הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך שלכם להכיר בחורה

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

אני מכיר בחורות דרך..

• פאב

הצבעות: 1 4.2%
  • חוף הים

הצבעות: 4 16.7%
  • מסיבה

הצבעות: 3 12.5%
  • אפליקציה - תפרטו איזו

הצבעות: 6 25.0%
  • אינסטגרם

הצבעות: 2 8.3%
  • אחר - תפרטו בתגובות

הצבעות: 8 33.3%

• סה"כ מצביעים
    24
אם אתה לא נראה משהו יוצא דופן, לא כותב משהו יוצא דופן ולא מציג בתמונות משהו יוצא דופן, אז למה בחורות עושות לך לייק? (שואל באמת)

אשמח אם חלק מהבחורות בפורום כאן יענו.

אולי קסם אישי בלתי מוסבר, או שהוא נראה טוב יותר ממה שהוא חושב על עצמו. או שהוא בדיוק הטעם של סוג מסוים של בחורות... או אולי אלה סתם בחורות נואשות, אנערף חחח

אני לא יודעת במה מדובר, אז קשה לומר.
לרוב תמיד תהיה התאמה כלשהי.
אני זוכרת שבכיתה ח' הײַתה לי מחנכת יצורה בכל רמ"ח אבריה.
ואמרתי לעצמי שאם היא נשואה - הכל אפשרי.

אולי קסם אישי בלתי מוסבר, או שהוא נראה טוב יותר ממה שהוא חושב על עצמו. או שהוא בדיוק הטעם של סוג מסוים של בחורות... או אולי אלה סתם בחורות נואשות, אנערף חחח

אני לא יודעת במה מדובר, אז קשה לומר.
לרוב תמיד תהיה התאמה כלשהי.
אני זוכרת שבכיתה ח' הײַתה לי מחנכת יצורה בכל רמ"ח אבריה.
ואמרתי לעצמי שאם היא נשואה - הכל אפשרי.
מה העדפה שלך לדרך היכרות?

אישתי סיפרה לי על תופעה שהיא שמה לב בשנות הרווקות האחרונות שלה, אנשים לא היו מתחילים איתה פנים מול פנים, אלא אם מישהו ראה אותה בבר או מועדון ורצה להתחיל איתה, אחרי זה חיפש אותה בפייסבוק או באפליקציות והיה כותב ש"ראיתי אותך במקום כך וכך וכו'וכו' " שזה נגיד הזוי בעיניי.

לאנשים אין ביצים יותר אז כולם מתרגלים להתחמק מדברים פחות נעימים והולכים אחרי זה לכתוב כמו שפן בפייסבוק, זה הקידמה. יש לך אפשרות לעשות את זה בצורה שתימנע ממך מבוכה ומאמץ (ואולי דחייה בציבור), אז אתה תעשה את זה. וככה יוצא דור של ילדים בלי יכולת לתקשר בצורה בין אישית ורק יודעים להגיב לה באינטגרם "חיים שלי". שכחו כבר מה זה לדבר עם בנאדם.

זה תלוי. אני ספציפית אעדיף להכיר מישהו דרך מסך מאשר במציאות, אבל אולי כי אני ביישנית ומובכת בהתחלה.

פעם הייתי ממש ביישנית.
היום אני סופר סבבה.
ובדרך כלל אנשים לא מתחילים איתי סתם ככה, אולי כי אני באמת לא הכי אטרקטיבית שיש חחח
אבל הרבה פעמים כשהתפתחה איזושהי שיחה (ולפעמים אני זו שהתחלתי אותה. סתם שיחת חולין, אפילו לא מחייב שהבחור עניין אותי אומשו,) אז בסופה הבחור ביקש טלפון, או הציע לי לצאת אומשו...
99% מהפעמים התשובה מצדי תהיה "לא" מנומס.
באחוז האחד שנתתי למישו את המספר שלי (אי שם בגיל טיפש-עשרה כלשהו) התחרטתי על זה ממששש.
באופן כללי רוב המפגש שלי עם גברים היו בחדרי כושר, והם פחות הטייפ שלי חחח
"אהה את דתיה? דוד של סבא רבא של חבר שלי דתי! ואני צם בכיפור פעם בשלוש שנים!"
(אהה...! למה לא אמרת קודם? - לא.)

פעם הייתי ממש ביישנית.
היום אני סופר סבבה.
ובדרך כלל אנשים לא מתחילים איתי סתם ככה, אולי כי אני באמת לא הכי אטרקטיבית שיש חחח
אבל הרבה פעמים כשהתפתחה איזושהי שיחה (ולפעמים אני זו שהתחלתי אותה. סתם שיחת חולין, אפילו לא מחייב שהבחור עניין אותי אומשו,) אז בסופה הבחור ביקש טלפון, או הציע לי לצאת אומשו...
באחוז האחד שנתתי למישו את המספר שלי (אי שם בגיל טיפש-עשרה כלשהו) התחרטתי על זה ממששש.

אפשר את הטלפון שלך?

פעם הייתי ממש ביישנית.
היום אני סופר סבבה.

אפשר לומר שגם עכשיו אני לא ביישנית, ויצא לי לא מעט לסרב לבחורים(לא שאני איזה דוגמנית מנפצת חלומות) אבל לא חסרים גברים שיתחילו עם כל דבר שיש לו דופק.(כנל לנשים)

אז מה בעצם דרך ההיכרות שלך? או שאת לא בעניין של להכיר בכלל?

אני כן בעניין של להכיר.
נראלי שאני פשוט לא מסתובבת בחוגים שרלוונטיים לי 🤦‍♂️
רוב הבחורים בחדרי הכושר הם לא דתיים במיוחד, אז מלכתחילה הם לא רלוונטיים לי.

עוד לפני שיצאתי אי פעם לדייט (כי פחדתי פחד מוות) יצאתי לאירוע של ספיד-דייט. זה היה לפני קצת פחות משנה.
רק כדי לקפוץ למים...
זה סבב של 10 דק של שיחה עם כל בחור. קונספט נחמד ממש!
בסוף האירוע 3 בחורים ניגשו אלי ואמרו שהם
מעוניינים להכיר יותר.
הם היו חמודים אבל לא מה שחיפשתי.
דווקא שמתי עין על מישו שמממממשש מצא חן בעינייי!!!
בתחילת האירוע הוא ישב שני מושבים משמאלי. אבל עם המזל הנאחס שלי הסבב הלך לכיוון השני 🤦‍♂️
חייתי כל הערב שהוא יגיע אליי חחחחח אבל הוא הלך באמצע!!!! בסבב האחרון התיישב מולי זה שישב לידו בהתחלה, והסתבר שהוא חבר שלו, אז הוא הביא לי את המספר שלו ועזר לי ליצור איתו קשר.
לצערי הוא לא היה מעוניין.
הפסד שלו 😛

אפשר לומר שגם עכשיו אני לא ביישנית, ויצא לי לא מעט לסרב לבחורים(לא שאני איזה דוגמנית מנפצת חלומות) אבל לא חסרים גברים שיתחילו עם כל דבר שיש לו דופק.(כנל לנשים)

חחח כןן לגמרייי.
לכן אני שמחה שלא מתחילים איתי אלא רק אחרי שיחה אומשו, כשהם רואים שיש מולם מישי אינטליגנטית ונחמדה, ולא רק בגלל המגדר או המראה שלי חחח

ובכלל, בזמן האימון אני עם פרצוף של רוצחת. מפחיד להתקרב לבחורה עם מבט של מוות בעיניים 🤣

דווקא את יפה מצאתי את האינסטגרם שלך

מצאתי את האינסטגרם שלך
איך לחשוף את עצמך בתור סטוקר:

אני כן בעניין של להכיר.
נראלי שאני פשוט לא מסתובבת בחוגים שרלוונטיים לי 🤦‍♂️
רוב הבחורים בחדרי הכושר הם לא דתיים במיוחד, אז מלכתחילה הם לא רלוונטיים לי.

עוד לפני שיצאתי אי פעם לדייט (כי פחדתי פחד מוות) יצאתי לאירוע של ספיד-דייט. זה היה לפני קצת פחות משנה.
רק כדי לקפוץ למים...
זה סבב של 10 דק של שיחה עם כל בחור. קונספט נחמד ממש!
בסוף האירוע 3 בחורים ניגשו אלי ואמרו שהם
מעוניינים להכיר יותר.
הם היו חמודים אבל לא מה שחיפשתי.
דווקא שמתי עין על מישו שמממממשש מצא חן בעינייי!!!
בתחילת האירוע הוא ישב שני מושבים משמאלי. אבל עם המזל הנאחס שלי הסבב הלך לכיוון השני 🤦‍♂️
חייתי כל הערב שהוא יגיע אליי חחחחח אבל הוא הלך באמצע!!!! בסבב האחרון התיישב מולי זה שישב לידו בהתחלה, והסתבר שהוא חבר שלו, אז הוא הביא לי את המספר שלו ועזר לי ליצור איתו קשר.
לצערי הוא לא היה מעוניין.
הפסד שלו 😛

חחח כןן לגמרייי.
לכן אני שמחה שלא מתחילים איתי אלא רק אחרי שיחה אומשו, כשהם רואים שיש מולם מישי אינטליגנטית ונחמדה, ולא רק בגלל המגדר או המראה שלי חחח

ובכלל, בזמן האימון אני עם פרצוף של רוצחת. מפחיד להתקרב לבחורה עם מבט של מוות בעיניים 🤣

חחחחחחחח במיוחד שאת מחזיקה מוט או משקולת

🙃
חחח אני הרבה שנים מחוץ למשחק

נכוןןן!! 🤩
איך לחשוף את עצמך בתור סטוקר:

חחחחחחחח במיוחד שאת מחזיקה מוט או משקולת

חחחחחחחחחחח לגמריי 😆

דווקא את יפה מצאתי את האינסטגרם שלך

וליאמושש מעלפתתת. זה לא סוד 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית