הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

8-10 ביצים ביום

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
היי, יש בעיה לאכול 8-10 ביצים ביום?
לא תמיד יש לי זמן להכין עוף/בקר ויוצא לי ימים שאני אוכל 8-10 ביצים כולל החלמון ביום בשתי ארוחות ליד התוספת של הפחמימה
מעדיף לא להפחית בחלמון.

אני נשאר בגבולות הערכים שהקציתי לעצמי (קלוריות וחלבון)
בן 26 ללא מחלות

אין דרך מספרית לומר כמה, זה יותר בטוח שלא פוגע מאשר פוגע, זה כל מה שניתן לומר
זה מויקיפדיה
לכולסטרול בגוף יש שני מקורות:

• כולסטרול אנדוגני - כולסטרול המיוצר בגוף עצמו (מעודפי פחמימות למשל) בתאי הכבד, מהווה כ-70% מכמות הכולסטרול בגוף.
  • כולסטרול אקסוגני - כולסטרול שמקורו חיצוני, בתזונה, מהווה כ-30% מכמות הכולסטרול בגוף. הכולסטרול נמצא במזונות מן החי כמו בשר, חלב מלא, וחלמון בביצים.
הערך החציוני של רמת כולסטרול כללי בדם הוא בסביבות 200 מ"ג\ד"ל.[1] מצב של רמות יתר של כולסטרול בדם נקרא "היפרכולסטרולמיה", והוא אחד מגורמי הסיכון להתפתחות טרשת עורקים כללית. מצב שבו יש רמות נמוכות מדי קרוי "היפוכולסטרולמיה" (מוגדר בדרך כלל כערך נמוך מ-160 מ"ג\ד"ל).

קישור
כולסטרול – ויקיפדיה

בערך רפואה רשום אחוזים למחלות לב עקב אחוזים גבוהים מהנורמה.

עד כמה היית אומר שזה וודאי שצריכת כולסטרול מוגברת (מביצים) לא פוגעת?
אם אתה רוצה לאכול הרבה ביצים הייתי עושה בדיקות דם ומתייעץ עם רופא, ועושה בדיקה לאחר המלצה מרופא כדי לראות שלא נגרם נזק לגוף.

זה מויקיפדיה
לכולסטרול בגוף יש שני מקורות:

• כולסטרול אנדוגני - כולסטרול המיוצר בגוף עצמו (מעודפי פחמימות למשל) בתאי הכבד, מהווה כ-70% מכמות הכולסטרול בגוף.
  • כולסטרול אקסוגני - כולסטרול שמקורו חיצוני, בתזונה, מהווה כ-30% מכמות הכולסטרול בגוף. הכולסטרול נמצא במזונות מן החי כמו בשר, חלב מלא, וחלמון בביצים.
הערך החציוני של רמת כולסטרול כללי בדם הוא בסביבות 200 מ"ג\ד"ל.[1] מצב של רמות יתר של כולסטרול בדם נקרא "היפרכולסטרולמיה", והוא אחד מגורמי הסיכון להתפתחות טרשת עורקים כללית. מצב שבו יש רמות נמוכות מדי קרוי "היפוכולסטרולמיה" (מוגדר בדרך כלל כערך נמוך מ-160 מ"ג\ד"ל).

קישור
כולסטרול – ויקיפדיה

בערך רפואה רשום אחוזים למחלות לב עקב אחוזים גבוהים מהנורמה.

אם אתה רוצה לאכול הרבה ביצים הייתי עושה בדיקות דם ומתייעץ עם רופא, ועושה בדיקה לאחר המלצה מרופא כדי לראות שלא נגרם נזק לגוף.
אני לא רואה את הקשר בין מה שרשמתי למה שרשמת פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית