הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמירה על ערכי חלבון רק 5 ימים בשבוע - טוב, רע, לא נורא?

• פותח/ת השרשור שיר1
  • פורסם בתאריך

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
שאלה קטנה ביחס לערכי חלבון. באופן רגיל ממליצים על 1.6-2.2 גרם חלבון לקילו מג לאדם המתאמן, בכל יום.
האם זה הכרחי לשמור על הטווח הזה בכל ימות השבוע? מה תחום הסטייה שמשאיר אותי בסדר עם האימונים וההתאוששות?
מן הסתם תלוי במס אימונים, בנפח ועוד כמה משתנים.
בהנחה שחוזרת להתאמן פעמיים בשבוע, האם וכמה יזיק לחפף יום בשבוע? יומיים?
ובמקרה של שלושה אימונים בשבוע?
איך המשתנה של מאזן קלורי ישפיע? נייטרלי, גירעון או יתרון?

אם זה רלוונטי, חוזרת להתאמן אחרי כמה חודשי מנוחה. בתהליך שיקום מפציעה(ות). אתחיל מההתחלה ממש, אימונים ראשונים כנראה לא יצליחו להיות אינטנסיביים (אם כי אין לדעת 🤭). התכנון הוא להתחיל בפעמיים בשבוע ולהשלים בקטנה בגומיות ומ"ג עוד פעם פעמיים. ובהמשך לעלות לשלוש פעמים כסדר. מבחינת תזונה מתכוונת לקחת את הקצה התחתון - 1.6 לקילו. עוד לא סגורה אם אתחיל בחיטוב קצר או בנייטרלי. בקרוב (אחרי שנראה לאן דברים הולכים עם האימונים והשיקום) מסה.

מנסה להגדיר את המינימום ההכרחי, אשתדל שלא לפגוש אותו, אבל חשוב לי להגדיר אותו. אשמח לעזרה, עדיף מבוססת (פחות סברות כרס או אמירות כמו "תקפידי כל השבוע וזהו". ניסיון אישי כן יתקבל בברכה).

תודה רבה

חחחחחחח
עשיתי את עצמי רעבהההה ואני גוועתתתת ברעב אבל לא רוצה להרוס לי את הגירעון 😭😭😭
לא יודעת מה קרה השבוע המשקל לא זז ☠️
אני רעבה לחינם. איזה דיכאון .____.
עזבי קלוריות, תתפרעי על גלידה, מגיע לך 👹
סתם, תשתי מים ותלכי לישון. ואם את רעבה, תפרקי מלפפון וסלרי.

חחחחחחח
עשיתי את עצמי רעבהההה ואני גוועתתתת ברעב אבל לא רוצה להרוס לי את הגירעון 😭😭😭
לא יודעת מה קרה השבוע המשקל לא זז ☠️
אני רעבה לחינם. איזה דיכאון .____.
אני צריך לדחוף אוכל בכח אחרת אני מאבד עוד ק"ג ועוד ק"ג ואת רעבה ואסור לך לאכול המממממ אני מקנא בך סוגשל קחי את זה כפוש

זה למה אני רעבה ._.
עשיתי היום בחירות מאוד גרועות של אוכל... בינהן גם גלידה חח
אבל יאמר לזכותי שלא חרגתי מעל 1400! 😃
ונגמרו המלפפוניםםםם??? 😭
אין אפילו אחד לרפואה!
המלפפונים מתחסלים אצלנו בקצב.

אני צריך לדחוף אוכל בכח אחרת אני מאבד עוד ק"ג ועוד ק"ג ואת רעבה ואסור לך לאכול המממממ אני מקנא בך סוגשל קחי את זה כפוש

לא, ממש לא.
אין לך מה לקנא בי ._.
הייתי מתההה להתחלף איתך 😭

למה ככ הרבה גזר? כאילו למה דווקא גזר? ומאיפה כל הרעיונות לכל המיצים האלה שאתה מכין?
אני מסתקרן בעניין הזה כי בגדול התפריט שלי דיי מסתכם בחלבון פחמימה ושומן, ופשוט לנסות לדחוף ירקות בסלט כל ארוחה או פרי. בלי כל העניין של מיצים כאלו ואחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית