SS log- Take two

• פותח/ת השרשור TheZoRT
  • פורסם בתאריך

TheZoRT

משתמש פעיל
762
53
נק' מוניטין:
2,305
762
53
אני שואף לחזור לעניינים אחרי עוד סייקל ארוך של פרוצדורה בברך-פיזיוטרפיה-הידרוטרפיה-פיזיוטרפיה.

התחלתי לפני חודש בערך לעבוד שוב עם מוט ריק ועכשיו מתחיל להיות לי קשה. בגלל זה אני פותח לוג- שלא יהיו לי תירוצים לעצמי. הכל מתועד וכתוב.

אני עושה SS עם מתח במקום PC (גם לא מכיר את הטכניקה וגם הקפיצה עושה לי רע בלשון המעטה).

מטרות: להתקדם. נכון, זאת לא מטרה אמיתית, אבל אני לא רוצה לצאת בהצהרות שבסוף ייקטעו ע"י ניתוח (טפו טפו טפו). אם אני אצליח להתקרב איכשהו לשתי פלטות בסקוואט ושלוש בדדליפט אני אהיה מבסוט עד הגג.
עוד מטרה היא משקל גוף. עומד כרגע על 72. לא עוצר לפני 80-83.

זהו. שיהיה בהצלחה.

נ.ב. סרטונים לא יהיו בקרוב כי בעייתי לצלם אצלנו. בשאיפה אני עובר מכון מתישהו ומוצא שותף לאימון ואז יהיו סרטונים.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה, באמת חשבתי לאן נעלמת.
מצב הברך שלך השתפר?

השתפר זה הגדרה בעייתית..תיאורטית, עכשיו היא מורכבת כמו שצריך (באופן יחסי) והעצבים מסביב כבר לא מפריעים לפעילות הרגילה.
האורטופד טוען שהרגליים יכולות לעמוד בעומסים, והנוירוכירורג לא יודע להעריך כמה המערכת העצבית תחזיק.

אני אנסה למשוך כמה שאפשר ואם יהיו תקיעות אני בטוח שנצליח למצוא פתרונות.

מה אצלך? הסקוואט שלך כבר פי 2 ממשקל גוף?

בהצלחה...אילו בעיות בברך?

תחפש בלוג הקודם שלי.

ברוך השב ובהצלחה. אבל אחי, למה אתה עושה סקוואט ודדליפט? אתה דופק ת'ברכיים..

• פותח/ת השרשור
עשו אותך קפטן הא? מי אחראי למחדל הזה???

וברור שאני עושה סקוואט ודדליפט! יש לי רק ברך אחת דפוקה ואני רוצה להגיע לאיזון. אחי, בשביל הפרופורציות אני צריך ששתי הברכיים יהיו דפוקות!! 😣

הרווחתי את הקפטן ביושר, לראייה תבדוק סירטונים בפורום המתאים ואת הלוג שלי 😛

• פותח/ת השרשור
טוב, אימון B:

סקוואט 50 קילו 5-5-5. נחמד, קצת קשה.
פרס 35 קילו 5-5-5. סבבה. החזרות האחרונות בסט האחרון דרשו קצת יותר ריכוז.
מתח 5-4-5

קורן, בתכלס באמת הרווחת את התואר ביושר. קראתי חלקים מהלוג- סחטיין על השיפור!

• פותח/ת השרשור
סוג של אימון בוקר:

סקוואט 52.5 קילו 5-5-5. סבבה. בסט האחרון הטכניקה היתה בינונית. בקטנה.
בנצ' 50 קילו 5-5-5. משום מה היה קצת קשה. לא מעניין.
דדליפט 70 קילו -5- סבבה ובניו.

• פותח/ת השרשור
קצת תסכול:

סקוואט 55 קילו 5-5-5. ממש סבבה. זרם בכיף.
פרס 37.5 קילו 5-5-5F ראו פירוט למטה.
מתח 5-4-4

במילה אחת: כוסומו.
בקצת יותר מילים: הגיע אלינו מדריך חדש. כנראה עושה אירובי או חוג שקר כלשהו כי הוא נמוך ושחיף יותר ממני (שזה קשה). מסתבר שגם אמא שלו ****.
בקיצור, היום אני עושה פרס והוא עושה פוזות על איזה מתאמנת באימון אישי. אני מוציא את הפרס בחצי-קלין מהבנצ' בשיפוע כי אין אצלנו ראק נורמלי. בכל מקרה, בסט האחרון לפני העבודה הוא שואל אותי כמה עוד ואמרתי לו 4. אחרי כמה דקות הוא חוזר ושואל כמה, אמרתי לו 2. אז הוא לקח את המתאמנת לעשות בנצ' בשיפוע בתוך הכלוב (ליצן, אבל מילא). לפני הסט האחרון הוא יוצא בהברקה: עכשיו אני מבין למה לוקח לך כל כך הרבה זמן- אתה נח כבר איזה 4 דקות. כשהסתכלתי עליו במבט של ילד מפגר הוא הלך וחזר בדיוק כשהתחלתי את הסט האחרון. התחיל לחפור לי שלא בסדר לנוח כל כך הרבה כי זה פוגע בחום של השריר (WTF???). הוציא אותי מריכוז ולא הצלחתי לנעול את החמישית. כמובן שהוא הסתכל עלי במבט ניצחון. עוד שניה הייתי זורק עליו את המוט.... מעצבן!!!

תגיד לו שלחשוב הרבה מעלה את הטמפרטורה של המוח שלו ועלול להמיס לו אותו. לא מומלץ לו.

שטויות, אני חושב שאתה אפילו יכול לעלות משקל, רק חזרה אחת לא נעלת זה לא ביגי

• פותח/ת השרשור
ברור שאני מעלה משקל...סתם מעצבן..
כמו שהוא נראה, אני אוכל לעשות איתו פרס עוד כמה שבועות 😣

תגיד תודה שהוא לא הסביר לך גם למה יתחילו להתעופף לך חוליות באוויר כי אתה עושה פרס בעמידה.

• פותח/ת השרשור
אני מחכה למדריך כזה...בדרך כלל סתם לא מדברים איתי..
ולא שאני גדול או מפחיד, ואני אפילו לא תמיד שם אוזניות (הרבה פעמים שוכח את בבית).

זה פשוט מצחיק שעבור רוב המדריכים (גם הליצנים שבהם) מספיק להפגין סלידה עמוקה מכל מה שיש להם להגיד כדי שהם יעזבו אותך בשקט...

האימון היום בוטל עקב מעבר דירה- במילים אחרות, היום עשיתי אירובי עם קופסאות ורהיטים ✌️

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב, אז אחרי הפסקה של כמעט שבוע בגלל מעבר דירה הלכתי להתאמן:

סקוואט 57.5 קילו 5-5-5 סבבה ובניו.
בנצ' 52.5 קילו 5-5-5 אחלה.
דדליפט 75 קילו -3-

אין לי הסבר ברור למה שקרה בדדליפט. כשהורדתי את החזרה השלישית משהו הסיח את תשומת הלב שלי והרביעית לא עברה את קו הברך. אין לזה סיבה. אימון הבא זה עף.

• פותח/ת השרשור
חזרה לפלטה-

סקוואט 60 קילו 5-5-5. משהו הרגיש לי מוזר, לא זרם...אבל הכל עלה אז בסדר.
פרס 40 קילו 5-5-5. החזרות האחרונות בקושי עלו. אני שמח (באופן מזוכיסטי משהו) שחזרתי לתקופת ריקודי הבטן.
מתח 5-5-4. בסוף אני עוד אשתפר בתרגיל הזה.

משקל עדכני- 74.

יאללה סוף שבוע משביע!

• פותח/ת השרשור
אימון A:

סקוואט 62.5 קילו 5-5-5 סט אחרון בטכניקה חרא.
בנצ' 55 קילו 5-5-5 פיקס.
דדליפט 75 קילו -5- סגרתי ת'פינה. ממשיכים הלאה.

• פותח/ת השרשור
אימון חרא!!

סקוואט 65 קילו 2-1 לא הצלחתי להזיז את המוט!! איזה תסכול!
פרס 42.5 קילו 5-5-5 נקודת האור
מתח לא היה לי כוח וכאב לי אז עשיתי סט אחד והפסקתי.

בחימום של הסקוואט, אחד הסטים היה 50 לצמד. כשהוצאתי את המוט הרגשתי כאב חד בחיבור בין הכתף לגב בצד שמאל. אחרי כמה דקות התחיל כאב באזור השכמה. ניסיתי לנוח והכאב לא עבר, אבל ניסיתי לעשות את הסטים בכל זאת כי לא ייחסתי לזה משמעות גדולה (אני די בטוח שזאת מתיחה וגם ככה הסקוואט אמור היה להעמיס על הרגליים ולא על הכתף 😛).
באופן מפתיע, בזמן ביצוע הפרס (רק בזמן הביצוע ולא בזמן המנוחה) לא כאב לי.

מה דעתכם?

מממ יכול להיות שהמוט לא ישב טוב (או לא ישב מאוזן.. יותר לשמאל), בכללי משום מה בסטים הראשונים גם כשאני מתחיל יש לי תחושה לא נעימה בכתף שמאל, ואני ממשיך בכל זאת, ואז יוצא קליק כזה מהכתף וזהו הכל מסתדר.
אם זה לא כאב לך בזמן הפרס זה כנראה כלום.. תחזור לאימון הבא תראה איך זה מרגיש (תוודא אולי שהמוט לא יושב נמוך מדי גם, שאתה מרים מרפקים והכל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית