עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו שאלן קאר כתב לכל אלו שמתרצים לא להפסיק לעשן בגלל שבין כה וכה האוויר מזוהם.גם בירקות שאתה אוכל יש חומרי ריסוס שנשארים גם אחרי שטיפה, לא ככה....?
וגם האויר שאנחנו נושמים הוא לעתים מזוהם.
אולי נקנה חמצן אורגני מהרי האלפים בבלון?
יש לך מקור לכך שאלכוהול מזיק לילדים גם במינון מאוד נמוך?
זמני יקר מדי בשביל ללמוד על איך להרעיל ילדים קטנים כשאין בכוונתי לעולל דבר כזה בשום שלב בחיי.חפש בגוגל: Impact of Alcohol Consumption on Young People
ותיכנס לסקירה בנושא של
Dorothy Newbury-Birch, Eilish Gilvarry, Paul McArdle, Venkateswaran Ramesh, Stephen Stewart, Janet Walker, Leah Avery, Fiona Beyer, Nicola Brown, Katherine Jackson, Catherine A Lock, Ruth McGovern and Eileen Kaner
אני לא חושב שאתה באמת יודע כמה גדול נושא מחקר התזונה.כמו שאמרתי, קלוריות והכל במינון עושה עבודה גרועה למנוע מחלות, המדע לא שש לחקור יותר לעומק את הקשר בין תזונה למחלות, כשהכבוד האמיתי והכסף הגדול מגיע למי שמפתח שיטה להתמודד עם המחלות.
קרוהן היא מחלה גנטית נטו, או שיהיה נכון יותר לומר נטיה גנטית למחלה, בערך כמו אסטמה.לכן מסתפקים בתשובה המפורסמת "אנחנו לא באמת יודעים מה גורם למחלות, אבל תזונה לא קשורה". השנה הייתה פעם הראשונה בחיים שלי ששמעתי רופא גסטרו מודה שלהאשים קרוהן על גנטיקה זאת התחמקות מגעילה ולא מספקת.
הפציינט המושלם הוא אחד שדואג לעצמו ומקשיב להוראות הטיפוליות. לרוע המזל הפציינט המושלם הוא גם נדיר, זה למה הרפואה לא יכולה להתבסס על תקוות, וצריכה לטפל לפי סטנדרט.למזלי, לא נפלתי שבי לשיכנועי הרופאים להיכנע למחלה שלי ולהיות הפציינט המשלם להם לאורך המון שנים שהעלות כל שנה תעלה עם כל ניתוח נוסף ותרופה חזקה יותר כשהיישנה לא עובדת. ועל הדרך לפרנס את הפסיכיאטר השכן בתקופת קרונה כשחולים צריכים תרופות פסיכיאטריות בתקופת הקורונה.
אבל אם מישהו טוען שמשהו מזיק, לא חובת ההוכחה עליו?אני עם @elchonon . להגיד "זה לא מזיק תוכיח" לא תופס בעיני
אז אני שמח שלפחות כאן בארץ יש כמה רופאים שהתפקחו.קרוהן היא מחלה גנטית נטו, או שיהיה נכון יותר לומר נטיה גנטית למחלה, בערך כמו אסטמה.
מה יגרום להתפרצות שלה ולהתקפים זה משתנה מאוד מאדם לאדם, ולפעמים לא באמת דרוש הרבה ואפילו גורמים קלים מאוד יגרמו להתפרצות
מנה חמה דווקא נראה לי סביר... זה בסך הכל אטריות מיובשות, ורק השקית הזאת של התבלין יש בה דברים אולי טיפה לא בריאים אבל גם לא נראה לי נוראימנות חמות, ומזונות אינסטנט כאלו שמלאים בחומרים משמרים ומלאי חומרי צבע טעם וריח
מנה חמה דווקא נראה לי סביר... זה בסך הכל אטריות מיובשות, ורק השקית הזאת של התבלין יש בה דברים אולי טיפה לא בריאים אבל גם לא נראה לי נוראי
יש בזה MSG בדרך כלל.מנה חמה דווקא נראה לי סביר... זה בסך הכל אטריות מיובשות, ורק השקית הזאת של התבלין יש בה דברים אולי טיפה לא בריאים אבל גם לא נראה לי נוראי
נכון כשכותבים על מוצר "אינו מכיל gmo" "ללא שמן דקל", "ללא msg" ועוד דברים כביכול לא טובים שכתוב על המוצר שאין אותם זה אמור לגרום לאנשים לבחור במוצר.
אז מעניין אותי משהו, אם חברה תעשה ניסוי ותכתוב על המוצר בגדול "מכיל gmo", או "מכיל msg", או עוד משהו שכביכול עדיף להימנע ממנו, אבל יכתבו את זה בירוק ובצורה שאמורה לגרום לצרכן לחשוב שזה דווקא יתרון שהמוצר מכיל את זה, מעניין כמה אנשים דווקא יבחרו באותם מוצרים כי אין להם מושג מה זה כל המילים וצירופי האותיות האלה אלא הולכים לפי השיווק
יש בזה MSG בדרך כלל.
דווקא בדקתי את זה, ואין סימן ש-MSG מזיק בכלל, במיוחד אם את לא רגישה אליו, וגם אז זה לא מזיק, אלא גורם להרגשות לא נעימותבייחוד במנות החמות האדומות. (ווידוי- אני אישית חולה עליהן ._____. אם כי יוצא לי לאכול אולייי 3 כאלה בשנה. אין לי מצפון להכניס דבר כזה לגוף שלי. אבל אני מתה על זההההה.)
דווקא בדקתי את זה, ואין סימן ש-MSG מזיק בכלל, במיוחד אם את לא רגישה אליו, וגם אז זה לא מזיק, אלא גורם להרגשות לא נעימות
האמת שאני לא מהנמנעים מMSG , ובדכ לא יוצא לי לבדוק במה יש ובמה אין חחח
הסיבה שבגללה אני לא אוכלת הרבה מנה חמה זה בכלל שזה לא משביע לעומת כמות האוכל שאני יכולה לאכול ב250 קל', וגם יש בזה מ-ל-א נתרן, שעל זה אני כן מסתכלת...
בד"כ הייתי לוקחת למכללה אוכל ביתי והרבה יותר מזין שהייתי מכינה. מנה חמה זה רק לעתות מצוקה.
וואי איך באלי פתאוםםםם מנה חמה חחחח אימל'ההה. נוסטלגיה. יש לי פה כמה יחידות. אבל כבר סיימתי את המכסה הקלורית לחיטוב:ph34r:
הבנתי דווקא שזה יותר טוב בעמוקטיגון בשמן עמוק 🤢