא להתחיל בפעמיים בשבוע ולהשלים בקטנה בגומיות ומ"ג עוד פעם פעמיים. ובהמשך לעלות לשלוש פעמים כסדר. מבחינת תזונה מתכוונת לקחת את הקצה התחתון - 1.6 לקילו. עוד לא סגורה אם אתחיל בחיטוב קצר או בנייטרלי. בקרוב (אחרי שנראה לאן דברים הולכים עם האימונים והשיקום) מסה.

מנסה להגדיר את המינימום ההכרחי, אשתדל שלא לפגוש אותו, אבל חשוב לי להגדיר אותו. אשמח לעזרה, עדיף מבוססת (פחות סברות כרס או אמירות כמו "תקפידי כל השבוע וזהו". ניסיון אישי כן יתקבל בברכה).

תודה רבה

אם כל יום אתה קונה/אוכל ק"ג זה כבר יוצא יקר 20₪ בשבוע רק על הגזר ויש גם את התפוחים לימונים ועוד
יש לך בבית כאילו הרים של גזר?
יש דרך לקנות גזר בסיטונאות?

זה באמת משפר ביצועים?
כל שבוע עובר אצלך בבית 9 ק"ג גזר? ובטח אתה לא קונה כל שבוע אלא קונה מראש, יש לך בבית חדר מיוחד עם מלא גזר? שמע אחי, אני גם רוצה לעשות ככה, זה יהיה אחלה דרך להכניס נוזלים לגוף

כן, תמיד יש לי הרבה גזר בבית.
עוד לא קניתי בסיטונאות, אבל כנראה שאני צריך להתחיל עם זה.

אני מאמין שאם תעשה את זה, תיווכח שזה מאוד משפר ביצועים.

כן, תמיד יש לי הרבה גזר בבית.
עוד לא קניתי בסיטונאות, אבל כנראה שאני צריך להתחיל עם זה.

אני מאמין שאם תעשה את זה, תיווכח שזה מאוד משפר ביצועים.
היה לי אימונים שסחטתי 2-3 רימונים לפני והגעתי לאימון שנייה אחרי שאכלתי את הרימונים כמעט הקאתי כי היה לי ממש מרוכז וחמוץ אבל הגעתי לאימון כמו גדול ונתתי שם בראש כמה pr נחמדים, אני מאמין בריכוזים האלה של פירות... וגם זה דרך טובה להביא לגוף נוזלים וגם מאמין לעזור להוריד המוגלובין בשביל הסייקל..

ק"ג גזר כל יום, בעז"ה אכנס למאלכה ואעשה את זה
בנתיים הכי קרוב שלי זה 300-400 גרם ש"ש ליום

היה לי אימונים שסחטתי 2-3 רימונים לפני והגעתי לאימון שנייה אחרי שאכלתי את הרימונים כמעט הקאתי כי היה לי ממש מרוכז וחמוץ אבל הגעתי לאימון כמו גדול ונתתי שם בראש כמה pr נחמדים, אני מאמין בריכוזים האלה של פירות... וגם זה דרך טובה להביא לגוף נוזלים וגם מאמין לעזור להוריד המוגלובין בשביל הסייקל..

ק"ג גזר כל יום, בעז"ה אכנס למאלכה ואעשה את זה
בנתיים הכי קרוב שלי זה 300-400 גרם ש"ש ליום
צריך להיזהר עם רימונים, כי זה יכול לגרום עצירות, במיוחד במינונים כמו שאני שותה.

אבל חשוב לי לציין, שהמיוחדות של המיץ זה דווקא כשהוא טרי, מיד אחרי סחיטה.
מלבד נוזלים וסוכר, גם המינרלים שלהם מאוד חשובים לספורט.
אני ממליץ לשתות מים סלק מרוכז אני התחלתי לשתות כל יום
זה המים שנשאר אחרי שמבשלים סלק?

אני ממליץ לשתות מים סלק מרוכז אני התחלתי לשתות כל יום
לא צריך סלק מרוכז, מספיק לבשל אותו ואז לאכול אותו כמו פרי, 2-3 ביסים וסיימת, גזר לעומת זאת זה מלאכת אכילה אז רואה תועלת לעשות ככה

אגב בילדות הייתי הולך לבית ספר עם שקית של גזר כל יום ואוכל ממנה כדי להיות גבוה כי ככה 'עבדו' עלי, וכן, זה משפר ביצועים מאמין

לא צריך סלק מרוכז, מספיק לבשל אותו ואז לאכול אותו כמו פרי, 2-3 ביסים וסיימת, גזר לעומת זאת זה מלאכת אכילה אז רואה תועלת לעשות ככה

אגב בילדות הייתי הולך לבית ספר עם שקית של גזר כל יום ואוכל ממנה כדי להיות גבוה כי ככה 'עבדו' עלי, וכן, זה משפר ביצועים מאמין
לי אמרו שזה מוריד משקפיים.
אז, לא...

לי אמרו שזה מוריד משקפיים.
אז, לא...
התיאוריה שלי לגבי משקפיים אצל אנשים חכמים
הם קוראים הרבה לכן הם חכמים
הם קוראים והעיניים עייפות ובמקום לתת מנוחה או הפוגה לעיניים הם מקרבים את הספר יותר קרוב כדי שהעיניים פחות יתאמצו ומשם למשקפיים הדרך קצרה..

והסיבה שהם ממשיכים לקרוא למרות שהעיניים צועקות הצילו וכבר עייפות וכואב להם זה הצימאון לידע, שאין בזה דבר רע אבל כמו כל דבר צריך למצוא את דרך המלך

התיאוריה שלי לגבי משקפיים אצל אנשים חכמים
הם קוראים הרבה לכן הם חכמים
הם קוראים והעיניים עייפות ובמקום לתת מנוחה או הפוגה לעיניים הם מקרבים את הספר יותר קרוב כדי שהעיניים פחות יתאמצו ומשם למשקפיים הדרך קצרה..

והסיבה שהם ממשיכים לקרוא למרות שהעיניים צועקות הצילו וכבר עייפות וכואב להם זה הצימאון לידע, שאין בזה דבר רע אבל כמו כל דבר צריך למצוא את דרך המלך
תודה, אני באמת מאוד חכם 😇

תודה, אני באמת מאוד חכם 😇
תהיה חכם, זה טוב.. אבל יותר מזה תהיה פיקח
החיים שלך יהיו יותר תותים ככה
אמרה עממית מפורסמת אומרת
ההבדל בין חכם לפיקח הוא שחכם יודע לצאת מצרות שפיקח יודע לא להיכנס אליהם מלכתחילה

תהיה חכם, זה טוב.. אבל יותר מזה תהיה פיקח
החיים שלך יהיו יותר תותים ככה
אמרה עממית מפורסמת אומרת
ההבדל בין חכם לפיקח הוא שחכם יודע לצאת מצרות שפיקח יודע לא להיכנס אליהם מלכתחילה
לכן אני אוכל גזר, כדי שיהיה לי עיניים בגב.

בעיקר גזר אבל גם תפוחים ולימון וג'ינג'ר, ולפעמים סלק ואננס או דברים אחרים.

ת'אמת זה נשמע סופר טעים :>

*אולי חוץ מהג'ינג'ר.
יש לי דעה חלוקה לגביו חחח לפעמים הוא לא באלי בטוב.

ת'אמת זה נשמע סופר טעים :>

*אולי חוץ מהג'ינג'ר.
יש לי דעה חלוקה לגביו חחח לפעמים הוא לא באלי בטוב.
אני לתומי חשבתי שגינגר זה הדבר המתוק הזה שנראה כמו גומי מרובע גדול כזה עם צבע כתום לרוב ואז ראיתי משהו שקוראים לו שורש ג'ינג'ר במקרר והסבירו לי שזה אותו דבר

אני אוהב ג'ינג'ר אבל אף פעם לא הבנתי איך זה הופך לזה
כאילו איך היד של תאנוס
19600385_web-660x330.jpg

הופכת לממתקים האלה, נשגב מבינתי
untitled_1_of_1_.jpg

אני לתומי חשבתי שגינגר זה הדבר המתוק הזה שנראה כמו גומי מרובע גדול כזה עם צבע כתום לרוב ואז ראיתי משהו שקוראים לו שורש ג'ינג'ר במקרר והסבירו לי שזה אותו דבר

כשכתבת "מרובע גדול עם צבע כתום" דמיינתי כנאפה.
upload_2020-5-6_23-20-49.jpeg

ואז נזכרתי שכתוב גם "גומי", אז המשכתי ללכת בשוק מחניודה שבתוך הראש שלי, והבנתי שאתה מדבר על קוביות הג'ינג'ר המסוכרות, שזה משהו בין לדר לרחת לוקום. לפעמים מצופה בקוקוס. נכון? :>

כאילו איך היד של תאנוס
19600385_web-660x330.jpg

הופכת לממתקים האלה, נשגב מבינתי
untitled_1_of_1_.jpg

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היד של תאנוס 🤣🤣🤣
אבא שלי פעם קנה לי כאלה כדי למנוע בחילה של נסיעות.
בוא נאמר שבסוף הסוכריות האלה היו מקור הבחילה....
אני אוהבת את הג'ינג'ר של הסושי, והוא אחלה שידרוג בכלמני מתכונים. אבל הסוכריות האלה.... הן פשוט... לא.
זה כמו להביא לילד שוקולד חרובים חחח

כשכתבת "מרובע גדול עם צבע כתום" דמיינתי כנאפה.
צפה בקובץ המצורף 54915

ואז נזכרתי שכתוב גם "גומי", אז המשכתי ללכת בשוק מחניודה שבתוך הראש שלי, והבנתי שאתה מדבר על קוביות הג'ינג'ר המסוכרות, שזה משהו בין לדר לרחת לוקום. לפעמים מצופה בקוקוס. נכון? :>
קחי אותי לאיזה סמטה בשוק המחניודה שציירת לך ותסבירי לי מה זה לדר ורחת לוקום, כנאפה דווקא אני יודע מה זה, אף פעם לא הבנתי למה אנשים אוכלים את זה או למה מצפים אותה בגזר, אולי כדי לפתות אלחננים למינהם...

כן מדבר על קוביית ג'ינג'ר כמו בתמונה, בחיים לא ראיתי ג'ינג'ר מצופה בקוקוס, על הדרך שאנחנו שמה בסמטה תסבירי לי, ואל תגנבי לי את המצית 😵‍💫🥊
אגב סוכר, חמוציות זה בופר בריא אבל תמיד זה מגיע ברוטב תפוחים מסוכר כזה, קשה מאוד למצוא חמוציות שהם נטו חמוציות בלי 'תיבולים'

נ.ב-
קחי אותי לאיזה סמטה בשוק המחניודה שציירת לך ותסבירי לי מה זה לדר ורחת לוקום, כנאפה דווקא אני יודע מה זה, אף פעם לא הבנתי למה אנשים אוכלים את זה או למה מצפים אותה בגזר, אולי כדי לפתות אלחננים למינהם...

כן מדבר על קוביית ג'ינג'ר כמו בתמונה, בחיים לא ראיתי ג'ינג'ר מצופה בקוקוס, על הדרך שאנחנו שמה בסמטה תסבירי לי, ואל תגנבי לי את המצית 😵‍💫🥊

מחילה!!!
התבלבלתי עם ממתק החבושים :
upload_2020-5-6_23-28-59.jpeg

שאני תמיד קונה אותו בטעות במחשבה שזה משמש ואז נחנקת בביס. חחחח

לדר זה הדבר המושלם הזה:
upload_2020-5-6_23-29-54.jpeg

upload_2020-5-6_23-30-14.jpeg

שזה פשוט פלטה דקה דקה של פירות מיובשים.
זה כמו חמצוצים, רק טבעי 😃

וזה רחת לוקום:
upload_2020-5-6_23-30-57.jpeg

עשוי מקורנפלור, סוכר, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח חחחח

פעם אח שלי חשב שהאבקה הלבנה זה אבקת סוכר, אז הוא העמיס כפית מהתחתית של החבילה וחגג עם כפית קורנפלור בטעם של חול.
זה היה קורע 🤣
אגב סוכר, חמוציות זה בופר בריא אבל תמיד זה מגיע ברוטב תפוחים מסוכר כזה, קשה מאוד למצוא חמוציות שהם נטו חמוציות בלי 'תיבולים'

הללא סוכר, הטבעיות, הכייייייייי טעיייםם
המסוכרות דוחות בעיני.
אני אוהבת שזה חמוץץץץ 🤯

@אני=] אהההה אז קוראים לזה לדר, אף פעם לא ידעתי איך קוראים לדבר הזה, וכן זה טעים, יש מה לאהוב בזה כהה 😋🍴😋🍴

קשה להיות בכושר בימינו, דוחפים לכל דבר כמויות של סוכר, אפילו לדברים הבריאים או במיוחד אליהם אחרת אנשים לא יקנו וזה באסה קצת אבל עושים את ההשתדלות שם.. 🙌

עשית לי תיאבון ומקודם סיימתי מהמנגל כנף הודו נקבה 700 גרם בשביל עוד קצת ערכים לסיים את היום

באלי תמיד עוד אוכל אבל יהיה צריך להכין, מתישהו 'אגדל' ואעשה פרפ מילס כיאה לאדם במשקלי 😛 במקום לחיות מהפה ליד וגם אוסיף את הק"ג גזר כל יום, ואז שאנשים יגידו מה הסוד שלך אז לא אצטרך להגיד אני בסייקל וזה.. אגיד אני אוכל כל יום ק"ג גזר! 🤩🤩

חחחחחחח
עשיתי את עצמי רעבהההה ואני גוועתתתת ברעב אבל לא רוצה להרוס לי את הגירעון 😭😭😭
לא יודעת מה קרה השבוע המשקל לא זז ☠️
אני רעבה לחינם. איזה דיכאון .____.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית