הדרך שלכם להכיר בחורה

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

אני מכיר בחורות דרך..

• פאב

הצבעות: 1 4.2%
  • חוף הים

הצבעות: 4 16.7%
  • מסיבה

הצבעות: 3 12.5%
  • אפליקציה - תפרטו איזו

הצבעות: 6 25.0%
  • אינסטגרם

הצבעות: 2 8.3%
  • אחר - תפרטו בתגובות

הצבעות: 8 33.3%

• סה"כ מצביעים
    24
עזבו אתכם מבנות... תעברו לבנים... 🤣
זול יותר , בלי הרבה דיבורים... ובלי זיוני שכל..
מתתי 🤣

אבל שלא תחשוב, גברים יכולים להיות חופרייייםםםם בקטע מפגר 😳
לפחות אלה שאני יצאתי איתם...
בחיי, היה לי מצב ששתקתי דייט שלם כי הבחור לא נתן לי להשחיל מילה. איזשהו שלה אמרתי לו "אוקיי עכשיו תורי!!!" ואז פשוט הנחתי את המשפט הזה באוויר ונהנתי מהשקט 🤦‍♂️
הנה לך
🤣

וואי ואיך זה עובד באומנויות לחימה? 😕
שם בטוח שאין קבוצות נפרדות...🤦‍♂️
ברור שיש.
הגנה עצמית לנשים זה סופר חשוב.
לדעתי כל הורה צריך ללמד את הבת שלו הגנה עצמית וללמד אותן איך לזהות ולהתמודד עם סיטואציות מסוכנות.

אני מכיר המון קבוצות לגברים בלבד, בכמה שניות אני יכול לברר לך על קבוצות נשים.

שם בטוח שאין קבוצות נפרדות
לא
אצלנו זה מעורב (גם בקונג פו ובBJJ)
לדעתי זה עדיף, לדמות כמה שיותר מצבים שעלולים לקרות במציאות

סיפור קצר:
לפני קרוב ל15 שנה מישהו ניסה לאנוס תלמידה מהבית ספר שלנו,היא שברה לו את היד (ואולי גם את ה'וועד הורים')

הנה לך

ברור שיש.
הגנה עצמית לנשים זה סופר חשוב.
לדעתי כל הורה צריך ללמד את הבת שלו הגנה עצמית וללמד אותן איך לזהות ולהתמודד עם סיטואציות מסוכנות.

אני מכיר המון קבוצות לגברים בלבד, בכמה שניות אני יכול לברר לך על קבוצות נשים.

וואייייי פליזזז תחפש לי!!! צריכה באזור המרכז.
חיפשתי ספציפית קמ"י, כי הייתי בחוג אי שם בכיתה ה'...
לא
אצלנו זה מעורב (גם בקונג פו ובBJJ)
לדעתי זה עדיף, לדמות כמה שיותר מצבים שעלולים לקרות במציאות

סיפור קצר:
לפני קרוב ל15 שנה מישהו ניסה לאנוס תלמידה מהבית ספר שלנו,היא שברה לו את היד (ואולי גם את ה'וועד הורים')

איזוו אדירהההה!!!
גמאני רוצה לשבור ידיים!! 🤪😆

דרלינג,הסלסה היחידה שאני מכיר זה בליווי דוריטוס..

איזוו אדירהההה!!!
אני אברר לך בעז"ה.

איזוו אדירהההה!!!
מחיפוש קטן מצאתי את זה הגנה עצמית לנשים ונערות בבית הספר לקרב מגע - לילך שיף | תאמיני. את מסוגלת
אם זה לא מה שאת מחפשת, אוכל לברר אחרי שבת אצל מאמנים שאני מכיר אם הם מכירים מאמנות נשים.

אני אברר לך בעז"ה.

מחיפוש קטן מצאתי את זה הגנה עצמית לנשים ונערות בבית הספר לקרב מגע - לילך שיף | תאמיני. את מסוגלת
אם זה לא מה שאת מחפשת, אוכל לברר אחרי שבת אצל מאמנים שאני מכיר אם הם מכירים מאמנות נשים.

חחחחחח דייי!!!
יש ברחובות, באולפנא שלמדתי בההה! 🤯🤯🤯🤯
אדייייררר חחח

חחחחח
אני מריצה עוד חיפוש, לראות אם יש חוגים בנסצי / בעוד זמנים בשבוע :>
עשי לעצמך טובה. אם כבר בתחום של אמנויות לחימה והתגוננות עצמית את מחפשת - תחפשי ספציפית ג׳יאוג׳יטסו ברזילאי. יתרום לך בהרבה מובנים

עשי לעצמך טובה. אם כבר בתחום של אמנויות לחימה והתגוננות עצמית את מחפשת - תחפשי ספציפית ג׳יאוג׳יטסו ברזילאי. יתרום לך בהרבה מובנים
לדעתי BJJ זה מעולה, וזה הרבה מעבר להגנה עצמית.
אבל לקרב ברחוב אם יותר מיריב אחד וכלים חדים ומסוכנים, ולאנשים שרוצים ללמוד כמה שיותר בזמן קצר. שיטות הMMA השונות ובינהם קרב מגע וקמ"י הם לדעתי אופציה טובה יותר.

אבל זה לא סותר שאפשר להתאמן BJJ מהבית בעזרת האתר המדהים של גרסי GRACIE UNIVERSITY: Global Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) Instruction – Straight From The Source. אפשר לקבל המון הדרכה בחינם ובלי להירשם עם כרטיס אשראי.
למי שרוצה לנצל אותם ולהוציא חגורות צבעוניות ומגוונות, אפשר בתשלום סמלי לעבוד איתם על ידי סרטונים.

כל מה שצריך כדי להיות טוב בBJJ נמצא באתר שלהם, וכל מה שצריך זה שותף או שותפה להתאמן ביחד. זה הכל, זה אתר פצצה.

אווווווו מייי גאאדדד. קטלני 🤯

לדעתי BJJ זה מעולה, וזה הרבה מעבר להגנה עצמית.
אבל לקרב ברחוב אם יותר מיריב אחד וכלים חדים ומסוכנים, ולאנשים שרוצים ללמוד כמה שיותר בזמן קצר. שיטות הMMA השונות ובינהם קרב מגע וקמ"י הם לדעתי אופציה טובה יותר.

אבל זה לא סותר שאפשר להתאמן BJJ מהבית בעזרת האתר המדהים של גרסי GRACIE UNIVERSITY: Global Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) Instruction – Straight From The Source. אפשר לקבל המון הדרכה בחינם ובלי להירשם עם כרטיס אשראי.
למי שרוצה לנצל אותם ולהוציא חגורות צבעוניות ומגוונות, אפשר בתשלום סמלי לעבוד איתם על ידי סרטונים.

כל מה שצריך כדי להיות טוב בBJJ נמצא באתר שלהם, וכל מה שצריך זה שותף או שותפה להתאמן ביחד. זה הכל, זה אתר פצצה.

BBJ נראה קשוח מדי....
גם הMMA חחח
גם הברזיליאי חחחח
הם כולם בקטע של "בואו נכסח את התחת."
ומהצד זה נראה יותר כמו התגפפות על הרצפה 🤣

מצד שני - ההגנה עצמית לנשים ש @elchonon הביא, מסתכם ב2 מכות ונגמר ב"רוצי!!!!" 🤣

זה מאוד קטלני, בסרטון שלך הם שילבו אגרופים, שזה לא הדרך האוטנתית לBJJ.
תראי את גרסי, הם הטובים ביותר לדעתי

גרייסי 😃

משפחה אגדית ללא ספק. royce gracie היה זה שהביא את ה- BJJ לפרסום עולמי. בהתחלה של ה- UFC, ניסו להביא אמני לחימה מהמון רקעים שונים להילחם אחד בשני, ולהבין איזה סגנון הכי יעיל. מבין כל המפלצות שהיו שם, רויס גרייסי, בחור ממוצע פחות או יותר במראה ששקל כ-70 קילו, הכניע מספר מפלצות עם משקל תלת ספרתי.
למרות שאני משוחד על הBJJ
לדעתי לא יתאים לה

אגב,אתה מתאמן איפשהו?
כן, אטוס ירושלים. אתה?
BBJ נראה קשוח מדי....
גם הMMA חחח
גם הברזיליאי חחחח
הם כולם בקטע של "בואו נכסח את התחת."
ומהצד זה נראה יותר כמו התגפפות על הרצפה 🤣

מצד שני - ההגנה עצמית לנשים ש @elchonon הביא, מסתכם ב2 מכות ונגמר ב"רוצי!!!!" 🤣
אני זוכר בזמנו עם אקסית שלי שהייתה שואלת אותי מה לעשות כהגנה עצמית ברחוב, בלי דרישה של יותר מדי טכניקה או ידע - תמיד הייתי אומר לה - בעיטה לביצים, אצבע לעין - ורוצי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית