הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביצים חיות

• פותח/ת השרשור
אני באמצע שיעור ואני יוצא אולי 5 פעם להשתין בשעה, ומפסיד חומר. אני רגיל להשתין 4 פעמיים ביום, לא עובד לי להשתין 30 פעם ביום.
אבל ברצינות, שתיתי 4 ליטר חלב שבועיים, ועליתי יותר ממה שעליתי בחודשיים רק מאוכל.. צריך כוח רצון לחרא הזה.

אני כבר כמה חודשים עושה ביצים במיקרו ויוצא אחלה, ארוחת בוקר =
3 לחמניות קטנות בכל אחת 2-3 פרוסות גבינה צהובה 50% (או משהו כזה) + ביצה שאני עושה במיקרו (שובר פשוט 3 ביצים לקערה ושם ל-2 דקות במיקר), את הלחמנייה והגבינה אני גם שם במקירו ויוצא לי סוג של טוסט גבינה צהובה עם ביצת עין + תה ירוק על הבוקר לשריפת שומן (LOL)

3 לחמניות קטנות בכל אחת 2-3 פרוסות גבינה צהובה 50% (או משהו כזה) + ביצה שאני עושה במיקרו (שובר פשוט 3 ביצים לקערה ושם ל-2 דקות במיקר), את הלחמנייה והגבינה אני גם שם במקירו ויוצא לי סוג של טוסט גבינה צהובה עם ביצת עין + תה ירוק על הבוקר לשריפת שומן (LOL)
מגפת התה הירוק הגיעה גם אליי. לאן הגענו 😃

אתה עושה סוג של French toast חח, זה אחלה דבר

יש שם הכל.
גם סכיני גילוח ומי פה. שאגב, גם אותם אני קונה מידי פעם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית