וואו זה הולך להיות ארוך.
האמת,מאז ומעולם הייתי חסרת ביטחון,אני די בטוחה שזה מרתיע גברים. אבל פה ושם כן גברים התחילו איתי.
אבל גם שזה היה,הייתי נורא ביישנית,תמימה,חסרת ביטחון והעודף משקל לא תרם להרגשה הזו בכלל.
בגיל 20 עשיתי את השינוי שלי,אני יכולה לומר שהביטחון שלי עלה בכמה רמות,כי זו פעם ראשונה בחיים שהרגשתי טוב ושלמה עם עצמי. וזה לא שאני אומרת שצריך להיות רזה כדי להיות שלם עם עצמך,אבל זו מטרה שכל כך רציתי ועד אז היו כישלונות מוחצים של ניסיון לרדת במשקל ועכשיו אני מבינה שפשוט לא רציתי את זה מספיק.
תתפלאו רק בגיל 20 נחשפתי למה שהולך בחוץ.
אנשים שאולי חשבו שבגלל שרזיתי אני זולה יותר? מי יודע,גברים או ידידים שדיברתי איתם רק ניסו להשכיב אותי(כפרה,מרוקאית עצבנית 5 ראית?) בחורים שחושבים שיקנו אותי בכסף? הפוזות של המכוניות היקרות והמתנות כל יומיים לא עובדות עליי, ובסוף מי תפס אותי? האיש הפשוט שהבילוי הכי כיף שלנו זה להיות אחד עם השני,אני ספציפית מעדיפה שהסיטואציה הזו תהיה כלולה עם אוכל אבל אני שמנה אז לא חשוב. האיש שאני מרגישה איתו הכי בנוח בעולם ומקבל אותי בכל מצב ולא רק בתקופות מסויימות,אני אישה של פעם,אני קמה בחמש בבוקר כדי להכין לו סנדוויצים לעבודה ומכינה לו בגדים לפני המקלחת וארוחות חמות. לא כי אני חושבת שזה תפקידה של האישה,הוא מתנהג אליי כמו מלכה,למה שלא אתנהג אליו כמו מלך. יש לנו חוקים מטופשים של מי שנכנס הביתה חייב לפנות לאחר לפחות 10 דקות כדי לשאול איך היה היום(אישה שמספרת ב10 דקות את כל היום שלה? איפה מחלקים את הפרסים כאן?) והודעות מטופשות של אהבה כל בוקר.
בכל החפירה הזו אני באה להגיד שאולי התדמית של הבאד ביי נחמד לגיל 16. בסופו של דבר אישה מחפשת מישהו שמעבר לבן זוג יהיה החבר הכי טוב,שיחמיא לה על השיער או על הצבע החדש שעשתה בציפורניים,שיצחיק ובעיקר שיהיה שם לאהוב,אה ושיגיד שהיא רזתה גם אם היא עלתה כמה קילו(שקרים לבנים לא הרגו אף אחד)
בקיצור,תהיה גבר:up:
כן ירבו נשים כמוך