הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך שלכם להכיר בחורה

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

אני מכיר בחורות דרך..

• פאב

הצבעות: 1 4.2%
  • חוף הים

הצבעות: 4 16.7%
  • מסיבה

הצבעות: 3 12.5%
  • אפליקציה - תפרטו איזו

הצבעות: 6 25.0%
  • אינסטגרם

הצבעות: 2 8.3%
  • אחר - תפרטו בתגובות

הצבעות: 8 33.3%

• סה"כ מצביעים
    24
התגובה שלי הייתה נטו ההקשר של האוכל.
בסדר.
giphy.gif
באמת:79nb:

תציג אותו אבל אל תשוויץ, בלי סלפי בחדר כושר / מעלית / שירותים.
אין בעיה גם סלפי מול מראה בשביל להשוויץ מניסיון(ברור שיכול לעזור אם יש דרך יותר טובה להשוויץ אבל אפשר להסתדר גם עם זה)
ריך תמונות שיציגו אותך בתור מישהו עם תחומי עניין (תחביבים) חברתי (לא רק לבד) ובוגר (תמונה עם חליפה או משהו רציני יחסית).
לא חייב מניסיון (ברור שיכול לעוזר אבל אפשר להסתדר גם בלי)
המלל בפרופיל ״ביו״ צריך לרצות לגרום לצד השני לשאול אותך משהו.
המלל שלי היה 4 מילים שאחרי חודש כבר לא היו מעודכנות בגדול חרא ביו (ברור שעדיף ביו טוב אבל אבפשר להסדר גם בלי)
אנשים שכותבים ״מהנדס, 32, אוהב את החיים, טיולים, כלבים ונטפליקס״
המלל שלי היה פחות מזה
״היי מה קורה?״.
זה עובד סבבה (כנראה משהו יותר מקורי עובד יותר טוב אבל אפר להסתדר גם עם זה)
בגדול הכי הסכמתי עם כל מי שאמר ש - פשוט תהיה אתה. אל תנסה להציג את עצמך כמשהו שאלה לא. זה לא יחזיק.
לא תמיד נכון תלוי במטרות
אנשים שנראים ממוצע/קצת מתחת (אבל לא מכוערים בשום קנה מידה) שאו שאין להם התאמות בכלל או שיש להם גג 3 התאמות וגם שם בקושי עונות להם (אחרי כמה חודשים באפליקציה כן?)
לא נכון
אנשים שנראים טוב ממש (הקבוצה הכי קטנה): שיש להם מעל 100 התאמות. לא מכיר הרבה כאלה בכלל.
הלוואי שהייתי נראה טוב ממש לצערי זה לא המקרה (אבל שורד עם מה הקלפים שקבלתי) אני בספק שאני שנה באפליקציות ועברתי את ה500 כבר לא סופר
נשים: יש לי ידידה שבוא נאמר את זה ככה, היא לא הכי אטרקטיבית ויצא לי לדבר אתה על כל העניין הזה של טינדר.

לנשים יותר קל מי היה מאמין...
בכל מקרה לא כל התאמה שמישהי לא שווה תקבל היא יכולה לעשות עם זה משהו מספיק פעמים פשוט נמאס לי לסנן ורק כדי לא להרגיש שאני מפספס אני עושה הכל ימינה כדי לסיים עם זה כבר מקבל התאמה של מישהי שאולי רק אם היא תהיה האישה האחרונה בארץ ישראל אני אצא איתה וגם זה לא בטוח ואחר כך אני מסנן (לא נעים אבל פחות יותר קל מלכתוב לה את לא נראית מספיק טוב בשבילי)

אין בעיה גם סלפי מול מראה בשביל להשוויץ מניסיון(ברור שיכול לעזור אם יש דרך יותר טובה להשוויץ אבל אפשר להסתדר גם עם זה)

המלל שלי היה 4 מילים שאחרי חודש כבר לא היו מעודכנות בגדול חרא ביו (ברור שעדיף ביו טוב אבל אבפשר להסדר גם בלי)

המלל שלי היה פחות מזה

לא תמיד נכון תלוי במטרות

לא נכון

הלוואי שהייתי נראה טוב ממש לצערי זה לא המקרה (אבל שורד עם מה הקלפים שקבלתי) אני בספק שאני שנה באפליקציות ועברתי את ה500 כבר לא סופר

בכל מקרה לא כל התאמה שמישהי לא שווה תקבל היא יכולה לעשות עם זה משהו מספיק פעמים פשוט נמאס לי לסנן ורק כדי לא להרגיש שאני מפספס אני עושה הכל ימינה כדי לסיים עם זה כבר מקבל התאמה של מישהי שאולי רק אם היא תהיה האישה האחרונה בארץ ישראל אני אצא איתה וגם זה לא בטוח ואחר כך אני מסנן (לא נעים אבל פחות יותר קל מלכתוב לה את לא נראית מספיק טוב בשבילי)

אח יקר תמונות של סלפי מול מראה אם אתה לא בחור בן 18, ומחפש משהו חצי רציני - זה טרן-אוף מאוד ידוע, אני בטוח שחלק מהבחורות כאן בפורום יסכימו. יצא לי לקרוא הרבה על זה, ולדבר עם הרבה בחורות.

בחור שלא משקיע (באופן כללי) לא ״יעבור סינון״. אם אתה במקרה נראה כמו דוגמן ובדיוק הטעם של הבחורה שצופה בזה, אז כן ברור שיש סיכוי. כמו שאמרתי שיש אנשים שזה בא להם טבעי ולא צריכים לחשוב על זה.

אח יקר תמונות של סלפי מול מראה אם אתה לא בחור בן 18, ומחפש משהו חצי רציני - זה טרן-אוף מאוד ידוע, אני בטוח שחלק מהבחורות כאן בפורום יסכימו.
מה זה משנה מה אני מחפש משנה מה בחורות מחפשות יצא התאמות עם כאלה שרוצות קשר רציני וכאלה שרוצות סטוץ
ברור שיש תמונות שיעלו לך את הסיכויים ורק יוסיפו עוד ברור שעדיף לעלות תמונה שהמטרה שלה זה להראות שיש גוף אבל זה לא הדבר המרכזי בה
אבל גם תמונה במעלית יכולה לעשות את העבודה ויש לי הוכחה לזה מול העיניים בטלפון
יצא לי לקרוא הרבה על זה,
זה כמו שאני יגיד לך שאני אמן פיק אפ כי קראתי על זה הרבה
לדבר עם הרבה בחורות.
אני בטוח שגם אתה יודע שמה אנשים אומרים (ובמיוחד בנות בקטע של איזה גבר הן מחפשות) לרוב זה מה שהם שיוציא ואתם יותר טוב לאיך שהסביבה רואה אותם (מקווה שהבנת למה התכוונתי)
בחור שלא משקיע (באופן כללי) לא ״יעבור סינון״.
עברתי סינון יותר מידי פעמים
אם אתה במקרה נראה כמו דוגמן
הלוואי
ובדיוק הטעם של הבחורה שצופה בזה, אז כן ברור שיש סיכוי.
יש כל כך הרבה בנות באפליקציות שגם שהסיכוי גדול מאוד
כמו שאמרתי שיש אנשים שזה בא להם טבעי ולא צריכים לחשוב על זה.
מה בא להם טבעי?

מה זה משנה מה אני מחפש משנה מה בחורות מחפשות יצא התאמות עם כאלה שרוצות קשר רציני וכאלה שרוצות סטוץ
ברור שיש תמונות שיעלו לך את הסיכויים ורק יוסיפו עוד ברור שעדיף לעלות תמונה שהמטרה שלה זה להראות שיש גוף אבל זה לא הדבר המרכזי בה

אני בטוח שגם אתה יודע שמה אנשים אומרים (ובמיוחד בנות בקטע של איזה גבר הן מחפשות) לרוב זה מה שהם שיוציא ואתם יותר טוב לאיך שהסביבה רואה אותם (מקווה שהבנת למה התכוונתי)

הלוואי

מה בא להם טבעי?

איך הצלחת לצטט 7 פעמים מהודעה של 4 שורות?

המלל שלי היה פחות מזה

לא תמיד נכון תלוי במטרות

לא נכון

אם עברת את ה500 אתה נראה טוב בכל קנה מידה. נקודה. לא אכפת לי מה תאמר

כשחושבים על זה, אף פעם לא אכלתי כנאפה של "הכפרים", אז אני לא באמת יכולה להשוות.
אבל דודה שלי כן (היא לא כזו דתיה אז לא אכפת לה...) והיא זו שמכינה לנו בד"כ את כל המאכלים האלה.
היא יודעת איזה טעם אמור להיות לזה...

חחחח כשאני אוכלת פריכית, זה לא פרייכת עם גבינה זה גבינה עם פריכית 🤦‍♂️
אשכרה לפעמים היא לא מצליחה להחזיק את הגבינה אז אני פשוט אוכלת כפית עם גבינה , ומעטרת בחתיכת פריכית למעלה...
כנל טונה, קוטג' וכו'.

אם אי פעם תהיי שם שוב,ממליץ על 'אל מחרום' (על רחוב יפו הראשי)

בחיים לא תגיע לqb ככה
בובי,אני לא רץ..מחכה לו בפינה

צפה בקובץ המצורף 55324

(מתה על פרכיות אבל צריכה לאכול בערך 10-15 כדי לשבוע,סיפור אמיתי)
פגיעה בקדושת הפריכית

הלוואי

מה בא להם טבעי?
אם אתה לא נראה משהו יוצא דופן, לא כותב משהו יוצא דופן ולא מציג בתמונות משהו יוצא דופן, אז למה בחורות עושות לך לייק? (שואל באמת)

אשמח אם חלק מהבחורות בפורום כאן יענו.

אם אתה לא נראה משהו יוצא דופן, לא כותב משהו יוצא דופן ולא מציג בתמונות משהו יוצא דופן, אז למה בחורות עושות לך לייק? (שואל באמת)

אשמח אם חלק מהבחורות בפורום כאן יענו.
אופיר הוא פתח משתמש אתמול בשביל להטריל את הפורום,עזוב אותך שטויות..

לאלה שאומרים עדיף במציאות ולא באפליקציות וכו', למה זה צריך להיות או-או?
את אישתי הכרתי ב okcupid מי שמכיר, ואם לא במרחב הוירטואלי אני בספק שהיינו נפגשים בכלל איכשהו איפשהו אז מבחינתי יצא מעולה. בכללי הרעיון של הכרויות באינטרנט בא לי כמה שנים לפני שהכרתי את אישתי כשחשבתי על זה שבתור סטודנט אני נמצא ליד מחשב יותר מאשר כל דבר אחר אז חשבתי למה לא ונרשמתי לאיזה אתר.
אגב ממה שראיתי ושמעתי מאנשים בני 30+ לרוב דווקא מכירים באפליקציות, יותר מאשר במקומות אחרים.
אגב 2, אישתי סיפרה לי על תופעה שהיא שמה לב בשנות הרווקות האחרונות שלה, אנשים לא היו מתחילים איתה פנים מול פנים, אלא אם מישהו ראה אותה בבר או מועדון ורצה להתחיל איתה, אחרי זה חיפש אותה בפייסבוק או באפליקציות והיה כותב ש"ראיתי אותך במקום כך וכך וכו'וכו' " שזה נגיד הזוי בעיניי.
אם אתה שואל אותי - הכי טוב במציאות.
ההבדל בין אפליקציה לבין מציאות זה כמו ההבדל בין דו ממד לתלת ממד. אתה מפסיד המוווון מידע חיוני כשאתה מסתכל ככה על בנאדם
אבל בסופו של דבר הרעיון זה להיפגש ולהכיר, לא להישאר "חברים באפליקציה" לתמיד. כן, יכול להיות הרבה פעמים מצבים שבהתכתבות נראה משהו אחד ואז נפגשים ומתאכזבים אבל לא קרה כלום, אומרים שלום יפה וממשיכים הלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית