בסדר.התגובה שלי הייתה נטו ההקשר של האוכל.
באמת:79nb:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר.התגובה שלי הייתה נטו ההקשר של האוכל.
באמת:79nb:
אין בעיה גם סלפי מול מראה בשביל להשוויץ מניסיון(ברור שיכול לעזור אם יש דרך יותר טובה להשוויץ אבל אפשר להסתדר גם עם זה)תציג אותו אבל אל תשוויץ, בלי סלפי בחדר כושר / מעלית / שירותים.
לא חייב מניסיון (ברור שיכול לעוזר אבל אפשר להסתדר גם בלי)ריך תמונות שיציגו אותך בתור מישהו עם תחומי עניין (תחביבים) חברתי (לא רק לבד) ובוגר (תמונה עם חליפה או משהו רציני יחסית).
המלל שלי היה 4 מילים שאחרי חודש כבר לא היו מעודכנות בגדול חרא ביו (ברור שעדיף ביו טוב אבל אבפשר להסדר גם בלי)המלל בפרופיל ״ביו״ צריך לרצות לגרום לצד השני לשאול אותך משהו.
המלל שלי היה פחות מזהאנשים שכותבים ״מהנדס, 32, אוהב את החיים, טיולים, כלבים ונטפליקס״
זה עובד סבבה (כנראה משהו יותר מקורי עובד יותר טוב אבל אפר להסתדר גם עם זה)״היי מה קורה?״.
לא תמיד נכון תלוי במטרותבגדול הכי הסכמתי עם כל מי שאמר ש - פשוט תהיה אתה. אל תנסה להציג את עצמך כמשהו שאלה לא. זה לא יחזיק.
לא נכוןאנשים שנראים ממוצע/קצת מתחת (אבל לא מכוערים בשום קנה מידה) שאו שאין להם התאמות בכלל או שיש להם גג 3 התאמות וגם שם בקושי עונות להם (אחרי כמה חודשים באפליקציה כן?)
הלוואי שהייתי נראה טוב ממש לצערי זה לא המקרה (אבל שורד עם מה הקלפים שקבלתי) אני בספק שאני שנה באפליקציות ועברתי את ה500 כבר לא סופראנשים שנראים טוב ממש (הקבוצה הכי קטנה): שיש להם מעל 100 התאמות. לא מכיר הרבה כאלה בכלל.
נשים: יש לי ידידה שבוא נאמר את זה ככה, היא לא הכי אטרקטיבית ויצא לי לדבר אתה על כל העניין הזה של טינדר.
אין בעיה גם סלפי מול מראה בשביל להשוויץ מניסיון(ברור שיכול לעזור אם יש דרך יותר טובה להשוויץ אבל אפשר להסתדר גם עם זה)
לא חייב מניסיון (ברור שיכול לעוזר אבל אפשר להסתדר גם בלי)
המלל שלי היה 4 מילים שאחרי חודש כבר לא היו מעודכנות בגדול חרא ביו (ברור שעדיף ביו טוב אבל אבפשר להסדר גם בלי)
המלל שלי היה פחות מזה
זה עובד סבבה (כנראה משהו יותר מקורי עובד יותר טוב אבל אפר להסתדר גם עם זה)
לא תמיד נכון תלוי במטרות
לא נכון
הלוואי שהייתי נראה טוב ממש לצערי זה לא המקרה (אבל שורד עם מה הקלפים שקבלתי) אני בספק שאני שנה באפליקציות ועברתי את ה500 כבר לא סופר
לנשים יותר קל מי היה מאמין...
בכל מקרה לא כל התאמה שמישהי לא שווה תקבל היא יכולה לעשות עם זה משהו מספיק פעמים פשוט נמאס לי לסנן ורק כדי לא להרגיש שאני מפספס אני עושה הכל ימינה כדי לסיים עם זה כבר מקבל התאמה של מישהי שאולי רק אם היא תהיה האישה האחרונה בארץ ישראל אני אצא איתה וגם זה לא בטוח ואחר כך אני מסנן (לא נעים אבל פחות יותר קל מלכתוב לה את לא נראית מספיק טוב בשבילי)
מה זה משנה מה אני מחפש משנה מה בחורות מחפשות יצא התאמות עם כאלה שרוצות קשר רציני וכאלה שרוצות סטוץאח יקר תמונות של סלפי מול מראה אם אתה לא בחור בן 18, ומחפש משהו חצי רציני - זה טרן-אוף מאוד ידוע, אני בטוח שחלק מהבחורות כאן בפורום יסכימו.
זה כמו שאני יגיד לך שאני אמן פיק אפ כי קראתי על זה הרבהיצא לי לקרוא הרבה על זה,
אני בטוח שגם אתה יודע שמה אנשים אומרים (ובמיוחד בנות בקטע של איזה גבר הן מחפשות) לרוב זה מה שהם שיוציא ואתם יותר טוב לאיך שהסביבה רואה אותם (מקווה שהבנת למה התכוונתי)לדבר עם הרבה בחורות.
עברתי סינון יותר מידי פעמיםבחור שלא משקיע (באופן כללי) לא ״יעבור סינון״.
הלוואיאם אתה במקרה נראה כמו דוגמן
יש כל כך הרבה בנות באפליקציות שגם שהסיכוי גדול מאודובדיוק הטעם של הבחורה שצופה בזה, אז כן ברור שיש סיכוי.
מה בא להם טבעי?כמו שאמרתי שיש אנשים שזה בא להם טבעי ולא צריכים לחשוב על זה.
מה זה משנה מה אני מחפש משנה מה בחורות מחפשות יצא התאמות עם כאלה שרוצות קשר רציני וכאלה שרוצות סטוץ
ברור שיש תמונות שיעלו לך את הסיכויים ורק יוסיפו עוד ברור שעדיף לעלות תמונה שהמטרה שלה זה להראות שיש גוף אבל זה לא הדבר המרכזי בה
אבל גם תמונה במעלית יכולה לעשות את העבודה ויש לי הוכחה לזה מול העיניים בטלפון
זה כמו שאני יגיד לך שאני אמן פיק אפ כי קראתי על זה הרבה
אני בטוח שגם אתה יודע שמה אנשים אומרים (ובמיוחד בנות בקטע של איזה גבר הן מחפשות) לרוב זה מה שהם שיוציא ואתם יותר טוב לאיך שהסביבה רואה אותם (מקווה שהבנת למה התכוונתי)
עברתי סינון יותר מידי פעמים
הלוואי
יש כל כך הרבה בנות באפליקציות שגם שהסיכוי גדול מאוד
מה בא להם טבעי?
תסמן את המשפט שאתה רוצה לצטטאיך הצלחת לצטט 7 פעמים מהודעה של 4 שורות?
אין בעיה גם סלפי מול מראה בשביל להשוויץ מניסיון(ברור שיכול לעזור אם יש דרך יותר טובה להשוויץ אבל אפשר להסתדר גם עם זה)
לא חייב מניסיון (ברור שיכול לעוזר אבל אפשר להסתדר גם בלי)
המלל שלי היה 4 מילים שאחרי חודש כבר לא היו מעודכנות בגדול חרא ביו (ברור שעדיף ביו טוב אבל אבפשר להסדר גם בלי)
המלל שלי היה פחות מזה
זה עובד סבבה (כנראה משהו יותר מקורי עובד יותר טוב אבל אפר להסתדר גם עם זה)
לא תמיד נכון תלוי במטרות
לא נכון
הלוואי שהייתי נראה טוב ממש לצערי זה לא המקרה (אבל שורד עם מה הקלפים שקבלתי) אני בספק שאני שנה באפליקציות ועברתי את ה500 כבר לא סופר
לנשים יותר קל מי היה מאמין...
בכל מקרה לא כל התאמה שמישהי לא שווה תקבל היא יכולה לעשות עם זה משהו מספיק פעמים פשוט נמאס לי לסנן ורק כדי לא להרגיש שאני מפספס אני עושה הכל ימינה כדי לסיים עם זה כבר מקבל התאמה של מישהי שאולי רק אם היא תהיה האישה האחרונה בארץ ישראל אני אצא איתה וגם זה לא בטוח ואחר כך אני מסנן (לא נעים אבל פחות יותר קל מלכתוב לה את לא נראית מספיק טוב בשבילי)
תני לעצמך מוניטין על זה..נתחשבן אחרכךכנאפה אמיתי אוכלים רק אבל רק בכפרים
האם ה״נתחשבן״ זה כולל המבורגר?תני לעצמך מוניטין על זה..נתחשבן אחרכך
רק פריכיות כרגעהמבורגר
בחיים לא תגיע לqb ככהרק פריכיות כרגע
רק פריכיות כרגע
גרמת לי לגחך כי אני מכיר אותך אתה מכיר אותי רק פתחתי משתמש חדש אם הייתי אומר לך את השם שלי היית יודע שאתה טועהאם עברת את ה500 אתה נראה טוב בכל קנה מידה. נקודה. לא אכפת לי מה תאמר
אם אי פעם תהיי שם שוב,ממליץ על 'אל מחרום' (על רחוב יפו הראשי)מראמללה
בובי,אני לא רץ..מחכה לו בפינהבחיים לא תגיע לqb ככה
פגיעה בקדושת הפריכית
אם אתה לא נראה משהו יוצא דופן, לא כותב משהו יוצא דופן ולא מציג בתמונות משהו יוצא דופן, אז למה בחורות עושות לך לייק? (שואל באמת)מה זה משנה מה אני מחפש משנה מה בחורות מחפשות יצא התאמות עם כאלה שרוצות קשר רציני וכאלה שרוצות סטוץ
ברור שיש תמונות שיעלו לך את הסיכויים ורק יוסיפו עוד ברור שעדיף לעלות תמונה שהמטרה שלה זה להראות שיש גוף אבל זה לא הדבר המרכזי בה
אבל גם תמונה במעלית יכולה לעשות את העבודה ויש לי הוכחה לזה מול העיניים בטלפון
זה כמו שאני יגיד לך שאני אמן פיק אפ כי קראתי על זה הרבה
אני בטוח שגם אתה יודע שמה אנשים אומרים (ובמיוחד בנות בקטע של איזה גבר הן מחפשות) לרוב זה מה שהם שיוציא ואתם יותר טוב לאיך שהסביבה רואה אותם (מקווה שהבנת למה התכוונתי)
עברתי סינון יותר מידי פעמים
הלוואי
יש כל כך הרבה בנות באפליקציות שגם שהסיכוי גדול מאוד
מה בא להם טבעי?
אופיר הוא פתח משתמש אתמול בשביל להטריל את הפורום,עזוב אותך שטויות..אם אתה לא נראה משהו יוצא דופן, לא כותב משהו יוצא דופן ולא מציג בתמונות משהו יוצא דופן, אז למה בחורות עושות לך לייק? (שואל באמת)
אשמח אם חלק מהבחורות בפורום כאן יענו.
אבל בסופו של דבר הרעיון זה להיפגש ולהכיר, לא להישאר "חברים באפליקציה" לתמיד. כן, יכול להיות הרבה פעמים מצבים שבהתכתבות נראה משהו אחד ואז נפגשים ומתאכזבים אבל לא קרה כלום, אומרים שלום יפה וממשיכים הלאה.אם אתה שואל אותי - הכי טוב במציאות.
ההבדל בין אפליקציה לבין מציאות זה כמו ההבדל בין דו ממד לתלת ממד. אתה מפסיד המוווון מידע חיוני כשאתה מסתכל ככה על בנאדם