הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך שלכם להכיר בחורה

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

אני מכיר בחורות דרך..

• פאב

הצבעות: 1 4.2%
  • חוף הים

הצבעות: 4 16.7%
  • מסיבה

הצבעות: 3 12.5%
  • אפליקציה - תפרטו איזו

הצבעות: 6 25.0%
  • אינסטגרם

הצבעות: 2 8.3%
  • אחר - תפרטו בתגובות

הצבעות: 8 33.3%

• סה"כ מצביעים
    24
וואו זה הולך להיות ארוך.
האמת,מאז ומעולם הייתי חסרת ביטחון,אני די בטוחה שזה מרתיע גברים. אבל פה ושם כן גברים התחילו איתי.
אבל גם שזה היה,הייתי נורא ביישנית,תמימה,חסרת ביטחון והעודף משקל לא תרם להרגשה הזו בכלל.
בגיל 20 עשיתי את השינוי שלי,אני יכולה לומר שהביטחון שלי עלה בכמה רמות,כי זו פעם ראשונה בחיים שהרגשתי טוב ושלמה עם עצמי. וזה לא שאני אומרת שצריך להיות רזה כדי להיות שלם עם עצמך,אבל זו מטרה שכל כך רציתי ועד אז היו כישלונות מוחצים של ניסיון לרדת במשקל ועכשיו אני מבינה שפשוט לא רציתי את זה מספיק.
תתפלאו רק בגיל 20 נחשפתי למה שהולך בחוץ.
אנשים שאולי חשבו שבגלל שרזיתי אני זולה יותר? מי יודע,גברים או ידידים שדיברתי איתם רק ניסו להשכיב אותי(כפרה,מרוקאית עצבנית 5 ראית?) בחורים שחושבים שיקנו אותי בכסף? הפוזות של המכוניות היקרות והמתנות כל יומיים לא עובדות עליי, ובסוף מי תפס אותי? האיש הפשוט שהבילוי הכי כיף שלנו זה להיות אחד עם השני,אני ספציפית מעדיפה שהסיטואציה הזו תהיה כלולה עם אוכל אבל אני שמנה אז לא חשוב. האיש שאני מרגישה איתו הכי בנוח בעולם ומקבל אותי בכל מצב ולא רק בתקופות מסויימות,אני אישה של פעם,אני קמה בחמש בבוקר כדי להכין לו סנדוויצים לעבודה ומכינה לו בגדים לפני המקלחת וארוחות חמות. לא כי אני חושבת שזה תפקידה של האישה,הוא מתנהג אליי כמו מלכה,למה שלא אתנהג אליו כמו מלך. יש לנו חוקים מטופשים של מי שנכנס הביתה חייב לפנות לאחר לפחות 10 דקות כדי לשאול איך היה היום(אישה שמספרת ב10 דקות את כל היום שלה? איפה מחלקים את הפרסים כאן?) והודעות מטופשות של אהבה כל בוקר.
בכל החפירה הזו אני באה להגיד שאולי התדמית של הבאד ביי נחמד לגיל 16. בסופו של דבר אישה מחפשת מישהו שמעבר לבן זוג יהיה החבר הכי טוב,שיחמיא לה על השיער או על הצבע החדש שעשתה בציפורניים,שיצחיק ובעיקר שיהיה שם לאהוב,אה ושיגיד שהיא רזתה גם אם היא עלתה כמה קילו(שקרים לבנים לא הרגו אף אחד)
בקיצור,תהיה גבר:up:

כן ירבו נשים כמוך

יש לנו חוקים מטופשים של מי שנכנס הביתה חייב לפנות לאחר לפחות 10 דקות כדי לשאול איך היה היום(אישה שמספרת ב10 דקות את כל היום שלה? איפה מחלקים את הפרסים כאן?)
גבר טוב מסיק ממה שכתבת, שעליו לפנות 10 דקות לאשתו.
אבל אני כמובן מסיק שעל אשתי לשתוק כעבור 10 דקות 🤣🤣🤣

גבר טוב מסיק ממה שכתבת, שעליו לפנות 10 דקות לאשתו.
אבל אני כמובן מסיק שעל אשתי לשתוק כעבור 10 דקות 🤣🤣🤣

מתתי 🤣

אבל שלא תחשוב, גברים יכולים להיות חופרייייםםםם בקטע מפגר 😳
לפחות אלה שאני יצאתי איתם...
בחיי, היה לי מצב ששתקתי דייט שלם כי הבחור לא נתן לי להשחיל מילה. איזשהו שלה אמרתי לו "אוקיי עכשיו תורי!!!" ואז פשוט הנחתי את המשפט הזה באוויר ונהנתי מהשקט 🤦‍♂️

מתתי 🤣

אבל שלא תחשוב, גברים יכולים להיות חופרייייםםםם בקטע מפגר 😳
לפחות אלה שאני יצאתי איתם...
בחיי, היה לי מצב ששתקתי דייט שלם כי הבחור לא נתן לי להשחיל מילה. איזשהו שלה אמרתי לו "אוקיי עכשיו תורי!!!" ואז פשוט הנחתי את המשפט הזה באוויר ונהנתי מהשקט 🤦‍♂️
תקשרי אותו לפורום כאן שיקבל אולי הדרכה כיצד לשתוק.

חייבת להודות שכבר כמה ימים שאני עוקבת אחרי הדיון ומצאתי אותו משעשע למדי 😃
לא הגבתי כי לא רציתי להפריע לאחוות הגברים משובבת הלב 🤣

נאמרו פה כמה דברים ממש נחמדים שגרמו לי לחייך, וכמה דברים פחות נחמדים שגרמו לי להרים גבה חחח.
בגדול הכי הסכמתי עם כל מי שאמר ש - פשוט תהיה אתה. אל תנסה להציג את עצמך כמשהו שאלה לא. זה לא יחזיק.
לגמרי מסכימה שהיכרות באפליקציה/שיחת צ'אט זה לא כמו בחיים האמיתיים. חייב להיפגש במציאות ולראות את הבנאדם. אין לזה תחליף. ובאמת שני האנשים שיכולים לדבר שעוווות בווצאפ, יובכו למוות כשזה יגיע לפנים-מול פנים. כנ"ל גם ההפך.
בעידן שלנו רוב ההיכויות הראשוניות מתחילות באפליקציות.
בתור דתיה לאומית אני לא מבינה גדולה בטינדר וכל אלה, אבל גם לנו יש אפליקציות. מודה שזה נדייייר שאני מוצאת מישו שמוצא חן בעיני, כי לרוב הגברים אין שום שמץ של חוש בבחירת תמונה נורמלית לפרופיל שלהם 🤦‍♂️ רבאקק, תלמדו לעשות סלפי!! מי מצלם מהסנטר?? 🤦‍♂️
מראה חיצוני זה חשווובבב. חייבת להיות מציאת חן.
רוב הבחורות הנורמליות לא מחפשות חתיך בינלאומי, אלא פשוט בחור טוב ונאה. וההגדרה של "נאה" היא רחבה מאוד, וכל אחת אוהבת מראה אחר. אז זה מאוד אינדבידואלי.
הבעיה היא שבאמת קשה לשפוט לפי תמונה. אז תוודאו שהתמונה מתארת באמת את מי שאתם. לרוב התמונות הכי טובות הן תמונות שאנחנו לא יודעים שצילמו אותנו. תמונה שבה צילמנו את עצמנו, או תמונה שצילמו אותנו כשידענו שאנחנו מצולמים, עלולה לצאת קפואה, סטטית, מוזרה ולא משקפת את מי שאנחנו (תאמינו לי, אני עושה בזה תואר.)

לכל אלה שאין להם תמונה נורמלית, תנסו את התרגיל הבא: שימו את הפלאפון מולכם בגובה העיניים (על אדן החלון, או מדף אומשו), ושימו טיימר של חמש שניות. (מדגישה - לא לעשות צילום סלפי, אלא צילום במצלמה הקדמית של הפלאפון, ככה שלא תראו את עצמכם.) תוודאו שאין מאחוריכם דברים שאתם לא רוצים שיראו 🙄 ושיש תאורה טובה שלא עושה הצללות מוזרות על הפנים שלכם, או עושה לכם מצח מבריק חחח (למשקיעים- עדיף להימנע מתאורת פלורוסנט. הכי טוב אור שמש טבעי, או תאורה חמה.) תלחצי על הטיימר של המצלמה ותתמקמו במרחק של בערך מטר או שניים ממנה. אל תסתכלו על המצלמה עד השנייה האחרונה שלפני הצילום. ממש בשנייה האחרונה (להערכתכם) תפנו את המבט למצלמה, ושימו על הפרצוף חיוך, או מה שלא תרצו.... זה ימנע מכם להיות קפואים. אפשר גם לא להסתכל ישירות למלחמה, אלא קצת שמאלה או ימינה (שעה 1 / 11). תעשו ככה 10 פעמים לפחות, וכל פעם תראו איך יצא ואיך אתם רוצים לשפר. רק לקראת הסוף ייצאו לכם תמונות נורמליות ומתוכן תבחרו.
אלה תרגילים שאני עושה למצולמים שלי בצילומי סטודיו וכאלה (רק שאני עומדת מאחורי המצלמה ומנחה אותם.)

"להיות אתה" זה לא מה שעומד לעזור לבן אדם שצריך להתפתח שלא יודע כרגע איך לגשת ולדבר באותנטיות, הטיפ הזה עובד במידה ואתה כבר מוצלח עם נשים ויודע איך להכניס אותם לחיים שלך - ואז, אך ורק אז הטיפ הזה של תהיה אתה ועצמך האותנטי הוא נכון לגמרי.

אני די נגד ״לביים״ תמונות במיוחד בשביל זה. אולי תמונה אחת מהפרופיל אבל לרוב תמונות אותנטיות עושות את העבודה הכי טוב
אם אתה מביים את זה בצורה טובה, זה נראה כאילו מישהו אחר צילם אותך במקרה, שסיפרתי לחברה שלי שאני צילמתי את התמונה עם טיימר, היא נקרעה. אבל וואלה, זה עבד. הפואנטה שלי היא שלפעמים שווה בהחלט להשקיע בדברים האלה.

יש אנשים שלוקחים צלם לצילומי טינדר, אני לא צוחק. זה נשמע הזוי ומוגזם אבל אם זה יעזור לך לפגוש את ה-אחת, למה לא? אני שילמתי בזמנו על טינדר פלוס ואני לא מתחרט על שום דבר.

"להיות אתה" זה לא מה שעומד לעזור לבן אדם שצריך להתפתח שלא יודע כרגע איך לגשת ולדבר באותנטיות, הטיפ הזה עובד במידה ואתה כבר מוצלח עם נשים ויודע איך להכניס אותם לחיים שלך - ואז, אך ורק אז הטיפ הזה של תהיה אתה ועצמך האותנטי הוא נכון לגמרי.

הכווונה לא להציג את עצמך כמאצ'ו, למשל, אם אתה חנון בריבוע....
לכל סיר יש מכסה, ויש בנות שמחפשות את החנון. אולי הן פשוט לא נמצאות בטינדר.
אם המטרה שלך זה למצוא מישהי לחיים - קח את העצה הזו. אם המטרה שלך היא סטוץ - מצדי תציג את עצמך כלאונרדו דה קפריו...

נערך לאחרונה:
אם אתה מביים את זה בצורה טובה, זה נראה כאילו מישהו אחר צילם אותך במקרה, שסיפרתי לחברה שלי שאני צילמתי את התמונה עם טיימר, היא נקרעה. אבל וואלה, זה עבד. הפואנטה שלי היא שלפעמים שווה בהחלט להשקיע בדברים האלה.

יש אנשים שלוקחים צלם לצילומי טינדר, אני לא צוחק. זה נשמע הזוי ומוגזם אבל אם זה יעזור לך לפגוש את ה-אחת, למה לא? אני שילמתי בזמנו על טינדר פלוס ואני לא מתחרט על שום דבר.

לא עדיף פשוט להכיר נשים במציאות? אם להיות כנה טינדר זאת אפליקציה נוראית ושטחית להחריד, אנשים (בעיקר נשים) נוטים להיות שם בררניים יתר על המידה על שטויות. אני עדיין משתמש בה אבל לבנות על זה שזאת תהיה הדרך העיקרית שלך להכיר זה לא נכון בעליל.

עריכה: אתה בעצם גר באוסטרליה לא? אז לא יודע איך זה שם, שהייתי באירופה זה היה שונה מבארץ.

לא עדיף פשוט להכיר נשים במציאות? אם להיות כנה טינדר זאת אפליקציה נוראית ושטחית להחריד, אנשים (בעיקר נשים) נוטים להיות שם בררניים יתר על המידה על שטויות. אני עדיין משתמש בה אבל לבנות על זה שזאת תהיה הדרך העיקרית שלך להכיר זה לא נכון בעליל.

עריכה: אתה בעצם גר באוסטרליה לא? אז לא יודע איך זה שם, שהייתי באירופה זה היה שונה מבארץ.

אם אתה שואל אותי - הכי טוב במציאות.
ההבדל בין אפליקציה לבין מציאות זה כמו ההבדל בין דו ממד לתלת ממד. אתה מפסיד המוווון מידע חיוני כשאתה מסתכל ככה על בנאדם

אם אתה שואל אותי - הכי טוב במציאות.
ההבדל בין אפליקציה לבין מציאות זה כמו ההבדל בין דו ממד לתלת ממד. אתה מפסיד המוווון מידע חיוני כשאתה מסתכל ככה על בנאדם

לא רק הכי טוב הרבה יותר קל, לפחות לגברים. אני מכיר די הרבה חברים שיש להם טינדר וזה תמיד נע בין:

אנשים שנראים ממוצע/קצת מתחת (אבל לא מכוערים בשום קנה מידה) שאו שאין להם התאמות בכלל או שיש להם גג 3 התאמות וגם שם בקושי עונות להם (אחרי כמה חודשים באפליקציה כן?)

אנשים שנראים קצת מעל הממוצע או יודעים להצטלם טוב: בדרך כלל יש להם מספר סביר של התאמות (15-30) והם יצאו עם כמה נשים במציאות משם.

אנשים שנראים טוב ממש (הקבוצה הכי קטנה): שיש להם מעל 100 התאמות. לא מכיר הרבה כאלה בכלל.

נשים: יש לי ידידה שבוא נאמר את זה ככה, היא לא הכי אטרקטיבית ויצא לי לדבר אתה על כל העניין הזה של טינדר. היא הראתה לי את הפרופיל שלה וגם יצא לי לראות אותה מחליקה. גיליתי ש:

א. היא מחליקה 20-30 פעמים שמאלה ופעם אחת ימינה בממוצע.

ב. יש לה יותר התאמות מל90 אחוז מהגברים שאני מכיר.

ואני מדבר על מישהי שלא אטרקטיבית במיוחד, שאם אני אסתכל ״אובייקטיבית״ היא אפילו פחות אטרקטיבית מחלק מהחברים הגברים שלי שלא קיבלו התאמה אחת. אני לא רוצה להישמע לא טוב או משהו אבל לנשים הרבה יותר קל בזירה הזאת, בצורה לא הוגנת אפשר לומר. אני מפחד לחשוב מה קורה עם נשים שנראות טוב שם. אחרי שהבנתי את זה הגעתי למסקנה שבמציאות אפשר להכיר נשים הרבה יותר על רמה מאשר בטינדר/אוקיי קיופיד אלא אם כן מתפשרים או שיש לך קצת מזל.

הערה: אני מדבר על האפליקציה בארץ בגילאי 19-23. גילאים שונים/ מקומות אחרים אין לי מושג מה הולך שם

לא רק הכי טוב הרבה יותר קל, לפחות לגברים. אני מכיר די הרבה חברים שיש להם טינדר וזה תמיד נע בין:

אנשים שנראים ממוצע/קצת מתחת (אבל לא מכוערים בשום קנה מידה) שאו שאין להם התאמות בכלל או שיש להם גג 3 התאמות וגם שם בקושי עונות להם (אחרי כמה חודשים באפליקציה כן?)

אנשים שנראים קצת מעל הממוצע או יודעים להצטלם טוב: בדרך כלל יש להם מספר סביר של התאמות (15-30) והם יצאו עם כמה נשים במציאות משם.

אנשים שנראים טוב ממש (הקבוצה הכי קטנה): שיש להם מעל 100 התאמות. לא מכיר הרבה כאלה בכלל.

נשים: יש לי ידידה שבוא נאמר את זה ככה, היא לא הכי אטרקטיבית ויצא לי לדבר אתה על כל העניין הזה של טינדר. היא הראתה לי את הפרופיל שלה וגם יצא לי לראות אותה מחליקה. גיליתי ש:

א. היא מחליקה 20-30 פעמים שמאלה ופעם אחת ימינה בממוצע.

ב. יש לה יותר התאמות מל90 אחוז מהגברים שאני מכיר.

ואני מדבר על מישהי שלא אטרקטיבית במיוחד, שאם אני אסתכל ״אובייקטיבית״ היא אפילו פחות אטרקטיבית מחלק מהחברים הגברים שלי שלא קיבלו התאמה אחת. אני לא רוצה להישמע לא טוב או משהו אבל לנשים הרבה יותר קל בזירה הזאת, בצורה לא הוגנת אפשר לומר. אני מפחד לחשוב מה קורה עם נשים שנראות טוב שם. אחרי שהבנתי את זה הגעתי למסקנה שבמציאות אפשר להכיר נשים הרבה יותר על רמה מאשר בטינדר/אוקיי קיופיד אלא אם כן מתפשרים או שיש לך קצת מזל.

הערה: אני מדבר על האפליקציה בארץ בגילאי 19-23. גילאים שונים/ מקומות אחרים אין לי מושג מה הולך שם
שדכן חביבי 🤫
רק שדכן.

עזוב כל דבר אחר.

שדכן חביבי 🤫
רק שדכן.

עזוב כל דבר אחר.

tenor.gif

אני חוזר על מה שאמרתי קודם - לכו לרקוד
זה הופך את כל הקטע של ההיכרות להרבה יותר קל, יש שפע של בחורות, הן כל הזמן מתחלפות, ככל שאתם תתמידו ותרקדו יותר טוב יהיה לכם יותר קל להרשים רקדניות חדשות יותר, זה כולל מגע מה שמזרז את כל נושא האינטימיות (אבל יש אנשים שעלולים להתבלבל מזה ולפרש את זה לא נכון)
ובמידה מסוימת, איך שבן אדם רוקד ברחבה מעיד על איך שהוא ״רוקד״ בחדר המיטות (יש יוצאים מן הכלל, אבל זה בהחלט משקף)

אני חוזר על מה שאמרתי קודם - לכו לרקוד
זה הופך את כל הקטע של ההיכרות להרבה יותר קל, יש שפע של בחורות, הן כל הזמן מתחלפות, ככל שאתם תתמידו ותרקדו יותר טוב יהיה לכם יותר קל להרשים רקדניות חדשות יותר, זה כולל מגע מה שמזרז את כל נושא האינטימיות (אבל יש אנשים שעלולים להתבלבל מזה ולפרש את זה לא נכון)
ובמידה מסוימת, איך שבן אדם רוקד ברחבה מעיד על איך שהוא ״רוקד״ בחדר המיטות (יש יוצאים מן הכלל, אבל זה בהחלט משקף)

אוקיי.
@nlr666 נראלי שאוותר על הסלסה 🤣
אלא אם אמצא קבוצה נפרדת חחחח .___.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית