הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך שלכם להכיר בחורה

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

אני מכיר בחורות דרך..

• פאב

הצבעות: 1 4.2%
  • חוף הים

הצבעות: 4 16.7%
  • מסיבה

הצבעות: 3 12.5%
  • אפליקציה - תפרטו איזו

הצבעות: 6 25.0%
  • אינסטגרם

הצבעות: 2 8.3%
  • אחר - תפרטו בתגובות

הצבעות: 8 33.3%

• סה"כ מצביעים
    24
דרך אגב אימוני לחימה זה אחלה דרך למציאת בן/בת זוג

giphy.gif

אני מתנצלת על מה שאני הולכת להגיד עכשיו,
כנאפה אמיתי אוכלים רק אבל רק בכפרים.
שירתתי חצי שניה מראמללה,זה הדבר הכי טוב שהיה לי בשירות הזה. את יכולה להיות השפית הכי טובה בעולם,זה לא משתווה למקור,זה כמו סושי ביתי,זה כמו קריסטל מנטה. כמו ופלים לימון כמו קטשופ מיטב,כמו שוקולד חומי וזה פשוט לא.

איך שנכנסים לשער שכם,ישר עד שמגיעים לצומת מזלג,לוקחים ימינה ושם הכנאפה הכי טוב בארץ.
@Tomer0194 יודע על מה אני מדבר?
זה כמו סושי ביתי,זה כמו קריסטל מנטה. כמו ופלים לימון כמו קטשופ מיטב,כמו שוקולד חומי וזה פשוט לא.
תזכירי לי למה זה לא עבד בינינו?

שירתתי חצי שניה מראמללה,זה הדבר הכי טוב שהיה לי בשירות הזה. את יכולה להיות השפית הכי טובה בעולם,זה לא משתווה למקור,זה כמו סושי ביתי,זה כמו קריסטל מנטה. כמו ופלים לימון כמו קטשופ מיטב,כמו שוקולד חומי וזה פשוט לא.

זה כי לא הכנת כנאפה חלאבי אמיתי.
איפה את חושבת שהם מכינים את הכנאפה שלהם? בחלל החיצון? חחחח לא, הם עושים אותו בבית...
הסוד הוא גבינת עזים, תמצית ורדים, ולא להטביע את המאפה בשירה (הסירופ המסורתי) כאילו אין מחר. זה מטשטש את כל הטעמים.
במחניודה למשל הם מוכנים את הכנאפה הכתום הדוחה הזה עם ליטר וחצי של סירופ בטעם של סכרת.
זוועה.

ואי אפשר להשוות שום מאכל ביקום הזה לקריסטל מנטה. אני לא מאמינה שעשית את זה עכשיו 🤦‍♂️

נערך לאחרונה:
איך שנכנסים לשער שכם
פאקינג שיט!!!!!! הייתי מתנדבת ללכת לחטמר שומרון לאכול את הכנאפה הזה.
אני מחפשת שוגר דדי,תודה.
בחלל החיצון?
לפי הטעם כנראה שכן. אני לא מזלזלת בבישול שלך וחושבת שאת בשלנית ואופה מצויינת עם רעיונות מבריקים,אבל זה פשוט לא יוצא אותו דבר. אל תשווי מאכל שאותו אדם עושה פאקינג משינה. לכי תגידי לסיני לעשות קוסקוס......את מבינה למה אני מתכוונת?

לפי הטעם כנראה שכן. אני לא מזלזלת בבישול שלך וחושבת שאת בשלנית ואופה מצויינת עם רעיונות מבריקים,אבל זה פשוט לא יוצא אותו דבר. אל תשווי מאכל שאותו אדם עושה פאקינג משינה. לכי תגידי לסיני לעשות קוסקוס......את מבינה למה אני מתכוונת?

חחחחחחח קשה לדמיין את זה...
תראי, ברווור שסושי שמכינים בבית זה לא כמו סושי של סושיה. אבל - וואלהה מבטיחה לך שאכלתי סושי ביתי שעלה בכמה רמות על סושי מסושיה. (יש לי חברה שהיא אשפית של אוכל אסייתי.)
ובסופו של דבר, מתכונים שעוברים במשפחה הם מתכונים אותנטיים.
זה כמו הגונדי והפולואו של אמא שלי, הפרסייה. וכמו מרק החאמוד והפסולייה והפול המצרי הירוק של סבתא שלי ז"ל, שהועברו במדוייק לדודה שלי, שתהיה בריאה ותחייה חיים ארוכים ומאושרים ותכין לנו את כל המאכלים של סבתא כל יום עד הנצח, אמן.
הכנאפה זה בדם שלנו. האוכל הערבי זה חצי ממני, וגדלתי על זה.
אוכל חלאבי, מצרי ופרסי זה מה שמרכיב אותי חחח

עזבי שעשיתי לכנאפה הספציפית הזו טראנספורמיישן שתהיה חיטוב-פרנדלי (דהיינו יותר גבינה, סירופ פחות מתוק, ועוד כלמני טריקים שלא אפרט 🙄)
אבל כשאני מכינה את זה אותנטי - זה זה.

יאלה שתהיה לכם שבת שלום מלאה במאכלים טעימים 😇
לאב יו אול, מיי פרנדס 🙃

זה כי לא הכנת כנאפה חלאבי אמיתי.
איפה את חושבת שהם מכינים את הכנאפה שלהם? בחלל החיצון? חחחח לא, הם עושים אותו בבית...
הסוד הוא גבינת עזים, תמצית ורדים, ולא להטביע את המאפה בשירה (הסירופ המסורתי) כאילו אין מחר. זה מטשטש את כל הטעמים.
במחניודה למשל הם מוכנים את הכנאפה הכתום הדוחה הזה עם ליטר וחצי של סירופ בטעם של סכרת.
זוועה.

ואי אפשר להשוות שום מאכל ביקום הזה לקריסטל מנטה. אני לא מאמינה שעשית את זה עכשיו 🤦‍♂️
זכור לי שהייתי רעב עם שני חברים לפני כל הקורונה באיזה חמישי בלילה די שיכור, קנינו את זה וזה עשה לי חתיכת בחילה

זכור לי שהייתי רעב עם שני חברים לפני כל הקורונה באיזה חמישי בלילה די שיכור, קנינו את זה וזה עשה לי חתיכת בחילה

הכנאפה הכתום?
דוחה שועלים.
טעות אנוש.
מפגע תברואתי.
לוחמה ביולוגית.
תרכובת כימית.
זורח בחושך.

איך שנכנסים לשער שכם,ישר עד שמגיעים לצומת מזלג,לוקחים ימינה ושם הכנאפה הכי טוב בארץ.
@Tomer0194 יודע על מה אני מדבר?

תזכירי לי למה זה לא עבד בינינו?

לא סובל את הצומת הזו זה א׳
ב׳ בחיים לא הייתי קונה מהם כולם שם שונאי ישראל רציניים 🤬
פאק איזה זכרונות מהמקום הארור הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית