ייעוץ ביצים חיות

• פותח/ת השרשור
הרבה יותר קל לשתות אותם.. אפשר לקחת כמה שאתה רוצה ופשוט לשתות.. מאשר לאכול עכשיו איזה 20 ביצים מבושלות..

• פותח/ת השרשור
אף אחד, אני לא עושה את זה. אחרי שהתחלתי להשתין כל 15 דקות, והייתה לי בחילה חצי מהיום, הבנתי שזה לא שווה את זה.

פעם שתיתי זה לא מגעיל כי אין לזה טעם אבל זה מרגיש כמו לבלוע איזה בלון אם מים,אבל מה שכן זה עושה בחילה,זה מעורר את הרפלקס הקאה בגלל שזה כזה חונק טיפה בגרון!

קיצר תבשל וזהו!

מה הבעיה לעשות ביצת עין? אתה שם איזה 3 4 ביצים על המחבט, ואוכל כשהצהוב עדיין לא קשה אלא נוזלי כזה, הכי טעים.

• פותח/ת השרשור
יותר קל לי ככה.. אם אין סכנה בריאותית, אני מעדיף את זה חיי. אתם אומרים שיש, אז אין מה לעשות. וMOO, אתה לא משתין כל 15 דקות? זה כבר התחיל לעצבן אותי.. לא רק שזה מגעיל אני גם משתין את זה אחרי 5 דקות.

יותר קל לי ככה.. אם אין סכנה בריאותית, אני מעדיף את זה חיי. אתם אומרים שיש, אז אין מה לעשות. וMOO, אתה לא משתין כל 15 דקות? זה כבר התחיל לעצבן אותי.. לא רק שזה מגעיל אני גם משתין את זה אחרי 5 דקות.

לא נכון,
השתן שלך לבן ? אם לא אז אתה לא משתין את מה שאתה שותה (החלב)
הגוף לוקח את מה שהוא צריך, וזורק את השאר!
אל תדאג את מה שאתה צריך הגוף שומר !

מה רע להשתין ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית